Kaikille

Filtering by: Kaikille
Nov
1
to Nov 29

Marraskuu: Rohkeasti ruotsiksi

Tervetuloa mukaan Rohkeasti ruotsiksi - tapahtumiin ja mingleihin! 

Tapahtumiin ovat tasosta riippumatta tervetulleita aivan kaikki, jotka haluavat herätellä tai ylläpitää ruotsin suullisia taitojaan. Alla svenskspråkiga MiBbare är också  hjärtligt välkomna med för att hjälpa oss andra. Vauvat ja lapset ovat myös lämpimästi tervetulleita, alla små MiBbare är också varmt välkomna! 

Kaikki minglet löytyvät Facebookissa Mothers in Business Helsinki -ryhmän tapahtumakalenterista ja seinältä. 

Vierailuun ilmoittautuminen tapahtuu Membookin tapahtumakalenterin kautta. Olethan jo rekisteröitynyt Membookiin?

Marraskuun Rohkeasti ruotsiksi - tapahtumat:

 • Mingle: Bokcirkel, tiistai / tisdag 5.11. kl. 13 - 14:30, Luckan (Verandan)

 • Mingle: Promenad och fika, tiistai / tisdag 12.11. kl. 13-14:30, Töölönlahti / Musiikkitalo 

 • Mingle: AW på svenska, keskiviikko / onsdag 20.11. kl. 17 - 18, F8 Café Stockmann

 • Vierailu / Besök: Språkambassadör på Lilla Luckan, tiistai / tisdag 26.11. kl. 14 - 15:30 

Eivätkö ajat sovi kalenteriisi ja haluaisit päästä treenaamaan ruotsia MiB -porukassa? Järjestä oma mingle! Kannustan kaikkia halukkaita aktiivisesti järjestämään minglejä juuri silloin ja siellä kun teille sopii. Annan mielelläni neuvoja ja materiaaleja.

Yhteydenotot somessa (Facebook, Instagram tai Twitter) tai jessica@mothersinbusiness.fi

View Event →
Nov
13
12:00 PM12:00

13.11.2019 MiB mingle: Marraskuun kuukausikahvit

MiBin kuukausikahveilla pureskellaan nyt ajankohtaisia uutisaiheita!

Emme ole Aamu-tv:n Jälkiviisaat tai Huomenta Suomen Pöllöraati, vaan jotain paljon mutkattomampaa. Sanotaan, että ”totuus tulee lapsen suusta”, mutta kyllä aikuisetkin osaavat sanoa asiat suoraan ja ilman suodattimia. Oletpa sitten vaipanvaihdon spesialisti, loruttelun erityisasiantuntija tai teini-ikäisten asioihin erikoistunut konsultti, olet tervetullut puimaan päivän polttavia aiheita MiBin kk-kahveille. Samalla, kun sumpit katoavat huiviin, ajankohtaiset asiat laitetaan halki, poikki ja pinoon tässä urahenkisten naisten porukassa.

Keskusteluaiheet julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla 2-3 päivää ennen tapahtumaa. Mitään erityistä valmistautumista osallistuminen ei vaadi, ellet erikseen halua perehtyä aiheisiin etukäteen. Juttua saa heittää lonkalta tai tulla mukaan kuunteluoppilaana. Näillä kahveilla ei luoda poliittisia toimenpideohjelmia tai edistetä kenenkään agendaa, vaan sanotaan asiat sellaisina kuin ne meille lapsiperhearjen asiantuntijoille näyttäytyvät.

Kahvitteluiden ensimmäinen tunti on varattu uutisaiheista keskustelulle ja toinen tunti vapaalle seurustelulle. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen.

Tervetuloa mukaan!

Paikka: Fazer Café Hämeenkatu, Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

Hinta: Omakustanteiset kahvit ja pullat

Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Nov
18
11:30 AM11:30

Ma 18.11.2019 MiB mingle: Lounas @ Frans & Rosalie, Kotka

Tervetuloa Mothers in Business (MiB) Kymenlaakson lounasmingleen Kotkassa. MiB on verkosto äideille, jotka haluavat kehittää itseään ammatillisesti, sekä yhdistää luontevasti perheen ja uran. Luvassa on lounaan ohessa mielenkiintoista keskustelua sekä verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tervetuloa keventämään työpäivää tai tuulettumaan lasten kanssa hyvän ruuan ääreen!

Paikka: Frans & Rosalie, Keskuskatu 21, 48100 Kotka
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtuman kautta. Lounas toteutuu, jos  ilmoittautuneita on vähintään 5.


View Event →
Nov
20
5:00 PM17:00

Ke 20.11.2019 MiB Welcome Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tapahtumiimme lapsen kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita kahvittelemaan. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Huom! Paikan päälle voi tulla ja lähteä joustavasti oman ja perheen aikataulun mukaisesti.

Ilmoittautumiset tapahtuman Facebook-eventtiin

Aika: Ke 20.11.2019 klo. 17-18.30

Paikka: Fazer Food Market leikkinurkkaus, Stockmann 8 kerros, Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita

View Event →
Nov
21
5:00 PM17:00

To 21.11. MiB mingle: Sparrausta ja verkostoja työnhakuun Vaasassa

Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Haluaisitko uuden suunnan urallesi? Pähkäiletkö työnhaun aloittamisen kanssa perhevapaan jälkeen? Tuntuuko, että et tunne työnhaun kannalta oikeita ihmisiä ja haluaisit laajentaa verkostojasi? Tule mukaan työnhaun sparrausryhmään! Vapaamuotoisessa tapaamisessa pohdimme ajankohtaisia työnhaun teemoja sekä sitä miten voisimme hyödyntää toistemme työelämän tuntemusta. 

Aika: Torstai 21.11. klo 17–19
Paikka: Essee-sali, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

Ilmoittaudu Facebook-tapahtumaan, niin varaamme kaikille istumapaikan.

View Event →
Nov
26
5:30 PM17:30

Ti 26.11. MiB reads: Elina Hiltunen – Tulossa huomenna

Tulevaisuudentutkija ja tietokirjailija Elina Hiltunen pohtii Tulossa huomenna -teoksessa suuria globaaleja tulevaisuuden kysymyksiä ja sitä, miten ihmiskuntamme voi selvitä erilaisista suurista haasteista, joita on tulossa. Avainkysymyksiä ovat esimerkiksi ilmastonmuutos, luonnonvarojen riittävyys, eriarvoistumisen torjuminen, digitalisaation vyöry, tekoälyn ja robotiikan tuleminen työelämään ja ruoan riittävyys maapallon kasvavalle väestölle.

Tervetuloa keskustelemaan kirjan teemoista! Tule mukaan vaikka kirja olisi vasta lukulistalla tai vielä kesken, tai jos teema yleisesti kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta. Eikä haittaa, jos vain piipahdat paikalla! Pöytävarauksen vuoksi klikkaa itsesi osallistujaksi FB-tapahtumassa tai ilmoittaudu vaasa@mib.fi.

Paikka: Espresso House, Kauppakeskus Espen, Hovioikeudenpuistikko 16, 65100 Vaasa
Hinta: Kahvi omakustanteinen, muuten maksuton tapahtuma
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Nov
27
5:30 PM17:30

Ke 27.11. MiB mingle goes jingle @Seinäjoki

Tervetuloa pikkujouluilemaan! Laitetaan kulunut Seinäjoen MiB vuosi pakettiin ja vietetään vuoden viimeinen mingle pikkujoulujen merkeissä. Samalla suunnataan katseet vuoteen 2020 ja siihen, miltä Mothers in Business kalenteri näyttää Seinäjoen seudulla.

Tule mukaan verkostoitumaan, suunnittelemaan tulevaa ja kuulemaan lisää myös aktiivitoiminnasta. Ennen kaikkea tule viettämään mukavaa iltaa loistavassa seurassa!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähiaikoina. 

Paikka: Tarkentuu myöhemmin
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →

Nov
11
5:00 PM17:00

Ma 11.11.2019 MiB mingle: Kuukausikahveilla aiheena laadukas varhaiskasvatus ja hyvä päiväkodin aloitus

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Tällä kertaa tarjoamme mahdollisuuden keskustella laadukkaasta varhaiskasvatuksesta ja hyvästä päiväkodin aloituksesta. Kouvolan avoimen varhaiskasvatuksen palveluohjaaja Jaana Sihvola ja Lehtomäen päiväkodin johtaja Outi Pulli ovat paikalla alustamassa keskustelua klo 17-18.

Laadukas ja turvallinen varhaiskasvatus on sijoitus lastemme tulevaisuuteen. Laadukas ja perheiden saatavilla oleva varhaiskasvatus on edellytys myös vanhempien työssäkäynnille. Parhaimmillaan varhaiskasvatus on siis koko perheen etu ja koko perheen hyvinvointia tukeva tekijä.

Mitä varhaiskasvatuksen palveluja Kouvolan alueella on tarjolla? Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon päiväkodin aloituksen yhteydessä ja miten tehdä siitä mahdollisimman positiivinen kokemus niin lapsille kuin vanhemmille? Miten vanhemmat voivat osallistua ja olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta yhä laadukkaammaksi?

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen.

Tervetuloa keskustelemaan, jakamaan hyväksi todettuja vinkkejä ja saamaan vertaistukea!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Nov
8
11:00 AM11:00

Pe 8.11.2019 MiB mingle: Lounas @ BASE kitchen & lounge, Kouvola

Tervetuloa Mothers in Business (MiB) Kymenlaakson lounasmingleen. MiB on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Luvassa on lounaan ohessa mielenkiintoista keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, sekä katsaus suunnitteilla oleviin loppuvuoden tapahtumiin. 

Mukaan ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tervetuloa keventämään työpäivää tai tuulettumaan lasten kanssa hyvän ruoan ääreen!

Paikka: BASE kitchen & lounge, Keskikatu 7, Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtuman kautta.


View Event →
Oct
31
1:00 PM13:00

To 31.10. MiB mingle: Elämää ulkomaankomennuksella

Keskustellaan ulkomaankomennuksista! Saamme kanssamme minglailemaan Kaisu Kanstrénin, jolla on aiheesta kokemusta sekä käytännön että teorian kautta. Kaisun väitöskirja käsittelee ulkomaankomennukselle lähtevien puolisoiden hyvinvointia. Toivottavasti saadaan mingleen mukaan sekä komennuksella olleita, että komennuksia harkitsevia tai komennuksista haaveilevia.

Huom! Päivämäärä ja tapahtumapaikka on nyt vahvistettu.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Oct
24
11:00 AM11:00

To 24.10.2019 MiB Mingle: Lounastreffit yliopistolla

MiB Kuopio suuntaa yliopistolle - tule tapaamaan samanhenkistä seuraa lounaan merkeissä! Minglet ovat oiva tilaisuus MiBin toimintaan tutustumiseen ja verkostoitumiseen!

Tilaisuus on avoin niin MiBin jäsenille kuin kaikille jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa!

Aika: Torstai 24.10.2019 klo 11-12

Paikka: Ravintola Canthia, Itä-Suomen yliopisto (Yliopistonranta 1, Kuopio)

Hinta: Lounas omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
24
9:00 AM09:00

To 24.10. MiB goes Seinäjoen kaupunki: Miten tehdään kampanja, joka räjäyttää potin?

Tämä tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja poikkeuksellisesti myös jäsenyydestä kiinnostuneille äideille. Kutsuthan mukaan kaverisikin!

Avaruuden pääkaupungin ja #hyvinpitelyn taustavoima, Seinäjoen kaupungin markkinointipäällikkö Anu Männikkö kertoo, miten tämän vuoden kovimmat markkinointitempaukset syntyivät. Miksi pohjalaiskaupungista tuli visiönääri Elon Muskille huikkiva pääkaupunki? Miten jurot pohjalaiset saatiin halimaan ja vieläpä julkisesti?

Tule ja kuule vaikuttavien kampanjoiden ideoinnista, toteuttamisesta ja seurannasta. Tapahtuma on yksi Mothers in Business (MiB) verkoston järjestämistä tilaisuuksista Seinäjoella. MiB ry urasuuntautuneiden äitien yhdistys, jolle työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

Paikka: Kaupungintalo, Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki, Kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs
Hinta: Maksuton jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 10.10. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook-tapahtuman sivulla. Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

View Event →
Oct
14
5:00 PM17:00

Ma 14.10.2019 MiB mingle: Kuukausikahveilla aiheena allergiat ja sormiruokailu

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Tällä kertaa tarjoamme mahdollisuuden keskustella allergioista ja sormiruokailusta. Meillä on molempien aiheiden asiantuntijoita paikalla pohjustamassa keskustelua. 

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena – saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. 

Tervetuloa keskustelemaan, jakamaan hyväksi todettuja vinkkejä ja saamaan vertaistukea!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.View Event →
Oct
10
5:00 PM17:00

To 10.10.2019 MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Tervetuloa mukaan suomi-ruotsi-kielikylpyyn, jossa voit harjoittaa kielitaitoasi rennossa ilmapiirissä. Lokakuussa keskustelemme perheystävällisestä työelämästä tai muusta osallistujille ajankohtaisesta aiheesta. Kahvila suljetaan klo 17, joten saavu paikalle ajoissa, jos haluat ostaa kahvilatuotteita.

Välkommen till svenska-finska-språkbad där du kan öva på dina språkkunskaper i avslappnad atmosfär. I oktober kan vi prata om familjevänlig arbetslivet eller något annat intressant temat. Cafe’et stängs kl. 17, så kom tidigt om du vill köpa cafeprodukter.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton, kahvilatuotteet omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Oct
8
12:00 PM12:00

8.10.2019 MiB mingle: Lokakuun kuukausikahvit

MiBin kuukausikahveilla pureskellaan nyt ajankohtaisia uutisaiheita! Emme ole Aamu-tv:n Jälkiviisaat tai Huomenta Suomen Pöllöraati, vaan jotain paljon mutkattomampaa.

Sanotaan, että ”totuus tulee lapsen suusta”, mutta kyllä aikuisetkin osaavat sanoa asiat suoraan ja ilman suodattimia. Oletpa sitten vaipanvaihdon spesialisti, loruttelun erityisasiantuntija tai teini-ikäisten asioihin erikoistunut konsultti, olet tervetullut puimaan päivän polttavia aiheita MiBin kuukausikahveille. Samalla kun sumpit katoavat huiviin, ajankohtaiset asiat laitetaan halki, poikki ja pinoon tässä urahenkisten naisten porukassa.

Keskusteluaiheet julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla 2–3 päivää etukäteen. Erityistä valmistautumista ei vaadita, ellet erikseen halua perehtyä aiheisiin ennalta. Juttua saa heittää lonkalta tai tulla mukaan kuunteluoppilaana. Näillä kahveilla ei luoda poliittisia toimenpideohjelmia tai edistetä kenenkään agendaa, vaan sanotaan asiat sellaisina kuin ne meille lapsiperhearjen asiantuntijoille näyttäytyvät.

Testaamme ajankohtaisiin uutisaiheisiin tarttumista ensimmäistä kertaa lokakuun kuukausikahveilla, joten tule ennakkoluulottomasti mukaan. Tämä ei ole mikään piinapenkki, vaan testipenkki, jonka perusteella voimme kenties puhaltaa hieman uutta henkeä kuukausikahvitteluihin. Kahvitteluiden ensimmäinen tunti on varattu uutisaiheista keskustelulle ja toinen tunti vapaalle seurustelulle. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen.

Tervetuloa mukaan!

Paikka: Fazer Café Tempo
Hinta: Omakustanteiset kahvit ja pullat
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Oct
4
11:00 AM11:00

Pe 4.10.2019 MiB Mingle: Lounas @ Mario

Tervetuloa Mothers in Business (MiB) Kymenlaakson lounasmingleen! MiB on verkosto äideille, jotka haluavat sovittaa arkeensa sekä perheen, että uran ja kehittyä ammatillisesti.

Tule verkostoitumaan muiden samanhenkisten äitien kanssa ja kuulemaan, mitä tälle vuodelle on suunnitteilla Kymenlaakson alueella.

Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäisten lasten äidit yksin sekä lasten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja toiminnastamme kiinnostuneille. 

Pyrimme varaamaan pöydän leikkipaikan vierestä, mikäli lounastajien joukossa on leikki-ikäisiä.

Paikka: Ravintola Mario, Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, Kuusankoski
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Oct
1
to Oct 31

Lokakuu: Rohkeasti ruotsiksi

Tervetuloa mukaan Rohkeasti ruotsiksi - tapahtumiin ja mingleihin! 

Tapahtumiin ovat tasosta riippumatta tervetulleita aivan kaikki, jotka haluavat herätellä tai ylläpitää ruotsin suullisia taitojaan. Alla svenskspråkiga MiBbare är också  hjärtligt välkomna med för att hjälpa oss andra. Vauvat ja lapset ovat myös lämpimästi tervetulleita, alla små MiBbare är också varmt välkomna! 

Kaikki minglet löytyvät Facebookissa Mothers in Business Helsinki -ryhmän tapahtumakalenterista ja seinältä. 

Vierailuun ilmoittautuminen tapahtuu Membookin tapahtumakalenterin kautta. Olethan jo rekisteröitynyt Membookiin?

Lokakuun Rohkeasti ruotsiksi - tapahtumat:

 • Promenad och fika, maanantai / måndag 7.10. kl. 10:30 - 12, Töölönlahti / Musiikkitalo

 • AW på svenska  torstai / torsdag 17.10. kl. 17 - 18, F8 Café Stockmann

 • Promenad och fika, keskiviikko / onsdag 23.10. kl. 13-14:30, Töölönlahti / Musiikkitalo 

 • Vierailu / Besök: Nordisk Kulturkontakt, tiistai / tisdag 29.10. kl. 13-14

Eivätkö ajat sovi kalenteriisi ja haluaisit päästä treenaamaan ruotsia MiB -porukassa? Järjestä oma mingle! Kannustan kaikkia halukkaita aktiivisesti järjestämään minglejä juuri silloin ja siellä kun teille sopii. Annan mielelläni neuvoja ja materiaaleja.

Yhteydenotot somessa (Facebook, Instagram tai Twitter) tai jessica@mothersinbusiness.fi

View Event →
Sep
27
11:00 AM11:00

Pe 27.9.2019 MiB Mingle: Vauvan päivän lounastreffit

Tervetuloa tutustumaan ja verkostoitumaan muiden urahenkisten äitien kanssa lounaalle. Luvassa on lounaan ohessa mielenkiintoista ja rönsyilevää keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa sekä vertaistukea ruuhkavuosiin.

Juhlitaan samalla myös Vauvan päivää. <3

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme Oulussa. 

Aika: Pe 27.9.2019 klo 11.00–13.00
Paikka: Tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumakutsussa
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

View Event →
Sep
24
5:00 PM17:00

24.9.2019 MiB Mingle: HR-verkosto

Työskenteletkö HR-tehtävissä tai olet alasta kiinnostunut? Tule ja verkostoidu samanhenkisten äitien kanssa. 

Ensimmäisellä tapaamiskerralla LähiTapiola Savon henkilöstöpäällikkö Maija Hänninen kertoo LähiTapiolasta ja työstään henkilöstöpäällikkönä. Samalla kartoitetaan, millaisista aiheista osallistujat ovat kiinnostuneita keskustelemaan tai kuulemaan. Jatkossa aihe sovitaan ennakkoon ja tapahtumiin pyritään löytämään ulkopuolinen puhuja tai alustaja verkoston sisältä. Tarjolla pientä iltapalaa. 

Aika: Ti 24.9.2019 klo 17–18.30

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä lapsineen. 

View Event →
Sep
24
4:30 PM16:30

Ti 24.9. MiB mingle: LinkedIn - vertaistukea profiilin hiomiseen

LinkedIn-teemamme jatkuu myös syyskuussa. Nyt pääpaino on nimenomaan tekemisessä, sillä tavoitteena on hioa osallistujien LinkedIn-profiilit huippukuntoon! Tapahtuma on vapaamuotoinen vertaistukitapahtuma, jossa hyödynnetään Päivi Ekholmin sekä mahtavan MiB-verkostomme omia hyviksi koettuja LinkedIn-tärppejä. Käymme esimerkkien kautta läpi hyvän LinkedIn-profiilin aineksia, kurkimme toistemme profiileita, kartoitamme oleelliset verkostot ja keinot olla aktiivinen käyttäjä sekä jaamme parhaat vertaisvinkkimme. 

Voit siis olla jo kokenut käyttäjä tai vasta-alkaja. Kaikki ovat tervetulleita! Ota oma kone mukaan, jos haluat päivittää profiiliasi tapahtuman aikana. 

Paikka: Essee-sali, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Avoin kaikille
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

Ilmoittaudu Facebook-tapahtumaan tai lähetä viesti vaasa@mib.fi, niin varmistamme että kaikille riittää paikka. 


View Event →
Sep
23
5:00 PM17:00

23.9.2019 MiB Mingle: Perhevapaiden hyödyntäminen työelämässä

Miten itseään voi kehittää perhevapaiden aikana? Mitä hyötyä äitiydestä voi olla työelämässä? Tervetuloa rennosti juttelemaan aiheesta ja verkostoitumaan muiden äitien kanssa. 

Aika: Ma 23.9.2019 klo 17–18.30

Paikka: Lapinlinnankatu 14 (Kuopion Perheentalo)

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Sep
22
12:00 PM12:00

Su 22.9.2019 MiB Recruiting Coffee: Syyskuun rekrykahvit

Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa? Oletko kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä?

Järjestämme rekrykahvit aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille. MiBin aktiivit ovat yhdistyksen toiminnan ydin. Yhdessä järjestämme MiBin tapahtumat, hoidamme viestintää ja yritysyhteistyötä sekä ajamme meille tärkeää työn- ja perheen yhteensovittamista eteenpäin yhteiskunnassa.

Tule mukaan kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä.

Aika: Su 22.9.2019 klo 12.00–14.00
Paikka: Cafe Antell Piha, Kauppurienkatu 7, 90100 Oulu
Hinta: Kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita! 

View Event →
Sep
21
1:30 PM13:30

21.9.2019 Työ, perhe ja tulevaisuus -seminaari

Se on täällä taas: Tampereen mibiläisten syysseminaari! Pistäkäähän kalenteriin ylös, sillä nyt on tulossa mahdollisuus verkostoitua ja vaikuttaa!

Työ, perhe ja tulevaisuus -syysseminaari alkaa lauantaina 21.9.2019 klo 14. Kahvit ja ilmoittautuminen alkavat klo 13.30.

Seminaarin puhujina ovat tänä vuonna Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin, Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen sekä MiBin hallituksessa vaikuttamisesta vastaava Sanna Kranjc

Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta ilmoittauduthan mukaan!

Paikka: Pääkirjasto Metso, Pirkankatu 2, 33210 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 70 äitiä ilman lapsia ja 10 äitiä, jotka ottavat lapset mukaan tilaisuuteen sekä 10 äitiä, jotka jättävät lapsen/lapset Hoivanetin maksuttomaan lapsiparkkiin. Tilaisuus on maksuton, mutta saapumatta jättämisestä perimme 10 euron no-show-maksun.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 6.9. klo 10. Tapahtumaan voi ilmoittautua myös tästä.

View Event →
Sep
20
10:00 AM10:00

Pe 20.09.2019 MiB mingle: Perhemyönteinen työelämä (alustettu)

Syyskuun teemakuukauden mukaisesti pääsemme kuulemaan, miten Seure Henkilöstöpalvelut Oy pyrkii toiminnallaan olemaan perhemyönteisempi. Pääsemme kuulemaan, miksi perhemyönteisyyttä pidetään tärkeänä sekä miten sen voi hyödyttää niin organisaatiota, kuin myös työntekijää. Kuulemme myös konkreettisesti, mitä keinoja on otettu käyttöön perhemyönteisyyden lisäämiseksi.

Aika: Pe 20.09.2019 klo 10.00–11.30

Paikka: Helsinki Think Company Keskusta, Yliopistonkatu 4, 00101 Helsinki

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumiset Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1393756814109000/

View Event →
Sep
19
5:00 PM17:00

To 19.9. MiB mingle: MiB-äitien språkbad (peruttu)

Tervetuloa mukaan suomi-ruotsi-kielikylpyyn, jossa voit harjoittaa kielitaitoasi rennossa ilmapiirissä. Syyskuussa keskustelemme Mibin teemakuukauden hengessä perheystävällisestä työelämästä. Kahvila suljetaan klo 17, joten saavu paikalle ajoissa, jos haluat ostaa kahvilatuotteita.

Välkommen till svenska-finska-språkbad där du kan öva på dina språkkunskaper i avslappnad atmosfär. I september pratar vi om familjevänlig arbetslivet. Cafe’et stängs kl. 17, så kom tidigt om du vill köpa cafeprodukter.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton/omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Sep
16
11:30 AM11:30

Ma 16.9.2019 MiB mingle: Lounas @ Rosso Kouvola

Tervetuloa Mothers in Business (MiB) Kymenlaakson lounasmingleen. MiB on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea.

Tule verkostoitumaan muiden samanhenkisten äitien kanssa ja samalla kuulet mitä tänä vuonna on suunnitteilla Kymenlaakson alueella.

Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten äidit, yksin tai lasten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.

Paikka: Rosso Kouvola, Kauppalankatu 1, 45100 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta

View Event →
Sep
15
10:45 AM10:45

Su 15.9.2019 Kävele naiselle ammatti MiBin kanssa

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan, kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa ja Espoossakin jo kuudetta kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan.

Ohjelma

* Avaussanat – Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka

* Tanssiesitys – Tanssikoulu DCA:n lapsiryhmä

* Lämmittelyliikunta – Mari Anthoni

Tämän jälkeen kävelemme joko 30 min tai 45 min lenkin kauniilla rantaraitilla. Tapahtumassa myös infoa Naisten Pankista, arpamyyntiä ja kävelyn jälkeen mahdollisuus omakustanteiseen keittolounaaseen.

Kyseessä loistava tilaisuus minglata MiBiläisten kanssa samalla, kun edesautat kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan!

Aika: Su 15.9.2019 klo 11.00–13.00 (kokoontuminen 10.45)

Paikka: Espoon Haukilahden rantakahvila (Haukilahdenranta 12, 02170 Espoo) MiBiläiset kokoontuu klo 10.45 kahvilan ja venerannan välissä olevan lipputangon luona.    

Hinta: Maksuton. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan Naisten Pankille.

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittaudu tapahtumaan Naisten Pankin sivuilla: https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2019/ Valitse osallistumispaikkakunnaksi Espoo (Haukilahti). Merkitse MiB yhteisöksi, jonka edustajana osallistut tapahtumaan. Muista ilmoittautua myös Mothers in Business Helsinki Facebook-tapahtumaan, jotta tiedämme kuinka paljon MiBiläisiä on osallistumassa


View Event →
Sep
11
12:00 PM12:00

11.9.2019 MiB mingle: Syyskuun kuukausikahvit

Tervetuloa syyskuun kuukausikahveille! Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Voit saapua paikalle joustavasti joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena - saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton (omakustanteiset kahvit)
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Sep
10
5:30 PM17:30

Ti 10.9.2019 MiB Kuukausikahvit: Syyskuun kuukausikahvit

Syyskuun kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Hiukkavaaran Kotipizzassa. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta kuin aiheesta muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on rento ja voit tulla paikalle juuri sen hetkisellä fiiliksellä iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat silti varmasti virtaa muista naisista!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille. Olet siis tervetullut, vaikka et ole vielä jäsen. Ruokailu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Aika: Ti 10.9.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Kotipizza Hiukkavaara
Hinta: Ruokailu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

View Event →
Sep
10
1:00 PM13:00

Ti 10.9.2019 MiB Mingle: Bokcirkel - kick off

Syksyn tullessa on aika käpertyä sohvan nurkkaan, pukeutua villasukkiin, keittää kuppi teetä ja poimia seuraan hyvä kirja. Och den här gången gör vi det på svenska!

Tervetuloa mukaan MiBin omaan lukupiiriin på svenska. Det här är en fin möjlighet att börja läsa och diskutera böcker på svenska.

Lukipiirin tarkoitus on kannustaa lukemaan ruotsiksi ja kehittää omaa kielitaitoa kannustavassa ilmapiirissä. Ruotsin kielen taitotasolla ei ole väliä, tärkeintä on, että haluaa osallistua!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Facebookissa, Mothers in Business Helsinki -ryhmässä.

Lukupiiri on osa Rohkeasti ruotsiksi -hanketta, jossa kynnys harjoitella, oppia, puhua ja ylläpitää omaa ruotsin kielen taitoaan on matala. Ilmapiiri on kannustava ja tässä porukassa on hauskaa!

Aivan kaikki, också våra svenskspråkiga MiBare, ovat tervetulleita. Vauvat ja lapset ovat myös lämpimästi tervetulleita, alla små MiBbare är också varmt välkomna. 

Ensimmäistä kertaa varten ei tarvitse valmistautua, tule mukaan vaikuttamaan lukupiirin sisältöön ja osallistumaan pieniin keskusteluharjoituksiin. Tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Lisäksi Luckan esittäytyy ja toivottaa meidät tervetulleiksi. 

Lisätietoa Luckanista: https://helsingfors.luckan.fi/ 

#rohkeastiruotsiksi #svenskakulturfonden #hallå #mothersinbusinesshelsinki 

Aika: Ti 10.9.2019 klo 13-14:30
Paikka: Luckan (Verandan - ensimmäinen kerros), Yrjönkatu 27 (Huom. jos saavut vaunujen kanssa, kannattaa tulla Kukontorin puolelta, eli sisäpihalta, Lilla Luckanin sisäänkäynnistä. Vaunut mahtuvat hyvin perille asti.)   
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita


View Event →
Sep
10
11:03 AM11:03

Ti 10.9. MiB mingle: Lounas @ Lounashuone Eagle, Kotka

Tervetuloa Mothers in Business (MiB) Kymenlaakson syksyn ensimmäiseen lounasmingleen Kotkassa. MiB on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea.

Tule verkostoitumaan muiden samanhenkisten äitien kanssa ja samalla kuulet mitä tänä vuonna on suunnitteilla Kymenlaakson alueella.

Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten äidit, yksin tai lasten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.

Paikka: Lounas huone Eagle, Kyminlinnantie 6, 48600 Kotka
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Sep
9
5:30 PM17:30

9.9.2019 Tervetulloo-kahveet ja aktiivijäsenrekry

“Mikä ihmeen MiB?“

“En ole kauppislainen tai yrittäjä, miten tämä liittyisi minuun?”

“Lapseni ovat jo koululaisia, ei tämä taida koskea minua?”

“Puoliso on töissä, enkä saa lastenhoitajaa, en siis voi tulla..”

”Mitähän tuo aktiivitoiminta on ja mitä minä voisin MiBissä tehdä?”

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Oletko kiinnostunut mielenkiintoisesta vapaaehtoistyöstä, jossa voit käyttää ja kehittää osaamistasi? Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, tervetuloa tapaamiseen!

Kahvit ovat matalan kynnyksen tilaisuus tutustua MiBiin sekä muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme MiBin toiminnasta ja siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa. Kuulet myös millaista mukavaa, hyödyllistä ja kehittävää vapaaehtoistyötä on tarjolla. MiB-aktiivina sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumiamme sekä ylläpitämään toimintaa omien resurssiesi mukaan. Kahvit ovat myös vanhoille jäsenille oiva tilaisuus vaihtaa kuulumisia tai hypätä mukaan toimintaan tauon jälkeen. Ja ennen kaikkea saat hyvää kahviseuraa.

Kahvittelemaan ovat tervetulleita niin uudet jäsenet ja jäsenyyttä harkitsevat kuin myös vanhat jäsenet. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Myös lapset ovat tervetulleita mukaan.


Aika: Ma 9.9.2019 klo 17.30

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23

Hinta: kahvittelu omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Sep
9
5:00 PM17:00

Ma 9.9.2019 MiB mingle: Kuukausikahvit @ Puutarhurinkatu

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena – saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola (huomaathan, että paikka on vaihtunut!)
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Sep
3
5:30 PM17:30

Ti 3.9. MiB Welcome coffee – MiB tutuksi rennon kahvittelun merkeissä

Oletko juuri liittynyt tai aikeissa liittyä MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai oletko ollut jäsen jo pidempään ja haluaisit ottaa selvää millaista MiBin aktiivitoiminta on? Tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Voit tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan! 

Huom! Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä MiBin jäsenyyttä, joten nappaa mukaan myös kaverisi vaikka ihan viime hetkellä. Tämä on loistava mahdollisuus kuulla MiBin toiminnasta ja tavata muita toiminnasta innostuneita. 

Ilmoittautuminen joko tähän FB-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi, jotta osaamme varata tarpeeksi istumapaikkoja.

Paikka:  Aroma Bageri&Konditori, Kivihaantie 14, 65300 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Uudet jäsenet, jäsenyydestä kiinnostuneet ja aktiivitoimintaa harkitsevat.

View Event →
Sep
1
to Sep 30

Syyskuu: Rohkeasti ruotsiksi

Syksy on täällä ja suositut Rohkeasti ruotsiksi - tapahtumat jatkuvat! Rohkeasti ruotsiksi -hankkeen tapahtumissa mukana koordinaattori ja kielenopettaja Jessica Rosenberg. 

Tapahtumiin ovat tasosta riippumatta tervetulleita aivan kaikki, jotka haluavat herätellä tai ylläpitää ruotsin suullisia taitojaan. Alla svenskspråkiga MiBbare är också  hjärtligt välkomna med för att hjälpa oss andra. Vauvat ja lapset ovat myös lämpimästi tervetulleita, alla små MiBbare är också varmt välkomna! 

Kaikki minglet löytyvät Facebookissa Mothers in Business Helsinki -ryhmän tapahtumakalenterista ja seinältä. 

Vierailuihin ilmoittautuminen tapahtuu Membookin tapahtumakalenterin kautta. Olethan jo rekisteröitynyt Membookiin?

Syyskuun Rohkeasti ruotsiksi - tapahtumat:

 • Promenad och fika, tiistai / tisdag 3.9. kl. 10:30 - 12:00, Töölönlahti / Musiikkitalo

 • Bokcirkel kick-off, tiistai / tisdag 10.9. kl. 13:00 - 14:30, Luckan Helsingfors

 • Perhejooga / Familjeyoga, lauantai / lördag 14.9. kl. 10:15-11:00, Arbis

 • Promenad och fika, keskiviikko / onsdag 18.9. kl. 13-14:30, Töölönlahti / Musiikkitalo 

 • Vierailu / Besök: Fazer, keskiviikko / onsdag 25.9. kl. 13-14

Eivätkö jat sovi kalenteriisi ja haluaisit päästä treenaamaan ruotsia MiB -porukassa? Järjestä oma mingle! Kannustan kaikkia halukkaita aktiivisesti järjestämään minglejä juuri silloin ja siellä kun teille sopii. Annan mielelläni neuvoja ja materiaaleja.

Yhteydenotot somessa (Facebook, Instagram tai Twitter) tai jessica@mothersinbusiness.fi

Seuraa ja tägää projektia Instagramissa ja Twitterissä: rohkeasti_ruotsiksi. 

Tule mukaan, tämä on hauskaa!  Hoppas vi ses!

#rohkeastiruotsiksi #svenskakulturfonden #hallå #mothersinbusinesshelsinki


Aika: Noin kerran viikossa
Paikka: Pääkaupunkiseutu, Helsingin keskusta
Hinta: Maksuton (poikkeuksena Fazer vierailu, jossa maksu 5€/ henkilö)
Lapset: Tervetulleita

View Event →
Aug
28
11:00 AM11:00

Ke 28.8. MiB mingle (Sjk): lounasmingle Vinolassa

Startataan Mothers in Business ryn syyskausi Seinäjoella lounaan merkeissä!

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea kaikille äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Lounasmingleen ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan muiden saman henkisten äitien kanssa!

Samalla voimme myös nauttia lounasta.

Ilmoittaudu mukaan 26.8. mennessä merkitsemällä itsesi osallistujaksi fb-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi pöytävarauksen vuoksi!

View Event →
Aug
25
12:45 PM12:45

Su 25.8. MiB Mingle: MiB-äitien språkbad

Mibin kielikylvyn syyskausi starttaa poikkeuksellisesti viikonloppuna. Osallistumme klo 13 Vanhan Vaasan museon ilmaiselle ruotsinkieliselle yleisöopastuskierrokselle ja sen jälkeen voimme jatkaa kielikylpyä museon kahvilassa Falanderin kellarissa. Tavataan ennen kierrosta museon sisäänkäynnin lähettyvillä. Tilaisuus on julkinen ja maksuton.

Huom. Museon tilat eivät sovi liikuntarajoitteisille, joten lastenvaunujen kanssa ei voi valitettavasti osallistua kierrokselle.

Vi börjar höstsäsongen annorlunda än vanligt under veckosluten. Vi ska besöka på Gamla Vasa museet där ordnas gratis guidningen för allmänheten kl. 13. Efter det kan vi fortsätta språkbad i museums kafe, Falanders källare. Vi ska träffas före guidningen nära museets ingång (vid husets innergård). Evenemanget är offentligt och gratis.

Obs. Museet lämpar sig inte för personer med rörelsehinder, så tyvärr kan man inte delta med barnvagnar.

Aika: Sunnuntai 25.8. klo 12.45–15
Paikka: Vanhan Vaasan museo, Kauppiaankatu 10, 65380 Vaasa
Hinta: Maksuton opastus, kahvila omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →