Back to All Events

9.9.2019 Tervetulloo-kahveet ja aktiivijäsenrekry

“Mikä ihmeen MiB?“

“En ole kauppislainen tai yrittäjä, miten tämä liittyisi minuun?”

“Lapseni ovat jo koululaisia, ei tämä taida koskea minua?”

“Puoliso on töissä, enkä saa lastenhoitajaa, en siis voi tulla..”

”Mitähän tuo aktiivitoiminta on ja mitä minä voisin MiBissä tehdä?”

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Oletko kiinnostunut mielenkiintoisesta vapaaehtoistyöstä, jossa voit käyttää ja kehittää osaamistasi? Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, tervetuloa tapaamiseen!

Kahvit ovat matalan kynnyksen tilaisuus tutustua MiBiin sekä muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme MiBin toiminnasta ja siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa. Kuulet myös millaista mukavaa, hyödyllistä ja kehittävää vapaaehtoistyötä on tarjolla. MiB-aktiivina sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumiamme sekä ylläpitämään toimintaa omien resurssiesi mukaan. Kahvit ovat myös vanhoille jäsenille oiva tilaisuus vaihtaa kuulumisia tai hypätä mukaan toimintaan tauon jälkeen. Ja ennen kaikkea saat hyvää kahviseuraa.

Kahvittelemaan ovat tervetulleita niin uudet jäsenet ja jäsenyyttä harkitsevat kuin myös vanhat jäsenet. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Myös lapset ovat tervetulleita mukaan.


Aika: Ma 9.9.2019 klo 17.30

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23

Hinta: kahvittelu omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!