Back to All Events

9.9.2019 MiB goes Weecos

Weecos on ainutlaatuinen verkkokauppapaikka, joka tarjoaa Pohjoismaiden suurimman vastuullisten designtuotteiden valikoiman. Mukana on jo 293 itsenäistä merkkiä Suomesta ja ulkomailta. Weecosin taustalta löytyvät lapsuudenystävät Anna ja Hanna, jotka perustivat vuonna 2012 Weecosin vastaiskuksi kertakäyttökulttuurille. He halusivat saattaa laadukkaita tuotteita valmistavat, vastuullisesti toimivat designmerkit ja asiakkaat yhteen.

Vierailulla pääsemme tutustumaan tarkemmin Weecosiin heidän uusissa toimitiloissaan Kehräsaaressa ja kuulemaan yrityksen toisen perustajan CEO Hanna Lusilan kertomana Weecosin perustamisesta ja kuluneista vuosista: sekä haasteista että onnistumisista. Kuulemme myös siitä, miten äitiyden ja yrittäjyyden yhdistäminen on onnistunut. 

Paikka:
Tampere
Hinta:
Maksuton
Lapset:
Tervetulleita! 

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 8 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 2.9. klo 10.