Rovaniemi

Filtering by: Rovaniemi
Mar
19
5:30 PM17:30

MiB reads: Minna Rytisalo - Rouva C.

Tasa-arvon teemakuukauden kunniaksi lukupiirimme seuraava teos on Minna Rytisalon romaani Rouva C. Tämä mukaansatempaava teos yhdistää faktaa ja fiktiota Minna Canthin elämästä. Samalla se on katsaus 1800-luvun lopun avioliittoon, ystävyyteen ja naisten asemaan yhteiskunnassa. Mikä sen parempi ajankohta lukupiirille kuin tämän merkkihenkilön liputuspäivä ja 175. juhlavuosi!

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan naisten asemasta sekä vaikuttamismahdollisuuksista tänään sekä tulevaisuudessa. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.3. klo 10. Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen sekä 5 yksin saapuvaa äitiä.

View Event →
Mar
23
11:00 AM11:00

MiB extra: Lasten Design lauantai

Mothers in Business Rovaniemi, Taidekehystämö Hyvärinen ja Arctic Design Shop tuovat Arctic Design Lauantaissa yhteen pienet, arktiset muotoilijat. Lapset saavat yhdessä jättää jälkensä joukkoteokseen, jonka aiheena on Minun arktinen onneni. Yhteiset vesiväritaideteokset nostetaan taidenäyttelyyn Taidekehystämö Hyväriselle ja Arctic Design Shopille ajalle 25.–31.3.

Lasten nauttiessa luomisvimmastaan vanhemmat voivat hörpätä kupin kahvia, ja vaihtaa muutaman sanan aikuisten juttuja yhdessä Mothers in Business –aktiivien kanssa.

Yhteistyössä:

Arctic Design Shop on design-liike, joka tarjoilee valikoidun kattauksen Arktisen muotoilun tuoreita helmiä. Edustamiamme suunnittelijoita ovat muun muassa useat lappilaiset muotoilijat, Lapin yliopiston opiskelijat ja –alumnit sekä valikoidut brändit eteläisemmästäkin Suomesta. Arctic Design Shop sijaitsee Valtakatu 24:ssä.

Taidekehystämö Hyvärisellä on paljon erilaisia askartelu ja taidetarvikkeita sekä kehystämö. Vauvasta vaariin löytyy kaikkea erilaista tarviketta. Liike sijaitsee Jaakonkatu 5.ssä.

Paikka: Kauppakeskus Revontuli
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
27
5:30 PM17:30

MiB mingle: Positiivista perhepuhetta

Mothers in Business ry haluaa olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa työ ja perhe kuuluvat luonnollisesti samaan arkeen ja jossa molemmilla vanhemmilla on tasa-arvoiset mahdollisuudet toteuttaa itseään sekä käyttää osaamistaan työelämässä. Näitä tavoitteita varten tarvitaan uudenlaista perhepolitiikkaa, laadukkaita päivähoitopalveluita sekä työn ja perheen yhteensovittamista tukevia käytäntöjä.

Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen keskustelemaan näistä tärkeistä teemoista! Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten vanhemmat yksin tai lasten kanssa sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Paikka: MLL Lapin piiri, Pirkkakatu 2, Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →

Mar
13
5:00 PM17:00

MiB mingle: Design thinking: CASE MiB Rovaniemi

Mothers in Business haluaa tukea ja innostaa äitejä kehittämään itseään. Haluatko jakaa MiB ilosanomaa kaikille työssäkäyville äideille? Oletko pohtinut, että MiB voisi olla sinun juttu, mutta et ole vielä avain vakuuttunut. Tule avoimeen Mingleen ja anna meidän vakuuttaa sinut. Koska haluamme tarjota aina jotain lisäarvoa verkostoitumiselle ja vertaistuelle teemana on tällä kertaa Design Thinking. Tilaisuuden alustajaksi saapuu Dash Laplandin toimitusjohtaja Jussi Korhonen, joka tutustuttaa meidät muotoiluajattelun saloihin. Tapahtuman aikana tutustumme työskentelyyn myös käytännössä: CASE MiB Rovaniemi – jäsenhankinta ja näkyvyys.

Dash Lapland on työssäkäyville ja opiskelijoille suunnattu, kansainvälinen design hackathon -tapahtuma. Hackathon on osallistujille ilmainen ja avoin kaikille koulutustaustasta riippumatta. Tilaisuus järjestetään huhtikuussa Rovaniemellä. Käy tutustumassa myösDASH Lapland -tapahtumaan, oletko tarpeeksi rohkea hakemaan mukaan ja hurahtamaan luovaan ongelmanratkaisuun? https://www.hackathon.com/event/dash-lapland---are-you-brave-enough-5c640b960318b9001b22ccc0

Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen keskustelemaan näistä innostavista teemoista! Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten vanhemmat yksin tai lasten kanssa sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Paikka: Hostel Café Koti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
11
5:00 PM17:00

MiB After work: Mistä työhyvinvointisi rakentuu?

Jokaisella meillä on käsitys hyvin sujuvasta työarjesta ja mielekkyyttä tuottavista asioista. Toisaalta tiedossa ovat myös ne tekijät, jotka verottavat jaksamista. Mitä asialle voisi tehdä? Miten voisin itse tunnistaa ja vahvistaa työhyvinvointiani? MiB Rovaniemi kutsuu kaikki asiasta kiinnostuneet jakamaan kokemuksia ja löytämään voimaa oman työhyvinvoinnin vahvistamiseen. Tilaisuuden vetäjänä toimivat työkseen työhyvinvointia konkreettisin ottein kehittävä Salla Kivelä sekä armollisesta itsensä johtamisesta pian väittelevä Krista Kohtakangas.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 4.3. klo 10. Mukaan mahtuu 5 yksin saapuvaa äitiä sekä 5 äitiä lapsineen.

View Event →
Feb
21
5:30 PM17:30

To 21.2.2019 MiB reads: Juu ei - pieni kirja priorisoinnista

"Vähemmän riittää, kun sen tekee hyvin" (Saku Tuominen)

Jokainen meistä tietää, miltä hyvä elämä näyttää. Mutta miksi emme osaa sanoa ei asioille, jotka vievät meitä yhä kauemmas siitä, mitä haluamme? Tai kyllä asioille, jotka toisivat meille paljon iloa? Juu ei tarjoaa hyvin yksinkertaisen priorisointimallin, jonka avulla jokainen meistä voi parantaa elämäänsä - sekä työssä että työn ulkopuolella.

Yrittäjä ja kirjailija Saku Tuominen kannustaa tuoreessa kirjassaan Juu ei – Pieni kirja priorisoinnista luopumaan elämässä asioista, jotka uuvuttavat ja tuntuvat merkityksettömiltä. Priorisoimalla voi olla enemmän läsnä hetkessä ja ennen kaikkea tehdä paremmin sen, mitä on tekemässä.

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan, miten taklata kiirettä ja löytää aikaa oikeasti tärkeille asioille. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 14.2. klo 10.

View Event →
Feb
18
10:00 AM10:00

Ma 18.2.2019 MiB Mingle: Recruiting Coffee

Kaikille avoimilla helmikuun treffeillä keskustelemme päivänpolttavista aiheista ja kerromme lisää toiminnastamme. Olet tervetullut piipahtamaan pikaisilla kahveilla tai istahtamaan rauhassa alas, lasten kanssa tai itseksesi. Etsimme lisää aktiiveja tiimiimme, joten kerromme mielellämme lisää aktiivina toimimisesta kaikille kiinnostuneille. Aktiivina voit toimia omien resurssiesi mukaan, kehittää ammatillista osaamistasi, jakaa tietotaitoasi sekä tuoda oman panoksesi toimintamme kehittämiseen.

Nappaa siis kahvi tai smoothie matkaan, ja piipahda nautiskelemaan aamupäivästä mielenkiintoisten aiheiden parissa!

Paikka: Repolaisen taukopaikka, Kauppakeskus Revontuli
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!


View Event →
Feb
16
4:30 PM16:30

La 16.2.2019 MiB goes: Tavarataivas Ajantasku

#MiBYstis2019 - helmikuussa juhlitaan ystävyyttä!

Kaipaatko ystävää, jonka kanssa jakaa ajatuksia urasta sekä kokemuksia työ- ja perhe-elämän yhdistämisestä? Haluatko kehittää itseäsi ja vahvistaa osaamistasi myös perhevapailla ollessa? Tule mukaan Mothers in Business -toimintaan!

Ystävänpäiväviikolla Rollon mibiläiset nauttivat ystävyydestä MiB goes -yritysvierailun ja sisustusillan merkeissä Tavarataivas Ajantaskussa Rovakadulla. Kuulemme kevään uusista trendeistä.

Tähän tapahtumaan voit tuoda mukaan ystäväsi, joka ei vielä ole MiBin jäsen - onhan ystävänpäivä!

Kaikkien iltaan osallistuneiden kesken arvotaan LikiLiikkeen lahjakortti.

Lisätietoja yrityksestä:

likiliike.fi/yritys/tavarataivas-ajantasku

Facebook: Tavarataivas Ajantasku

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 09.02. klo 10.

View Event →
Feb
11
5:30 PM17:30

Ma 11.2.2019 MiB After work: Osaaminen esiin -sparrauspaja

Miten tunnistaa ja sanoittaa oma osaaminen? Miten ja missä sitä pitäisi tuoda esille? Kaipaisitko konkreettisia työkaluja ja harjoituksia esim. hissipuheen tai kärkiosaamisesi muotoiluun?

Mothers in Business Rovaniemi ja Ompeluseura Lappi kutsuvat yhdessä Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalveluiden asiantutijat vetämään meille sparraustyöpajaa, jossa voi yhdessä työstää omaa osaamista näkyväksi.

Ompeluseura on vuonna 2014 luotu alusta, jolla naiset voivat keskustella työelämästä sekä verkostoitua. Ompeluseuran Facebook-ryhmässä on jäseniä jo yli 20 000 ja ryhmä on jakautunut jo useisiin kahvihuoneisiin sekä eri alojen ja alueiden ryhmiin, mukaan lukien tänne Lappiin.

Ilmoittaudu mukaan ennakkoon! Muista ilmoittaa myös lapset, jotta voimme huomioida sen järjestelyissä. Tervetuloa!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 4.2. klo 10.

View Event →
Feb
5
5:30 PM17:30

Ti 5.2.2019 After work: MutsFit

Tiesitkö, että hyvässä kunnossa olevat lantionpohjan lihakset lisäävät virtsanpidätyskykyä, vähentävät alaselkäkipuja, parantavat ryhtiä ja lisäävät seksuaalista nautintoa? Hyvä lihashallinta edistää raskaudesta ja synnytyksestä palautumista ja vaikuttaa mm. vatsalihasten erkauman tehokkaampaan palautumiseen.

Liisa Kinnunen ja Linda Nieminen ovat äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutteja, jotka toimivat perustamassaan MutsFit -tiimissä. MutsFit järjestää yksilöohjausta, pienryhmäohjauksia ja kursseja äideille niin livenä kuin netissä. Illan aikana pääset sukeltamaan lantionpohjan- sekä muiden syvien vatsalihasten saloihin ja osallistumaan ks. lihasten yhteistreeniin. Jos itseltäsi löytyy jumppamatto, voit ottaa sen mukaan. Matto ei ole kuitenkaan välttämätön.

Lisätietoa toiminnasta löydät sivuilta: www.mutsfit.fi

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 29.1. klo 10.

View Event →
Jan
23
2:30 PM14:30

Ke 23.1. MiB goes: Rovaniemen kaupunki

Millaista on yhdistää kaupungin johtotehtävät ja perhe? Tätä pääsemme kysymään tammikuussa, kun MiB goes Rovaniemen kaupunki ja tapaamme kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansalan sekä henkilöstöpäällikkö Antti Määtän.

Rovaniemen kaupunki on Lapin suurin työnantaja. Millaisia perheystävällisen työpaikan periaatteita kaupungilla on? Millaisia rekrytointikäytäntöjä kaupungilla on? Millaisia urapolkuja iso organisaatio mahdollistaa? Miten on luotu vahva, elinvoimainen, vetovoimainen Rovaniemen brändi?

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 16.01. klo 10.

View Event →
Jan
17
5:30 PM17:30

To 17.1. MiB Reads Johda tunteita - menesty työelämässä

Camilla Tuomisen teos tarkastelee, mitä työpaikoilla pitäisi tapahtua, jotta osaisimme johtaa tunteita, siirtyisimme suorittamisesta aitoihin kohtaamisiin ja oppisimme luottamaan toisiimme. Veikeästi kuvitettu teos kertoo, miten itseä ja yrityksiä johdetaan viisaasti tekoälyn aikakaudella ja miten luovuus, innovointi, tunneäly, asioiden yhdisteleminen ja hiljaisten signaalien lukeminen saataisiin tehokäyttöön. Camilla Tuominen tunnetaan myös Emotion Tracker – yrityksen toimitusjohtajana sekä luennoitsijana ja kouluttajana.

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan, miten omien ja toisten tunteiden ymmärtäminen ja johtaminen voivat edistää mielekkään työn ilmapiiriä. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 10.1.2019 klo 10.

View Event →
Jan
9
12:30 PM12:30

Ke 9.1. MiB mingle: LinkedIn vertaistukea

Kaipaako LinkedIn-profiilisi päivitystä? Haluatko saada vinkkejä LinkedInin käytöstä? Tule mukaan työstämään profiiliasi vaikka kahvikupposen merkeissä. Voit tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan. Tarkoitus on aluksi työstää omaa LinkedIniä ja viimeisen puolen tunnin aikana kurkitaan toistemme profiileita ja jaetaan parhaat vertaisvinkkimme. Voit siis olla jo kokenut käyttäjä tai vasta-alkaja. Kaikki ovat tervetulleita! Myös MiBin toiminnasta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan vertaistuen voimaan.

Paikka: Hostel Cafe Koti, Valtakatu 21 , Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Dec
18
10:00 AM10:00

Ti 18.12. MiB Mingle: Pikkujoulut

Kaikille avoin glögimingle, johon olet tervetullut tutustumaan MiBin toimintaan, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusiin upeisiin ihmisiin. Olet tervetullut sellaisena kuin sillä hetkellä satut olemaan; joulustressissä, hyvin levänneenä, energisenä tai univelkaisena. Voit aikataulusi mukaan piipahtaa nopealla glögikupposella tai hengailla pidempäänkin. Mingle on vapaamuotoinen, jossa voidaan jakaa toisillemme hyviä vinkkejä joulukiireestä irrottautumiseen.

Lisäksi iloitsemme MiB Rovaniemen ensimmäisestä vuodesta ja kurkistelemme jo hieman ensi vuoden tapahtumatarjontaan.

MiB tarjoaa glögit ja tortut.

Paikka: MLL Perhetoimintakeskus, Pirkkakatu 2
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
14
8:00 PM20:00

Pe 14.12. MiB Extra: Wine tasting

Nyt hetki itselle ja nautiskelemaan rennosta iltamasta hyvän viinin parissa! Saamme kuulla viiniravintolan tarinaa sekä nauttia osaavan henkilökunnan ohjatusta tastingista. Iltaan kuuluu kuohu-, valko-, puna- ja makeaa viiniä sekä antipastilautanen, joka pitää sisällään muun muassa juustoja, leikkeleitä ja kalaa. Tapahtuma kestää kysymyksistämme riippuen 1,5-2 tuntia. Tiedossa siis mielenkiintoinen, herkullinen ja lämminhenkinen ilta!

Paikka: Rovaniemen keskusta, paikka ilmoitetaan kutsussa.
Hinta: 49 euroa, maksu ravintolaan

Tapahtuma tällä kertaa suunnattu vain äideille

Mukaan mahtuu 25 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 7.12. klo 10. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 12.12. klo 10.00

View Event →
Dec
3
6:00 PM18:00

Ma 3.12. MiB Reads: Aki Hintsa - Voittamisen anatomia

Vuoden viimeisen MiB Reads - lukupiirin teoksena on ylistetty Aki Hintsa - Voittamisen anatomia, joka avaa hänen kokemuksiaan urheilulääkärinä huippu-urheilijoiden parissa. Tässä Oskari Saaren kirjoittamassa puolielämäkerrallisessa teoksessa pääset kurkistamaan mm. F1-urheilun taustoihin sekä Hintsan kokonaisvaltaiseen toimintamalliin, jota voivat omassa elämässään hyödyntää ihan tavallisetkin tallaajat. Matka kohti menestystä alkaa kysymyksellä: Kuka olet?

Tule rohkeasti mukaan lukupiiriin, jos teema kiinnostaa, ja vaikka kirja olisikin lukematta tai jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 26.11. klo 10.

View Event →
Nov
20
11:00 AM11:00

Ti 20.11. MiB Welcome Coffee

Oletko kiinnostunut MiBin toiminnasta ja haluaisitko tulla mukaan tutustumaan toimintaan sekä saman henkisiin äiteihin? Järjestämme kaikille avoimen MiB Welcome Coffeen rennon lounaan merkeissä, jonne olet lämpimästi tervetullut, olet sitten toiminnasta kiinnostunut tai vanha konkari. Voit lounastaa pitkän kaavan kautta tai tulla pyörähtään nopeilla kahveilla.

Welcome Coffeen aiheena on perheystävällisten organisaatioiden toimintatavat sekä tutustumme MiBin laatimiin Vauvaystävällisen organisaation kriteereihin. Millaisiin hyviksi koettuihin toimintatapoihin olet itse törmännyt? Millaisia asioita toivoisit organisaatioiden huomioivan toiminnassaan? Tule jakamaan kokemuksiasi.

Paikka: Rosso, Maakuntakatu 20
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Nov
8
to Nov 14

To 8.11. ja ke 14.11. MiB extra: kaksi webinaaria vloggaamisesta yritysmaailmassa

Perinteisen mainostuksen aika alkaa olla ohi, kun kohta jo 30% kuluttajista on blokannut mainokset verkkoselaimistaan ja sosiaalisessa mediassa algoritmeja muutetaan yrityksille yhä haastavammiksi näkyvyyden kannalta. Kun yritys haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaaseen, tulee sen panostaa entistä enemmän sisältöön, vaikuttavuuteen, asiakkaan arvoihin ja tuoda esille omaa persoonallista otettaan markkinoinnissa.

Tiesitkö, että asiakkaasi hyödyntävät videoita omissa ostoissaan jo asiantuntijan tavoin? Kuluttajat muistavat erityisesti niiden yritysten viestin, jotka kertovat sen videoiden muodossa. Tutkimusten mukaan myynnin mahdollisuus nousee jopa 81%, kun asiakkaalle esitetään ensin video tuotteesta tai palvelusta. Asiakkaat uskovatkin, että videoiden näyttäminen auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Myös B2B-maailmassa johtajista yli puolet vastaanottaisi viestin mieluummin videomuodossa.

Tule opettelemaan, kuinka voit hyödyntää uudenlaista markkinointia omassa yrityksessäsi. Webinaareista saat paljon uutta tietoa videoiden tuomista mahdollisuuksista ja kuulet esimerkkejä maailmalla jo menestyneistä vloggaajista. Marraskuussa Vloggaajat Suomi järjestää kaksi veloituksetonta webinaaria liittyen videoiden hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä ja yritysmarkkinoinnissa:

Torstai 8.11. klo 18: Vloggaa kuin KINGI!

Opi videoiden tuomista mahdollisuuksista. Mukana Trainers’ Housen Samuli Salonen.

Keskiviikko 14.11. klo 18: Tee tulosta videoilla

10 syytä, miksi sinun tulisi alkaa vloggaamaan.

Webinaarin puhujina toimivat digivalmentaja Jessica Hynynen ja mentaalivalmentaja Jaana Mikkonen. Vloggaajat Suomi kouluttaa yrityksiä ottamaan video- ja vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaansa. Lue lisää www.vloggaajat.fi ja katso video täältä.

Ilmoittautumislinkit webinaareihin lähetetään sähköpostitse torstaina 1.11. ja keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
7
3:00 AM03:00

Ke 7.11. MiB goes BRP - Mitä on Lean? Sujuvuutta toimintatapoihin

Oletko aina halunnut päästä kurkkaamaan kelkkatehtaan suljettujen ovien taakse? Nyt se on mahdollista! Tehtaan henkilöstöpäällikkö Mari Kumpu (KTM, Turun kauppakorkeakoulu) kertoo vierailulla omasta urastaan ja valottaa meille henkilöstöhallinnon arkea. Mari on luvannut kertoa meille Lean- toimintamallista myös harjoituksen avulla. Voisiko Leania käyttää myös arjenhallintaan? Marilla on varmasti hyviä vinkkejä myös uran ja perheen yhteensovittamisesta kolmen lapsen äitinä.

Vierailulla on mahdollisuus päästä kurkkaamaan tuotantotiloihin, mutta alle 12-vuotiaat lapset joutuvat turvallisuussyistä valitettavasti odottamaan neuvotteluhuoneen puolella. Saavuthan paikalle myös ennen klo 15, jolloin jatkamme jo matkaa aulasta eteenpäin.

Poikkeuksellisesti ilmoittautumisaika päättyy jo 4.11. klo 23:59, jotta osataan varata tarjoilut ilmoittautuneiden mukaan.

BRP (TSX:DOO) on maailman johtava motorisoitujen vapaa-ajan ajoneuvojen suunnittelija, kehittäjä, valmistaja, jakelija ja markkinoija. BRP:n tuotteita myydään yli 100 maassa ja sen tuotemerkkeihin kuuluvat Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesijetit, Can-Am-mönkijät sekä rinnakkain istuttavat mönkijät, Spyder-roadsterit, Evinrude-perämoottorit sekä Rotax-suihkupropulsiomoottorit. Tuotemerkkien lisävarusteet, varaosat ja vaatteet täydentävät BRP:n tuotevalikoimaa. BRP:n vuosittainen myynti on yli 4,6Mrd CA$ ja se työllistää noin 10 000 henkilöä ympäri maailmaa.

www.brp.com

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Turvallisuussyistä tuotantoon pääsee kurkkaamaan vain 12 vuotta täyttäneet. Pienemmät lapset joutuvat odottamaan neuvotteluhuoneen puolella.

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 31.10. klo 10.

View Event →
Nov
5
6:00 PM18:00

Ma 5.11. MiB Reads: Idiootit ympärilläni

Pimenevän syksyn kunniaksi on hyvä oppia jotain itsestään ja toisista ihmisistä. Siispä kolmas MiB Reads tutustuu Thomas Eriksonin suosioon nousseeseen teokseen, Idiootit ympärilläni. Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa ja miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.Tule rohkeasti mukaan lukupiiriin, jos teema kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 29.10. klo 10.

View Event →
Oct
22
5:00 PM17:00

Ma 22.10. MiB after work: Urasuunnittelu ja itsensä brändääminen

Oletko sinäkin miettinyt itsesi brändäämistä? Miten omaa brändiä voi luoda? Miten sitä voi hyödyntää työnhaussa tai asiantuntijaverkostojen luomisessa? Kaipaisitko tukea osaavaan urasuunnitteluun?

Mothers in Business Rovaniemi ja Ompeluseura Lappi kutsuivat yhdessä Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalveluiden asiantutijat alustamaan meille korkeakoulutettujen urasuunnittelusta ja itsensä brändäämisestä.

Ompeluseura on vuonna 2014 luotu alusta, jolla naiset voivat keskustella työelämästä sekä verkostoitua.

Ilmoittaudu mukaan ennakkoon! Koska olemme virastoympäristössä, muista ilmoittaa myös lapset, jotta voimme huomioida sen järjestelyissä. Tervetuloa!

Paikka: Ilmoitetaan sähköpostilla
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 15.10. klo 10.

View Event →
Oct
8
5:30 PM17:30

8.10. MiB goes: ApuLappi

MiB Goes ApuLappi!

Tervetuloa mukaan tutustumaan Lapin Apuvälinepalveluun Rovaniemen Ounasmetsässä (lähellä LKS:aa)!

Lapin Apuvälinepalvelu on erikoisliike, joka tuottaa ja myy kuntoutuksen apuvälineitä. Tavoitteena on tuoda laadukkaat, luotettavat ja ammattitaitoiset apuvälinepalvelut lähemmäs lappilaisia.

Lapin Apuvälinepalvelussa apuvälineen valinta tehdään aina yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti, ottaen huomioon erityisesti asiakkaan toimintakyvyn, elämäntilanteen sekä esteettiset mieltymykset. Apuvälineen käytön kannalta on tärkeää, että asiakas tuntee apuvälineen omakseen.

Tule siis mukaan tutustumaan lappilaiseen liikkeeseen hyvässä seurassa.

Lisätietoja yritysvierailukohteesta:
Facebook: ApuLappi
Insta: ApuLappi
www.lapinapuvalinepalvelu.fi
apuvalineblog.wordpess.com

Paikka: Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 10 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ma 1.10. klo 10.

View Event →
Oct
6
11:00 AM11:00

6.10. MiB goes: Perheiden tori

Perheiden torissa pääset tutustumaan lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan, tekemiseen ja tukeen Rovaniemellä.

Keväällä 2017 rovaniemeläisille lapsiperheille toteutetun kyselyn mukaan perheet eivät tiedä, millaisia palveluita ja toimintaa lapsiperheille on tarjolla ja he toivoivat toimintojen esittelyä. Toiveet on nyt muutettu toimenpiteeksi ja nyt jo toisen kerran järjestetään perheiden tori, jossa eri toimijoiden toimintaa esitellään.

MiB jälleen mukana Perheiden torissa! Onko sinulla toiveita tai ideoita toimintaamme tai tapahtumiimme? Kuulisimme niitä mielellämme! Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö MiB aktiivina? Meillä on erilaisia aktiivin tehtäviä avoinna, joita voimme avata sinulle lisää. Tule siis moikkaan meitä sekä keskustelemaan tapahtumistamme ja toiminnastamme.

Paikka: Kauppakeskus Revontuli, Koskikatu 27B
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
1
6:00 PM18:00

1.10. MiB reads: Lean In: Naiset ja menestymisen taito

”Miten rakentaa itsensä näköistä menestystä? Tämä nainen sen tietää.”

Tervetuloa mukaan toiseen Mothers in Business Rovaniemen MiB Reads lukupiiriin!

Tässä rennon ilmapiirin lukupiirissä käymme läpi kiinnostavia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen liittyviä teoksia.

Toisella kerralla tutustumme Sheryl Sandbergin teokseen Lean in: Naiset ja menestymisen taito.

”Kylmä totuus on, että miehet hallitsevat edelleen maailmaa. Naisen tie huipulle voi katketa yhteiskunnan rakenteisiin, ulkoisiin esteisiin. Lean In – Naiset ja menestymisen tahto keskittyy vähemmän käsiteltyihin sisäisiin esteisiin: naisten omiin toiminta- ja ajattelutapoihin. Liian usein naiset vähättelevät taitojaan ja tyytyvät sivustakatsojiksi.

Sheryl Sandberg on Facebookin operatiivinen johtaja, joka teki sosiaalisen median ykkösyrityksestä voittoa tuottavan. Hän on työskennellyt myös Googlessa ja Yhdysvaltain valtiovarainministeriössä.

Sandberg kertoo omia kokemuksiaan ja ehdottaa tutkimusten pohjalta uusia toimintatapoja. Naisten on tehtävä rohkeita ja fiksuja valintoja. On korkea aika nostaa stereotypiat avoimen keskustelun kohteeksi.” (Elisa Kirja)

Tule rohkeasti mukaan, jos teema kiinnostaa, ja vaikka kirja olisikin lukematta tai jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta.

Paikka:  Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ma 24.9. klo 10.

View Event →
Sep
25
5:30 PM17:30

25.9. MiB welcome coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lasten kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville. Samaten vanhat jäsenet ovat tervetulleita vaihtamaan kuulumisia, tai jos toiminnassa on ollut taukoa on tämä helppo tilaisuus hypätä jälleen toimintaan mukaan.

Paikka: Kauppakeskus Revontuli, Repolaisen Taukopaikka, Koskikatu 27 B
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →