Back to All Events

9.9.2019 MiB Mingle: Syyskuun kuukausitreffit

Syyskuun kuukausitreffeillä pääset aloittamaan viikon valmiin aamupalan ja tuoreen kahvin äärellä upeassa Radisson Blu Marina Palace Hotelissa. Pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tavataan hotellin aamiaisravintolassa toisessa kerroksessa.

Aamiainen on omakustanteinen ja saamme sen erikoishintaan 15 euroa / henkilö (0-5v. veloituksetta, 6-12v. 10,50 euroa, 13- vuotiaasta eteenpäin 15 euroa/ henkilö). Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Huomioithan kuitenkin, että aamiainen kerätään pois kello 10, joten saavuthan ennen sitä. Toivotamme tervetulleeksi mukaa kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan lisää toiminnasta ja tutustumaan muihin äiteihin!

Paikka: Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, 20100 Turku

Hinta: Omakustanteinen aamiainen

Lapset: Tervetulleita! 

Facebook- tapahtuma: https://www.facebook.com/events/413380822620298/
Earlier Event: September 6
Pe 6.9.2019 MiB goes: Tori.fi
Later Event: September 9
9.9.2019 MiB goes Weecos