Back to All Events

4.9.2019 MiB Afternoon club: Kuinka tulla headhuntatuksi (stream)

Etsitkö uusia haasteita elämääsi, mahdollisesti uutta työtä? 

Mitä voit itse proaktiivisesti tehdä tullaksesi todennäköisemmin näkyväksi headhuntereiden ja työnantajien tutkaruuduilla? Entä miten rakennat henkilöbrändin, joka tulee löydetyksi? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan, miten headhunterit yleensä löytävät ehdokkaita toimeksiantoihinsa.

Ajankohtaisesta aiheesta meille tulee kertomaan ja kanssamme keskustelemaan Jani Antero Laine. Hän on kokenut rekrytoinnin ja suorahaun ammattilainen, joka on monelle tuttu ajatuksia herättävistä LinkedIn-julkaisuistaan. Hän työskentelee Senior Research -konsulttina Experis Finlandin palveluksessa, jossa hän on erikoistunut vaativiin asiantuntijoiden ja johdon suorahakuihin.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa vietämme aikuisten omaa aikaa ilman lapsia.

Mukaan mahtuu 10 äitiä ilman lapsia. Tilaisuus streamataan, jotta myös perheellisillä on mahdollisuus osallistua. 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 28.8. klo 10.

Earlier Event: September 3
MiB Recruiting Coffee
Later Event: September 4
Ke 4.9.2019 MiB goes: Simons Talo