Jyväskylä

Filtering by: Jyväskylä
Mar
20
5:00 PM17:00

20.3.2019 MiB After Work: Kohti unelmatyötä! vol. 1 Haenko vai tulenko löydetyksi?

Henkilöstöalan asiantuntija- ja palveluyritys ManpowerGroup järjestää MiBiläisille maalis-huhtikuussa kaksi tilaisuutta otsikolla "Kohti unelmatyötä!". Tilaisuuksien tarkoituksena on auttaa MiBiläisiä sanoittamaan ja valjastamaan oman potentiaalinsa, tunnistamaan vahvuutensa työmarkkinoilla ja lopulta saavuttamaan unelmiensa työn!

Ensimmäisessä tilaisuudessa Manpowerin asiantuntijat kertovat tämän hetken työnhakumarkkinoista ja antavat parhaat vinkkinsä mm. eri hakukanavien ja -työkalujen käyttöön, työmarkkinoilla verkostoitumiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen liittyen. Tule kuulemaan, miten esimerkiksi lyhyt esittelyvideo itsestä vaikuttaa työnsaantimahdollisuuksiin tai mitä kautta piilotyöpaikkoja kannattaa metsästää.

Toinen tilaisuus CV:n ja LI-profiilin optimoinnista järjestetään 10.4.2019.

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja, joka työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 13.3. klo 10

View Event →
Mar
26
5:30 PM17:30

26.3.2019 MiB After Work: Raskaussyrjintä ja sukupuolierot työelämässä - Päivi Vuorinen-Lampila

Naisten työllistyminen on ajankohtainen aihe, joka on tärkeää pitää esillä. Tule mukaan kuulemaan tutkimustuloksia ja keskustelemaan sukupuolen näkökulmasta työelämässä. Mitä kokemuksia sinulla on työelämästä? Mitä toiveita sinulla on työpaikkaa kohtaan? Työstetään yhdessä keskustellen teesit, joita voimme jakaa eteenpäin paremman työ- ja perhe-elämän tasapainon saavuttamiseksi.

Tilaisuudessa alustuspuheenvuoron pitää tutkija Päivi Vuorinen-Lampila, joka tutki väitöskirjassaan korkeakoulutettujen työllistymistä. Hän havaitsi tutkimuksessaan raskaussyrjintää jo korkeakoulutettujen rekrytointivaiheessa ja sukupuolten mukaista eroa työelämän saavutuksissa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.3. klo 10.


View Event →
Mar
28
11:00 AM11:00

28.3.2019 MiB Mingle: Lounastreffit

Tule tutustumaan ja verkostoitumaan muiden mibiläisten kanssa lounastreffeille. Luvassa on lounaan oheen mielenkiintoista ja rönsyilevää keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, vertaistukea ruuhkavuosiin ja takuuvarmasti kaupungin parasta lounasseuraa.

Tervetuloa keventämään työpäivää tai tuulettumaan lasten kanssa hyvän ruuan ääreen!

Paikka: Rosso Jyväskeskus, Asemakatu 9, Jyväskylä
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita! (Tilassa leikkipaikka)

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta

View Event →

Mar
14
5:00 PM17:00

14.3.2019 MiB goes KPMG

Miksi yrityksen tietoturva on kaikkien asia ja mitä on Red Teaming?

Tervetuloa KPMG:n tietoturvailtaan kuulemaan ja keskustelemaan yritysten tietoturvasta. Illan aikana KPMG:n teknisen tietoturvatiimin osaajat demoavat Red Teaming -toimintaa sekä kertovat erilaisista kyberhyökkäyksistä ja tavoista suojautua niitä vastaan.

Puhujia toimivat KPMG:n tietoturva-asiantuntijat Saara Hasu-Varttila ja Mikael Romanov.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 7.3. klo 10


View Event →
Mar
12
5:00 PM17:00

12.3.2019 MiB Jyväskylä & Keski-Suomen Ompeluseura: Palvelumuotoilua kehittäjille ja viestijöille

Paljon puhuttu palvelumuotoilu on erinomainen tapa kehittää uusia palveluita. Mutta mitä palvelumuotoilu oikeasti on ja miksi siitä puhutaan juuri nyt? Miten palvelumuotoilua käytännössä tehdään? Miten sitä voi soveltaa markkinointiviestinnän kehittämiseen?

Viestintätoimisto Kaiku Helsingin palvelumuotoilujohtaja Elina Piskonen on erikoistunut asiakasymmärryksen ja osallistavien menetelmien hyödyntämiseen kehittämistyössä sekä ammattilaisten sparraamiseen palvelumuotoilun saloihin. Tässä tilaisuudessa Elina perehdyttää osallistujat ensin palvelumuotoilun perusteisiin minkä jälkeen osallistujat pääsevät itse testaamaan muutamia palvelumuotoilun työkaluja. Tervetuloa innostumaan palvelumuotoilun mahdollisuuksista!

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma poikkeuksellisesti vain äideille

Mukaan mahtuu 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.3. klo 10.

View Event →
Mar
6
5:00 PM17:00

6.3.2019 MiB goes VTT

Voidaanko muovia korvata pakkaamisessa? Mitä muuta kuin paperia puukuidusta voidaan tulevaisuudessa tehdä? Näihin asioihin pureutuu VTT:llä erikoistutkijana työskentelevä Elina Pääkkönen. Kuulet myös uratarinan siitä, miten äitiyslomalta palaaminen tutkijan rooliin sujui, ja kuinka kansainvälisen projektin vetäminen ja perhe-elämän yhdistäminen onnistuvat.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy (www.vtt.fi) on Pohjois-Euroopan johtava tutkimus- ja teknologiayhtiö, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.2. klo 10.

View Event →
Feb
20
5:30 PM17:30

Ke 20.2. MiB After Work: Tieto

Miten langat pidetään käsissä, kun projektin toimijat on hajautettu eri paikkakunnille, eri maihin tai jopa eri maanosiin? Tämä on yksi kysymys, johon saadaan vastaus mibiläisten käydessä vierailulla Tiedolla.

Tietolaisia on noin 15 000 lähes 20 maassa. Projektit ovat usein hajautettuja, joten projektinhallinnalla on suuri merkitys projektien onnistumisessa. Vierailulla Tiedon Jyväskylän yksikön päällikkö Mikko Lampinen kertoo mitä käytäntöjä, haasteita käytännön projektityössä Tiedolla on ja mitä oppeja toiminnasta on saatu. Mukana myös Petri Kemppainen, joka kertoo Jyväskylän yksikön toiminnan esittelyn ohessa tarkemmin julkishallinnon sovelluspalveluiden puitteissa tapahtuvasta toiminnasta. Kysymme Mikolta ja Petriltä myös mitä eri käytäntöjä Tiedolla on työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 13.2. klo 10.

View Event →
Feb
14
11:30 AM11:30

To 14.2. MiB Mingle: Ystävänpäivälounas

Tervetuloa uudet ja jo MiBin toiminnassa mukana olevat jäsenet kuulemaan MiBin toiminnasta! MiB Mingle on rento tapahtuma äideille. Kaikki Mibin jäsenyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan! Ystävänpäivän kunniaksi nautimme ystävänpäivälounasta Jyväskeskuksen Rossossa.

Paikka: Jyvskylä
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Feb
12
5:30 PM17:30

Ti 12.2. MiB After Work: Stressinhallinta ja äidin hyvinvointi

Essi Määttä on äiti, hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija (Hyvää ja Halpaa, Otava), hyvinvointibloggaaja, entinen jääkiekkoilija ja yrittäjä, jonka intohimona on terveellinen ja parantava ravinto, henkinen hyvinvointi sekä liikunnan ilo ja riemu. Hän tietää kokemuksistaan yrittäjänä sekä pitkän linjan ammattilaisena asiakkaidensa kautta, miten hallitsematon ja pitkäkestoinen stressi vaikuttaa yksilöön.

Essi Määttä tulee kertomaan hieman omasta taustastaan yrittäjänä sekä antamaan vinkkejä stressin hallintaan ja äidin hyvinvointiin, jotta itseä ei unohda perhe-elämän ja uran ristipaineessa. Ystävänpäivän viikon teemalla voit napata ystäväsi matkaan mukaan tutustumaan Mothers in Business MiB ry Jyväskylän toimintaan ja kuulemaan Essin vinkkejä!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lapsia.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.2. klo 10.


View Event →
Feb
4
5:30 PM17:30

Ma 4.2. MiB After Work: Johtajakoulu

"Naurettavaa, sun ura on pilalla!", näin onniteltiin vauva-uutisista nuorta naista. Helmikuun Johtajakoulussa on mukana Real Snacks Oy:n toimitusjohtaja Arja Kastarinen, jonka huikea uratarina opiskelijaäidistä toimitusjohtajaksi siivittää keskusteluamme. Tule mukaan supersuosittuun Johtajakouluun ja ole mukana edistämässä parempaa johtajuutta tämänpäivän työelämässä!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 28.1. klo 10 .

View Event →
Jan
30
5:30 PM17:30

Ke 30.1. MiB Extra: Vatsalihasten erkauma -treeni

Äitiysliikuntaan erikoistunut valmentaja ja kätilö Tiina Murdoch järjestää äideille yhteisen treenihetken ja jakaa vinkkejä oman kehon hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Tiina on kulkenut kätilönä yli 10 vuoden matkan äitien ja perheiden rinnalla raskauden ja elämän eri vaiheissa. Hänen omat raskautensa ja vatsalihasten erkauman kuntouttaminen ovat vieneet hänet vuosien mittaan yhä syvemmälle äitiysliikunnan pariin. Tiina on oman kehonsa kuntouttamisen lisäksi auttanut lukuisia naisia kuntoutumaan, liikkumaan turvallisesti ja syömään terveellisesti raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Hänen erityisosaamisenaan on erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten liikunta ja kuntoutus. Tiina toivottaa kaikki MiBiläiset tervetulleiksi mukaan tapahtumaan.

Paikka: Muurame
Hinta: 15 e per osallistuja
Lapset: Tapahtuma on poikkeuksellisesti vain aikuisille

Mukaan mahtuu 10 äitiä, jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 23.1 klo 10. Tapahtuma järjestetään, jos siihen ilmoittautuu 8 osallistujaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 29.9 klo 10.

View Event →
Jan
23
5:30 PM17:30

Ke 23.1. MiB After Work: Johtajakoulu

Tammikuun Johtajakoulussa kuulemme Mikko Jylhän ajatuksia projektien johtamisesta. Jylhän työhistoriasta löytyy vaativia kohteita, kuten voimaloita ja nykyään hänen johdollaan tehdään kokonaan uutta sairaalaa Kukkumäkeen. Tällainen kokonaan uutta luova projekti on tässä mittaluokassa Suomessa harvinaisuus. Tapahtumaan kuuluu myös sairaala Nova-projektin esittely.


Paikka: Showroom, Keski-Suomen keskussairaala
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 16.1 klo 10.


View Event →
Jan
16
5:30 PM17:30

Ke 16.1. MiB After Work: Hissipuhe-coaching

Nyt treenataan ammattilaisten avustuksella hissipuheet kuntoon! Hissipuhe tarkoittaa oman osaamisen ja ammattitaidon kertomista lyhyesti ja napakasti. Tätä taitoa tarvitset työhaastatteluissa, soittaessa, työhakemuksissa, rekrytointimessujen tapaamisissa ja tavatessasi uusia ihmisiä.

Sparrauksen järjestävät Katja Noponen Oy:n uravalmentajat Katja Kemppainen ja Noora Kuusikko. Osallistujien kannattaa valmistella oma hissipuheensa jo ennen tapahtumaa, jotta pääsemme suoraa esittämään ja saamaan palautetta. Kannattaa siis käyttää tilaisuus hyväkseen ja tulla keräämään ammattilaisten parhaat vinkit! Tapahtuma järjestetään joulukuussa perutun tapahtuman tilalta.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 09.01. klo 10.

View Event →
Jan
14
9:30 AM09:30

Ma 14.1. MiB Mingle: Uusi vuosi

Tervetuloa uudet ja jo MiBin toiminnassa mukana olevat jäsenet kuulemaan MiBin toiminnasta ja ideoimaan MiBin tulevan vuoden tapahtumia. MiB minge on rento kahvitteluhetki äideille, myös MiBin jäsenyydestä kiinnostuneet äidit ovat tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan! Tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumakutsussa.

Paikka: Jyvskylä
Hinta: Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Dec
10
11:00 AM11:00

Ma 10.12. MiB Mingle: Tauko joulukiireistä

Kaipaatko taukoa joulutohinasta? Tule nauttimaan kahvista ja taukohetkestä hyvässä seurassa. Vaihdamme kuulumisia, tutustumme ja juttelemme MiB:n toiminnasta. Myös MiB:n jäsenyydestä kiinnostuneet uraäidit ovat erittäin tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan. Tarkemmat paikkatiedot löydät Facebook-tapahtumakutsusta.

Paikka: Jyväskylän keskusta
Hinta: Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Nov
30
7:00 PM19:00

Pe 30.11. MiB After Work: Äitien pikkujoulut

Nyt vietetään syksyn odotetuimpia pikkujouluja hurmaavassa ja tunnelmallisessa ravintola Harmoonissa! Luvassa fiksua ja rentoa yhdessäoloa, verkostoitumista sekä tietenkin herkuttelua ja aitoja makuja. Otetaan yhdessä irtiotto arjesta, nautitaan omasta ajasta ja mahtavasta yhteisöstämme. Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Omakustanteinen. MiB tarjoaa alkumaljan/ruokajuoman.
Lapset: Tilaisuus on poikkeuksellisesti vain aikuisille.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 16.11. klo 10.

View Event →
Nov
30
2:00 PM14:00

Pe 30.11. MiB Extra: Profiilikuvaus

Nyt on mahdollisuus päivittää profiilikuva esimerkiksi CV:seen, käyntikorttiin tai sosiaalisen median kanaviin. MiB järjestää profiilikuvauksen Herttalassa Vaajakoskella. Herttalan ammattitaitoiset työntekijät hoitavat stailauksen ja meikin, jotta olet parhaimmillasi kuvassa. Samana iltana järjestetään MiBin pikkujoulut, joten laittautuminen ei mene hukkaan! Tapahtuma on poikkeuksellisesti maksullinen.

Kaikille osallistujille varataan päivän kuvauksiin oma aika (hiukset ja meikki 30 min ja kuva 30 min), jotta tapahtuma sujuisi ilman turhia odotteluja. Riittää siis, että saavut paikalle hyvissä ajoin ennen omaa sovittua vuoroasi.

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Herttala lifestyle-myymälän tuotevalikoimaan, johon kuuluu mm. Onpa korea, #byninaonly, Metsola.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Kuvat 20 e/kpl, hiusten stailaus 15 e, pikaehostus (omat ripsiväri mukaan ja pohjustusvoide kasvoilla) 15 e
Lapset: Tilaisuus on poikkeuksellisesti vain aikuisille.

Mukaan mahtuu 9 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 23.11. klo 10.

View Event →
Nov
29
5:00 PM17:00

Ti 29.11. MiB goes Nordea

Tappaako kauppasota talouskasvun? Millainen on tulevien vuosien korkonäkymä? Miksi lokakuussa nähtiin korjausliike osakemarkkinoilla? Muun muassa näistä aiheista kertoo Nordean ekonomisti Tuuli Koivu, kun MiB vierailee Nordeassa.

Tuuli Koivu on suomalainen taloustieteilijä. Hän työskentelee Nordeassa ekonomistina erikoisalueinaan euroalueen makrotalous ja rahapolitiikka. Aiemmin Koivu on työskennellyt ekonomistina Suomen Pankissa. Tuuli on luvannut avata myös omaa tarinaansa siitä, miten hän on onnistunut luomaan merkittävän uran talousasiantuntijoiden huipulla.

Tule kuulemaan todellista asiantuntijaa talouden ajankohtaisista asioista ja kuulemaan yksi inspiroiva uratarina!

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni ja yksi Euroopan suurimmista pankeista, jolla on jo 200-vuoden kokemus pankkitoiminnasta. Nordean tavoitteena on olla todellinen vaikuttaja ja auttaa niin asiakkaita kuin toiminta-alueensa yhteiskuntia.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 20.11. klo 10.

Huom: Tapahtuman päivämäärä on muuttunut.

View Event →
Nov
21
5:00 PM17:00

Ke 21.11. MiB After Work: Johtajakoulu

Mila Korhonen on Jyväskylän yliopistosta vuonna 2000 valmistunut Kauppatieteiden maisteri ja kolmen lapsen äiti. Esimiestyöstä hänellä on kokemusta parikymmentä vuotta ja tällä hetkellä Mila työskentelee Mehiläinen Oy:ssä tulosvastuullisena yksikönjohtajana.

Marraskuun Johtajakoulussa pääsemme keskustelemaan  Milan johdolla mm. (Työ-)hyvinvoinnin johtamisesta. Milan sydäntä lähellä onkin henkilöstöjohtaminen, jonka tiimoilta hänen monipuolinen kokemuksensa koostuu. Mila on päässyt toteuttamaan useita yritysintegraatioita ja asiakkuuksien haltuunottoja. Asiakkuusjohtamiseen liittyvä osaaminen on myös hänen tärkeimpiä osaamisalueitaan. Mila tulee jakamaan johtajakoulussa esimiesvuosiensa aikana reppuun kertyneitä oppeja, ajatuksia ja kokemuksia, jotka itse on kokenut hyödyllisiksi johtamistyössään. Tervetuloa mukaan kaikki johtajuuden teemoista kiinnostuneet!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.11. klo 10.

View Event →
Nov
14
5:00 PM17:00

Ke 14.11. MiB goes Klub1

Klub1 on palveleva, asiakasta arvostava ja kotoisa liikuntakeskus. Klub1 tarjoaa omasta kunnostaan huolehtiville viihtyisän treenipaikan, jossa treenaaminen on mukavaa, turvallista ja innostavaa. Klub1 järjestää myös turvallisen lastenhoidon 0-10-vuotiaille. Klub1n perustajilla on vahva kokemus liikunnan ja urheilun alalta, ja heillä on aito halu auttaa muita ihmisiä oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Tapahtumassa pääset kuulemaan energisen yrittäjän Päivi Kivimäen tarinan sekä nauttimaan rentouttavasta yoga-hetkestä yhdessä lapsesi kanssa!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
12
5:00 PM17:00

Ma 12.11. MiB mingle: HR

Oletko kiinnostunut henkilöstöhallintoon, työhyvinvointiin tai työelämän kehittämiseen liittyvistä teemoista? Tule MiB mingleen, jossa marraskuun teemana on HR!

MiB minglessä jaetaan ajatuksia ja kokemuksia HR-aiheisiin liittyen vapaamuotoisesti. Sinun ei tarvitse työskennellä HR-tehtävissä, riittää että olet kiinnostunut aiheesta. Tervetuloa!

Paikka: Presso Sokos
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Nov
8
to Nov 14

To 8.11. ja ke 14.11. MiB extra: kaksi webinaaria vloggaamisesta yritysmaailmassa

Perinteisen mainostuksen aika alkaa olla ohi, kun kohta jo 30% kuluttajista on blokannut mainokset verkkoselaimistaan ja sosiaalisessa mediassa algoritmeja muutetaan yrityksille yhä haastavammiksi näkyvyyden kannalta. Kun yritys haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaaseen, tulee sen panostaa entistä enemmän sisältöön, vaikuttavuuteen, asiakkaan arvoihin ja tuoda esille omaa persoonallista otettaan markkinoinnissa.

Tiesitkö, että asiakkaasi hyödyntävät videoita omissa ostoissaan jo asiantuntijan tavoin? Kuluttajat muistavat erityisesti niiden yritysten viestin, jotka kertovat sen videoiden muodossa. Tutkimusten mukaan myynnin mahdollisuus nousee jopa 81%, kun asiakkaalle esitetään ensin video tuotteesta tai palvelusta. Asiakkaat uskovatkin, että videoiden näyttäminen auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Myös B2B-maailmassa johtajista yli puolet vastaanottaisi viestin mieluummin videomuodossa.

Tule opettelemaan, kuinka voit hyödyntää uudenlaista markkinointia omassa yrityksessäsi. Webinaareista saat paljon uutta tietoa videoiden tuomista mahdollisuuksista ja kuulet esimerkkejä maailmalla jo menestyneistä vloggaajista. Marraskuussa Vloggaajat Suomi järjestää kaksi veloituksetonta webinaaria liittyen videoiden hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä ja yritysmarkkinoinnissa:

Torstai 8.11. klo 18: Vloggaa kuin KINGI!

Opi videoiden tuomista mahdollisuuksista. Mukana Trainers’ Housen Samuli Salonen.

Keskiviikko 14.11. klo 18: Tee tulosta videoilla

10 syytä, miksi sinun tulisi alkaa vloggaamaan.

Webinaarin puhujina toimivat digivalmentaja Jessica Hynynen ja mentaalivalmentaja Jaana Mikkonen. Vloggaajat Suomi kouluttaa yrityksiä ottamaan video- ja vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaansa. Lue lisää www.vloggaajat.fi ja katso video täältä.

Ilmoittautumislinkit webinaareihin lähetetään sähköpostitse torstaina 1.11. ja keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
6
5:30 PM17:30

Ti 6.11. MiB goes Evogenom

Miten geenit vaikuttavat unirytmiisi, stressinsietokykyysi ja palautumiseesi? Miten nautintoaineet ja lääkkeet toimivat kehossasi? Evogenom on jyväskyläläinen avainlippuyrityksen statuksen omaava bioteknologiayritys, joka tuottaa laajoja ja monipuolisia geenitestauksia kaikkien saataville.

Evogenomin asiakkaita ovat tavalliset suomalaiset, terveys- ja hyvinvointialan ammattilaiset sekä urheilijat ja valmentajat. Tule kuulemaan lisää Evogenomista yrityksenä sekä geenitestauksesta.

Paikka: Evogenom, Ahlmaninkatu 2 E, Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Tilasta johtuen lapsien kanssa saapuvien määrä on rajoitettu. Sylivauvat ovat tervetulleita ja voit pelkän sylivauvan kanssa ilmoittautua “äitiä, jotka saapuvat yksin” -statuksella.

Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen, sekä 18 äitiä jotka saapuvat yksin (tai sylivauvan kanssa).
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 30.10. klo 10

View Event →
Nov
1
5:30 PM17:30

To 1.11. MiB After work: Oppimisen Psykologia

Onko sinulle työssä kehittyminen tärkeää? Oletko pysähtynyt pohtimaan kuinka työarkesi tukee oppimista?

Oppiminen lisää työhyvinvointia, energisoi ja lisää myönteistä suhdetta työhön. Toisaalta työelämä tuottaa yhä suuremmassa määrin oppimispainetta. Sekä organisaation että yksilön on sopeuduttava muuttuvaan toimintaympäristöön yhä ketterämmin. Näin ollen sisältöosaamisen lisäksi on tärkeää hallita myös oppimisen metataitoja.

Tule keskustelemaan oppimisesta ja osaamisen kehittämisestä Psykologi Hanna Siefenin johdolla. Työpajassa käydään läpi oppimisprosessiin liittyviä taitoja, kuten toiminnan reflektointia, kriittisen ajattelun välineitä, minäkuvan merkitystä ja tunteiden johtamista.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.10 klo 10.

View Event →
Oct
25
5:00 PM17:00

To 25.10. MiB goes Pono Design

Pono Design on vuonna 2017 perustettu jyväskyläläinen vaateyritys, jonka missiona on tuottaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä lastenvaatteita. Kaikki alkoi kahden lapsen äidistä, joka ompeli vaatteita ensin omille ja ystäviensä lapsille. Sanan levitessä ja kysynnän kasvaessa myös yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi, ja nykyisin yrityksellä on jo oma verkkokauppakin! Tapahtumassa Ponon perustaja ja yrittäjä Nora Poikolainen avaa mietteitään äitiydestä, yrittäjyydestä ja näiden kahden yhdistämisestä. Halukkaat pääsevät tutustumaan myös Ponon tuotantotiloihin. Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan, mutta tuotannon puolelle lapsia ei turvallisuussyistä voi ottaa mukaan.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 12 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 18.10. klo 10.

View Event →
Oct
23
9:30 PM21:30

Ti 23.10. MiB morning club: Ideasta yritykseksi

Voisiko oman yrityksen perustaminen olla sinulle vaihtoehto työllistää itsesi? Jyväskylän Yritystehdas Oy kutsuu kaikki yrittämisestä kiinnostuneet MiBiläiset tiloihinsa aamukahville ja kuulemaan lisää yrittäjyydestä.

Jyväskylän yritystehdas Oy kannustaa ja sparraa jyväskyläläisiä kohti yrittäjyyttä ja pyrkii luomaan Jyväskylään vahvaa startup-kulttuuria. Pääsemme kuulemaan myös KOTO Designmarketin omistajien tarinan ideasta yritykseksi sekä Uusyrityskeskuksen edustajaa Hanna Ojanperää, joka kertoo sivutoimisesta yrittäjyydestä ja mitä palveluita alkaville yrittäjille on tarjolla.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 16.10. klo 10.

View Event →
Oct
22
5:30 PM17:30

Ma 22.10 MiB after work: Työn ja perheen yhdistäminen isän näkökulmasta

Nyt saadaan pienen lapsen isän näkökulmaa työn ja perheen yhdistämiseen! Haastava työ Helsingissä, koti ja perhe Saarijärvellä. Kokemuksia ja ajatuksia meille jakaa kansanedustaja Petri Honkonen.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 15.10. klo 10.

View Event →
Oct
18
to Oct 19

18.10. MiB mingle: Lounasmingle

Haluaisitko osallistua MiBin tapahtumiin, mutta päivät kuluvat töissä ja iltamenotkin tuntuvat työpäivän jälkeen hankalilta? Ei hätää, tulee mukaan keskustelemaan saman henkisten äitien kanssa yhteiselle lounaalle!

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea pienten lasten äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme Jyväskylässä. Samalla voimme myös nauttia lounasta.

Paikka: Rosso Jyväskeskus
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook event.

View Event →
Oct
10
5:30 PM17:30

10.10. MiB goes Solteq

Miten yhdistää perhe-elämä ja vaativa työ? Entä miten onnistuu ulkomaankomennus yhdessä perheen kanssa? Tule kuulemaan solteqlaisten mielenkiintoisia uratarinoita sekä kuulemaan lisää yrityksestä, jonka missiona on tehdä huomisesta parempaa yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa!

Solteq on pohjoismainen toimialariippumaton digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut toimija, jonka palveluksessa työskentelee yli 550 asiantuntijaa viidessä maassa.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 3.10. klo 10.

View Event →
Oct
8
5:30 PM17:30

8.10. MiB after work: Äidin hyvinvointi PERUTTU

Usein äiti tahtomattaan unohtaa itseään elämän ruuhkavuosien pyörityksessä. Hyvinvointivalmentaja Essi Määttä tulee kertomaan erilaisista työkaluista, joiden avulla voit pitää itsestäsi huolta ja saada hieman tasapainoa kiireiseen arkeen.

Essi Määttä on pienen vauva äiti, yrittäjä, hyvinvointivalmentaja, ruokakirjalija (Hyvää ja Halpaa -reseptikirja, joka toteutettiin Syyskuun halparuokalaiset! -somehaasteen innoittamana), hyvinvointibloggari ja entinen sm-tason jääkiekkomaalivahti. Hänen intohimonaan ovat terveellinen ravinto, henkinen kasvu, liikunnan ilo ja luonto

Paikka: Jyväskylä

Tapahtuma on peruttu ja pyritään järjestämään uudelleen kevätkaudella.

View Event →
Oct
3
10:00 AM10:00

3.10. MiB goes Mehiläinen

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista. Työkyky on yksi tärkeimpiä osa-alueita osana hyvää elämää. Tilaisuudessa Mehiläisen työpsykologi Katri Virokannas tulee avaamaan meille tätä aihetta. Kuulemme myös Mehiläisen yksikönjohtajan Mila Korhosen esittelyn työterveyshuollon roolista henkilöstön hyvinvoinnin tukemisessa.

Tapahtuman jälkeen on mahdollista lähteä verkostoitumislounaalle muiden osallistujien kanssa.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton, mahdollinen lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 26.9 klo 10.

View Event →
Oct
2
5:30 PM17:30

2.10. MiB after work: Ammatillinen selfie - oman osaamisen tunnistaminen

Saamme uravalmentajien johdolla apua siihen, millä välineillä omaa osaamistaan voi hahmottaa ja kirkastaa. Mitä työpaikkoja juuri sinun kannattaa hakea ja miten tuoda oma osaaminen esille rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Koulutus koostuu workshop-työskentelystä ja harjoittelemme myös hissipuhetta, eli miten oman osaamisen voisi kiteyttää napakaksi spiikiksi.

Workshopin vetäjät Katja Kemppainen ja Noora Kuusikko työskentelevät uravalmentajina Katja Noponen Oyssä.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Jäsenille maksuton, muille ovimaksu 5 euroa
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 26.09. klo 12.

View Event →
Sep
26
5:00 PM17:00

26.9. MiB after work: CV-klinikka

Onko töiden haku sinulle ajankohtaista tai onko CV:n päivittäminen unohtunut muiden kiireiden lomassa? CV on tärkeä osa työnhakuprosessia, sillä työnhakijan osaamisen tulisi välittyä rekrytoijalle ansioluettelosta nopealla vilkaisulla. Viimeisten vuosien aikana CV:iden ulkoasu ja sisältö ovat olleet murroksessa, sillä nykyään CV:n ei enää tarvitse olla tiukan kaavan mukainen, vaan se voi jo ulkoasullaankin viestiä hakijan persoonallisuudesta ja osaamisalueista.

CV-klinkalla käydään CV:itä läpi muun muassa ryhmä- ja parikeskustelujen avulla niin, että jokainen on varmasti tapahtuman jälkeen saanut uusia ideoita oman asioluettelonsa päivittämiseen. Illan vetäjänä toimii Jyväskylän kaupungin rekrytointiasijantuntija Anna-Leena Pusa. Osallistujia pyydetään ottamaan mukaan oma ansioluettelonsa.

Paikka: Ilmoitetaan jäsenille kutsun yhteydessä
Hinta: 
Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5€
Lapset: 
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 19.9. klo 10.

View Event →