Back to All Events

Ma 30.9. MiB goes: Pizzabistro Marco Polo

Meidät ottaa vastaan yrittäjä ja ravintoloitsija Noora Nieminen. Hän kertoo meille yrityksensä lisäksi myös yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä, perheensä taipaleesta ja omasta elämänkulusta FM:stä yrittäjäksi. Tapahtuman alkuun tehdään tutustumiskierros, jossa osallistujat kertovat lyhyesti keitä ovat, mitä tekevät ja mikä on oma suhde yrittäjyyteen (toimii yrittäjänä/voisi joskus olla yrittäjä/perheessä on yrittäjä). Tilaisuudessa on tarjoilua. Lisätietoa yrityksestä: https://www.pizzabistromarcopolo.fi/ sekä Facebookissa Pizzabistro Marco Polo.

Paikka: Pizzabistro Marco Polo, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 23.9. klo 18.