Kaikille

Filtering by: Kaikille
Jan
22
5:30 PM17:30

Ti 22.1.2019 MiB Mingle: Muutoksesta voimaa

Elämä on jatkuvaa muutosta, ja välillä tuntuu raskaalta pysyä vauhdissa mukana. Lapsen syntymä, töiden aloitus, alan vaihto, työn ja perheen yhdistäminen – muutostilanteita tulee elämässä vastaan valtavasti, ja voimme olla hämmentyneitä, että mikä on meidän oma roolimme muuttuvissa tilanteissa.

Miten elämänmuutoksesta voi saada voimaa? Miten uuteen tilanteeseen voi sopeutua? Mistä saada rohkeutta muutosten toteuttamiseen?

Tervetuloa minglen merkeissä jakamaan omat parhaat ideasi ja kuulemaan muiden ajatuksia aiheesta. Minglessä mukana keskustelun alustajana bloggaaja ja Life coach Maija Kaipiainen.

Paikka: Ramin konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: Kahvittelut omakustanteisesti
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
23
4:30 PM16:30

Ke 23.1. MiB Mingle: Opintojen ja perhe-elämän yhdistäminen (alustettu)

Haaveiletko uudesta ammatista tai mietitkö, että haluaisit kehittää osaamistasi opiskelemalla lisää. Esteenä kuitenkin monesti on elämän kiireisyys ja väsymys, joka perhe-elämässä kasvaa. Mitä, jos kuitenkin olisi mahdollista yhteensovittaa kaikki tämä: perhe ja opiskelu sekä mahdollinen työ vielä päälle. Mikä sinua silloin estää?

Tapahtuman alustaa Janina Voutilainen, opiskelija, työntekijä ja kahden aktiivisen pojan äiti sekä MiB-aktiivi.

Paikka: Ison Omenan palvelutori, Kokoustila Myrsky, Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-eventissä: https://www.facebook.com/events/322429761691437/?ti=icl

View Event →
Jan
24
10:15 AM10:15

To 24.1. MiB Mingle: Kestävä elämäntapa (alustettu)

MiB Helsinki - Alustettu mingle: kestävä elämäntapa ja yksilön vaikuttamismahdollisuudet

MiB Lab -hanke Lastemme tulevaisuus panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019 - 30.6.2019.

Ahdistavatko ilmastonmuutos ja ylikulutus? Miten omat teot ja valinnat vaikuttavat? Helena Marttila Zero Waste Finland ry:stä alustaa keskustelua kestävästä elämäntavasta, jätteen vähentämisestä, sekä yksilön vaikuttamismahdollisuuksista. Vaikka ilmastonmuutos on iso asia, arjen positiiviset ilmastoteot voivat olla pieniä ja kiireiselle lapsiperheelle sopivia. Tule mukaan keskustelemaan ja ideoimaan tekoja, joilla taataan elinkelpoinen maapallo myös lapsillemme. 

Aika: Torstai 24.1.2019 klo 10.15–11.45
Paikka: Keskustakirjasto Oodi, ryhmätyöhuone 3, 2. krs
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-eventissä: https://www.facebook.com/events/343544823149243/?ti=iclView Event →
Jan
24
5:30 PM17:30

To 24.1. MiB After work: Blogin kirjoittaminen

Sosiaalinen media ja blogit ovat jatkuvasti läsnä päivittäisessä arjessa. Blogeihin törmää yhä useammin yritysmaailmassa, somemarkkinoinnissa sekä harrastustoiminnassa. Nautitko kirjoittamisesta sekä sinulla on jatkuvasti uusia ideoita jaettavana? Oletko koskaan miettinyt oman blogin perustamista mutta pähkäilet miten rajata kokonaisuus?

Oman tarinansa bloggaajaksi ryhtymisestä tulee kertomaan Maijastiina Lipiäinen, joka kirjoittaa äitiysaiheista blogia Mommyhood by Maijastiina. Maijastiina kirjoittaa blogia harrastuksenaan sekä osana ylemmän amkn opinnäytetyötä. Tule kuuntelemaan Maijastiinan matkasta bloggaajaksi sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman blogin perustamiseen.

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Uuden vuoden ja oman uuden paikallisjaoston kunniaksi tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse MiBin jäsenille viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtumaan.

View Event →
Jan
30
3:30 PM15:30

Ke 30.1. MiB Mingle: Odotusta ja vanhemmuutta Apajassa

“Mikä ihmeen MiB?“

“En ole kauppislainen tai yrittäjä, miten tämä liittyisi minuun?”

“Lapseni ovat jo koululaisia, voinko liittyä?”

“Puoliso on töissä, enkä saa lastenhoitajaa, en siis voi tulla..”

Monesti kuultuja lausahduksia, mutta näihinkin löytyy vastaus, kun tulet PerheenTalon järjestämään tapahtumaan, jossa MiB yhdessä muiden paikallisten yhdistysten kanssa on esittelemässä omaa toimintaansa.

Tule siis tutustumaan Mothers in Business -yhdistyksen Kuopion paikallisjaoston toimintaan PerheenTalon “Odotusta ja vanhemmuutta Apajassa” -tapahtumaan.

Paikka: Kuopion PerheenTalo, Apaja
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
30
5:30 PM17:30

Ke 30.1. MiB Mingle Seinäjoki: äiti & yrittäjä (alustettu)

Hotelli-ravintola Alma on restauroitu vanhaan Rautatieläisten taloon. Tämä tunnelmallinen ravintola tarjoaa puitteet vuoden ensimmäiselle avoimelle tapaamiselle Seinäjoella. Alman yrittäjä Heidi Ylikoski alustaa tapaamisen kertomalla Alman tarinan ja omista kokemuksistaan yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä. Alustuksen jälkeen keskustellaan illan aiheesta, jutellaan vähän MiBistä ja ennen kaikkea tutustutaan toisiimme! Samalla on mahdollista nauttia omakustanteinen kahvi, iltapala tai ateria. Vaikka yrittäjyys ei itseäsi kiinnostaisikaan, niin lähde mukaan viettämään mukava ilta loistavassa seurassa!

Kuten muihinkin MiBin tilaisuuksiin, myös tänne ovat lapset tervetulleita mukaan.

Paikka: Ravintola Alma, Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki
Hinta: omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen tapahtumaan tästä linkistä

Seuraa myös tapahtumaa Facebookissa


View Event →

Jan
18
11:00 AM11:00

Pe 18.1. MiB mingle: Lounas @ Rosso

Haluaisitko osallistua MiBin tapahtumiin, mutta päivät kuluvat töissä ja iltamenotkin tuntuvat työpäivän jälkeen hankalilta? Ei hätää, tule mukaan keskustelemaan samanhenkisten äitien kanssa yhteiselle lounaalle! Lisäksi samalla kuulet mitä tänä vuonna on suunnitteilla.

Mukaan ovat totta kai tervetulleita myös vanhempainvapaalla olevat äidit lapsineen!

Paikka: Rosso, Kauppalankatu 1, 45100 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Uuden vuoden ja oman uuden paikallisjaoston kunniaksi tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jan
15
5:00 PM17:00

Ti 15.1.2019 MiB Mingle: Markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisten kokoontuminen

Työskenteletkö viestintä-, markkinointi- tai digialalla? Tervetuloa tapaamaan muita alan ammattilaisia ja verkostoitumaan vapaamuotoisesti kahvikupposen ääreen. Voit liittyä seuraan, vaikkei tittelisi viittaisikaan marcommsiin, mutta olet kiinnostunut aiheesta tai teet vaikka “otona” somea.

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: Kahvittelu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
11
9:30 AM09:30

Pe 11.1.2019 Welcome Coffee: Tervetulloo-kahveet

“Mikä ihmeen MiB?“

“En ole kauppislainen tai yrittäjä, miten tämä liittyisi minuun?”

“Lapseni ovat jo koululaisia, ei tämä taida koskea minua?”

“Puoliso on töissä, enkä saa lastenhoitajaa, en siis voi tulla..”

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan “Tervetulloo-kahveet” -tapaamiseen!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Samaten vanhat jäsenet ovat tervetulleita vaihtamaan kuulumisia, tai jos toiminnassa on ollut taukoa, on tämä helppo tilaisuus hypätä jälleen toimintaan mukaan. Myös lapset ovat tervetulleita kahvittelemaan.

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: Kahvittelu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
9
12:30 PM12:30

Ke 9.1. MiB mingle: Tammikuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Tervetuloa starttaamaan uutta vuotta upeiden naisten kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Jan
9
12:30 PM12:30

Ke 9.1. MiB mingle: LinkedIn vertaistukea

Kaipaako LinkedIn-profiilisi päivitystä? Haluatko saada vinkkejä LinkedInin käytöstä? Tule mukaan työstämään profiiliasi vaikka kahvikupposen merkeissä. Voit tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan. Tarkoitus on aluksi työstää omaa LinkedIniä ja viimeisen puolen tunnin aikana kurkitaan toistemme profiileita ja jaetaan parhaat vertaisvinkkimme. Voit siis olla jo kokenut käyttäjä tai vasta-alkaja. Kaikki ovat tervetulleita! Myös MiBin toiminnasta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan vertaistuen voimaan.

Paikka: Hostel Cafe Koti, Valtakatu 21 , Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jan
8
8:00 AM08:00

8.1. MiB Mingle: Tammikuun aamukahvit @ Wasa Konditoria

Tervetuloa aamukahville juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kun päivään on sattunut osumaan iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tule starttaamaan uusi vuosi upeiden naisten kanssa!

Paikka: Vaasan Kauppahalli, Wasa Konditoria
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
7
5:00 PM17:00

Ma 7.1.2019 MiB Mingle: Welcome & Recruiting Coffee @ Ciao! Caffe, Lahti

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on?

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

Jos vastasit kyllä johonkin edellisistä kysymyksistä, tervetuloa mukaan Welcome & Recruiting Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai ovat mukana MiBin toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi! Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan tai aktiiviksi. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmottautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!


Paikka: Ciao! Caffe, Kauppakeskus Trio, 2. krs, Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
7
9:30 AM09:30

Ma 7.1. MiB mingle: Kuukausikahvit @ Puutarhurinkatu

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää. Nostetaan yhdessä glögimalja uudelle vuodelle ja omalle uudelle paikallisjaostolle!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Dec
18
10:00 AM10:00

Ti 18.12. MiB Mingle: Pikkujoulut

Kaikille avoin glögimingle, johon olet tervetullut tutustumaan MiBin toimintaan, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusiin upeisiin ihmisiin. Olet tervetullut sellaisena kuin sillä hetkellä satut olemaan; joulustressissä, hyvin levänneenä, energisenä tai univelkaisena. Voit aikataulusi mukaan piipahtaa nopealla glögikupposella tai hengailla pidempäänkin. Mingle on vapaamuotoinen, jossa voidaan jakaa toisillemme hyviä vinkkejä joulukiireestä irrottautumiseen.

Lisäksi iloitsemme MiB Rovaniemen ensimmäisestä vuodesta ja kurkistelemme jo hieman ensi vuoden tapahtumatarjontaan.

MiB tarjoaa glögit ja tortut.

Paikka: MLL Perhetoimintakeskus, Pirkkakatu 2
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
13
5:00 PM17:00

To 13.12. MiB Afterwork: Urakehitystä lisäkoulutuksesta

Mitä koulutustarpeita työmarkkinoilla on työnhakijoille ja työssä käyville? Miten voin lisäkouluttautua, jotta vastaisin tämänhetkisiin ja tulevaisuuden työtarpeisiin? Miten koulutustoimijat voisivat näihin tarpeisiin vastata? Miten TE-keskus voi auttaa? Mikä itseäni kiinnostaa ja mitä alueella voi opiskella?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan opiskelumahdollisuuksista, omaehtoisesta opiskelusta työttömyysetuudella, starttirahasta sekä työllisyystilanteesta yleisesti.

Alustajina tilaisuudessa ovat johtaja Mika Palosaari TE-keskuksesta, koulutuspäällikkö Maijastiina Jokitalo Levón-instituutista, koulutuspäällikkö Reetta Kungsbacka Avoimesta yliopistosta sekä koulutussuunnittelija Ritva Kalliokoski Vaasan kesäyliopistosta. Avoin yliopisto tarjoaa osallistujille kahvit.

Paikka: Vaasan yliopisto, Tervahovi, sali D102, Wolffintie 34, 65200 Vaasa.
Hinta: Maksuton kaikille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 5.12. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtumaan. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 11.12.

View Event →
Dec
13
11:00 AM11:00

To 13.12. MiB Mingle: Lounas Technopoliksella

Koska äitienkin tarvitsee syödä - tule työpäivän lomassa tai lasten kanssa lounastamaan tilavaan Antellin lounasravintolaan Viestikadun Technopoliksella.

Antellilta löytyy kolme lounasvaihtoehtoa: Keitto, deli tai linjaston kotilounas - jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Paikka: Technopolis, Viestikatu 7
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
13
10:00 AM10:00

To 13.12. klo 10–12 MiB Mingle: Miten yhteensovitan työn ja perheen nykypäivänä? (alustettu) + joulukuun kuukausikahvit

Työmaailma muuttuu ja työsuhteet ovat epävakaampia. Miten lasten toivominen tai suunnittelu sopii tähän? Uskaltaako ikinä toivoa useampaa lasta? Moni toivoo vakituista työtä ennen lapsipohdintaa, mutta vakituisen työn saamisessa voi kestää. Onko mahdollista yhdistää urasuuntautuneisuus ja perhe-elämä vai onko pakko valita toinen? Entä miten muuttuvat työolosuhteet heijastuvat perhe-elämään? Tapahtuman aikana jaetaan muiden kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta ja mietitään, mitä keinoja voi pohdinnassa hyödyntää. Tapahtuman alustaa Aino-Mari Tuuri.

Minglen yhteydessä pidetään joulukuun kuukausikahvit. Tervetuloa tutustumaan MiBin toimintaan!

Paikka: Musiikkitalon kahvila, Mannerheimintie 13, 00100 Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event


View Event →
Dec
12
5:30 PM17:30

Ke 12.12. MiB Mingle goes jingle: Pikkujoulut Seinäjoella

Tule kanssamme viettämään pikkujoulua Äärellä-ravintolaan. MiB mingle goes jingle on vuoden viimeinen tapaaminen Seinäjoella ja juhlimme sitä pikkujoulun merkeissä. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta sekä tutustumaan MiBin toimintaan! Äärellä-ravintolan Miia Keski-Nikkola kertoo oman yrittäjätarinansa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille.

Paikka: Ravintola Äärellä Kuppi+Kattila, Kauppakatu 19, 60100 Seinäjoki
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 9 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautuminen Lyytin kautta oheisesta linkistä

View Event →
Dec
12
5:00 PM17:00

Ke 12.12. MiB Mingle: Kuukausiglögit

Tervetuloa vuoden viimeiseen mingleen virkistäytymään hetkeksi ennen joulukiireitä. Tuoko vuodenvaihtuminen muutoksia työrintamalla? Kaipaatko vertaistukea vauva-arkeen, ruuhkavuosiin tai joulustressiin? Tule tapaamaan muita MiB-äitejä ja nauttimaan glögiä ja pipareita. Tilassa on käytettävissä myös keittiö mikroineen, jos otat evästä itsellesi tai jälkikasvulle. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista tutustua Noshin vaatteisiin ja kuulla Irene Pesun mietteitä kevytyrittäjyyden ja pikkulapsiarjen yhdistämisestä. Alunperin hän lähti Noshin edustajaksi saadakseen vapauden päättää omista aikatauluistaan. Nosh on tarjonnut kemistille hyvän mahdollisuuden oppia myynnistä ja markkinoinnista sekä viettää enemmän aikaa lasten kanssa.

Paikka: Kerhotila Tammi, pohjakerros, Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event.

View Event →
Dec
11
6:00 PM18:00

Ti 11.12. Open MiB Goes: Pentik – joulun tunnelmaa

Tervetuloa tämän vuoden upeimpaan MiB-iltaan Pentikin uuteen myymälään Kauppahalliin! Tule nauttimaan joulutunnelmasta, inspiroitumaan ja tutustumaan muihin mibiläisiin. MiB Vaasan paikallisvastaavat Pia Aspholm ja Kaisa Savolainen kertovat toiminnasta ja ensi vuoden suunnitelmista. Myös Pentikin tarina tulee tutuksi, kun myymäläpäällikkö Maarit Suhonen kertoo, miten 47 vuotta sitten Anu Pentikin Posion kodissaan harjoittama keramiikkaharrastus on johtanut kansainväliseen sisustusmyymäläketjun syntymiseen.

Pentik tarjoaa glögiä ja pientä naposteltavaa. Illan aikana arvontaa. Verkostoitumisen lisäksi kannattaa tehdä hankintoja pukin konttiin sekä oman kodin sisustukseen, sillä tehdyistä ostoksista saat tapahtuman aikana 20% alennusta!

Paikka: Pentik, Vaasan Kauppahalli, Vaasanpuistikko 18, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse tiistaina 4.12. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtuman seinälle. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 10.12. Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Paikkoja on rajattu määrä, joten kannattaa olla nopea.

View Event →
Dec
11
12:00 PM12:00

Ti 11.12. MiB mingle: Joulukuun kuukausikahvit

Tule nautiskelemaan kupponen kahvia tai joulun kunniaksi glögiä muiden ihanien naisten kanssa. Voit saapua paikalle joustavasti ja joko piipahtaa tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen.

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman facebook-event


View Event →
Dec
11
10:00 AM10:00

Ti 11.12. MiB Mingle: Glögit joulukiireen keskellä

Tule jakamaan parhaat jouluvinkkisi tai kuulemaan hyviä juttuja jouluvalmisteluihin, joulun aikaan, lomailuun liittyen.

Olit sitten uusi jäsen, toiminnasta kiinnostunut tai vanha konkari ovat minglet kaikille avoimia verkostoitumistilaisuuksia. Lapset ovat tervetulleita mukaan.

MiB Kuopion paikallisjaosto tarjoaa glögit!

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: MiB Kuopio tarjoaa glögit
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
10
11:00 AM11:00

Ma 10.12. MiB Mingle: Tauko joulukiireistä

Kaipaatko taukoa joulutohinasta? Tule nauttimaan kahvista ja taukohetkestä hyvässä seurassa. Vaihdamme kuulumisia, tutustumme ja juttelemme MiB:n toiminnasta. Myös MiB:n jäsenyydestä kiinnostuneet uraäidit ovat erittäin tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan. Tarkemmat paikkatiedot löydät Facebook-tapahtumakutsusta.

Paikka: Jyväskylän keskusta
Hinta: Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Dec
4
5:00 PM17:00

Ti 4.12. MiB Mingle: Aktiivijäsenrekry

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? MiB Kuopio tarvitsee uusia vapaaehtoisia eli aktiiveja toiminnan järjestämiseen. Tule kuulemaan PerheenTalolle, mitä aktiivina toimiminen tarkoittaa käytännössä. Tarjolla glögiä ja pipareita.

Paikka: PerheenTalo, Kauppakeskus Apaja, Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
4
10:00 AM10:00

Ti 4.12. MiB mingle: Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Vadelmatarha, Kempeleentie 7B
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita
Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Mothers in Business Oulun Facebook-ryhmässä.

View Event →
Dec
3
5:00 PM17:00

Ma 3.12. MiB mingle: Jouluiset kuukausikahvit Kouvolassa

Vuoden viimeiset kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tällä kertaa tapaamme illalla ja virittäydymme joulun tunnelmaan glögiä ja pipareita maistellen.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Kuukausikahvit jatkuvat Puutarhurinkadulla keväällä 2019 joka kuukauden ensimmäinen maanantai, vuorokuukausin aamulla ja illalla.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

View Event →
Nov
28
10:00 AM10:00

Ke 28.11. MiB mingle: Marraskuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista, varsinaista agendaa ei ole. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Food Market leikkinurkkaus, Stockmann 8 kerros, Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Nov
26
4:00 PM16:00

Ma 26.11. Positiivista puhetta isien perhevapaista

MiB järjestää yhdessä Väestöliiton ja Miessakit ry:n kanssa tapahtumakiertueen isien perhevapaista. Tapahtuman avulla haluamme jakaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joiden tarkoituksena on rohkaista sekä työnantajia että perheitä isien perhevapaiden pitoon.

Tampereella tapahtuma järjestetään yhteistyössä Goforen kanssa. Tilaisuudessa pääsemme tutustumaan Goforen perheystävällisiin käytänteihin sekä isien omakohtaisia kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta. Lisäksi kuullaan Väestöliitolta myyttejä ja faktoja perhevapaiden vaikutuksista talouteen sekä yleisemmin isyyden merkityksestä. Tervetuloa lasten kanssa tai ilman! Vinkkaa tilaisuudesta perhevapaita suunnittelevalle tai tule itse kuuntelemaan: Ilmoittautuminen. Kahvittelu aloitetaan kello 16 ja itse tilaisuus kello 16.30.  

Paikka: Gofore Oyj, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, D-talo, 8. krs, Pormestari-tila
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkkiä www.lyyti.in/isapuhetre ja Facebook-tapahtumaa saa jakaa, sillä tilaisuuteen voi houkutella myös MiBin ulkopuolelta äitejä, isejä tai vaikkapa työnantajia.

View Event →
Nov
22
5:00 PM17:00

To 22.11. MiB Mingle: Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Antell Cafe Piha, Kauppurienkatu 7
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Mothers in Business Oulun Facebook-ryhmässä.

View Event →
Nov
20
11:30 AM11:30

Ti 20.11. MiB Mingle: Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa!

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Nov
20
11:00 AM11:00

Ti 20.11. MiB Welcome Coffee

Oletko kiinnostunut MiBin toiminnasta ja haluaisitko tulla mukaan tutustumaan toimintaan sekä saman henkisiin äiteihin? Järjestämme kaikille avoimen MiB Welcome Coffeen rennon lounaan merkeissä, jonne olet lämpimästi tervetullut, olet sitten toiminnasta kiinnostunut tai vanha konkari. Voit lounastaa pitkän kaavan kautta tai tulla pyörähtään nopeilla kahveilla.

Welcome Coffeen aiheena on perheystävällisten organisaatioiden toimintatavat sekä tutustumme MiBin laatimiin Vauvaystävällisen organisaation kriteereihin. Millaisiin hyviksi koettuihin toimintatapoihin olet itse törmännyt? Millaisia asioita toivoisit organisaatioiden huomioivan toiminnassaan? Tule jakamaan kokemuksiasi.

Paikka: Rosso, Maakuntakatu 20
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Nov
20
10:00 AM10:00

Ti 20.11. MiB reads: Aki Hintsa - Voittamisen anatomia

Haluaisitko voida paremmin? Riittäisivätkö pienet muutokset? Miten saavuttaa tavoitteita? Keskustellaan hyvinvoinnista ja tavoitteista Aki Hintsan oppeihin perustuen. Tapaamispaikka pääkirjaston 2. kerroksen ryhmätila.

Reads-tilaisuudet ovat avoimia jäsenille ja mibin toiminnasta kiinnostuneille ei-jäsenille. Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia, vaikka et olisi ehtinyt teosta kokonaan lukea (tai saada edes käsiisi).

Paikka: Kuopion pääkirjasto, 2.krs ryhmätila
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Nov
12
11:00 AM11:00

Ma 12.11. MiB mingle: Lounastreffit Seinäjoella

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet, olit sitten kotona tai työelämässä! Ja tietysti toivomme mukaan myös kaikki MiBin jäsenet, joita kiinnostaa verkostoituminen potentiaalisten jäsenten kanssa! Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme lounaan lomassa.

MiB Vaasan edustaja paikalla 11.00 - 13.00, joten voit tulla paikalle oman aikataulusi mukaan.

Paikka: Fazer Arena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi pöytävarauksen takia.

View Event →
Nov
12
11:00 AM11:00

Ma 12.11. MiB mingle: Lounas keskustassa

MiBin kuukausittaiset lounastreffit ovat oiva tilaisuus tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja muihin MiB-äiteihin matalalla kynnyksellä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat jäsenet sekä toiminnasta muutoin kiinnostuneet lasten kanssa tai ilman. Nautitaan maistuvasta lounaasta samanhenkisessä seurassa - tervetuloa!

Paikka: Ravintola Ozaki Sushi Buffet, Tulliportinkatu 46-48
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →