Jyväskylä

Filtering by: Jyväskylä

Jun
18
5:30 PM17:30

MiB Extra: Hyvinvointia juosten

Tervetuloa yhteiselle kävelylle ulkoilusta, hyvinvoinnista ja seurasta nauttien.

Lähtö kävelylle on satamasta Lutakon aukion leveiden kiviportaiden luota. Matkaksi tulee noin viisi kilometriä, kun kierrämme Jyväsjärven lahden (satama - Mattilanniemi - Kuokkala - Kuokkalan silta - satama).

Osallistujilla on mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyyteen omalla lahjoituksella lasten ja nuorten hyvinvointiin Pesäpuu ry:lle #hyvinvointiajuosten -kampanjan kautta.

Lisää tietoa hyväntekeväisyys -kampanjasta

https://www.lahjoituslomake.fi/pesapuu/kohteet/hyvinvointiajuosten-kampanja/

Kävely toteutuu myös sadesäällä, mutta myrskyyn ei lähdetä.

Aika: Ti 18.06.2019 klo 17.30
Paikka: Jyväsjärvi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
May
24
3:00 PM15:00

MiB Extra: Profiilikuvaus Puotilassa

Nyt on mahdollisuus päivittää profiilikuva esimerkiksi CV:seen, käyntikorttiin tai sosiaalisen median kanaviin! Paikan päällä ammattilaiset hoitavat stailauksen ja meikin, jotta olet parhaimmillasi kuvassa. Tapahtuma on poikkeuksellisesti maksullinen ja vain aikuisille.

Aika: Pe 24.5.2019 klo 15–19

Paikka: Puotila. Tarkempi osoite ilmoitetaan Lyyti-kutsussa.

Hinta:

  • Kuvaus 25 e, sisältäen yhden kuvan

  • Lisäkuvat 30 e / kpl

  • Hiusten stailaus 20 e

  • Pikaehostus 20 e

  • Jos ottaa sekä hiusten stailauksen että pikaehostuksen, saa 5 euron alennuksen

Kaikille osallistujille varataan päivän kuvauksiin oma aika, jotta tapahtuma sujuisi ilman turhia odotteluja. Riittää, että saavut paikalle hyvissä ajoin ennen omaa sovittua vuoroasi. Tilaisuuteen mahtuu 9 äitiä, jotka saapuvat yksin. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Puotila lifestyle myymälän tuotevalikoimaan.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 17.5. klo 10.

View Event →
May
18
12:30 PM12:30

MiB Extra: Shindo-rentoutusvenyttely


Haluatko rentoutua ja päästää irti jännityksistä? Jos kaipaat elämän leppoistamista, parempaa yhteyttä kehoon ja tunteisiin, keinoja löytää takaisin itseesi ja selättää stressiä, niin Shindo on sinua varten.

Japanista alunperin lähtöisin oleva Shindo on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Se on lempeää, tehokasta ja tuntuvasti rentouttavaa. Shindo-venyttely avaa tehokkaasti faskioita ja lihasjumeja syvän hengityksen avulla, samalla aktivoiden rentoutumisen starttinappulaa, vagushermoa.

Tarvitset tunnille mukaan rennot, mukavat vaatteet ja juomapullon. Tunnin jälkeen on mahdollisuus jäädä nauttimaan kupponen teetä (vapaaehtoinen maksu).

Rentoutumisen edellytyksenä tämä tapahtuma on vain aikuisille. Tilaan mahtuu 14 venyttelijää.

Aika: 18.5.2019 klo 12.30-14

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tapahtuma on poikkeuksellisesti vain äideille.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 11.5. klo 10.


View Event →
May
13
5:30 PM17:30

MiB goes: Paytrail

Paytrail on suomalainen maksupalveluntarjoaja, joka on työntekijöidensä mielestä Suomen ehdottomasti paras työpaikka.

Miten lapsiperheellisten tarpeet on otettu huomioon Great Place to Work -kisassa hyvin menestyneen Paytrailin arjessa? Tule kuulemaan vinkkejä siitä, miten työnantaja voi edistää työuran ja perheen yhdistämistä.

Samalla pääset vierailulle vastikään remontoidulle toimistolle, jonka lähtökohtana on ollut lisätä mahdollisuuksia työntekijöiden yhdessäololle ja vuorovaikutukselle eri tiimien välillä. MiB-äitejä ovat hostaamassa Suvi Tikkanen ja Saana Borgström.

Aika: Ma 13.5.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 6.5. klo 10.View Event →
May
9
5:30 PM17:30

MiB After Work: Johtajakoulu

"Jonain päivänä musta tulee jonku suuren yrityksen markkinointijohtaja". Näin sanoi Hale Okkonen jo opiskeluaikana, mutta silti hänen nykyinen positio Postin markkinointijohtajana tuli jotenkin yllättäen. Vai tuliko? Miten paljon ääneen sanotut haaveet lopulta vaikuttavat urapolkuihimme? Tätä pohtii Aava & Bangin perustajanakin monille tutuksi tullut Hale Okkonen.

Toukokuun johtajakoulussa Hale kertoo uratarinansa lisäksi näkemyksiään johtajuudesta. "Ihmisten, asioiden, talouden, sidosryhmien johtaminen... Johtajuus on niin valtavan laaja käsite, että loppujen lopuksi tuntuu että kaikkein suurin haaste on itsensä johtamisessa ja kaikkien näiden aspektien välillä tasapainoilussa."

Aika: To 09.05.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!


Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 02.05. klo 10.View Event →
May
2
5:30 PM17:30

Mib After Work: Ajankäyttö

Kenelle tahansa nykypäivänä juttelee, kaikilla tuntuu olevan aina kiire. Sara Savolinilla sen sijaan ei ole. Kiire on Saran mielestä yksi pahimmista tämän päivän synneistä, asia joka vie ihmisiä kauemmas siitä mikä oikeasti elämässä on tärkeää ja siksi hän haluaa auttaa mibiläisiä selättämään sen. Hän tulee puhumaan ajankäytöstä pintaa syvemmältä, käytännönläheisesti. Ja koska asiat on parempi tehdä tänään kuin huomenna, viemme testatut ja valmiiksi hyväksi todetut toimitavat heti käytäntöön lyhyen workshopin aikana.

Sara Savolin on 25-vuotias sarjayrittäjä henkeen ja vereen. Tätä nykyä hän on myös Kasvun Roihun trainee. Ihmisten ja yrittäjien auttaminen on kaiken hänen toimintansa keskipisteessä ja hän toimii mm. Redesanin verkostosparraajana. Hänen intohimonsa on itsensä kehittäminen ja uusien toimivien toimitapojen löytäminen tiellä kohti suuria unelmia ja tavoitteita. Hänen mottonsa on ”If it is to be, it`s up to me”

Aika: To 2.5.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! (Kulku ei ole esteetön, tilaan saa rattaat, mutta se vaatii rattaiden kantamista rappusia pitkin).


Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.04. klo 10.View Event →
Apr
24
2:00 PM14:00

Ke 24.4. MiB Reads: Uraäidin selviytymisopas

Miten ruuhkavuosista selvitään? Anni Erkon Uraäidin selviytymisoppaassa äidit kertovat vaativan työn ja perheen onnistuneesta yhdistelmästä. Lukupiirissä keskustellaan kirjasta ja jaetaan omat parhaat vinkit. Kirja löytyy myös äänikirjana. Voit osallistua, vaikket olisi lukenut kirjaa.

Paikka: Wilhelmiinan Konditoria, Asemakatu 6, Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!


View Event →
Apr
12
10:00 AM10:00

Pe 12.4. MiB webinaari paluu perhevapaalta - tiedätkö oikeutesi?

Missä tilanteissa työnantajalla on oikeus irtisanoa, lomauttaa tai siirtää muihin tehtäviin perhevapaita käyttävä työntekijä? Millainen on osittaisella perhevapaalla olevan asema? Entä jos määräaikaista työsopimusta ei olekaan jatkettu? Mitenvoin sujuvoittaa töihinpaluuta?

Tervetuloa mukaan pe 12.4. klo 10 webinaariin, jossa käydään läpi perhevapaalta paluuseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä, kuten paluun yhteydessä huomioon otettavia asioita ja työntekijän oikeuksia. Vastaamme webinaarin aikana myös kuulijoiden kysymyksiin. Voit esittää kysymyksiä jo etukäteen kouluttajalle ilmoittautumislomakkeella.

 Webinaari järjestetään yhteystyössä Tekniikan Akateemisten kanssa. Kouluttajana on Emma Aho, hän toimii lakimiehenä TEKissä ja neuvoo liiton jäseniä työsuhteeseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Aho on syventänyt asiantuntijuuttaan perhevapaalta paluun kysymyksiin myös pro gradu -tutkielmansa kautta, jossa käsitteli aihetta oikeudellisesta näkökulmasta.
 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse ja ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat osallistumisohjeet. Webinaarista on saatavilla tallenne, joka on katseltavissa kaksi viikkoa. Jaamme tallenteen tilaisuuden jälkeen MiBin jäsenten omassa Facebook -ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/MothersInBusiness/

View Event →
Apr
10
5:00 PM17:00

Ke 10.4. MiB After Work: Kohti unelmatyötä! vol 2. Miten näytän oman osaamiseni?

Kohti unelmatyötä! -tapahtumasarjan toisessa osiossa henkilöstöalan asiantuntija- ja palveluyritys ManpowerGroupin asiantuntijat kertovat, kuinka oma osaaminen tehdään parhaiten näkyväksi esimerkiksi ns. headhuntereille. Tapahtumassa saat vinkkejä siihen, miten omaa osaamista kannattaa sanoittaa, mitä rekrytoiva henkilö katsoo CV:ssä tai esimerkiksi LinkedIn-profiilissa ja miten LI-profiili optimoidaan, jotta tulet parhaiten unelmatyönantajasi löytämäksi.

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja, joka työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 3.4. klo 10.

View Event →
Apr
4
5:00 PM17:00

To 4.4. MiB Mingle: Welcome & Recruiting Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on?

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, tervetuloa mukaan Welcome & Recruiting Coffeelle!

Welcome & Recruiting Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan tai aktiiviksi. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!

Paikka: Presso, Sokos Jyväskylä
Hinta: Omakustanteinen kahvi
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumasta laaditaan myös Facebook-tapahtuma, joka löytyy Mothers in Business Jyväskylä -ryhmästä.

View Event →
Mar
28
11:00 AM11:00

28.3.2019 MiB Mingle: Lounastreffit

Tule tutustumaan ja verkostoitumaan muiden mibiläisten kanssa lounastreffeille. Luvassa on lounaan oheen mielenkiintoista ja rönsyilevää keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, vertaistukea ruuhkavuosiin ja takuuvarmasti kaupungin parasta lounasseuraa.

Tervetuloa keventämään työpäivää tai tuulettumaan lasten kanssa hyvän ruuan ääreen!

Paikka: Rosso Jyväskeskus, Asemakatu 9, Jyväskylä
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita! (Tilassa leikkipaikka)

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta

View Event →
Mar
26
5:30 PM17:30

26.3.2019 MiB After Work: Raskaussyrjintä ja sukupuolierot työelämässä - Päivi Vuorinen-Lampila

Naisten työllistyminen on ajankohtainen aihe, joka on tärkeää pitää esillä. Tule mukaan kuulemaan tutkimustuloksia ja keskustelemaan sukupuolen näkökulmasta työelämässä. Mitä kokemuksia sinulla on työelämästä? Mitä toiveita sinulla on työpaikkaa kohtaan? Työstetään yhdessä keskustellen teesit, joita voimme jakaa eteenpäin paremman työ- ja perhe-elämän tasapainon saavuttamiseksi.

Tilaisuudessa alustuspuheenvuoron pitää tutkija Päivi Vuorinen-Lampila, joka tutki väitöskirjassaan korkeakoulutettujen työllistymistä. Hän havaitsi tutkimuksessaan raskaussyrjintää jo korkeakoulutettujen rekrytointivaiheessa ja sukupuolten mukaista eroa työelämän saavutuksissa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.3. klo 10.


View Event →
Mar
20
5:00 PM17:00

20.3.2019 MiB After Work: Kohti unelmatyötä! vol. 1 Haenko vai tulenko löydetyksi?

Henkilöstöalan asiantuntija- ja palveluyritys ManpowerGroup järjestää MiBiläisille maalis-huhtikuussa kaksi tilaisuutta otsikolla "Kohti unelmatyötä!". Tilaisuuksien tarkoituksena on auttaa MiBiläisiä sanoittamaan ja valjastamaan oman potentiaalinsa, tunnistamaan vahvuutensa työmarkkinoilla ja lopulta saavuttamaan unelmiensa työn!

Ensimmäisessä tilaisuudessa Manpowerin asiantuntijat kertovat tämän hetken työnhakumarkkinoista ja antavat parhaat vinkkinsä mm. eri hakukanavien ja -työkalujen käyttöön, työmarkkinoilla verkostoitumiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen liittyen. Tule kuulemaan, miten esimerkiksi lyhyt esittelyvideo itsestä vaikuttaa työnsaantimahdollisuuksiin tai mitä kautta piilotyöpaikkoja kannattaa metsästää.

Toinen tilaisuus CV:n ja LI-profiilin optimoinnista järjestetään 10.4.2019.

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja, joka työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 13.3. klo 10

View Event →
Mar
14
5:00 PM17:00

14.3.2019 MiB goes KPMG

Miksi yrityksen tietoturva on kaikkien asia ja mitä on Red Teaming?

Tervetuloa KPMG:n tietoturvailtaan kuulemaan ja keskustelemaan yritysten tietoturvasta. Illan aikana KPMG:n teknisen tietoturvatiimin osaajat demoavat Red Teaming -toimintaa sekä kertovat erilaisista kyberhyökkäyksistä ja tavoista suojautua niitä vastaan.

Puhujia toimivat KPMG:n tietoturva-asiantuntijat Saara Hasu-Varttila ja Mikael Romanov.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 7.3. klo 10


View Event →
Mar
12
5:00 PM17:00

12.3.2019 MiB Jyväskylä & Keski-Suomen Ompeluseura: Palvelumuotoilua kehittäjille ja viestijöille

Paljon puhuttu palvelumuotoilu on erinomainen tapa kehittää uusia palveluita. Mutta mitä palvelumuotoilu oikeasti on ja miksi siitä puhutaan juuri nyt? Miten palvelumuotoilua käytännössä tehdään? Miten sitä voi soveltaa markkinointiviestinnän kehittämiseen?

Viestintätoimisto Kaiku Helsingin palvelumuotoilujohtaja Elina Piskonen on erikoistunut asiakasymmärryksen ja osallistavien menetelmien hyödyntämiseen kehittämistyössä sekä ammattilaisten sparraamiseen palvelumuotoilun saloihin. Tässä tilaisuudessa Elina perehdyttää osallistujat ensin palvelumuotoilun perusteisiin minkä jälkeen osallistujat pääsevät itse testaamaan muutamia palvelumuotoilun työkaluja. Tervetuloa innostumaan palvelumuotoilun mahdollisuuksista!

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma poikkeuksellisesti vain äideille

Mukaan mahtuu 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.3. klo 10.

View Event →
Mar
6
5:00 PM17:00

6.3.2019 MiB goes VTT

Voidaanko muovia korvata pakkaamisessa? Mitä muuta kuin paperia puukuidusta voidaan tulevaisuudessa tehdä? Näihin asioihin pureutuu VTT:llä erikoistutkijana työskentelevä Elina Pääkkönen. Kuulet myös uratarinan siitä, miten äitiyslomalta palaaminen tutkijan rooliin sujui, ja kuinka kansainvälisen projektin vetäminen ja perhe-elämän yhdistäminen onnistuvat.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy (www.vtt.fi) on Pohjois-Euroopan johtava tutkimus- ja teknologiayhtiö, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.2. klo 10.

View Event →
Feb
20
5:30 PM17:30

Ke 20.2. MiB After Work: Tieto

Miten langat pidetään käsissä, kun projektin toimijat on hajautettu eri paikkakunnille, eri maihin tai jopa eri maanosiin? Tämä on yksi kysymys, johon saadaan vastaus mibiläisten käydessä vierailulla Tiedolla.

Tietolaisia on noin 15 000 lähes 20 maassa. Projektit ovat usein hajautettuja, joten projektinhallinnalla on suuri merkitys projektien onnistumisessa. Vierailulla Tiedon Jyväskylän yksikön päällikkö Mikko Lampinen kertoo mitä käytäntöjä, haasteita käytännön projektityössä Tiedolla on ja mitä oppeja toiminnasta on saatu. Mukana myös Petri Kemppainen, joka kertoo Jyväskylän yksikön toiminnan esittelyn ohessa tarkemmin julkishallinnon sovelluspalveluiden puitteissa tapahtuvasta toiminnasta. Kysymme Mikolta ja Petriltä myös mitä eri käytäntöjä Tiedolla on työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 13.2. klo 10.

View Event →
Feb
14
11:30 AM11:30

To 14.2. MiB Mingle: Ystävänpäivälounas

Tervetuloa uudet ja jo MiBin toiminnassa mukana olevat jäsenet kuulemaan MiBin toiminnasta! MiB Mingle on rento tapahtuma äideille. Kaikki Mibin jäsenyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan! Ystävänpäivän kunniaksi nautimme ystävänpäivälounasta Jyväskeskuksen Rossossa.

Paikka: Jyvskylä
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Feb
12
5:30 PM17:30

Ti 12.2. MiB After Work: Stressinhallinta ja äidin hyvinvointi

Essi Määttä on äiti, hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija (Hyvää ja Halpaa, Otava), hyvinvointibloggaaja, entinen jääkiekkoilija ja yrittäjä, jonka intohimona on terveellinen ja parantava ravinto, henkinen hyvinvointi sekä liikunnan ilo ja riemu. Hän tietää kokemuksistaan yrittäjänä sekä pitkän linjan ammattilaisena asiakkaidensa kautta, miten hallitsematon ja pitkäkestoinen stressi vaikuttaa yksilöön.

Essi Määttä tulee kertomaan hieman omasta taustastaan yrittäjänä sekä antamaan vinkkejä stressin hallintaan ja äidin hyvinvointiin, jotta itseä ei unohda perhe-elämän ja uran ristipaineessa. Ystävänpäivän viikon teemalla voit napata ystäväsi matkaan mukaan tutustumaan Mothers in Business MiB ry Jyväskylän toimintaan ja kuulemaan Essin vinkkejä!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lapsia.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.2. klo 10.


View Event →
Feb
4
5:30 PM17:30

Ma 4.2. MiB After Work: Johtajakoulu

"Naurettavaa, sun ura on pilalla!", näin onniteltiin vauva-uutisista nuorta naista. Helmikuun Johtajakoulussa on mukana Real Snacks Oy:n toimitusjohtaja Arja Kastarinen, jonka huikea uratarina opiskelijaäidistä toimitusjohtajaksi siivittää keskusteluamme. Tule mukaan supersuosittuun Johtajakouluun ja ole mukana edistämässä parempaa johtajuutta tämänpäivän työelämässä!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 28.1. klo 10 .

View Event →
Jan
30
5:30 PM17:30

Ke 30.1. MiB Extra: Vatsalihasten erkauma -treeni

Äitiysliikuntaan erikoistunut valmentaja ja kätilö Tiina Murdoch järjestää äideille yhteisen treenihetken ja jakaa vinkkejä oman kehon hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Tiina on kulkenut kätilönä yli 10 vuoden matkan äitien ja perheiden rinnalla raskauden ja elämän eri vaiheissa. Hänen omat raskautensa ja vatsalihasten erkauman kuntouttaminen ovat vieneet hänet vuosien mittaan yhä syvemmälle äitiysliikunnan pariin. Tiina on oman kehonsa kuntouttamisen lisäksi auttanut lukuisia naisia kuntoutumaan, liikkumaan turvallisesti ja syömään terveellisesti raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Hänen erityisosaamisenaan on erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten liikunta ja kuntoutus. Tiina toivottaa kaikki MiBiläiset tervetulleiksi mukaan tapahtumaan.

Paikka: Muurame
Hinta: 15 e per osallistuja
Lapset: Tapahtuma on poikkeuksellisesti vain aikuisille

Mukaan mahtuu 10 äitiä, jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 23.1 klo 10. Tapahtuma järjestetään, jos siihen ilmoittautuu 8 osallistujaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 29.9 klo 10.

View Event →
Jan
23
5:30 PM17:30

Ke 23.1. MiB After Work: Johtajakoulu

Tammikuun Johtajakoulussa kuulemme Mikko Jylhän ajatuksia projektien johtamisesta. Jylhän työhistoriasta löytyy vaativia kohteita, kuten voimaloita ja nykyään hänen johdollaan tehdään kokonaan uutta sairaalaa Kukkumäkeen. Tällainen kokonaan uutta luova projekti on tässä mittaluokassa Suomessa harvinaisuus. Tapahtumaan kuuluu myös sairaala Nova-projektin esittely.


Paikka: Showroom, Keski-Suomen keskussairaala
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 16.1 klo 10.


View Event →
Jan
16
5:30 PM17:30

Ke 16.1. MiB After Work: Hissipuhe-coaching

Nyt treenataan ammattilaisten avustuksella hissipuheet kuntoon! Hissipuhe tarkoittaa oman osaamisen ja ammattitaidon kertomista lyhyesti ja napakasti. Tätä taitoa tarvitset työhaastatteluissa, soittaessa, työhakemuksissa, rekrytointimessujen tapaamisissa ja tavatessasi uusia ihmisiä.

Sparrauksen järjestävät Katja Noponen Oy:n uravalmentajat Katja Kemppainen ja Noora Kuusikko. Osallistujien kannattaa valmistella oma hissipuheensa jo ennen tapahtumaa, jotta pääsemme suoraa esittämään ja saamaan palautetta. Kannattaa siis käyttää tilaisuus hyväkseen ja tulla keräämään ammattilaisten parhaat vinkit! Tapahtuma järjestetään joulukuussa perutun tapahtuman tilalta.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 09.01. klo 10.

View Event →
Jan
14
9:30 AM09:30

Ma 14.1. MiB Mingle: Uusi vuosi

Tervetuloa uudet ja jo MiBin toiminnassa mukana olevat jäsenet kuulemaan MiBin toiminnasta ja ideoimaan MiBin tulevan vuoden tapahtumia. MiB minge on rento kahvitteluhetki äideille, myös MiBin jäsenyydestä kiinnostuneet äidit ovat tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan! Tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumakutsussa.

Paikka: Jyvskylä
Hinta: Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Dec
10
11:00 AM11:00

Ma 10.12. MiB Mingle: Tauko joulukiireistä

Kaipaatko taukoa joulutohinasta? Tule nauttimaan kahvista ja taukohetkestä hyvässä seurassa. Vaihdamme kuulumisia, tutustumme ja juttelemme MiB:n toiminnasta. Myös MiB:n jäsenyydestä kiinnostuneet uraäidit ovat erittäin tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan. Tarkemmat paikkatiedot löydät Facebook-tapahtumakutsusta.

Paikka: Jyväskylän keskusta
Hinta: Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Nov
30
7:00 PM19:00

Pe 30.11. MiB After Work: Äitien pikkujoulut

Nyt vietetään syksyn odotetuimpia pikkujouluja hurmaavassa ja tunnelmallisessa ravintola Harmoonissa! Luvassa fiksua ja rentoa yhdessäoloa, verkostoitumista sekä tietenkin herkuttelua ja aitoja makuja. Otetaan yhdessä irtiotto arjesta, nautitaan omasta ajasta ja mahtavasta yhteisöstämme. Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Omakustanteinen. MiB tarjoaa alkumaljan/ruokajuoman.
Lapset: Tilaisuus on poikkeuksellisesti vain aikuisille.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 16.11. klo 10.

View Event →
Nov
30
2:00 PM14:00

Pe 30.11. MiB Extra: Profiilikuvaus

Nyt on mahdollisuus päivittää profiilikuva esimerkiksi CV:seen, käyntikorttiin tai sosiaalisen median kanaviin. MiB järjestää profiilikuvauksen Herttalassa Vaajakoskella. Herttalan ammattitaitoiset työntekijät hoitavat stailauksen ja meikin, jotta olet parhaimmillasi kuvassa. Samana iltana järjestetään MiBin pikkujoulut, joten laittautuminen ei mene hukkaan! Tapahtuma on poikkeuksellisesti maksullinen.

Kaikille osallistujille varataan päivän kuvauksiin oma aika (hiukset ja meikki 30 min ja kuva 30 min), jotta tapahtuma sujuisi ilman turhia odotteluja. Riittää siis, että saavut paikalle hyvissä ajoin ennen omaa sovittua vuoroasi.

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Herttala lifestyle-myymälän tuotevalikoimaan, johon kuuluu mm. Onpa korea, #byninaonly, Metsola.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Kuvat 20 e/kpl, hiusten stailaus 15 e, pikaehostus (omat ripsiväri mukaan ja pohjustusvoide kasvoilla) 15 e
Lapset: Tilaisuus on poikkeuksellisesti vain aikuisille.

Mukaan mahtuu 9 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 23.11. klo 10.

View Event →
Nov
29
5:00 PM17:00

Ti 29.11. MiB goes Nordea

Tappaako kauppasota talouskasvun? Millainen on tulevien vuosien korkonäkymä? Miksi lokakuussa nähtiin korjausliike osakemarkkinoilla? Muun muassa näistä aiheista kertoo Nordean ekonomisti Tuuli Koivu, kun MiB vierailee Nordeassa.

Tuuli Koivu on suomalainen taloustieteilijä. Hän työskentelee Nordeassa ekonomistina erikoisalueinaan euroalueen makrotalous ja rahapolitiikka. Aiemmin Koivu on työskennellyt ekonomistina Suomen Pankissa. Tuuli on luvannut avata myös omaa tarinaansa siitä, miten hän on onnistunut luomaan merkittävän uran talousasiantuntijoiden huipulla.

Tule kuulemaan todellista asiantuntijaa talouden ajankohtaisista asioista ja kuulemaan yksi inspiroiva uratarina!

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni ja yksi Euroopan suurimmista pankeista, jolla on jo 200-vuoden kokemus pankkitoiminnasta. Nordean tavoitteena on olla todellinen vaikuttaja ja auttaa niin asiakkaita kuin toiminta-alueensa yhteiskuntia.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 20.11. klo 10.

Huom: Tapahtuman päivämäärä on muuttunut.

View Event →
Nov
21
5:00 PM17:00

Ke 21.11. MiB After Work: Johtajakoulu

Mila Korhonen on Jyväskylän yliopistosta vuonna 2000 valmistunut Kauppatieteiden maisteri ja kolmen lapsen äiti. Esimiestyöstä hänellä on kokemusta parikymmentä vuotta ja tällä hetkellä Mila työskentelee Mehiläinen Oy:ssä tulosvastuullisena yksikönjohtajana.

Marraskuun Johtajakoulussa pääsemme keskustelemaan  Milan johdolla mm. (Työ-)hyvinvoinnin johtamisesta. Milan sydäntä lähellä onkin henkilöstöjohtaminen, jonka tiimoilta hänen monipuolinen kokemuksensa koostuu. Mila on päässyt toteuttamaan useita yritysintegraatioita ja asiakkuuksien haltuunottoja. Asiakkuusjohtamiseen liittyvä osaaminen on myös hänen tärkeimpiä osaamisalueitaan. Mila tulee jakamaan johtajakoulussa esimiesvuosiensa aikana reppuun kertyneitä oppeja, ajatuksia ja kokemuksia, jotka itse on kokenut hyödyllisiksi johtamistyössään. Tervetuloa mukaan kaikki johtajuuden teemoista kiinnostuneet!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.11. klo 10.

View Event →
Nov
14
5:00 PM17:00

Ke 14.11. MiB goes Klub1

Klub1 on palveleva, asiakasta arvostava ja kotoisa liikuntakeskus. Klub1 tarjoaa omasta kunnostaan huolehtiville viihtyisän treenipaikan, jossa treenaaminen on mukavaa, turvallista ja innostavaa. Klub1 järjestää myös turvallisen lastenhoidon 0-10-vuotiaille. Klub1n perustajilla on vahva kokemus liikunnan ja urheilun alalta, ja heillä on aito halu auttaa muita ihmisiä oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Tapahtumassa pääset kuulemaan energisen yrittäjän Päivi Kivimäen tarinan sekä nauttimaan rentouttavasta yoga-hetkestä yhdessä lapsesi kanssa!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →