Turku

Filtering by: Turku
Jan
22
5:00 PM17:00

Ti 22.1.2019 MiB After Work: Twitter haltuun

Mihin Twitteriä voi käyttää? Onko minulla sinne jotain annettavaa? Oletpa sitten vasta-alkaja tai kokenut hastagääjä, tule rohkeasti mukaan Twitter-iltaan. Aiheeseen alustaa MiBin Twitter-vastaava Susanna Sankala. Käymme läpi esimerkkejä Twitterin käytöstä sekä annamme vinkkejä miten tviittailut sujuvat jatkossa entistä jouhevammin. Voit osallistua huoletta tilaisuuteen vaikka Twitter olisi sinulle täysin vieras.

Ota mukaan laite, jolla voit harjoitella Twitterin käyttöä.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 15.1. klo 10.

View Event →
Jan
23
5:00 PM17:00

Ke 23.1.2019 MiB goes Sofokus - Ketterä yrityskulttuuri: itseohjautuvuudesta joukko-ohjautuvuuteen

Digitaalisuus on arkipäivää, mutta millainen organisaation tulisi olla, jotta se voi luoda uusia, digitaalisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat yrityksen liiketoiminnan kehityksen ja kasvun?

Digitaalisessa ympäristössä termit ja käytännöt muuttuvat nopeasti ja ellei muutoksessa pysy perässä, putoaa kilvasta kokonaan. Siksi yritykset tarvitsevat ketterää yrityskulttuuria, joka pystyy reagoimaan muutoksiin silloin, kun ne tapahtuvat ja parhaassa tapauksessa vielä aikaisemmin.

Sofokus on lähes kahdenkymmenen vuoden ajan työskennellyt satojen globaalien ja paikallisten brändien kanssa suurista korporaatioista pieniin startup-yrityksiin. Kaikilla asiakkaillamme on kuitenkin jotain yhteistä: korkeat tavoitteet ja usko kasvuun digitaalisten ratkaisujen siivittämänä. Ketterä yrityskulttuuri on meille arkipäivää ja olemmekin luoneet omat käytänteet tämän kulttuurin ympärille.

Tule kuuntelemaan, miten ketterä yrityskulttuuri on meillä toteutettu ja miten sen avulla tuodaan onnellisuutta työyhteisöön.

Paikalla Sofokukselta MiBin jäsen, markkinointijohtaja Lotta Siutla, ihmisten kehittämisestä ja hyvinvoinnista vastaava People Happiness Officer Milla Heikkilä sekä kysymyksiin vastaamassa Sofokuksen perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Malinen.

Tapahtuman järjestää MiB Turun Bossladies-verkosto.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 16.1. klo 10

View Event →
Jan
24
5:00 PM17:00

To 24.1 MiB Mingle: Minustako aktiivi?

Yhdistyksemme aktiivina pääset luomaan uusia kontakteja työelämässä ja tekemään yhteistyötä muiden urasuuntautuneiden äitien kanssa. Sen lisäksi pääset oppimaan uutta tapahtumien järjestämisestä, yhteistyösuhteiden solmimisesta sekä saat kokemusta yhdistystoiminnasta. Olet ehkä pohtinut, kuka järjestää MiBin tapahtumat alueella, miten paljon aktiivitoimintaan pitää varata aikaa ja miten tuohon porukkaan pääsee mukaan?

Turussa tilaisuuksia järjestää noin 20 upean aktiivisen naisen joukko ja uudet tekijät ovat tervetulleita porukkaamme. Tule juttelemaan kanssamme siitä, mitä aktiivina oleminen tarkoittaa ja mietitään yhdessä, miten se voisi olla juuri sinulle sopivaa toimintaa. Kaikki uudet aktiivit ja toiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi toivottavat MiB Turun HR-vastaavat Riina Kaurala ja Jenna Tuominen.

Paikka: Cafe Aschan, Skanssi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
29
5:00 PM17:00

Ke 29.1.2019 MiB goes: TULE-tietokeskus

Miten hyvinvoiva tuki- ja liikuntaelimistö voi auttaa sinua jaksamaan paremmin niin töissä kuin kotonakin?

Tervetuloa tutustumaan TULE-tietokeskukseen ja kuulemaan tuki- ja liikuntaelimistön terveydestä erityisesti työkuormituksen näkökulmasta!

Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ovat työikäisten keskuudessa yleisimpiä työstä poissaolon syitä. Pisimpien sairauspoissaolojen ja suurimpien kustannusten aiheuttajien kärjessä olivat tuki- ja liikuntaelinsairaudet lähes 2 462 000 sairauspoissaolopäivällä (Terveystalo 2017).

TULE-tietokeskus tarjoaa maksutonta ohjausta ja neuvontaa tuki- ja liikuntaelimistön, kuten selän, nivelten ja luuston hyvinvointiin liittyen. Lisäksi tietokeskuksessa on kaikille avoimia ja maksuttomia teemapäiviä, joihin liittyy miniluento tai tule-kunnon mittaus. Lisäksi työpaikoille ja yhteisöille tarjotaan asiantuntijan pitämiä tietoiskuja, luentoja, työpajoja tai Pop Up- materiaalipisteitä.

Tilaisuus sisältää lyhyen toiminnan esittelyn sekä alustuksen aiheeseen, jonka jälkeen on aikaa keskustelulle.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 22.01 klo 10.

View Event →

Jan
16
11:00 AM11:00

Ke 16.1.2019 MiB Mingle: Kuukausitreffit

Tervetuloa vuoden ensimmäisille kuukausitreffeille! Mitä uusi vuosi meille kaikille tuokaan tullessaan! Starttaa vuosi yhdessä muiden äitien kanssa. Jaa omat uuden vuoden lupaukset ja pyydä toisilta vinkkejä lupausten toteuttamiseen, inspiroidu muiden ajatuksista, jaa kokemuksia perhevapaista ja töihin paluusta tai höpötä aivan jostakin muusta.

Kuukausitreffeillä pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Toivotamme tervetulleeksi mukaa kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa!

Paikka: Panini, Linnankatu 3, 20100 Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Tapahtuman Facebook-sivut.

View Event →
Jan
10
12:00 PM12:00

To 10.1.2019 MiB Afternoon Club: Miten yhdistän imetyksen ja uran?

Pohditko miten imetyksen ja töihin paluun yhdistäminen onnistuu? Miten työkaverit imetykseen suhtautuvat? Kuluvatko tauot pumpatessa? Ja miten pärjääkään se kaikkein tärkein, pikkuinen, sillä aikaa kun äiti on jo töissä? Imetykseen, vauva-aikaan ja uraan liittyy paljon kysymyksiä, uskomuksia ja mielipiteitä. Tule jakamaan kokemuksia, hakemaan vastauksia, kuulemaan ja keskustelemaan imetyksen ja uran yhdistämisestä Metsämarja Aittokosken johdolla.

Metsämarja Aittokoski on sisältöihin erikoistunut käsikirjoittaja, kirjailija, ohjaaja ja äiti. Hän on myös kirjoittanut lastenkirjat Pikkuli sanoo EI, Pikkuli pelastaa päivän ja Lennä pikkuli, lennä! Metsämarja on myös yksi Imetyksen aika – uusi suomalainen imetyskirja teoksen kirjoittajista ja toimittajista. Hän on myös ohjannut aiheesta samannimisen opetusdokumenttielokuvan, jota on käytetty ympäri Suomea imetyksen edistämiseen.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 03.01. klo 10.

View Event →
Jan
8
5:00 PM17:00

8.1.2019 MiB Reads - Tekoäly ja tulevaisuus

Mitä tekoäly oikeastaan on? Millainen vaikutus tekoälyllä on työhösi tai elämääsi? Miten tekoäly tulee kehittymään ja miten se vaikuttaa meihin tulevaisuudessa?

Tammikuun MiBin lukupiirin aiheena on Tekoäly ja tulevaisuus. Tule keskustelemaan ja ihmettelemään yhdessä! Tapahtuma on MiBin jäsenille. Tapaamme jälleen Denniksen yläkerrassa, jossa löytyy lapsille leikkipaikka.

Kirjavaihtoehdot:

Rauhankone – Timo Honkela
Tekoäly ei ole tieteiselokuvien kaiken tuhoava äärimmäinen paha. Päinvastoin se tuo toivon paremmasta. Rauhankoneiden avulla ihminen voi nousta tietoisen ajattelun rajoitusten yläpuolelle. Lähestymässä on viisaiden koneiden aika. Professori Timo Honkela on tutkinut tekoälyä ja koneoppimista jo 30 vuotta. Urallaan hän on pyrkinyt monipuoliseen ymmärrykseen mielen, kielen ja yhteiskunnan ilmiöistä. Rauhankone on tekoälytutkijan testamentti, jonka myötä hän haluaa avata elämäntyönsä ihmisten tietoon ja eteenpäin kehitettäväksi.

Elon Musk – Ashlee Vance
Elon Musk on vuonna 1971 syntynyt bisnesmies, sijoittaja ja keksijä, joka vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Etelä-Afrikassa, mutta muutti jo 17-vuotiaana Pohjois-Amerikkaan ja loppu on historiaa. Musk on omistautunut ihmiskunnan tulevaisuudelle. Hänen tavoitteenaan on mm. mullistaa energiantuotanto ja tehdä avaruusmatkailu mahdolliseksi kaikille. Kirjassa pohditaan Muskin uran merkitystä aikamme teknologiateollisuudelle ja saadaan esimakua siitä, mitä tulevaisuus ehkä tuo tullessaan.

Oma ehdotuksesi - oletko törmäännyt hyvään kirjaan aiheesta?

  • Antti Merilehto, Tekoälyn matkaopas johtajalle

  • Jussi Marttinen, Palvelukseen halutaan robotti: tekoäly ja tulevaisuuden työelämä (2018)

  • Pentti Haikonen, Tietoisuus, tekoäly ja robotit (2017)

BONUS:
Mikäli haluat syventää tietojasi tekoälystä, ilmoittaudu ilmaiselle Elements of AI -kurssille. Kurssi on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Tekoälyn perusteet on maksuton verkkokurssi, joka on suunnattu kaikille, jotka haluavat tietää, mitä tekoäly on, mitä tekoälyllä voi (ja ei voi) tehdä ja miten tekoäly vaikuttaa elämäämme. Syvällistä matematiikan ymmärrystä tai ohjelmointitaitoja et tarvitse. Kurssin suoritettuasi voit saada 2 opintopistettä Avoimen yliopiston kautta. Voimme perustaa lukupiirin päätteeksi oman opintopiirin kurssin ympärille. https://www.elementsofai.com/fi

Paikka: Ravintola Dennis, Linnankatu 17
Hinta: Maksuton, ruoka omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Tapahtuman Facebook-sivu

View Event →
Jan
3
2:00 PM14:00

To 3.1. MiB Afternoon Club: Unelmakarttatyöpaja

Mistä sinä unelmoit? Etkö ehdi lapsiarjen keskellä miettimään koko asiaa? Ota nyt aikaa itsellesi ja toteuta uuden vuoden lupauksesi. Tule tekemään itsellesi unelmakartta, jonka avulla unelmia on mahdollista saada toteutumaan myös käytännössä. Ota mukaasi vanhoja aikakausilehtiä tai kuvia joita voi leikellä sekä sakset.

Paikka: Café Art, Läntinen rantakatu 5
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan Facebookissa.

View Event →
Dec
17
12:15 PM12:15

Ma 17.12. MiB mingle: Viestintäalalla työskentelevien lounastreffit

Tällä kertaa mennään ilman teemaa. Tuo sinua pohdituttava asia(t) viestinnästä ja lyödään viisaat päämme yhteen, tai sitten voit tulla vain inspiroitumaan muista viestinnän tekijöistä!

Vaikket olisi ollut mukana aiemmin, olet nyt tervetullut!

Paikka: Ravintola Blanko, Aurakatu 1
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event.

View Event →
Dec
12
5:00 PM17:00

Ke 12.12. MiB Mingle: Kuukausiglögit

Tervetuloa vuoden viimeiseen mingleen virkistäytymään hetkeksi ennen joulukiireitä. Tuoko vuodenvaihtuminen muutoksia työrintamalla? Kaipaatko vertaistukea vauva-arkeen, ruuhkavuosiin tai joulustressiin? Tule tapaamaan muita MiB-äitejä ja nauttimaan glögiä ja pipareita. Tilassa on käytettävissä myös keittiö mikroineen, jos otat evästä itsellesi tai jälkikasvulle. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista tutustua Noshin vaatteisiin ja kuulla Irene Pesun mietteitä kevytyrittäjyyden ja pikkulapsiarjen yhdistämisestä. Alunperin hän lähti Noshin edustajaksi saadakseen vapauden päättää omista aikatauluistaan. Nosh on tarjonnut kemistille hyvän mahdollisuuden oppia myynnistä ja markkinoinnista sekä viettää enemmän aikaa lasten kanssa.

Paikka: Kerhotila Tammi, pohjakerros, Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event.

View Event →
Dec
11
11:00 AM11:00

Ti 11.12. MiB Mingle: Tekniikan naiset - Tekoäly/AI

Tervetuloa joulukuun mingleen kaikki aiheesta ja digistä kiinnostuneet!

Tällä kertaa aiheena tekoäly/AI ja keskustellaan esimerkiksi tekoälyn mahdollisuuksista tulevaisuudessa, sen käytöstä liiketoiminnassa ja vaikutuksesta yhteiskuntaan. Mielenkiintoista on myös kuulla miten tekoälysovellutukset ovat käytössä yrityksissä.

Paikka: M Kitchen & Café, Itäinen rantakatu 4-6. Ravintolaan pääsee helposti rattailla. Paikassa on syöttötuoleja.
Hinta: Maksuton
Lapset: Lapset erittäin tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event.

View Event →
Dec
10
2:00 PM14:00

Ma 10.12. MiB goes: Pidä Saaristo Siistinä ry

Kuulemme ja keskustelemme Itämeren ja sisävesistöjen tilasta ja siihen vaikuttavista kolmesta haasteesta – roskaamisesta, rehevöitymisestä ja kemikalisoitumisesta. Lisäksi tutustumme Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaan ja kuulemme vinkkejä miten jokainen meistä voi omilla valinnoillaan tehdä Itämeren ja sisävesistöjen hyväksi.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 3.12. klo 10.

View Event →
Dec
10
11:30 AM11:30

Ma 10.12. MiB Mingle: Bossladies

Toimitko johto- tai esimiestehtävissä tai haaveiletko niistä? Jos kyllä, niin tervetuloa tapaamaan samanhenkisiä uraäitejä. Tapaamisen teema on: Tässä onnistuin tänä vuonna! Jokainen saa kertoa omasta onnistumisestaan lounaan parissa.

Paikka: Ravintola Tårget, Linnankatu 3, Turku
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
3
5:00 PM17:00

Ma 3.12. MiB After Work: Ilmastonmuutos

MiBin oma opintopiiri ilmastonmuutoksesta! Talven aikana kartutetaan ilmastonmuutokseen liittyvää osaamista kaikille avoimen yliopiston kurssin kautta, tutustutaan ympäristöalalla työskenteleviin mibiläisiin sekä käydään yritysvierailuilla.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et suorittaisikaan kurssia. Jos kuitenkin haluat edetä muiden kanssa samassa tahdissa, toimi seuraavasti: Tee tunnukset Helsingin yliopistolle, kirjaudu kurssille ja käy läpi osiot 1–3 sinulle sopivalla intensiviteetillä. Lisätietoja läpikäytävistä tehtävistä tilaisuuden facebook-sivulla.

Paikka: Neuvotteluhuone Vaahtera, Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Nov
28
10:00 AM10:00

Ke 28.11. MiB Morning Club: Verkostoitumisen työpaja

Mitä on verkostoituminen? Mitä tarkoittaa hissipuhe ja miten se pidetään? Näihin perehdytään keskustelemalla ja harjoittelemalla verkostoitumisen työpajassa Personalhusetin toimistolla. Personalhusetin myyntipäällikkö Suvi Ylikylä-Elers opastaa verkostoitumiseen ja harjoittelee yhdessä osallistujien kanssa matalalla kynnyksellä rennossa ilmapiirissä verkostoitumisen taitoja.  

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Tapahtuman jälkeen mahdollisuus omakustanteiselle lounaalle ravintola Nereidissä.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 21.11. klo 10.

View Event →
Nov
21
4:00 PM16:00

Ke 21.11. MiB After Work: Positiivista puhetta isien perhevapaista

Positiivista puhetta isien perhevapaista -kiertue Turussa

MiB järjestää yhdessä Väestöliiton ja Miessakit ry:n kanssa tapahtumakiertueen isien perhevapaista. Tapahtuman avulla haluamme jakaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joiden tarkoituksena on rohkaista sekä työnantajia että perheitä isien perhevapaiden pitoon.

Turussa tapahtuma järjestetään Teknologiakiinteistöjen uudessa Joki-vierailukeskuksessa. Omista kokemuksistaan perhevapaiden, isyyden ja työn yhdistämisestä ovat kertomassa Teknologiakiinteistöjen Mikko Lehtinen, bloggaaja ja urbaani-isä Marko Rouvali sekä alueasiamies ja yrittäjä Kimmo Hollmén. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet lasten kanssa tai ilman!

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 aikuista lasten kanssa, ja 30 aikuista jotka saapuvat ilman lapsia. Ilmoittautumiskutsu:  https://www.lyyti.fi/reg/isienperhevapaat_Turku

View Event →
Nov
20
11:30 AM11:30

Ti 20.11. MiB Mingle: Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa!

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Nov
14
5:00 PM17:00

Ke 14.11. MiB After Work: Ilmastonmuutos

MiBin oma opintopiiri ilmastonmuutoksesta! Talven aikana kartutetaan ilmastonmuutokseen liittyvää osaamista kaikille avoimen yliopiston kurssin kautta, tutustutaan ympäristöalalla työskenteleviin mibiläisiin sekä käydään yritysvierailuilla. Marraskuussa opintopiirin lisäksi opitaan kiertotaloudesta Smart Chemistry Parkissa, josta on erillinen ilmoittautumiskutsu.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et suorittaisikaan kurssia. Jos kuitenkin haluat edetä muiden kanssa samassa tahdissa, toimi seuraavasti: Tee tunnukset Helsingin yliopistolle, kirjaudu kurssille ja käy läpi osiot 1–3 sinulle sopivalla intensiviteetillä. Tapaamisessa keskustellaan tähän mennessä opitusta sekä tarkastellaan mediassa käytävää ilmastonmuutoskeskustelua. Kysymyksiä ja kommentteja voi jo nyt esittää tapahtuman facebook-sivuilla.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/335093440583505/

View Event →
Nov
14
5:00 PM17:00

Ke 14.11. MiB After Work: #bossladies - Haastavat esimiestilanteet workshop

Hei sinä esimies tai sellaiseksi haluava: tule keskustelemaan toisten esimiesten kanssa haastavista johtamisen tilanteista. Tilaisuudessa käsitellään yhdessä muutama erilainen case-esimerkki, joihin pohdimme ratkaisuja ja jaamme parhaita käytäntöjä toinen toistemme kokemuksista ammentaen.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 2 äitiä lapsineen, sekä 9 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
14
10:00 AM10:00

Ke 14.11. MiB goes Personalhuset: Keskustelua työnhaun ajankohtaisista aiheista ja keinoista

Tervetuloa keskustelemaan Personalhusetille työnhaun ajankohtaisista aiheista ja työnhaun keinoista. Personalhusetin henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto opastaa työnhaun osalta ja vastaa osallistujien kysymyksiin työnhakuun liittyen.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Tapahtuman jälkeen mahdollisuus omakustanteiselle lounaalle ravintola Nereidissä.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.11. klo 10

View Event →
Nov
8
to Nov 14

To 8.11. ja ke 14.11. MiB extra: kaksi webinaaria vloggaamisesta yritysmaailmassa

Perinteisen mainostuksen aika alkaa olla ohi, kun kohta jo 30% kuluttajista on blokannut mainokset verkkoselaimistaan ja sosiaalisessa mediassa algoritmeja muutetaan yrityksille yhä haastavammiksi näkyvyyden kannalta. Kun yritys haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaaseen, tulee sen panostaa entistä enemmän sisältöön, vaikuttavuuteen, asiakkaan arvoihin ja tuoda esille omaa persoonallista otettaan markkinoinnissa.

Tiesitkö, että asiakkaasi hyödyntävät videoita omissa ostoissaan jo asiantuntijan tavoin? Kuluttajat muistavat erityisesti niiden yritysten viestin, jotka kertovat sen videoiden muodossa. Tutkimusten mukaan myynnin mahdollisuus nousee jopa 81%, kun asiakkaalle esitetään ensin video tuotteesta tai palvelusta. Asiakkaat uskovatkin, että videoiden näyttäminen auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Myös B2B-maailmassa johtajista yli puolet vastaanottaisi viestin mieluummin videomuodossa.

Tule opettelemaan, kuinka voit hyödyntää uudenlaista markkinointia omassa yrityksessäsi. Webinaareista saat paljon uutta tietoa videoiden tuomista mahdollisuuksista ja kuulet esimerkkejä maailmalla jo menestyneistä vloggaajista. Marraskuussa Vloggaajat Suomi järjestää kaksi veloituksetonta webinaaria liittyen videoiden hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä ja yritysmarkkinoinnissa:

Torstai 8.11. klo 18: Vloggaa kuin KINGI!

Opi videoiden tuomista mahdollisuuksista. Mukana Trainers’ Housen Samuli Salonen.

Keskiviikko 14.11. klo 18: Tee tulosta videoilla

10 syytä, miksi sinun tulisi alkaa vloggaamaan.

Webinaarin puhujina toimivat digivalmentaja Jessica Hynynen ja mentaalivalmentaja Jaana Mikkonen. Vloggaajat Suomi kouluttaa yrityksiä ottamaan video- ja vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaansa. Lue lisää www.vloggaajat.fi ja katso video täältä.

Ilmoittautumislinkit webinaareihin lähetetään sähköpostitse torstaina 1.11. ja keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
8
11:00 AM11:00

To 8.11. MiB Mingle: Tekniikan Naiset - Digitalisaatio

Tervetuloa marraskuun tekniikan alan mingleen kaikki erilaisilla tekniikan aloilla työskentelevät tai alasta kiinnostuneet!

Tällä kertaa teemana on digitalisaatio, joka on kuuma aihe monessa yrityksessä tällä hetkellä.
- Miten digitalisaatiota toteutetaan eri yrityksissä?
- Mitkä on digitalisaation hyödyt ja voiko siitä olla haittoja?
- Onnistuneita ja epäonnistuneita tarinoita matkalla diginatiiviin maailmaan

Paikka: Ravintola Panini, Linnankatu 3. Paniniin pääsee helposti rattailla. Paikassa on syöttötuoleja ja ezpz ruokailualustoja.
Hinta: Maksuton
Lapset: Lapset erittäin tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event:https://www.facebook.com/events/2276653902569664/

View Event →
Nov
7
2:00 PM14:00

Ke 7.11. MiB Goes Smart Chemistry Park

Tervetuloa tutustumaan Raision yrityspuistoon ja kuulemaan kiertotaloudesta Linda Fröberg-Niemin johdolla. Linda toimii cleantech-alan kehitysjohtajana Science Parkissa. Lisäksi kuulemme puistossa toimivan yrityksen esittelyn.

Smart Chemistry Park on innovaatioalusta ja verkosto startupeille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tuovat uusia ratkaisuja bio- ja kiertotalouteen. Yritysten liiketoiminnan ytimessä ovat teollisten sivuvirtojen ja biomassan jalostaminen uusiksi tuotteiksi ja materiaaleiksi, joita konsultoivat yritykset täydentävät palveluillaan.Smart Chemistry Park tarjoaa yrityksille laboratorio-, pilotointi- ja toimistotiloja. Verkoston yritykset pääsevät osaksi laajaa julkisen sektorin, yliopistojen ja yritysten yhteistyöverkostoa, joka tukee yrityksiä kasvuun. Tällä hetkellä Smart Chemistry Parkissa on sijoittuneena 14 kemian- ja prosessiteollisuuden yritystä ja tiiviissä yhteistyöverkostossa 60 yritystä.

Paikka: Raisio
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lasten kanssa ja 10 äitiä ilman lasta. Mukanamme vierailussa on myös Aboatekin naisia. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 31.10. klo 10.

View Event →
Nov
5
to Nov 6

Ma 5.11. MiB yrittäjät goes: Veritas yrittäjän taipaleella

Keskustellaan lounaan merkeissä yrittäjyyden ytimestä ja yrittäjien yhteyksistä.

Puhujina paikalla on Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholainen, Yrityskummien aluekoordinaattori Hanna Tarvainen, sekä Veritas-eläkevakuutuksesta yhteyspäällikkö Tom Lehmus ja vakuutusneuvoja Johanna Järvinen.

Veritas tarjoaa osallistujille kevyen lounaan.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 22.10.

Lisätiedot Mari Turja p. 0400509627, mari.turja@gmail.com

View Event →
Nov
5
2:00 PM14:00

Ma 5.11. MiB Goes: Turun kauppakamari

Tervetuloa tutustumaan Turun elinkeinoelämän edunvalvojaan Turun kauppakamariin ja kuulemaan naisjohtajuudesta sekä hallitustyöskentelystä. Mikäli olet kiinnostunut hallituspaikoista, Turun kauppakamarin järjestämä Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssi on oiva tapa aloittaa hallitusurasi.

Turun kauppakamarin toimitusjohtaja Kaisa Leiwo kertoo meille ajankohtaisista edunvalvontahankkeista. Lisäksi kuulemme, miten kauppakamarit edistävät naisten pääsyä yritysten hallituksiin. Suomessa ei ole käytössä kiintiöitä ja pörssiyhtiöiden hallituksissa on nyt 29 prosenttia naisia, suurissa yhtiöissä peräti 34 prosenttia.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 29.10. klo 10.

View Event →
Nov
1
12:00 PM12:00

To 1.11. MiB goes K-Citymarket: Ruoan verkkokauppa arjen haasteiden helpottajana

Miten ruoan verkkokauppa on kehittynyt Suomessa ja muualla maailmalla? Miltä sen tulevaisuus näyttää? Millainen asiakas ostaa ruokaa verkosta ja miksi?

Muun muassa näihin kysymyksiin saamme vastauksia MiBin yritysvierailulla K-Citymarket Kupittaan verkkokauppaan.

Paikalla on sekä K-Citymarket Kupittaan verkkokaupan että k-ruoka.fi:n kehitystiimiä kertomassa ruoan verkkokaupan maailmasta. Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.10. klo 10.

View Event →
Oct
31
5:00 PM17:00

Ke 31.10. MiB reads: Sijoittaminen ja vaurastuminen

Lokakuun kirjakerhon aiheena on sijoittaminen ja vaurastuminen. Oletko aloittelija vai kokenut pörssihai tai onko sinulla jakaa hyviä vinkkejä lapsen rahastoihin? Olemme valinneet neljä aiheeseen liittyvää kirjaa, joista voit halutessasi valita yhden tai vaikka kaikki. Voit tulla myös keskustelemaan aiheesta ilman luku-urakkaa. Tervetuloa kaikki omasta taloudesta kiinnostuneet MiBin jäsenet!

Kokeillaan paikkana tällä kertaa Ravintola Dennistä, jonka yläkerrasta olemme varanneet pöydän. Tilasta löytyy myös lasten leikkipaikka!

Rich Dad Poor Dad - Robert T. Kiyosaki

Suoraa puhetta rahasta, bisneksestä ja sijoittamisesta. Hallitsetko taloudellisen tilanteesi - nyt ja tulevaisuudessa? Kiyosakin kirja on opettavaista ja järkeenkäypää luettavaa jokaiselle omasta taloudestaan ja vaurastumisesta kiinnostuneelle, tuloista ja koulutustaustasta riippumatta.

Paras Sijoitus - Marko Erola

Paras sijoitus kertoo, miten voitat ammattilaiset osakemarkkinoilla ilman mitään erikoisosaamista, erityistietoa tai edes vaivannäköä. Tämä kirja opettaa sinua tiedostamaan oman riskinottokykysi ja kokoamaan sitä vastaavan sijoitussalkun.

Nainen ja rikastumisen taito - Emilia Kullas ja Ninni Myllyoja

Pienikin säästö kannattaa. Nainen ja rikastumisen taito -kirjan kirjoittaneet taloustoimittajat Emilia Kullas ja Ninni Myllyoja neuvovat, miten pikkuhiluillakin voi kerryttää varallisuuttaan.

Osta, vuokraa, vaurastu - Joonas Orava ja Olli Turunen

Asuntosijoittaminen on turvallinen ja tehokas tapa vaurastua. Tässä kirjassa asuntosijoittamista tarkastellaan kattavasti niin turvallisuushakuisen kuin hyvää tuottoa etsivän sijoittajan näkökulmasta. Kirja antaa vinkit sijoitusasunnon ostamiseen ja vuokraamiseen prosessin pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Myös velkavivun hallitusta käytöstä ja hyödyistä kerrotaan laajasti ja konkreettisin esimerkein.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton, omakustanteinen ruokailu
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
31
10:00 AM10:00

Ke 31.10. MiB goes ISS Palvelut

Mitä ovat ISS Palveluiden arvot ja miten ne näkyvät arjen toiminnoissa? Miten kansainvälinen kiinteistöpalvelualan yritys toimii Suomessa ja millaisia uramahdollisuuksia ISS Palveluilla on tarjolla? Muun muassa näihin kysymyksiin saamme vastauksia MiBin yritysvierailulla.

Sales Account Manager Mari Halonen kertoo yhtiön arvoista ja yritysvastuusta. Talent Acquisition Specialist Tiia Seppä kertoo uramahdollisuuksista ISS Palveluilla.

ISS on kansainvälinen yritys ja maailman suurimpia yksityisiä työnantajia. ISS:llä on maailmanlaajuisesti noin 490 000 työntekijää 74 maassa, Suomessa noin 8 000. Yhtiö on yksi maan suurimmista yksityisistä työllistäjistä. Pitkäaikainen, kestävä ja menestyksellinen liiketoiminta Suomessa perustuu ISS Way -liiketoimintastrategiaan, jossa vahva yritysvastuu on keskeinen tekijä. Turussa ISS Palveluiden toimipiste sijaitsee Nereis Business Gardenissa Pitkämäessä.

Paikka: Nereis Business Garden, Postikatu 2, Turku. Ilmoittautuminen aulassa.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 24.10. klo 10.

View Event →
Oct
30
4:30 PM16:30

Ti 30.10. MiB goes Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Avioliitto, lapset ja talous – juristin vinkit myötä-  ja vastoinkäymisiin

Suunnitteletko pitkiä perhevapaita tai työskenteletkö yrittäjänä vanhempainvapaalla vai jotain siltä väliltä? Vuosien kokemuksella  asianajo- ja tuomioistuintyöstä näkee aviovarallisuuden suunnittelun sudenkuopat. Avioliitot solmitaan yleensä rakkaudesta ja ne on ajateltu pysyviksi. Kuitenkin kyseessä on kahden ihmisen omaisuutta koskeva sopimus, jolla on suora vaikutus osallisten talouteen.  

Tilaisuus sisältää lyhyen yritysesittelyn ja alustuksen aiheeseen, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuuden vetää asianajaja ja yrityksen osakas Leena Toivonen.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen, sekä 4 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 23.10. klo 10.

View Event →
Oct
25
11:00 AM11:00

To 25.10. MiB mingle: Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa!

Paikka: M Kitchen & Café, Itäinen Rantakatu 4–6
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Oct
24
5:00 PM17:00

Ke 24.10. MiB #bossladies after work: Talouden ennustaminen

Bossladies järjestää johto- ja esimiestehtävissä toimiville tai niihin tähtääville tilaisuuden, jossa perehdymme ennustamiseen Progman Oy:n talouspäällikön Maria Kivilohkareen johdolla. Paneudumme muun muassa siihen, miten yritystoimintaa pitäisi suunnitella talousnäkökulmasta ja mikä onkaan budjetoinnin ja ennustamisen välinen ero.

Itsekin Bossladies-toiminnassa mukana oleva Maria kyseenalaistaa kiinteät budjetit ja suosii rullaavaa ennustamista. Tervetuloa mukaan oppimaan ja keskustelemaan aiheesta!

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen, sekä 14 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 17.10 klo 10.


View Event →
Oct
24
12:15 PM12:15

Ke 24.10. MiB mingle: Viestintäalalla työskentelevien lounastreffit

Lokakuun teemana viestintäalan palkat. Keskustellaan palkoista avoimesti, ilman kiusaantunutta fiilistä. Millaisella haitarilla alalla liikutaan? Miten työnantajan toimiala vaikuttaa? Mitä oikeasti pitäisi maksaa? Omaa palkkaansa ei tarvitse kertoa, jos ei halua.

Perinteisesti keskustelun lomaan mahtuu varmasti muitakin aiheita. Inspiroidutaan, tuetaan ja kannustetaan toisiamme!

Vaikket olisi ollut mukana aiemmin, olet nyt tervetullut!

Paikka: Blanko, Aurakatu 1
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Linkki Facebook event

View Event →