Jyväskylä

Filtering by: Jyväskylä
Sep
18
5:30 PM17:30

MiB After work: Työelämän coaching

Coaching on luottamuksellinen ja tavoitteellinen yhteistyösuhde, jonka pyrkimyksenä on kirkastaa asiakkaan ajattelua ja mahdollistaa kokonaisvaltainen, oman potentiaalin hyödyntäminen. Coach haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja oivaltamaan omia ajattelu- ja toimintatapojaan.

Coachingin avulla voi kehittää esimerkiksi esimies- tai itsensä johtamisen taitoja sekä tunnistaa omia vahvuuksia, osaamista ja motivaatiota. Coaching soveltuu myös töihinpaluun tukemiseen.

Päivi Tuulimo on psykologi, KTM ja sertifioitu johdon coach, joka on työskennellyt 15 vuotta rahoitusalalla pääomasijoittamisen parissa. Psykologian ja coachingin pariin ajoi kiinnostus ymmärtää paremmin ihmisten ajattelu- ja toimintatapoja sekä halu valmentaa ja auttaa toisia löytämään oma parhaansa.

Illan aikana Päivi kertoo omia kokemuksiaan coachingista sekä sen mahdollisuuksista. Osallistujat pääsevät myös itse kokeilemaan coachausta käytännössä.

Paikka: Sepänkeskus, 2. krs (kokoustila Koeputki), Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse  ke 11.9. klo 10.

View Event →
Sep
24
5:30 PM17:30

MiB After work: Maru ja Linda - Luovaa hulluutta Jyväskylästä

Tervetuloa kuulemaan Maru Hautalan ja Linda Saukko-Raudan kokemuksia yrittäjyydestä, sosiaalisesta mediasta, menestyksestä ja luovalla alalla toimimisesta!

Maru Hautalaa (sisustussuunnittelija, sisustusbloggari) ja Linda Saukko-Rautaa ("digiajan Kylli-täti", livekuvittaja, sarjakuvabloggaaja) yhdistää moni tekijä. Naiset ovat menestyneitä luovan alan yrittäjiä, perhevapaiden aikana alaa vaihtaneita sekä pienten poikien äitejä. Yhteistyötä naiset ovat tehneet muun muassa - Mitä kuuluu Maru ja Linda? Luovaa hulluutta Jyväskylästä - podcastin kautta, jossa aiheina ovat niin ikään yrittäjyys, menestyminen sekä luovuus.

Paikka: Crazy Town, käyntiosoite Väinönkatu 9 tai Kauppilaispiha, 40100 Jyväskylä

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ti 17.9. klo 10.

View Event →

Sep
11
9:00 AM09:00

MiB Mingle

Tule keskustelemaan saman henkisten äitien kanssa muun muassa töihin paluusta sekä arjen hallinnasta. Kerrro mikä olisi sinun ihannetyöpaikkasi - millaiseen työpaikkaan haluaisit palata kesän jälkeen. Tervetuloa!

Paikka: The Local Culture Café, Seminaarinkatu 32, 40100 Jyväskylä

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan.

View Event →
Sep
3
5:30 PM17:30

MiB Recruiting Coffee

Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa? Oletko kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä?

Järjestämme rekrykahvit aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille. MiBin aktiivit ovat yhdistyksen toiminnan ydin. Yhdessä järjestämme MiBin tapahtumat, hoidamme viestintää ja yritysyhteistyötä sekä ajamme meille tärkeää työn- ja perheen yhteensovittamista eteenpäin yhteiskunnassa.

Tule mukaan kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä!

Paikka: Presso-kahvila, Sokos

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan.

View Event →
Aug
29
10:30 AM10:30

To 29.8.2019 MiB Lounasmingle

Haluaisitko osallistua MiBin tapahtumiin, mutta päivät kuluvat töissä ja iltamenotkin tuntuvat työpäivän jälkeen hankalilta? Ei hätää, tulee mukaan keskustelemaan saman henkisten äitien kanssa yhteiselle lounaalle! 

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea pienten lasten äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme Jyväskylässä. Samalla voimme myös nauttia lounasta.

Aika: To 29.8.2019 klo 10.30–12.00

Paikka: Tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumakutsussa

Hinta: Lounas omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!


Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

View Event →
Aug
20
5:30 PM17:30

Ti 20.8.2019 MiB Welcome Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita kahvittelemaan. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi! 

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Huom! Paikan päälle voi tulla ja lähteä joustavasti oman ja perheen aikataulun mukaisesti.

Aika: Ti 20.8.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Jyväskylän keskusta, tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumassa
Hinta: Kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Aug
8
5:30 PM17:30

To 8.8.2019 MiB After work: Hyvinvoiva perhe

Syksyn ensimmäisessä tapahtumassa pääsemme tutustumaan Hehku Wellnessiin sekä Tunne & Lasten TaiTikoon. Illan teemana on hyvinvoiva perhe, jota lähestytään palautumisen, parisuhteen, tunnetaitojen sekä ravinnon kautta. Illan aikana pääset kuulemaan yrittäjien tarinan sekä etsimään omaa sisäistä hehkuasi yhdessä upeiden naisten kanssa. Ilta päättyy rentouttavaan hengitysmeditaatioon.

Hehku Wellness Oy on Jyväskylässä 2018 perustettu hyvinvointivalmennuksia- ja palveluita tarjoava naisyrittäjävetoinen, moniammatillinen yritys. Tilaisuus järjestetään Hehkun ihanissa, kodinomaisissa tiloissa Rajakadulla.

Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. 

Aika: To 8.8.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Hehku Wellness, Rajakatu 22 A 9, 40100 Jyväskylä

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivänä 1.8. klo 10.

View Event →
Jun
18
5:30 PM17:30

MiB Extra: Hyvinvointia juosten

Tervetuloa yhteiselle kävelylle ulkoilusta, hyvinvoinnista ja seurasta nauttien.

Lähtö kävelylle on satamasta Lutakon aukion leveiden kiviportaiden luota. Matkaksi tulee noin viisi kilometriä, kun kierrämme Jyväsjärven lahden (satama - Mattilanniemi - Kuokkala - Kuokkalan silta - satama).

Osallistujilla on mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyyteen omalla lahjoituksella lasten ja nuorten hyvinvointiin Pesäpuu ry:lle #hyvinvointiajuosten -kampanjan kautta.

Lisää tietoa hyväntekeväisyys -kampanjasta

https://www.lahjoituslomake.fi/pesapuu/kohteet/hyvinvointiajuosten-kampanja/

Kävely toteutuu myös sadesäällä, mutta myrskyyn ei lähdetä.

Aika: Ti 18.06.2019 klo 17.30
Paikka: Jyväsjärvi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
May
24
3:00 PM15:00

MiB Extra: Profiilikuvaus Puotilassa

Nyt on mahdollisuus päivittää profiilikuva esimerkiksi CV:seen, käyntikorttiin tai sosiaalisen median kanaviin! Paikan päällä ammattilaiset hoitavat stailauksen ja meikin, jotta olet parhaimmillasi kuvassa. Tapahtuma on poikkeuksellisesti maksullinen ja vain aikuisille.

Aika: Pe 24.5.2019 klo 15–19

Paikka: Puotila. Tarkempi osoite ilmoitetaan Lyyti-kutsussa.

Hinta:

  • Kuvaus 25 e, sisältäen yhden kuvan

  • Lisäkuvat 30 e / kpl

  • Hiusten stailaus 20 e

  • Pikaehostus 20 e

  • Jos ottaa sekä hiusten stailauksen että pikaehostuksen, saa 5 euron alennuksen

Kaikille osallistujille varataan päivän kuvauksiin oma aika, jotta tapahtuma sujuisi ilman turhia odotteluja. Riittää, että saavut paikalle hyvissä ajoin ennen omaa sovittua vuoroasi. Tilaisuuteen mahtuu 9 äitiä, jotka saapuvat yksin. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Puotila lifestyle myymälän tuotevalikoimaan.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 17.5. klo 10.

View Event →
May
18
12:30 PM12:30

MiB Extra: Shindo-rentoutusvenyttely


Haluatko rentoutua ja päästää irti jännityksistä? Jos kaipaat elämän leppoistamista, parempaa yhteyttä kehoon ja tunteisiin, keinoja löytää takaisin itseesi ja selättää stressiä, niin Shindo on sinua varten.

Japanista alunperin lähtöisin oleva Shindo on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Se on lempeää, tehokasta ja tuntuvasti rentouttavaa. Shindo-venyttely avaa tehokkaasti faskioita ja lihasjumeja syvän hengityksen avulla, samalla aktivoiden rentoutumisen starttinappulaa, vagushermoa.

Tarvitset tunnille mukaan rennot, mukavat vaatteet ja juomapullon. Tunnin jälkeen on mahdollisuus jäädä nauttimaan kupponen teetä (vapaaehtoinen maksu).

Rentoutumisen edellytyksenä tämä tapahtuma on vain aikuisille. Tilaan mahtuu 14 venyttelijää.

Aika: 18.5.2019 klo 12.30-14

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tapahtuma on poikkeuksellisesti vain äideille.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 11.5. klo 10.


View Event →
May
13
5:30 PM17:30

MiB goes: Paytrail

Paytrail on suomalainen maksupalveluntarjoaja, joka on työntekijöidensä mielestä Suomen ehdottomasti paras työpaikka.

Miten lapsiperheellisten tarpeet on otettu huomioon Great Place to Work -kisassa hyvin menestyneen Paytrailin arjessa? Tule kuulemaan vinkkejä siitä, miten työnantaja voi edistää työuran ja perheen yhdistämistä.

Samalla pääset vierailulle vastikään remontoidulle toimistolle, jonka lähtökohtana on ollut lisätä mahdollisuuksia työntekijöiden yhdessäololle ja vuorovaikutukselle eri tiimien välillä. MiB-äitejä ovat hostaamassa Suvi Tikkanen ja Saana Borgström.

Aika: Ma 13.5.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 6.5. klo 10.View Event →
May
9
5:30 PM17:30

MiB After Work: Johtajakoulu

"Jonain päivänä musta tulee jonku suuren yrityksen markkinointijohtaja". Näin sanoi Hale Okkonen jo opiskeluaikana, mutta silti hänen nykyinen positio Postin markkinointijohtajana tuli jotenkin yllättäen. Vai tuliko? Miten paljon ääneen sanotut haaveet lopulta vaikuttavat urapolkuihimme? Tätä pohtii Aava & Bangin perustajanakin monille tutuksi tullut Hale Okkonen.

Toukokuun johtajakoulussa Hale kertoo uratarinansa lisäksi näkemyksiään johtajuudesta. "Ihmisten, asioiden, talouden, sidosryhmien johtaminen... Johtajuus on niin valtavan laaja käsite, että loppujen lopuksi tuntuu että kaikkein suurin haaste on itsensä johtamisessa ja kaikkien näiden aspektien välillä tasapainoilussa."

Aika: To 09.05.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!


Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 02.05. klo 10.View Event →
May
2
5:30 PM17:30

Mib After Work: Ajankäyttö

Kenelle tahansa nykypäivänä juttelee, kaikilla tuntuu olevan aina kiire. Sara Savolinilla sen sijaan ei ole. Kiire on Saran mielestä yksi pahimmista tämän päivän synneistä, asia joka vie ihmisiä kauemmas siitä mikä oikeasti elämässä on tärkeää ja siksi hän haluaa auttaa mibiläisiä selättämään sen. Hän tulee puhumaan ajankäytöstä pintaa syvemmältä, käytännönläheisesti. Ja koska asiat on parempi tehdä tänään kuin huomenna, viemme testatut ja valmiiksi hyväksi todetut toimitavat heti käytäntöön lyhyen workshopin aikana.

Sara Savolin on 25-vuotias sarjayrittäjä henkeen ja vereen. Tätä nykyä hän on myös Kasvun Roihun trainee. Ihmisten ja yrittäjien auttaminen on kaiken hänen toimintansa keskipisteessä ja hän toimii mm. Redesanin verkostosparraajana. Hänen intohimonsa on itsensä kehittäminen ja uusien toimivien toimitapojen löytäminen tiellä kohti suuria unelmia ja tavoitteita. Hänen mottonsa on ”If it is to be, it`s up to me”

Aika: To 2.5.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! (Kulku ei ole esteetön, tilaan saa rattaat, mutta se vaatii rattaiden kantamista rappusia pitkin).


Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.04. klo 10.View Event →
Apr
24
2:00 PM14:00

Ke 24.4. MiB Reads: Uraäidin selviytymisopas

Miten ruuhkavuosista selvitään? Anni Erkon Uraäidin selviytymisoppaassa äidit kertovat vaativan työn ja perheen onnistuneesta yhdistelmästä. Lukupiirissä keskustellaan kirjasta ja jaetaan omat parhaat vinkit. Kirja löytyy myös äänikirjana. Voit osallistua, vaikket olisi lukenut kirjaa.

Paikka: Wilhelmiinan Konditoria, Asemakatu 6, Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!


View Event →
Apr
12
10:00 AM10:00

Pe 12.4. MiB webinaari paluu perhevapaalta - tiedätkö oikeutesi?

Missä tilanteissa työnantajalla on oikeus irtisanoa, lomauttaa tai siirtää muihin tehtäviin perhevapaita käyttävä työntekijä? Millainen on osittaisella perhevapaalla olevan asema? Entä jos määräaikaista työsopimusta ei olekaan jatkettu? Mitenvoin sujuvoittaa töihinpaluuta?

Tervetuloa mukaan pe 12.4. klo 10 webinaariin, jossa käydään läpi perhevapaalta paluuseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä, kuten paluun yhteydessä huomioon otettavia asioita ja työntekijän oikeuksia. Vastaamme webinaarin aikana myös kuulijoiden kysymyksiin. Voit esittää kysymyksiä jo etukäteen kouluttajalle ilmoittautumislomakkeella.

 Webinaari järjestetään yhteystyössä Tekniikan Akateemisten kanssa. Kouluttajana on Emma Aho, hän toimii lakimiehenä TEKissä ja neuvoo liiton jäseniä työsuhteeseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Aho on syventänyt asiantuntijuuttaan perhevapaalta paluun kysymyksiin myös pro gradu -tutkielmansa kautta, jossa käsitteli aihetta oikeudellisesta näkökulmasta.
 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse ja ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat osallistumisohjeet. Webinaarista on saatavilla tallenne, joka on katseltavissa kaksi viikkoa. Jaamme tallenteen tilaisuuden jälkeen MiBin jäsenten omassa Facebook -ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/MothersInBusiness/

View Event →
Apr
10
5:00 PM17:00

Ke 10.4. MiB After Work: Kohti unelmatyötä! vol 2. Miten näytän oman osaamiseni?

Kohti unelmatyötä! -tapahtumasarjan toisessa osiossa henkilöstöalan asiantuntija- ja palveluyritys ManpowerGroupin asiantuntijat kertovat, kuinka oma osaaminen tehdään parhaiten näkyväksi esimerkiksi ns. headhuntereille. Tapahtumassa saat vinkkejä siihen, miten omaa osaamista kannattaa sanoittaa, mitä rekrytoiva henkilö katsoo CV:ssä tai esimerkiksi LinkedIn-profiilissa ja miten LI-profiili optimoidaan, jotta tulet parhaiten unelmatyönantajasi löytämäksi.

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja, joka työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 3.4. klo 10.

View Event →
Apr
4
5:00 PM17:00

To 4.4. MiB Mingle: Welcome & Recruiting Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on?

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, tervetuloa mukaan Welcome & Recruiting Coffeelle!

Welcome & Recruiting Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan tai aktiiviksi. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!

Paikka: Presso, Sokos Jyväskylä
Hinta: Omakustanteinen kahvi
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumasta laaditaan myös Facebook-tapahtuma, joka löytyy Mothers in Business Jyväskylä -ryhmästä.

View Event →
Mar
28
11:00 AM11:00

28.3.2019 MiB Mingle: Lounastreffit

Tule tutustumaan ja verkostoitumaan muiden mibiläisten kanssa lounastreffeille. Luvassa on lounaan oheen mielenkiintoista ja rönsyilevää keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, vertaistukea ruuhkavuosiin ja takuuvarmasti kaupungin parasta lounasseuraa.

Tervetuloa keventämään työpäivää tai tuulettumaan lasten kanssa hyvän ruuan ääreen!

Paikka: Rosso Jyväskeskus, Asemakatu 9, Jyväskylä
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita! (Tilassa leikkipaikka)

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta

View Event →
Mar
26
5:30 PM17:30

26.3.2019 MiB After Work: Raskaussyrjintä ja sukupuolierot työelämässä - Päivi Vuorinen-Lampila

Naisten työllistyminen on ajankohtainen aihe, joka on tärkeää pitää esillä. Tule mukaan kuulemaan tutkimustuloksia ja keskustelemaan sukupuolen näkökulmasta työelämässä. Mitä kokemuksia sinulla on työelämästä? Mitä toiveita sinulla on työpaikkaa kohtaan? Työstetään yhdessä keskustellen teesit, joita voimme jakaa eteenpäin paremman työ- ja perhe-elämän tasapainon saavuttamiseksi.

Tilaisuudessa alustuspuheenvuoron pitää tutkija Päivi Vuorinen-Lampila, joka tutki väitöskirjassaan korkeakoulutettujen työllistymistä. Hän havaitsi tutkimuksessaan raskaussyrjintää jo korkeakoulutettujen rekrytointivaiheessa ja sukupuolten mukaista eroa työelämän saavutuksissa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.3. klo 10.


View Event →
Mar
20
5:00 PM17:00

20.3.2019 MiB After Work: Kohti unelmatyötä! vol. 1 Haenko vai tulenko löydetyksi?

Henkilöstöalan asiantuntija- ja palveluyritys ManpowerGroup järjestää MiBiläisille maalis-huhtikuussa kaksi tilaisuutta otsikolla "Kohti unelmatyötä!". Tilaisuuksien tarkoituksena on auttaa MiBiläisiä sanoittamaan ja valjastamaan oman potentiaalinsa, tunnistamaan vahvuutensa työmarkkinoilla ja lopulta saavuttamaan unelmiensa työn!

Ensimmäisessä tilaisuudessa Manpowerin asiantuntijat kertovat tämän hetken työnhakumarkkinoista ja antavat parhaat vinkkinsä mm. eri hakukanavien ja -työkalujen käyttöön, työmarkkinoilla verkostoitumiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen liittyen. Tule kuulemaan, miten esimerkiksi lyhyt esittelyvideo itsestä vaikuttaa työnsaantimahdollisuuksiin tai mitä kautta piilotyöpaikkoja kannattaa metsästää.

Toinen tilaisuus CV:n ja LI-profiilin optimoinnista järjestetään 10.4.2019.

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja, joka työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 13.3. klo 10

View Event →
Mar
14
5:00 PM17:00

14.3.2019 MiB goes KPMG

Miksi yrityksen tietoturva on kaikkien asia ja mitä on Red Teaming?

Tervetuloa KPMG:n tietoturvailtaan kuulemaan ja keskustelemaan yritysten tietoturvasta. Illan aikana KPMG:n teknisen tietoturvatiimin osaajat demoavat Red Teaming -toimintaa sekä kertovat erilaisista kyberhyökkäyksistä ja tavoista suojautua niitä vastaan.

Puhujia toimivat KPMG:n tietoturva-asiantuntijat Saara Hasu-Varttila ja Mikael Romanov.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 7.3. klo 10


View Event →
Mar
12
5:00 PM17:00

12.3.2019 MiB Jyväskylä & Keski-Suomen Ompeluseura: Palvelumuotoilua kehittäjille ja viestijöille

Paljon puhuttu palvelumuotoilu on erinomainen tapa kehittää uusia palveluita. Mutta mitä palvelumuotoilu oikeasti on ja miksi siitä puhutaan juuri nyt? Miten palvelumuotoilua käytännössä tehdään? Miten sitä voi soveltaa markkinointiviestinnän kehittämiseen?

Viestintätoimisto Kaiku Helsingin palvelumuotoilujohtaja Elina Piskonen on erikoistunut asiakasymmärryksen ja osallistavien menetelmien hyödyntämiseen kehittämistyössä sekä ammattilaisten sparraamiseen palvelumuotoilun saloihin. Tässä tilaisuudessa Elina perehdyttää osallistujat ensin palvelumuotoilun perusteisiin minkä jälkeen osallistujat pääsevät itse testaamaan muutamia palvelumuotoilun työkaluja. Tervetuloa innostumaan palvelumuotoilun mahdollisuuksista!

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma poikkeuksellisesti vain äideille

Mukaan mahtuu 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.3. klo 10.

View Event →
Mar
6
5:00 PM17:00

6.3.2019 MiB goes VTT

Voidaanko muovia korvata pakkaamisessa? Mitä muuta kuin paperia puukuidusta voidaan tulevaisuudessa tehdä? Näihin asioihin pureutuu VTT:llä erikoistutkijana työskentelevä Elina Pääkkönen. Kuulet myös uratarinan siitä, miten äitiyslomalta palaaminen tutkijan rooliin sujui, ja kuinka kansainvälisen projektin vetäminen ja perhe-elämän yhdistäminen onnistuvat.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy (www.vtt.fi) on Pohjois-Euroopan johtava tutkimus- ja teknologiayhtiö, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.2. klo 10.

View Event →
Feb
20
5:30 PM17:30

Ke 20.2. MiB After Work: Tieto

Miten langat pidetään käsissä, kun projektin toimijat on hajautettu eri paikkakunnille, eri maihin tai jopa eri maanosiin? Tämä on yksi kysymys, johon saadaan vastaus mibiläisten käydessä vierailulla Tiedolla.

Tietolaisia on noin 15 000 lähes 20 maassa. Projektit ovat usein hajautettuja, joten projektinhallinnalla on suuri merkitys projektien onnistumisessa. Vierailulla Tiedon Jyväskylän yksikön päällikkö Mikko Lampinen kertoo mitä käytäntöjä, haasteita käytännön projektityössä Tiedolla on ja mitä oppeja toiminnasta on saatu. Mukana myös Petri Kemppainen, joka kertoo Jyväskylän yksikön toiminnan esittelyn ohessa tarkemmin julkishallinnon sovelluspalveluiden puitteissa tapahtuvasta toiminnasta. Kysymme Mikolta ja Petriltä myös mitä eri käytäntöjä Tiedolla on työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 13.2. klo 10.

View Event →
Feb
14
11:30 AM11:30

To 14.2. MiB Mingle: Ystävänpäivälounas

Tervetuloa uudet ja jo MiBin toiminnassa mukana olevat jäsenet kuulemaan MiBin toiminnasta! MiB Mingle on rento tapahtuma äideille. Kaikki Mibin jäsenyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan! Ystävänpäivän kunniaksi nautimme ystävänpäivälounasta Jyväskeskuksen Rossossa.

Paikka: Jyvskylä
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Feb
12
5:30 PM17:30

Ti 12.2. MiB After Work: Stressinhallinta ja äidin hyvinvointi

Essi Määttä on äiti, hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija (Hyvää ja Halpaa, Otava), hyvinvointibloggaaja, entinen jääkiekkoilija ja yrittäjä, jonka intohimona on terveellinen ja parantava ravinto, henkinen hyvinvointi sekä liikunnan ilo ja riemu. Hän tietää kokemuksistaan yrittäjänä sekä pitkän linjan ammattilaisena asiakkaidensa kautta, miten hallitsematon ja pitkäkestoinen stressi vaikuttaa yksilöön.

Essi Määttä tulee kertomaan hieman omasta taustastaan yrittäjänä sekä antamaan vinkkejä stressin hallintaan ja äidin hyvinvointiin, jotta itseä ei unohda perhe-elämän ja uran ristipaineessa. Ystävänpäivän viikon teemalla voit napata ystäväsi matkaan mukaan tutustumaan Mothers in Business MiB ry Jyväskylän toimintaan ja kuulemaan Essin vinkkejä!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lapsia.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.2. klo 10.


View Event →
Feb
4
5:30 PM17:30

Ma 4.2. MiB After Work: Johtajakoulu

"Naurettavaa, sun ura on pilalla!", näin onniteltiin vauva-uutisista nuorta naista. Helmikuun Johtajakoulussa on mukana Real Snacks Oy:n toimitusjohtaja Arja Kastarinen, jonka huikea uratarina opiskelijaäidistä toimitusjohtajaksi siivittää keskusteluamme. Tule mukaan supersuosittuun Johtajakouluun ja ole mukana edistämässä parempaa johtajuutta tämänpäivän työelämässä!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 28.1. klo 10 .

View Event →
Jan
30
5:30 PM17:30

Ke 30.1. MiB Extra: Vatsalihasten erkauma -treeni

Äitiysliikuntaan erikoistunut valmentaja ja kätilö Tiina Murdoch järjestää äideille yhteisen treenihetken ja jakaa vinkkejä oman kehon hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Tiina on kulkenut kätilönä yli 10 vuoden matkan äitien ja perheiden rinnalla raskauden ja elämän eri vaiheissa. Hänen omat raskautensa ja vatsalihasten erkauman kuntouttaminen ovat vieneet hänet vuosien mittaan yhä syvemmälle äitiysliikunnan pariin. Tiina on oman kehonsa kuntouttamisen lisäksi auttanut lukuisia naisia kuntoutumaan, liikkumaan turvallisesti ja syömään terveellisesti raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Hänen erityisosaamisenaan on erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten liikunta ja kuntoutus. Tiina toivottaa kaikki MiBiläiset tervetulleiksi mukaan tapahtumaan.

Paikka: Muurame
Hinta: 15 e per osallistuja
Lapset: Tapahtuma on poikkeuksellisesti vain aikuisille

Mukaan mahtuu 10 äitiä, jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 23.1 klo 10. Tapahtuma järjestetään, jos siihen ilmoittautuu 8 osallistujaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 29.9 klo 10.

View Event →
Jan
23
5:30 PM17:30

Ke 23.1. MiB After Work: Johtajakoulu

Tammikuun Johtajakoulussa kuulemme Mikko Jylhän ajatuksia projektien johtamisesta. Jylhän työhistoriasta löytyy vaativia kohteita, kuten voimaloita ja nykyään hänen johdollaan tehdään kokonaan uutta sairaalaa Kukkumäkeen. Tällainen kokonaan uutta luova projekti on tässä mittaluokassa Suomessa harvinaisuus. Tapahtumaan kuuluu myös sairaala Nova-projektin esittely.


Paikka: Showroom, Keski-Suomen keskussairaala
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 16.1 klo 10.


View Event →
Jan
16
5:30 PM17:30

Ke 16.1. MiB After Work: Hissipuhe-coaching

Nyt treenataan ammattilaisten avustuksella hissipuheet kuntoon! Hissipuhe tarkoittaa oman osaamisen ja ammattitaidon kertomista lyhyesti ja napakasti. Tätä taitoa tarvitset työhaastatteluissa, soittaessa, työhakemuksissa, rekrytointimessujen tapaamisissa ja tavatessasi uusia ihmisiä.

Sparrauksen järjestävät Katja Noponen Oy:n uravalmentajat Katja Kemppainen ja Noora Kuusikko. Osallistujien kannattaa valmistella oma hissipuheensa jo ennen tapahtumaa, jotta pääsemme suoraa esittämään ja saamaan palautetta. Kannattaa siis käyttää tilaisuus hyväkseen ja tulla keräämään ammattilaisten parhaat vinkit! Tapahtuma järjestetään joulukuussa perutun tapahtuman tilalta.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 09.01. klo 10.

View Event →
Jan
14
9:30 AM09:30

Ma 14.1. MiB Mingle: Uusi vuosi

Tervetuloa uudet ja jo MiBin toiminnassa mukana olevat jäsenet kuulemaan MiBin toiminnasta ja ideoimaan MiBin tulevan vuoden tapahtumia. MiB minge on rento kahvitteluhetki äideille, myös MiBin jäsenyydestä kiinnostuneet äidit ovat tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan! Tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumakutsussa.

Paikka: Jyvskylä
Hinta: Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →