Rovaniemi

Filtering by: Rovaniemi
Jan
23
2:30 PM14:30

Ke 23.1. MiB goes: Rovaniemen kaupunki

Millaista on yhdistää kaupungin johtotehtävät ja perhe? Tätä pääsemme kysymään tammikuussa, kun MiB goes Rovaniemen kaupunki ja tapaamme kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansalan sekä henkilöstöpäällikkö Antti Määtän.

Rovaniemen kaupunki on Lapin suurin työnantaja. Millaisia perheystävällisen työpaikan periaatteita kaupungilla on? Millaisia rekrytointikäytäntöjä kaupungilla on? Millaisia urapolkuja iso organisaatio mahdollistaa? Miten on luotu vahva, elinvoimainen, vetovoimainen Rovaniemen brändi?

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 16.01. klo 10.

View Event →

Jan
17
5:30 PM17:30

To 17.1. MiB Reads Johda tunteita - menesty työelämässä

Camilla Tuomisen teos tarkastelee, mitä työpaikoilla pitäisi tapahtua, jotta osaisimme johtaa tunteita, siirtyisimme suorittamisesta aitoihin kohtaamisiin ja oppisimme luottamaan toisiimme. Veikeästi kuvitettu teos kertoo, miten itseä ja yrityksiä johdetaan viisaasti tekoälyn aikakaudella ja miten luovuus, innovointi, tunneäly, asioiden yhdisteleminen ja hiljaisten signaalien lukeminen saataisiin tehokäyttöön. Camilla Tuominen tunnetaan myös Emotion Tracker – yrityksen toimitusjohtajana sekä luennoitsijana ja kouluttajana.

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan, miten omien ja toisten tunteiden ymmärtäminen ja johtaminen voivat edistää mielekkään työn ilmapiiriä. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 10.1.2019 klo 10.

View Event →
Jan
9
12:30 PM12:30

Ke 9.1. MiB mingle: LinkedIn vertaistukea

Kaipaako LinkedIn-profiilisi päivitystä? Haluatko saada vinkkejä LinkedInin käytöstä? Tule mukaan työstämään profiiliasi vaikka kahvikupposen merkeissä. Voit tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan. Tarkoitus on aluksi työstää omaa LinkedIniä ja viimeisen puolen tunnin aikana kurkitaan toistemme profiileita ja jaetaan parhaat vertaisvinkkimme. Voit siis olla jo kokenut käyttäjä tai vasta-alkaja. Kaikki ovat tervetulleita! Myös MiBin toiminnasta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan vertaistuen voimaan.

Paikka: Hostel Cafe Koti, Valtakatu 21 , Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Dec
18
10:00 AM10:00

Ti 18.12. MiB Mingle: Pikkujoulut

Kaikille avoin glögimingle, johon olet tervetullut tutustumaan MiBin toimintaan, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusiin upeisiin ihmisiin. Olet tervetullut sellaisena kuin sillä hetkellä satut olemaan; joulustressissä, hyvin levänneenä, energisenä tai univelkaisena. Voit aikataulusi mukaan piipahtaa nopealla glögikupposella tai hengailla pidempäänkin. Mingle on vapaamuotoinen, jossa voidaan jakaa toisillemme hyviä vinkkejä joulukiireestä irrottautumiseen.

Lisäksi iloitsemme MiB Rovaniemen ensimmäisestä vuodesta ja kurkistelemme jo hieman ensi vuoden tapahtumatarjontaan.

MiB tarjoaa glögit ja tortut.

Paikka: MLL Perhetoimintakeskus, Pirkkakatu 2
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
14
8:00 PM20:00

Pe 14.12. MiB Extra: Wine tasting

Nyt hetki itselle ja nautiskelemaan rennosta iltamasta hyvän viinin parissa! Saamme kuulla viiniravintolan tarinaa sekä nauttia osaavan henkilökunnan ohjatusta tastingista. Iltaan kuuluu kuohu-, valko-, puna- ja makeaa viiniä sekä antipastilautanen, joka pitää sisällään muun muassa juustoja, leikkeleitä ja kalaa. Tapahtuma kestää kysymyksistämme riippuen 1,5-2 tuntia. Tiedossa siis mielenkiintoinen, herkullinen ja lämminhenkinen ilta!

Paikka: Rovaniemen keskusta, paikka ilmoitetaan kutsussa.
Hinta: 49 euroa, maksu ravintolaan

Tapahtuma tällä kertaa suunnattu vain äideille

Mukaan mahtuu 25 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 7.12. klo 10. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 12.12. klo 10.00

View Event →
Dec
3
6:00 PM18:00

Ma 3.12. MiB Reads: Aki Hintsa - Voittamisen anatomia

Vuoden viimeisen MiB Reads - lukupiirin teoksena on ylistetty Aki Hintsa - Voittamisen anatomia, joka avaa hänen kokemuksiaan urheilulääkärinä huippu-urheilijoiden parissa. Tässä Oskari Saaren kirjoittamassa puolielämäkerrallisessa teoksessa pääset kurkistamaan mm. F1-urheilun taustoihin sekä Hintsan kokonaisvaltaiseen toimintamalliin, jota voivat omassa elämässään hyödyntää ihan tavallisetkin tallaajat. Matka kohti menestystä alkaa kysymyksellä: Kuka olet?

Tule rohkeasti mukaan lukupiiriin, jos teema kiinnostaa, ja vaikka kirja olisikin lukematta tai jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 26.11. klo 10.

View Event →
Nov
20
11:00 AM11:00

Ti 20.11. MiB Welcome Coffee

Oletko kiinnostunut MiBin toiminnasta ja haluaisitko tulla mukaan tutustumaan toimintaan sekä saman henkisiin äiteihin? Järjestämme kaikille avoimen MiB Welcome Coffeen rennon lounaan merkeissä, jonne olet lämpimästi tervetullut, olet sitten toiminnasta kiinnostunut tai vanha konkari. Voit lounastaa pitkän kaavan kautta tai tulla pyörähtään nopeilla kahveilla.

Welcome Coffeen aiheena on perheystävällisten organisaatioiden toimintatavat sekä tutustumme MiBin laatimiin Vauvaystävällisen organisaation kriteereihin. Millaisiin hyviksi koettuihin toimintatapoihin olet itse törmännyt? Millaisia asioita toivoisit organisaatioiden huomioivan toiminnassaan? Tule jakamaan kokemuksiasi.

Paikka: Rosso, Maakuntakatu 20
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Nov
8
to Nov 14

To 8.11. ja ke 14.11. MiB extra: kaksi webinaaria vloggaamisesta yritysmaailmassa

Perinteisen mainostuksen aika alkaa olla ohi, kun kohta jo 30% kuluttajista on blokannut mainokset verkkoselaimistaan ja sosiaalisessa mediassa algoritmeja muutetaan yrityksille yhä haastavammiksi näkyvyyden kannalta. Kun yritys haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaaseen, tulee sen panostaa entistä enemmän sisältöön, vaikuttavuuteen, asiakkaan arvoihin ja tuoda esille omaa persoonallista otettaan markkinoinnissa.

Tiesitkö, että asiakkaasi hyödyntävät videoita omissa ostoissaan jo asiantuntijan tavoin? Kuluttajat muistavat erityisesti niiden yritysten viestin, jotka kertovat sen videoiden muodossa. Tutkimusten mukaan myynnin mahdollisuus nousee jopa 81%, kun asiakkaalle esitetään ensin video tuotteesta tai palvelusta. Asiakkaat uskovatkin, että videoiden näyttäminen auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Myös B2B-maailmassa johtajista yli puolet vastaanottaisi viestin mieluummin videomuodossa.

Tule opettelemaan, kuinka voit hyödyntää uudenlaista markkinointia omassa yrityksessäsi. Webinaareista saat paljon uutta tietoa videoiden tuomista mahdollisuuksista ja kuulet esimerkkejä maailmalla jo menestyneistä vloggaajista. Marraskuussa Vloggaajat Suomi järjestää kaksi veloituksetonta webinaaria liittyen videoiden hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä ja yritysmarkkinoinnissa:

Torstai 8.11. klo 18: Vloggaa kuin KINGI!

Opi videoiden tuomista mahdollisuuksista. Mukana Trainers’ Housen Samuli Salonen.

Keskiviikko 14.11. klo 18: Tee tulosta videoilla

10 syytä, miksi sinun tulisi alkaa vloggaamaan.

Webinaarin puhujina toimivat digivalmentaja Jessica Hynynen ja mentaalivalmentaja Jaana Mikkonen. Vloggaajat Suomi kouluttaa yrityksiä ottamaan video- ja vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaansa. Lue lisää www.vloggaajat.fi ja katso video täältä.

Ilmoittautumislinkit webinaareihin lähetetään sähköpostitse torstaina 1.11. ja keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
7
3:00 AM03:00

Ke 7.11. MiB goes BRP - Mitä on Lean? Sujuvuutta toimintatapoihin

Oletko aina halunnut päästä kurkkaamaan kelkkatehtaan suljettujen ovien taakse? Nyt se on mahdollista! Tehtaan henkilöstöpäällikkö Mari Kumpu (KTM, Turun kauppakorkeakoulu) kertoo vierailulla omasta urastaan ja valottaa meille henkilöstöhallinnon arkea. Mari on luvannut kertoa meille Lean- toimintamallista myös harjoituksen avulla. Voisiko Leania käyttää myös arjenhallintaan? Marilla on varmasti hyviä vinkkejä myös uran ja perheen yhteensovittamisesta kolmen lapsen äitinä.

Vierailulla on mahdollisuus päästä kurkkaamaan tuotantotiloihin, mutta alle 12-vuotiaat lapset joutuvat turvallisuussyistä valitettavasti odottamaan neuvotteluhuoneen puolella. Saavuthan paikalle myös ennen klo 15, jolloin jatkamme jo matkaa aulasta eteenpäin.

Poikkeuksellisesti ilmoittautumisaika päättyy jo 4.11. klo 23:59, jotta osataan varata tarjoilut ilmoittautuneiden mukaan.

BRP (TSX:DOO) on maailman johtava motorisoitujen vapaa-ajan ajoneuvojen suunnittelija, kehittäjä, valmistaja, jakelija ja markkinoija. BRP:n tuotteita myydään yli 100 maassa ja sen tuotemerkkeihin kuuluvat Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesijetit, Can-Am-mönkijät sekä rinnakkain istuttavat mönkijät, Spyder-roadsterit, Evinrude-perämoottorit sekä Rotax-suihkupropulsiomoottorit. Tuotemerkkien lisävarusteet, varaosat ja vaatteet täydentävät BRP:n tuotevalikoimaa. BRP:n vuosittainen myynti on yli 4,6Mrd CA$ ja se työllistää noin 10 000 henkilöä ympäri maailmaa.

www.brp.com

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Turvallisuussyistä tuotantoon pääsee kurkkaamaan vain 12 vuotta täyttäneet. Pienemmät lapset joutuvat odottamaan neuvotteluhuoneen puolella.

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 31.10. klo 10.

View Event →
Nov
5
6:00 PM18:00

Ma 5.11. MiB Reads: Idiootit ympärilläni

Pimenevän syksyn kunniaksi on hyvä oppia jotain itsestään ja toisista ihmisistä. Siispä kolmas MiB Reads tutustuu Thomas Eriksonin suosioon nousseeseen teokseen, Idiootit ympärilläni. Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa ja miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.Tule rohkeasti mukaan lukupiiriin, jos teema kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 29.10. klo 10.

View Event →
Oct
22
5:00 PM17:00

Ma 22.10. MiB after work: Urasuunnittelu ja itsensä brändääminen

Oletko sinäkin miettinyt itsesi brändäämistä? Miten omaa brändiä voi luoda? Miten sitä voi hyödyntää työnhaussa tai asiantuntijaverkostojen luomisessa? Kaipaisitko tukea osaavaan urasuunnitteluun?

Mothers in Business Rovaniemi ja Ompeluseura Lappi kutsuivat yhdessä Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalveluiden asiantutijat alustamaan meille korkeakoulutettujen urasuunnittelusta ja itsensä brändäämisestä.

Ompeluseura on vuonna 2014 luotu alusta, jolla naiset voivat keskustella työelämästä sekä verkostoitua.

Ilmoittaudu mukaan ennakkoon! Koska olemme virastoympäristössä, muista ilmoittaa myös lapset, jotta voimme huomioida sen järjestelyissä. Tervetuloa!

Paikka: Ilmoitetaan sähköpostilla
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 15.10. klo 10.

View Event →
Oct
8
5:30 PM17:30

8.10. MiB goes: ApuLappi

MiB Goes ApuLappi!

Tervetuloa mukaan tutustumaan Lapin Apuvälinepalveluun Rovaniemen Ounasmetsässä (lähellä LKS:aa)!

Lapin Apuvälinepalvelu on erikoisliike, joka tuottaa ja myy kuntoutuksen apuvälineitä. Tavoitteena on tuoda laadukkaat, luotettavat ja ammattitaitoiset apuvälinepalvelut lähemmäs lappilaisia.

Lapin Apuvälinepalvelussa apuvälineen valinta tehdään aina yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti, ottaen huomioon erityisesti asiakkaan toimintakyvyn, elämäntilanteen sekä esteettiset mieltymykset. Apuvälineen käytön kannalta on tärkeää, että asiakas tuntee apuvälineen omakseen.

Tule siis mukaan tutustumaan lappilaiseen liikkeeseen hyvässä seurassa.

Lisätietoja yritysvierailukohteesta:
Facebook: ApuLappi
Insta: ApuLappi
www.lapinapuvalinepalvelu.fi
apuvalineblog.wordpess.com

Paikka: Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 10 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ma 1.10. klo 10.

View Event →
Oct
6
11:00 AM11:00

6.10. MiB goes: Perheiden tori

Perheiden torissa pääset tutustumaan lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan, tekemiseen ja tukeen Rovaniemellä.

Keväällä 2017 rovaniemeläisille lapsiperheille toteutetun kyselyn mukaan perheet eivät tiedä, millaisia palveluita ja toimintaa lapsiperheille on tarjolla ja he toivoivat toimintojen esittelyä. Toiveet on nyt muutettu toimenpiteeksi ja nyt jo toisen kerran järjestetään perheiden tori, jossa eri toimijoiden toimintaa esitellään.

MiB jälleen mukana Perheiden torissa! Onko sinulla toiveita tai ideoita toimintaamme tai tapahtumiimme? Kuulisimme niitä mielellämme! Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö MiB aktiivina? Meillä on erilaisia aktiivin tehtäviä avoinna, joita voimme avata sinulle lisää. Tule siis moikkaan meitä sekä keskustelemaan tapahtumistamme ja toiminnastamme.

Paikka: Kauppakeskus Revontuli, Koskikatu 27B
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
1
6:00 PM18:00

1.10. MiB reads: Lean In: Naiset ja menestymisen taito

”Miten rakentaa itsensä näköistä menestystä? Tämä nainen sen tietää.”

Tervetuloa mukaan toiseen Mothers in Business Rovaniemen MiB Reads lukupiiriin!

Tässä rennon ilmapiirin lukupiirissä käymme läpi kiinnostavia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen liittyviä teoksia.

Toisella kerralla tutustumme Sheryl Sandbergin teokseen Lean in: Naiset ja menestymisen taito.

”Kylmä totuus on, että miehet hallitsevat edelleen maailmaa. Naisen tie huipulle voi katketa yhteiskunnan rakenteisiin, ulkoisiin esteisiin. Lean In – Naiset ja menestymisen tahto keskittyy vähemmän käsiteltyihin sisäisiin esteisiin: naisten omiin toiminta- ja ajattelutapoihin. Liian usein naiset vähättelevät taitojaan ja tyytyvät sivustakatsojiksi.

Sheryl Sandberg on Facebookin operatiivinen johtaja, joka teki sosiaalisen median ykkösyrityksestä voittoa tuottavan. Hän on työskennellyt myös Googlessa ja Yhdysvaltain valtiovarainministeriössä.

Sandberg kertoo omia kokemuksiaan ja ehdottaa tutkimusten pohjalta uusia toimintatapoja. Naisten on tehtävä rohkeita ja fiksuja valintoja. On korkea aika nostaa stereotypiat avoimen keskustelun kohteeksi.” (Elisa Kirja)

Tule rohkeasti mukaan, jos teema kiinnostaa, ja vaikka kirja olisikin lukematta tai jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta.

Paikka:  Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ma 24.9. klo 10.

View Event →
Sep
25
5:30 PM17:30

25.9. MiB welcome coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lasten kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville. Samaten vanhat jäsenet ovat tervetulleita vaihtamaan kuulumisia, tai jos toiminnassa on ollut taukoa on tämä helppo tilaisuus hypätä jälleen toimintaan mukaan.

Paikka: Kauppakeskus Revontuli, Repolaisen Taukopaikka, Koskikatu 27 B
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →