Back to All Events

Ma 9.9.2019 MiB After work: Huijarisyndrooma ja ammatillisen itsetunnon vahvistaminen

Huomaatko joskus ajattelevasi, että elämän saavutukset tuntuvat hyvältä sattumalta eivätkä niinkään omilta ansioilta? Pelottaako, ettet oikeasti osaakaan ja että se saattaa paljastua muillekin? Usein nämä ajatukset viittaavat huijariajatteluun, jossa vääristyneet tulkinnat omasta osaamisesta tai ympäristön vaatimuksista vaikuttavat omaan ammatilliseen itsetuntoon.

Erilaisten tutkimusten mukaan huijariajattelu on yleistä varsinkin korkeakoulutettujen naisten keskuudessa. Monesti epävarmuus saattaa myös estää optimaalista toimintaa sekä rohkeutta tarttua tilaisuuksiin. Tule mukaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiasi ammatillisen itsetunnon kohentamisesta ja huijariajattelun taklaamisesta. Tapahtuma alkaa lyhyellä huijarisyndroomaa koskevalla alustuksella, jonka vetää uravalmentaja Krista Kohtakangas.

Mukaan mahtuu 9 yksin saapuvaa äitiä ja 3 äitiä lapsineen.

Aika: Ma 09.09.2019 klo 17.00–19.00
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 02.09. klo 10.