Päijät-Häme

Filtering by: Päijät-Häme
Dec
20
6:00 PM18:00

To 20.12. MiB After work: Pikkujouluglögit @ The Bank, Kouvola

Tip tap tip tap tipe tipe tip tap! Kokoonnutaan Kouvolassa vielä viimeisen kerran kuluvana vuonna. Tervetuloa hengähtämään ja ottamaan tauko joulukiireistä. Meillä on ravintolaan pöytävaraus ja haluamme kiittää jäseniämme kuluneesta vuodesta tarjoamalla osallistujille alkoholittoman glögin. Poikkea työpäivän jälkeen tai jouluostosten lomassa. Ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua ja yhdessäoloa. Voimme jakaa toisillemme vielä viime hetken joulu- ja lahjavinkit, ja sitten rauhoittua joulun viettoon.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Omakustanteiset juomat tarjotun glögin lisäksi
Lapset: Tämä tapahtuma on poikkeuksellisesti tarkoitettu vain äideille.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään tiistaina 11.12. ja ilmoittautumisten deadline on tiistaina 18.12.

View Event →
Jan
7
5:00 PM17:00

Ma 7.1.2019 MiB Mingle: Welcome & Recruiting Coffee @ Ciao! Caffe, Lahti

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on?

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

Jos vastasit kyllä johonkin edellisistä kysymyksistä, tervetuloa mukaan Welcome & Recruiting Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai ovat mukana MiBin toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi! Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan tai aktiiviksi. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmottautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!


Paikka: Ciao! Caffe, Kauppakeskus Trio, 2. krs, Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
14
5:30 PM17:30

Ma 14.1. MiB After work: Miten saavuttaa taloudellinen mielenrauha?

Mietityttävätkö raha-asiat? Tule kanssamme Danske Bankiin kuulemaan ja keskustelemaan, miten saavuttaa mielenrauha talousasioissa.

Illan aikana Danske Bankin rahoituspäällikkö Linda Stanley ja sijoitusasiantuntija Wilhelmiina Marola kertovat rahoitusasioiden suunnitelmallisuudesta ja säästämisen merkityksestä. Lisäksi Kiinteistömaailman huippumyyjä Marjo Tommila kertoo oman uratarinansa ja yleisesti asumisesta ja asuntomarkkinoista. Tommila valottaa, miten hän on onnistunut työn ja perheasioiden yhdistämisessä, sekä mikä merkitys verkostoitumisella on osana menestystarinaa.

Aika: maanantai 14.1.2019 klo 17.30 - 19.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä yksin ja 15 äitiä lapsen kanssa. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sitovat ilmoittautumiset 8.1. mennessä. Tarjolla pientä purtavaa, joten kerrothan mahdollisista erikoisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.


View Event →
Jan
22
11:30 AM11:30

Ti 22.1. MiB mingle: Lounas @ Kaupungintalon Tyrmä

Oletko koskaan joutunut putkaan? Ei hätää, nyt pääset, ja kutsuttuna! MiB valtaa kaupungintalon alakerran vanhan poliisilaitoksen tilat ja nauttii tammikuun lounaansa Tyrmä-ravintolassa.

Tilaa löytyy myös rattaille ja sivuovesta pääsee esteettömästi. Syöttötuoleja Tyrmästä ei valitettavasti löydy.

Paikka: Lahden kaupungintalo, Harjukatu 31, 15100 Lahti
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 12 äitiä lapsineen tai ilman. Ilmoittaudu ruusa.aalto@gmail.com tai 050 304 0434


View Event →

Dec
11
6:00 PM18:00

Ti 11.12. MiB After work: Ikigai – omien vahvuuksien löytäminen ja tavoitteiden kirkastaminen

Tuntuuko, että urasi kaipaa uutta kipinää tai ehkä etsit aivan uusia mahdollisuuksia? Haetko kenties uutta suuntaa tai mietit yrittäjäpolulle lähtemistä, mutta ajatukset kaipaavat vielä kirkastamista? Tämä ilta on kaikille, jotka ehkä vielä hakevat omaa suuntaansa tai haluavat saada sille vahvistusta.

Uuden ajan yrittäjien valmentaja Marika Roth tulee pitämään meille voimaannuttavan illan, jonka keskeisenä teemana on ikigai. Ikigain avulla pääsemme selvittämään muutaman eri näkökulman kautta juuri niitä omia tavoitteita. Valmennusillan aikana pysähdymme omien vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden äärelle. Tämä voi selkeyttää omaa urapolkua ja suuntaa.

Marika tunnetaan innostavana valmentajana, joka yhdistää omassa valmennustyössään henkisyyden ja liiketoiminnan kehittämisen ja – kirkastamisen. Hän on myös kirjoittanut kirjan Menestyjän bisnespakki: naisyrittäjän työkirja (Tammi 2018).

Marikaan voit tutustua enemmän osoitteessa www.marikaroth.com/fi/

Tilaisuus järjestetään toimistohotelli Business Center Papulan coworking-tilassa (2. kerros). Rakennus sijaitsee Lahden Upseerikerhon vieressä ja paikalla on ilmainen pysäköinti. Paikan päällä tarjotaan kahvit ja pientä purtavaa.

Tervetuloa!

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

View Event →
Dec
3
6:00 PM18:00

Ma 3.12. MiB extra: Jouluglögit & joogarentoutus

Tervetuloa rauhoittumaan joulukiireiden keskellä Papulaan glögin ja joogan voimin. Aloitamme yhteisellä yin-joogahetkellä heti klo 18, joten saavu paikalle ajoissa. Yin-jooga on hidasta, staattista asettumista asentoihin. Työstämme rentoutuen kehon syviä kudoksia ja rauhoitamme mieltä, joten ota oma joogamatto/viltti mukaan pehmentämään lattiaa.

Joogaosuus kestää n. 30 minuuttia. Ohjaajana joogaopettaja Auli Kokkonen.

Tapahtuma järjestetään toimistohotelli Business Center Papulan coworking-tilassa (2. kerros). Rakennus sijaitsee Lahden Upseerikerhon vieressä ja paikalla on ilmainen pysäköinti.

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Lapset tervetulleita, mutta huomioithan rentoutumisrauhan joogan aikana myös muille.

Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

View Event →
Dec
3
5:00 PM17:00

Ma 3.12. MiB mingle: Jouluiset kuukausikahvit Kouvolassa

Vuoden viimeiset kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tällä kertaa tapaamme illalla ja virittäydymme joulun tunnelmaan glögiä ja pipareita maistellen.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Kuukausikahvit jatkuvat Puutarhurinkadulla keväällä 2019 joka kuukauden ensimmäinen maanantai, vuorokuukausin aamulla ja illalla.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

View Event →
Nov
26
5:30 PM17:30

Ma 26.11. MiB After work: LinkedIn part 2

Toukokuun suosittu LinkedIn-koulutus saa toivotun jatko-osan! Kun ensimmäisessä koulutuksessa tutustuttiin perusasioihin, nyt pureudutaan syvemmälle.

LinkedIn on bisnesorientoitunut sosiaalinen media, jolla on maailmanlaajuisesti jo 500 miljoonaa ja pelkästään Suomessa yli miljoona käyttäjää. LinkedInissä voit verkostoitua ammatillisesti, saada tietoa, hakea työpaikkaa ja ennen kaikkea keskustella työasioista. LinkedIn-käyttäjät tulevat jo lähes kaikista ammattikunnista ja eri organisaatiotasoista.

Teemat:
- Miten rakennan hyvän asiantuntijabrändin LinkedInissä?
- LinkedIn-asetukset ja yksityisyys
- Työnhaku ja ryhmät

Ota siis oma kone mukaan ja suuntaa tiesi Lahden Keilahallille Launeelle. Parkkialue on kiekolla ilmainen. Meille on varattu pyöreä kabinetti, joka löytyy hallin perältä vasemmalta kahvilan jälkeen. MiB tarjoaa kahvit, joten saavu paikalle ajoissa! Kabinetti on varattu klo 17, koulutus alkaa klo 17.30.

Työpajan vetäjänä toimii markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen Minna-Maija Jokisalo. Kahden lapsen äiti on toiminut mm. markkinointi- ja viestintäpäällikkönä Kempillä sekä tuotemarkkinointipäällikkönä Stalassa. Toukokuussa hän avasi oman markkinointiviestinnän palvelunsa RiverComin ja Get China Ready konsulttipalvelu LanMein.

Minna-Maijan LinkedIn-profiili: www.linkedin.com/in/minnamaijajokisalo

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Keilahallista löytyy leikkihuone, mutta valvonta on suotavaa.

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

View Event →
Nov
23
11:00 AM11:00

Pe 23.11. MiB mingle: Lounas @ Martina, Lahti

Marraskuussa lounastamme ravintola Martinassa Lahdessa. Tule minglailemaan ja tutustumaan alueen muihin mibiläisiin maistuvan lounaan äärellä.

Olitpa kotona lasten kanssa, opiskelemassa tai työelämässä - tervetuloa mukaan! Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille. Lapset ovat tervetulleita ja vaunuille ravintolassa on hyvin tilaa.

MiB Päijät-Hämeen jäseninä saamme 5% alennuksen lounaan hinnasta. Etu on voimassa toistaiseksi Lahden Martinassa lounasaikaan klo 11–14

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittaudu mukaan pöytävarausta varten Heidille, heidi.painilainen (at) gmail.com, tai Facebook-tapahtumassa viimeistään 21.11.

View Event →
Nov
21
5:00 PM17:00

Ke 21.11. MiB goes: Elementit-E

”Me rakennamme päiväkoteja, kouluja ja kerhotiloja, joissa haluaisimme omien lapsiemme viihtyvän. Me rakennamme toimitiloja, joissa itse haluaisimme työskennellä. Me rakennamme hoivakoteja, joissa viihtyisimme itse ja joissa elämä on helppoa ja turvallista.”

Näillä sanoilla kuvailee toimintaansa perheyritys Elementit-E Oy, jonka kotipaikka ja tehdas ovat Kouvolassa. Modernin moduulirakentamisen suunnannäyttäjä työllistää jopa 100 henkilöä, joista osan paikallisten yhteistyöyritysten kautta.

Millaista on energiatehokas ja kestävän kehityksen mukainen puurakentaminen? Miten Elementit-E vähentää omalta osaltaan rakentamisesta syntyvää jätekuormaa? Miten yrityksen työntekijät osallistuvat omalla osaamisellaan työn kehittämiseen? Tule mukaan, kun mibiläiset tutustuvat perheyrityksen toimintaan.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita, mutta tehdaskierrokselle ei voi turvallisuussyistä osallistua lapsen kanssa.

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.11 ja ilmoittautumisen deadline on keskiviikkona 14.11.

View Event →
Nov
16
10:00 AM10:00

Pe 16.11. MiB mingle: Kirjatreffit satuhuoneessa ja lounas @ Kouvolan pääkirjasto

Luetko mieluiten rentoutuaksesi vai oppiaksesi uutta? Etsitkö uutta luettavaa tiettyyn aihepiiriin liittyen? Haluatko suositella kirjaa, joka on muuttanut ajatusmaailmaasi tai auttanut ymmärtämään itseäsi paremmin? Tiedätkö lastenkirjoja, joita äitikin jaksaa lukea yhä uudelleen ja uudelleen?

Tavataan satuhuoneessa kirjaston lastenosastolla ja vaihdetaan kirjavinkkejä lasten leikkiessä. Koostetaan yhdessä vinkkilista, josta on helppo poimia uutta luettavaa fiiliksen mukaan.

Siirrytään kirjaston alakertaan ravintola Riimiin maukkaalle kotiruokalounaalle klo 11. Käyttöömme on varattu ravintolan viereinen ryhmätyötila. Ravintolassa on vain yksi syöttötuoli, joten kannattaa varata oma matkasyöttötuoli mukaan pienemmille lounastajille.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumiset Facebook-tapahtuman kautta Mothers in Business Päijät-Häme -ryhmässä.

Pöytävarausta varten kommentoi tapahtumassa tuletko lounaalle yksin vai lapsen kanssa.

View Event →
Nov
15
6:00 PM18:00

To 15.11. MiB goes: Puine

Puine on lahtelaisen Jasmiina Kolehmaisen sisustusliike Lahdenkadun varressa. Puinesta löytyy ihania ja yksilöllisiä sisustustavaroita, pienesineitä ja koruja koivuvanerista. Jasmiina, kahden lapsen äiti ja mibiläinen itsekin, suunnittelee ja valmistaa tuotteet itse alusta loppuun.

Vierailun aika Jasmiina kertoo kahvin äärellä oman yrittäjätarinansa ja esittelee, miten tuotteet syntyvät ideasta myymälän hyllylle. Tämän jälkeen on mahdollisuus tutustua liikkeen tarjontaan ja tehdä hankintoja vaikka pukinkonttiin. Mibiläiset saavat illan kunniaksi 20 % alennuksen ostoksistaan!

Puine Shoppi sijaitsee Lahdenkadun ja Vaaniankadun kulmauksessa, noin 500 metrin päässä torilta. Lahdenkadun molemmin puolin on kiekkopaikkoja autoille.

Puineen voit tutustua myös netissä www.puine.fi tai Facebookissa Puine.fi.

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

View Event →
Nov
8
to Nov 14

To 8.11. ja ke 14.11. MiB extra: kaksi webinaaria vloggaamisesta yritysmaailmassa

Perinteisen mainostuksen aika alkaa olla ohi, kun kohta jo 30% kuluttajista on blokannut mainokset verkkoselaimistaan ja sosiaalisessa mediassa algoritmeja muutetaan yrityksille yhä haastavammiksi näkyvyyden kannalta. Kun yritys haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaaseen, tulee sen panostaa entistä enemmän sisältöön, vaikuttavuuteen, asiakkaan arvoihin ja tuoda esille omaa persoonallista otettaan markkinoinnissa.

Tiesitkö, että asiakkaasi hyödyntävät videoita omissa ostoissaan jo asiantuntijan tavoin? Kuluttajat muistavat erityisesti niiden yritysten viestin, jotka kertovat sen videoiden muodossa. Tutkimusten mukaan myynnin mahdollisuus nousee jopa 81%, kun asiakkaalle esitetään ensin video tuotteesta tai palvelusta. Asiakkaat uskovatkin, että videoiden näyttäminen auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Myös B2B-maailmassa johtajista yli puolet vastaanottaisi viestin mieluummin videomuodossa.

Tule opettelemaan, kuinka voit hyödyntää uudenlaista markkinointia omassa yrityksessäsi. Webinaareista saat paljon uutta tietoa videoiden tuomista mahdollisuuksista ja kuulet esimerkkejä maailmalla jo menestyneistä vloggaajista. Marraskuussa Vloggaajat Suomi järjestää kaksi veloituksetonta webinaaria liittyen videoiden hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä ja yritysmarkkinoinnissa:

Torstai 8.11. klo 18: Vloggaa kuin KINGI!

Opi videoiden tuomista mahdollisuuksista. Mukana Trainers’ Housen Samuli Salonen.

Keskiviikko 14.11. klo 18: Tee tulosta videoilla

10 syytä, miksi sinun tulisi alkaa vloggaamaan.

Webinaarin puhujina toimivat digivalmentaja Jessica Hynynen ja mentaalivalmentaja Jaana Mikkonen. Vloggaajat Suomi kouluttaa yrityksiä ottamaan video- ja vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaansa. Lue lisää www.vloggaajat.fi ja katso video täältä.

Ilmoittautumislinkit webinaareihin lähetetään sähköpostitse torstaina 1.11. ja keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
6
6:00 PM18:00

Ti 6.11. MiB After work: Ikigai – omien vahvuuksien löytäminen ja tavoitteiden kirkastaminen

Tuntuuko, että urasi kaipaa uutta kipinää tai ehkä etsit aivan uusia mahdollisuuksia? Haetko kenties uutta suuntaa tai mietit yrittäjäpolulle lähtemistä, mutta ajatukset kaipaavat vielä kirkastamista? Tämä ilta on kaikille, jotka ehkä vielä hakevat omaa suuntaansa tai haluavat saada sille vahvistusta.

Uuden ajan yrittäjien valmentaja Marika Roth tulee pitämään meille voimaannuttavan illan, jonka keskeisenä teemana on ikigai. Ikigain avulla pääsemme selvittämään muutaman eri näkökulman kautta juuri niitä omia tavoitteita. Valmennusillan aikana pysähdymme omien vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden äärelle. Tämä voi selkeyttää omaa urapolkua ja suuntaa.

Marika tunnetaan innostavana valmentajana, joka yhdistää omassa valmennustyössään henkisyyden ja liiketoiminnan kehittämisen ja – kirkastamisen. Hän on myös kirjoittanut kirjan Menestyjän bisnespakki: naisyrittäjän työkirja (Tammi 2018).

Marikaan voit tutustua enemmän osoitteessa www.marikaroth.fi

Tilaisuus järjestetään toimistohotelli Business Center Papulan coworking-tilassa (2. kerros). Rakennus sijaitsee Lahden Upseerikerhon vieressä ja paikalla on ilmainen pysäköinti. Paikan päällä tarjotaan kahvit ja pientä purtavaa.

Tervetuloa!

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

View Event →
Nov
5
9:30 AM09:30

Ma 5.11. MiB mingle: Kuukausikahvit Kouvolassa

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
24
7:00 PM19:00

Ke 24.10. MiB extra: Vaatekaappi kuntoon @ Vila Lahti & Kouvola

Kaipaako vaatekaappisi päivitystä lasten kanssa kotona vietettyjen vuosien jälkeen? Tuntuuko, ettei kaapin syövereistä löydy mitään sopivaa päälle pantavaa töihin tai muihin aikuisten menoihin?

Tervetuloa MiBin Private Shopping -iltaan Lahden ja Kouvolan Viloissa, laitetaan vaatekaapit kuntoon kertarysäyksellä!

Meille järjestetyssä yksityistilaisuudessa saamme kuulla Vilan tyylitaitureilta viimeisimmistä pukeutumistrendeistä ja pääsemme tutustumaan syksyn uusimpaan mallistoon kuohuvaa ja suklaata maistellen. Tilaisuuden aikana koko mallisto on saatavilla -15% alennuksella.

Bonuksena arvomme ilmoittautuneiden joukosta kaksi onnekasta molemmista kaupungeista, jotka pääsevät ennen tilaisuuden alkua stailattavaksi! Stailaus alkaa Kouvolassa klo 18.30 ja Lahdessa klo 19.30.

Pidämme tilaisuuden aikana somen välityksellä yhteyttä Lahden ja Kouvolan välillä, joten varmista puhelimesi akun riittävyys, jotta pääset tykkäämään, jakamaan ja kommentoimaan tilaisuudessa jaettuja kuvia ja videoita!

Aika: Keskiviikko 24.10 klo 19–21 (Kouvola) ja klo 20–22 (Lahti)
Paikka: Vila Lahti ja Vila Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Myöhäisen ajankohdan vuoksi oman harkinnan mukaan

Mukaan mahtuu molemmissa kaupungeissa 3 äitiä lapsineen, sekä 12 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 3.10.

View Event →
Oct
19
1:30 PM13:30

19.10. MiB mingle: Lounas @ Mimosan Aito

Lokakuinen lounaamme vie meidät tällä kertaa Mimosan Aitoon itse tehdyn, ravitsevan ja puhtaan lähiruuan pariin.

Mimosan salaattipöytä on runsas ja ruokaisa ja lämmin lounas sisältää salaatin ja maukkaan lihan lisäksi myös vegaaniseen ruokavalioon sopivan vaihtoehdon. Myös luomuleipä kuuluu lounaan valikoimiin.

Mimosan Aidossa voi kiireisimpään lounasaikaan olla aika täyttä, joten olemme valinneet myöhäisemmän ajankohdan välttääksemme pahimman ruuhkan. Lapset ovat tuttuun tapaan tervetulleita!

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat jäsenet!

Ilmoittauduthan pöytävarausta varten viimeistään 17.10. Ilmoittautuminen tapahtuu lounaan Facebook-tapahtumassa, joka julkaistaan Mothers in Business Päijät-Hämeen ryhmässä lokakuun alussa.

Paikka: Mimosan Aito, Hansakeskus, Torikatu 3-5, Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
16
5:30 PM17:30

16.10. MiB after work: Yrittäjyys – muodot ja mahdollisuudet @ Dooroom

Dooroomissa meitä emännöi yrittäjä Terhi Kangas, joka kertoo aluksi coworking-tila Dooroomin toiminnan ideasta.

Yrittäjyydestä ja sen erilaisista muodoista puhuu puolestaan Lahden Yrittäjien varapuheenjohtaja ja markkinointiviestintäalan konkari Krisse Törö, jonka arkeen kuuluu oman yrittäjyyden lisäksi perheyritys.

Dooroomissa toimistoaan pitävä Terhi Kangas avaa myös omaa yrittäjätarinaansa (Toteuttamo Verbaali Ky + Dooroom Lahti Oy + Merkityskirjat Oy). Tämä kolmeen yritykseen vahvasti sitoutunut yrittäjä kuvitteli 35 vuotta elämästään, ettei ole pätkääkään yrittäjähenkinen ihminen.

Lopuksi vapaata keskustelua ja kysymyksiä.

Lapset ovat tervetulleita tilaisuuteen. Heille on tarjolla Merkityskirjojen Sinfoninen Piirustuspöytä ja värityskuvia. Ilmoitathan lapsen iän ilmoittautumisen yhteydessä, niin heille osataan varata oheistekemistä. Lastenhoitoa ei kuitenkaan ole tilaisuudessa erikseen, joten jokainen äiti on vastuussa omasta jälkikasvustaan.

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

View Event →
Oct
15
10:00 AM10:00

15.10. MiB mingle: Leikkisät etkot & lounas @ Lahden pääkirjasto

Laitetaan viikko käyntiin leikkisillä etkoilla kirjaston leikkihuoneessa sekä täyttävällä lounaalla kahvilan puolella!

Klo 10-11 etkot @ kirjaston lastenosaston leikkihuone

Klo 11-12 lounas @ Kahvila Rakas Vihtori (kirjaston aulassa)

Voit saapua paikalle joustavasti, ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille.

Ilmoittauduthan pöytävarausta varten viimeistään 12.10., mikäli osallistut lounaalle.

Paikka: Lahti
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
13
11:30 AM11:30

13.10. MiB goes Aktiivi

Aktiivi on hyvinvointikeskus, joka on jo reilun vuosikymmenen ajan toiminut terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä Kouvolassa. Syksyn kunniaksi he ovat kutsuneet mibiläiset tutustumaan palveluihinsa ja uudistettuihin tiloihinsa.

Työfysioterapeutti Saila Laaksonen ottaa meidät Aktiivilla vastaan ja esittelykierroksen jälkeen hän pitää lyhyen luennon ergonomiasta, kehonhuollosta sekä tuki- ja liikuntaelimistön kunnon tärkeydestä. Luennon päätyttyä pääsemme harjoittelemaan juuri opeteltuja asioita Sailan ohjaamalla APPI Pilates (The Australian Physiotherapy and Pilates Institute) -näytetunnilla. Tunti on suunnattu erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmaisille sekä oireiden ehkäisyyn. Tunti sopii kaikenkuntoisille. Kesto noin 45 min.

Varustaudu mukavalla vaatetuksella ja pikkupyyhkeellä. Salikenkiä et tarvitse.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuus järjestetään jos vähintään 10 ilmoittautuu. Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 4.10 klo 10. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 11.10.

View Event →
Oct
4
5:30 PM17:30

4.10. MiB welcome coffee @ Ciao! Caffé Lahti

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita kahvittelemaan. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!

Paikka: Ciao! Caffé, Kauppakeskus Trio 2.krs, Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
1
5:00 PM17:00

1.10. MiB Welcome Coffee @ Kouvola

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan.

Samaten vanhat jäsenet ovat tervetulleita vaihtamaan kuulumisia, tai jos toiminnassa on ollut taukoa on tämä helppo tilaisuus hypätä jälleen toimintaan mukaan.

Myös lapset ovat tervetulleita kahvittelemaan.

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Sep
26
5:00 PM17:00

26.9. MiB mingle: After work @ Teerenpeli

Joka kuukauden perinteiset Lahden after work -treffit järjestetään tällä kertaa Teerenpelissä. Söitpä tai et, joitpa tai et, tule päivän päätteeksi virkistymään rennolla fiiliksellä ja hyvässä seurassa!

Ei ennakkoilmoittautumista. Teerenpelissä ei ole erillistä leikkipaikkaa, mutta lapset ovat tervetulleita äidin harkinnan mukaan  Tapahtuma on tarkoitettu jäsenille.

Paikka: Teerenpeli Lahti, Vapaudenkatu 20, Lahti
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita

View Event →