Kaikille

Filtering by: Kaikille
Mar
20
12:30 PM12:30

21.3.2019 MiB mingle: Maaliskuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Voit saapua paikalle joustavasti joko piipahtamaan tai viipymään pidemmäksi aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Pala Café, Itäinenkatu 9, Finlayson, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Linkki Facebook-tapahtumaan


View Event →
Mar
22
5:30 PM17:30

Pe 22.3. MiB mingle: Welcome & Recruiting Coffee @ Prisma Café

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on?

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, tervetuloa mukaan Welcome & Recruiting Coffeelle!

Welcome & Recruiting Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai ovat mukana MiBin toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi. Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöiltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan tai aktiiviksi. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!

Paikka: Prisma Café, Valli-kokoustila, Prisma keskuksen toinen kerros, Tommolankatu 9, 45130 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen kahvi
Lapset: Tervetulleita

View Event →
Mar
27
8:30 AM08:30

27.3. MiB Mingle: Maaliskuun aamukahvit

Tervetuloa aamukahville juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voimme jatkaa keskustelua vaikkapa MiB After Workin aiheesta “Millainen on minun uratarinani”. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kun päivään on sattunut osumaan iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen.

Paikka: Vaasan Kauppahalli, Wasa Konditoria
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
28
10:00 AM10:00

To 28.3.2019 MiB Mingle: LinkedIn vertaistukea

Kaipaako LinkedIn-profiilisi päivitystä? Tahtoisitko saada vinkkejä LinkedInin käytöstä? Tule mukaan työstämään profiiliasi kahvikupposen äärellä. Tarkoitus on aluksi työstää omaa profiilia. Lopussa voidaan kurkistaa toistemme profiileita ja jakaa parhaat vertaisvinkkimme. Voit siis olla jo kokenut LinkedIn-käyttäjä tai vasta-alkaja.

Kaikki ovat tervetulleita! Myös MiBin toiminnasta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan vertaistuen voimaan.

Aika: Torstai 28.3.2019 klo 10-11.30
Paikka: Ramin konditoria
Hinta: Kahvit omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Apr
12
10:00 AM10:00

Pe 12.4. MiB webinaari paluu perhevapaalta - tiedätkö oikeutesi?”

Missä tilanteissa työnantajalla on oikeus irtisanoa, lomauttaa tai siirtää muihin tehtäviin perhevapaita käyttävä työntekijä? Millainen on osittaisella perhevapaalla olevan asema? Entä jos määräaikaista työsopimusta ei olekaan jatkettu? Mitenvoin sujuvoittaa töihinpaluuta?

Tervetuloa mukaan pe 12.4. klo 10 webinaariin, jossa käydään läpi perhevapaalta paluuseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä, kuten paluun yhteydessä huomioon otettavia asioita ja työntekijän oikeuksia. Vastaamme webinaarin aikana myös kuulijoiden kysymyksiin. Voit esittää kysymyksiä jo etukäteen kouluttajalle ilmoittautumislomakkeella.

 Webinaari järjestetään yhteystyössä Tekniikan Akateemisten kanssa. Kouluttajana on Emma Aho, hän toimii lakimiehenä TEKissä ja neuvoo liiton jäseniä työsuhteeseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Aho on syventänyt asiantuntijuuttaan perhevapaalta paluun kysymyksiin myös pro gradu -tutkielmansa kautta, jossa käsitteli aihetta oikeudellisesta näkökulmasta.
 
Ilmoittaudu mukaan saadaksesi tarkemmat osallistumisohjeet. Webinaarista on saatavilla tallenne, joka on katseltavissa kaksi viikkoa. Jaamme tallenteen tilaisuuden jälkeen MiBin jäsenten omassa Facebook -ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/MothersInBusiness/

View Event →

Mar
18
11:00 AM11:00

Ma 18.3.2019 MiB mingle: lounas keskustassa

Maistuisiko sinulle herkullinen lounas Kuopion keskustan uusimmassa ravintolassa? Lähde siis mukaan lounaalle maanantaina 18.3. klo 11 ravintola Skillaan! Voit ottaa lounaalle mukaan myös MiBin toiminnasta kiinnostuneen ystäväsi!

Aika: Maanantai 18.3.2019 klo 11-12
Paikka: Ravintola Skilla, Savonkatu 24
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
15
11:00 AM11:00

Pe 15.3.2019 MiB reads: Naiset huipulla ja työelämän tasa-arvo

Osana MiBin maaliskuun työelämän tasa-arvo teemakuukautta, MiB Helsingissä järjestetään lukupiirimingle aiheeseen liittyen!

Minkälaisia naiset ovat johtajina? Mitä haasteita naiset kokevat kun he haluavat edetä urallaan? Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle keskustelemaan tästä tärkeästä aiheesta! Jos sinulla ei ole aikaa lukea kirjoja, ei hätää. Olet silti tervetullut keskustelemaan aiheesta!

Aika: 15.3.2019 klo 11–12.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton/Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event: https://www.facebook.com/events/357295668423649/?ti=cl

Pöytävarauksen vuoksi sitovat ilmoittautumiset Facebook-eventtiin viimeistään 8.3.2019. Eventistä löydät kirjat joista keskustelemme sekä tarvittavat lisätiedot.View Event →
Mar
13
10:30 AM10:30

Ke 13.3. MiB mingle: Aamupäiväkahvit @ Cafe Pirske

Tule oman aikataulusi mukaan aamupäiväkahville tai lounaalle Cafe Pirskeeseen tutustumaan MiBin toimintaan tai muuten vain verkostoitumaan muiden MiB-äitien kanssa!

Pirske Oy:n kotileipomo on siirtynyt omiin toimitiloihin, jonka yhteyteen on juuri avattu maalaisromanttinen konditoria-lounaskahvila. Tarjolla on suolaista ja makeaa, niin gluteenittomana kuin vegaanisenakin. Kahvi tulee lahtelaisesta pienpaahtimo Kahiwasta, ja jauhetaan paikan päällä. Voit myös tulla kokeilemaan Pirskeen omia suklaakonvehteja!

Kahvilan puodista löytyy herkkujen lisäksi monenlaista ostettavaa ja ihasteltavaa niin sisustukseen, keramiikkaan, taiteeseen kuin lasten vaatteisiinkin liittyen. Lapsille löytyy myös oma puuhanurkka.

Cafe Pirskeen omistaja Annina kertoo meille myös yritystoiminnastaan kahvittelun lomassa. Yrityksestä voit lukea enemmän myös heidän kotisivuiltaan www.pirskejuhlat.fi tai Cafe Pirskeen Facebook-sivuilta.

Tapahtuma on avoin sekä jäsenille että jäseniksi aikoville. Ilmoitathan osallistumisestasi joko Facebook-tapahtumassa tai laittamalla viestiä osoitteeseen paijat-hame@mib.fi.

Tervetuloa mukaan!

Aika: ke 13.3.2019 klo 10.30 - 11.30
Paikka: Cafe Pirske, Rautatienkatu 3, 15100 Lahti
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
12
2:00 PM14:00

12.3.2019 MiB mingle: Welcome Coffee

Oletko uusi jäsen tai kiinnostunut Mothers in Business ry:n (MiB) toiminnasta? Haluaisitko mielekästä tekemistä vanhempainvapaan ajalle, ajatustenvaihtoa samanhenkisten äitien kanssa, mahdollisuuden kehittää itseäsi tai tukea uran ja perheen yhteensovittamiseen? Tule juttelemaan mibiläisten ja muiden kiinnostuneiden kanssa. Kahvitellaan yhdessä – myös lapset ovat tervetulleita!

Welcome Coffeehen voivat osallistua kaikki Tampereen alueen uudet MiB-jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet.

Paikka: Buffet & Café Linkosuo, Näsilinnankatu 26, Tampere
Hinta: Maksuton, kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
12
10:00 AM10:00

Ti 12.3. MiB Goes (Sjk) Markkinointi- ja viestintätoimisto Propaganda: Lentävä strategiatyö

“Strategia on johdon työkalu, joka muotoillaan kerran vuodessa; kukaan ei siitä mitään ymmärrä ja se voidaan lopulta haudata pöytälaatikkoon?” Ehei. Markkinointi- ja viestintätoimisto Propagandassa strategiatyöhön on lähdetty erilaisella ajatuksella. Strategia on jatkuvasti elävä ja päivittyvä arjen apuväline.

Miten? Tule kuulemaan siitä tarkemmin Propagandaan. Strategiatyöstä ja sen eläväksi elämisestä hektisessä arjessa kertoo asiakkuus- ja kehitysjohtaja Elina Tiainen.

Mothers in Business (MiB) on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

MiB Vaasa on järjestänyt Seinäjoella nyt 4 avointa tapaamista, joihin on osallistunut yli 40 äitiä ja melkein yhtä monta lasta. Yritysvierailu markkinointi- ja viestintätoimistoon on ensimmäinen MiB Goes-konseptin mukainen tilaisuus Seinäjoella.

Lähde mukaan kuulemaan millaista on lentävä strategiatyö mielenkiintoisessa luovan alan yrityksessä ja samalla tutustumaan MiBin toimintaan.

Paikka: Rytmikorjaamo, kokoustila Bäkkäri, 2.krs, Seinäjoki
Hinta: Maksuton jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse perjantaina 1.3.2019 klo 10. Ilmoittautuminen aukeaa muille kuin jäsenille 5.3. FB-tapahtumaan lisätään silloin ilmoittautumislinkki.

View Event →
Mar
8
11:00 AM11:00

Pe 8.3. MiB mingle: Naistenpäivälounas @ Bistro, Kouvola

Juhlistetaan naistenpäivää lounastamalla äitiporukalla. Jaetaan tarinoita naisista, jotka ovat tehneet meihin vaikutuksen ja inspiroineet meitä tekemään rohkeita päätöksiä niin uraan kuin perhe-elämään liittyen.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet, lasten kanssa tai ilman.

Paikka: Bistro, Scandic Kouvola, Kouvolankatu 11, 45100 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Mar
4
1:00 PM13:00

Ma 4.3.2019 MiB mingle: Hiihtolomaviikon kahvit

Aloitetaan hiihtolomaviikko mukavassa seurassa oman valinnan mukaan omakustanteisesti kahvitellen tai lounastaen. Tervetuloa jäsenet tai toiminnasta kiinnostuneet.

Aika: Maanantai 4.3.2019 klo 13–14
Paikka: Cahfila Kuopion Kulma, Kauppakatu 36, Carlsonin tavaratalon 2.kerros
Hinta: Kahvit ja lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
4
9:30 AM09:30

Ma 4.3. MiB mingle: Kuukausikahvit @ Puutarhurinkatu

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Mar
2
2:00 PM14:00

La 2.3.2019 MiB mingle: Yhdessä luistelemaan

Vietetään lauantaipäivää yhdessä jäällä ulkoillen. Voit ottaa mukaan lämmintä juotavaa ja pientä purtavaa. Tavataan M/S Queen R -laivan edessä. Laivalta on mahdollista myös vuokrata mm. luistimia ja potkureita. Mukaan ovat tervetulleita niin jäsenet kuin muutkin toiminnasta kiinnostuneet.

Aika: Lauantai 2.3.2019 klo 14
Paikka: Ice Marathon - jäärata, Kuopion matkustajasatama. Tavataan M/S Queen R - laivan edessä.
Hinta: maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Feb
27
11:30 AM11:30

Ke 27.2. MiB mingle: Lounas @ Frans & Rosalie, Kotka

Tervetuloa Mothers in Business (MiB) ry:n ensimmäiseen lounasmingleen Kotkassa. MiB on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea.

Tule verkostoitumaan muiden samanhenkisten äitien kanssa ja samalla kuulet mitä tänä vuonna on suunnitteilla Kymenlaakson alueella.

Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten äidit, yksin tai lasten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.

Paikka: Frans & Rosalie, Keskuskatu 21, 48100 Kotka
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Feb
22
12:00 PM12:00

Pe 22.2.2019 MiB Mingle: Lounas Grillssonissa

Lähdetäänkö taas maistuvalle lounaalle porukalla? Tällä kertaa lämmintä lounasta meille kokkaa Grillsson perjantaina 22.2. klo 12 alkaen (lounas omakustanteinen, hinta 10,50 euroa).

Ilmoitathan tulostasi ja mahdollisesta syöttötuolin tarpeestasi! Mukaan voit ottaa myös MiBin toiminnasta kiinnostuneen ystäväsi.

Aika: Pe 22.2.2019 klo 12-13
Paikka: Ravintola Grillsson, Haapaniemenkatu 22
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Kuopion Facebook-ryhmässä olevan tapahtuman kautta.

View Event →
Feb
20
12:30 PM12:30

20.2.2019 MiB mingle: Helmikuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Tervetuloa starttaamaan uutta vuotta upeiden naisten kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti joko piipahtamaan tai viipymään pidemmäksi aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Aika: Ke 12.30–15.30
Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Linkki Facebook-tapahtumaan


View Event →
Feb
18
5:00 PM17:00

Ma 18.2. MiB mingle: Kaupallista alaa opiskelleiden urapolut

Kaupallista alaa opiskellut (tai vielä opintojen parissa puurtava), tervetuloa verkostoitumaan rennosti kahvitellen. Jutustellaan omista urapoluista, tulevaisuuden työsuunnitelmista sekä annetaan vinkkejä esim. oman osaamisen kehittämiseen ja alanvaihtoon.   

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: Kahvittelu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Feb
15
10:00 AM10:00

Pe 15.2.2019 MiB Mingle: Ison Omenan kk-mingle - Ruoan verkkokauppa arjen apuna / Ada Fresh (alustettu)

”Ada Fresh ruoan verkkokauppa on perustettu, koska haluamme tarjota suomalaiseen ruokakauppaan uudenlaisen kokemuksen. Tavoitteemme on helpottaa asiakkaidemme arkea tuomalla ruoan verkkokaupan tilaukset kotiin jopa 2 tunnissa tilauksesta! Toimitusmaksu on myös markkinoiden alhaisin: 3 €.

Haluamme auttaa sinua säästämään aikaa, jotta voisit nauttia vapaa-ajastasi. Miltä tuntuisi, jos ei tarvisi käydä enää ruokakaupassa? Mitä tekisit, jos saisit lisää omaa aikaa?

Nyt voit kaupassa käymisen sijaan ottaa kirjan käteen, leikkiä lasten kanssa tai muuten vain rentoutua - sillä aikaa me keräämme ja toimitamme ruoat kotiovellesi puolestasi."
- Arhi Kivilahti / Ada Fresh

Tervetuloa keskustelemaan siitä miten ruoan verkkokauppa voisi palvella ja helpottaa sinun arkeasi parhaalla mahdollisella tavalla! Millaisia kokemuksia ruoan verkkokaupasta sinulla on ja toisaalta miksi et ole vielä ruokaostoksia verkossa tehnyt? Tapahtumassa päästään myös testaamaan Ada Freshin verkkokauppaa!

Aika: 15.2.2019 klo 10-12
Paikka: Ison Omenan palvelutori - ryhmätila Kaisla
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-eventissä: https://www.facebook.com/events/393400188101293/View Event →
Feb
13
5:30 PM17:30

Ke 13.2. MiB Mingle: Ystävänpäiväkahvit ja arvonta

Tervetuloa ystävänpäivän etkoille! Tule ja tuo ystäväsikin kuulemaan MiBin toiminnasta, tapaamaan uutta Kuopion paikallisvastaavaa ja esittämään toiveita tulevista tapahtumista.

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti juuri yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille, tuoreille jäsenille ja vähän toiminnassa mukana olleille, mutta myös konkarit ovat tervetulleita kahvittelemaan.

Ystävänpäivän kunniaksi tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan MiBin vuosijäsenyys.

Paikka: Presso Sokos, Haapaniemenkatu 24-26
Hinta: Kahvittelu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Feb
7
10:00 AM10:00

To 7.2.2019 MiB Welcome Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita kahvittelemaan. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Huom! Paikan päälle voi tulla ja lähteä joustavasti oman ja perheen aikataulun mukaisesti.

Aika: 7.2.2019 klo 10.00–11.30
Paikka: Stockmann, Fazer Food Market leikkinurkkaus, 8 kerros, Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki
Hinta: Maksuton, mutta kahvilan tuotteet omakustanteisesti
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/1651246948310698/?ti=icl


View Event →
Feb
4
5:00 PM17:00

Ma 4.2. MiB mingle: Kuukausikahveilla aiheena kulttuurierot työelämässä

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Tällä kertaa keskustelemme kulttuurierojen ymmärtämisestä työelämässä ja jaamme omakohtaisia kokemuksia työskentelystä ulkomaalaisena Suomessa ja suomalaisena ulkomailla. Minkälaisten stereotypioiden kohteena olemme olleet? Minkälaisiin stereotypioihin olemme sortuneet itse? Miten toimia kulttuurieroista kumpuavia ongelmia kohdatessamme? Millaisia hauskoja tai yllättäviä tilanteita olemme kohdanneet kulttuurien törmätessä?

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa minglen merkeissä jakamaan omia kokemuksiasi ja kuulemaan muiden ajatuksia aiheesta.

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jan
30
5:30 PM17:30

Ke 30.1. MiB Mingle Seinäjoki: äiti & yrittäjä (alustettu)

Hotelli-ravintola Alma on restauroitu vanhaan Rautatieläisten taloon. Tämä tunnelmallinen ravintola tarjoaa puitteet vuoden ensimmäiselle avoimelle tapaamiselle Seinäjoella. Alman yrittäjä Heidi Ylikoski alustaa tapaamisen kertomalla Alman tarinan ja omista kokemuksistaan yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä. Alustuksen jälkeen keskustellaan illan aiheesta, jutellaan vähän MiBistä ja ennen kaikkea tutustutaan toisiimme! Samalla on mahdollista nauttia omakustanteinen kahvi, iltapala tai ateria. Vaikka yrittäjyys ei itseäsi kiinnostaisikaan, niin lähde mukaan viettämään mukava ilta loistavassa seurassa!

Kuten muihinkin MiBin tilaisuuksiin, myös tänne ovat lapset tervetulleita mukaan.

Paikka: Ravintola Alma, Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki
Hinta: omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen tapahtumaan tästä linkistä

Seuraa myös tapahtumaa Facebookissa


View Event →
Jan
30
3:30 PM15:30

Ke 30.1. MiB Mingle: Odotusta ja vanhemmuutta Apajassa

“Mikä ihmeen MiB?“

“En ole kauppislainen tai yrittäjä, miten tämä liittyisi minuun?”

“Lapseni ovat jo koululaisia, voinko liittyä?”

“Puoliso on töissä, enkä saa lastenhoitajaa, en siis voi tulla..”

Monesti kuultuja lausahduksia, mutta näihinkin löytyy vastaus, kun tulet PerheenTalon järjestämään tapahtumaan, jossa MiB yhdessä muiden paikallisten yhdistysten kanssa on esittelemässä omaa toimintaansa.

Tule siis tutustumaan Mothers in Business -yhdistyksen Kuopion paikallisjaoston toimintaan PerheenTalon “Odotusta ja vanhemmuutta Apajassa” -tapahtumaan.

Paikka: Kuopion PerheenTalo, Apaja
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
24
5:30 PM17:30

To 24.1. MiB After work: Blogin kirjoittaminen

Sosiaalinen media ja blogit ovat jatkuvasti läsnä päivittäisessä arjessa. Blogeihin törmää yhä useammin yritysmaailmassa, somemarkkinoinnissa sekä harrastustoiminnassa. Nautitko kirjoittamisesta sekä sinulla on jatkuvasti uusia ideoita jaettavana? Oletko koskaan miettinyt oman blogin perustamista mutta pähkäilet miten rajata kokonaisuus?

Oman tarinansa bloggaajaksi ryhtymisestä tulee kertomaan Maijastiina Lipiäinen, joka kirjoittaa äitiysaiheista blogia Mommyhood by Maijastiina. Maijastiina kirjoittaa blogia harrastuksenaan sekä osana ylemmän amkn opinnäytetyötä. Tule kuuntelemaan Maijastiinan matkasta bloggaajaksi sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman blogin perustamiseen.

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Uuden vuoden ja oman uuden paikallisjaoston kunniaksi tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse MiBin jäsenille viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtumaan.

View Event →
Jan
24
10:15 AM10:15

To 24.1. MiB Mingle: Kestävä elämäntapa (alustettu)

MiB Helsinki - Alustettu mingle: kestävä elämäntapa ja yksilön vaikuttamismahdollisuudet

MiB Lab -hanke Lastemme tulevaisuus panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019 - 30.6.2019.

Ahdistavatko ilmastonmuutos ja ylikulutus? Miten omat teot ja valinnat vaikuttavat? Helena Marttila Zero Waste Finland ry:stä alustaa keskustelua kestävästä elämäntavasta, jätteen vähentämisestä, sekä yksilön vaikuttamismahdollisuuksista. Vaikka ilmastonmuutos on iso asia, arjen positiiviset ilmastoteot voivat olla pieniä ja kiireiselle lapsiperheelle sopivia. Tule mukaan keskustelemaan ja ideoimaan tekoja, joilla taataan elinkelpoinen maapallo myös lapsillemme. 

Aika: Torstai 24.1.2019 klo 10.15–11.45
Paikka: Keskustakirjasto Oodi, ryhmätyöhuone 3, 2. krs
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-eventissä: https://www.facebook.com/events/343544823149243/?ti=iclView Event →
Jan
23
4:30 PM16:30

Ke 23.1. MiB Mingle: Opintojen ja perhe-elämän yhdistäminen (alustettu)

Haaveiletko uudesta ammatista tai mietitkö, että haluaisit kehittää osaamistasi opiskelemalla lisää. Esteenä kuitenkin monesti on elämän kiireisyys ja väsymys, joka perhe-elämässä kasvaa. Mitä, jos kuitenkin olisi mahdollista yhteensovittaa kaikki tämä: perhe ja opiskelu sekä mahdollinen työ vielä päälle. Mikä sinua silloin estää?

Tapahtuman alustaa Janina Voutilainen, opiskelija, työntekijä ja kahden aktiivisen pojan äiti sekä MiB-aktiivi.

Paikka: Ison Omenan palvelutori, Kokoustila Myrsky, Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-eventissä: https://www.facebook.com/events/322429761691437/?ti=icl

View Event →
Jan
22
5:30 PM17:30

Ti 22.1.2019 MiB Mingle: Muutoksesta voimaa

Elämä on jatkuvaa muutosta, ja välillä tuntuu raskaalta pysyä vauhdissa mukana. Lapsen syntymä, töiden aloitus, alan vaihto, työn ja perheen yhdistäminen – muutostilanteita tulee elämässä vastaan valtavasti, ja voimme olla hämmentyneitä, että mikä on meidän oma roolimme muuttuvissa tilanteissa.

Miten elämänmuutoksesta voi saada voimaa? Miten uuteen tilanteeseen voi sopeutua? Mistä saada rohkeutta muutosten toteuttamiseen?

Tervetuloa minglen merkeissä jakamaan omat parhaat ideasi ja kuulemaan muiden ajatuksia aiheesta. Minglessä mukana keskustelun alustajana bloggaaja ja Life coach Maija Kaipiainen.

Paikka: Ramin konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: Kahvittelut omakustanteisesti
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
18
11:00 AM11:00

Pe 18.1. MiB mingle: Lounas @ Rosso

Haluaisitko osallistua MiBin tapahtumiin, mutta päivät kuluvat töissä ja iltamenotkin tuntuvat työpäivän jälkeen hankalilta? Ei hätää, tule mukaan keskustelemaan samanhenkisten äitien kanssa yhteiselle lounaalle! Lisäksi samalla kuulet mitä tänä vuonna on suunnitteilla.

Mukaan ovat totta kai tervetulleita myös vanhempainvapaalla olevat äidit lapsineen!

Paikka: Rosso, Kauppalankatu 1, 45100 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Uuden vuoden ja oman uuden paikallisjaoston kunniaksi tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jan
15
5:00 PM17:00

Ti 15.1.2019 MiB Mingle: Markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisten kokoontuminen

Työskenteletkö viestintä-, markkinointi- tai digialalla? Tervetuloa tapaamaan muita alan ammattilaisia ja verkostoitumaan vapaamuotoisesti kahvikupposen ääreen. Voit liittyä seuraan, vaikkei tittelisi viittaisikaan marcommsiin, mutta olet kiinnostunut aiheesta tai teet vaikka “otona” somea.

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: Kahvittelu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
11
9:30 AM09:30

Pe 11.1.2019 Welcome Coffee: Tervetulloo-kahveet

“Mikä ihmeen MiB?“

“En ole kauppislainen tai yrittäjä, miten tämä liittyisi minuun?”

“Lapseni ovat jo koululaisia, ei tämä taida koskea minua?”

“Puoliso on töissä, enkä saa lastenhoitajaa, en siis voi tulla..”

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan “Tervetulloo-kahveet” -tapaamiseen!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Samaten vanhat jäsenet ovat tervetulleita vaihtamaan kuulumisia, tai jos toiminnassa on ollut taukoa, on tämä helppo tilaisuus hypätä jälleen toimintaan mukaan. Myös lapset ovat tervetulleita kahvittelemaan.

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: Kahvittelu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
9
12:30 PM12:30

Ke 9.1. MiB mingle: Tammikuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Tervetuloa starttaamaan uutta vuotta upeiden naisten kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Jan
9
12:30 PM12:30

Ke 9.1. MiB mingle: LinkedIn vertaistukea

Kaipaako LinkedIn-profiilisi päivitystä? Haluatko saada vinkkejä LinkedInin käytöstä? Tule mukaan työstämään profiiliasi vaikka kahvikupposen merkeissä. Voit tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan. Tarkoitus on aluksi työstää omaa LinkedIniä ja viimeisen puolen tunnin aikana kurkitaan toistemme profiileita ja jaetaan parhaat vertaisvinkkimme. Voit siis olla jo kokenut käyttäjä tai vasta-alkaja. Kaikki ovat tervetulleita! Myös MiBin toiminnasta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan vertaistuen voimaan.

Paikka: Hostel Cafe Koti, Valtakatu 21 , Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →