Kymenlaakso

Filtering by: Kymenlaakso
Apr
1
5:00 PM17:00

Ma 1.4.2019 MiB mingle: Kuukausikahveilla aiheena ekosiivous

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Tällä kertaa keskustelemme ekologisesta siivouksesta. Miten vähentää lapsiperheen kemikaalikuormaa ja päästä silti eroon liasta ja tahroista? Saamme aihetta alustamaan Eija Tapaninahon kouvolalaisesta ekologisuuteen painottuneesta Kotipalvelu Uurasteosta. Hän kertoo meille yliherkkyyksistä kärsiville sopivista ja ympäristöä vähemmän kuormittavista siivoustuotteista, -tekniikoista ja -palveluista.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille, eli osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla vielä jäsen. Tervetuloa kuulemaan ja jakamaan vinkkejä ekosiivouksesta!


Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen FB-tapahtuman kautta.

View Event →
Apr
16
11:00 AM11:00

Ti 16.4.2019 MiB mingle: Lounas @ Bistro Goutu, Kouvola

Karista kiire ja tule tutustumaan ja verkostoitumaan muiden urahenkisten äitien kanssa lounaalle. Luvassa on lounaan ohessa mielenkiintoista ja rönsyilevää keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa sekä vertaistukea ruuhkavuosiin.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tervetuloa keventämään työpäivää tai tuulettumaan lasten kanssa hyvän ruuan ääreen!

Paikka: Kabinetti, Bistro Goutu, Koulukatu 4, Kouvola, kirjapainotalon päädyssä
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita! Saatavilla on yksi syöttötuoli, joten kannattaa ottaa varalle oma matkasyöttötuoli mukaan.

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Apr
25
5:30 PM17:30

To 25.4.2019 MiB Extra: Syömisen psykologia lapsiperheessä

Kuulostaako tutulta: 
”et saa jälkiruokaa ennen kuin olet syönyt salaattisi”,
”syöt vielä 4 lusikallista”,
”nyt me perutaan karkkipäivä”,
”älä pyöri siinä pöydässä” ja
”onpa mulla paksut reidet ja läski maha”

Tule Syömisen psykologia lapsiperheessä -luennolle kuuntelemaan ravitsemusvalmentaja (FAF NC) Noora Revon mietteitä siitä, millaisia vaikutuksia lapsuudenaikaisilla syömiseen liittyvillä kokemuksilla voi olla esimerkiksi aikuisuuden tunnesyömiseen, paino-ongelmiin ja elämänhallinnan haasteisiin. Luennolla pohditaan myös kuinka karikoilta voidaan välttyä ja saadaan vinkkejä esimerkiksi lapsiperheen ruokasisustuksen toteutukseen.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola, tarkempi tieto Lyyti-kutsussa.
Hinta: maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 10 äitiä jotka saapuvat yksin ja 3 äitiä lapsen kanssa.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 10.4. klo 10. Kutsussa myös linkki luennoitsijan esikyselyyn, johon toivotaan kaikkien vastaavan. Jokaisella on nyt siis mahdollisuus vaikuttaa luennon sisältöön.

View Event →

Mar
23
2:00 PM14:00

La 23.3. MiB Afternoon club: Kuinka valmennat ja johdat itseäsi tahtomallesi uralle

Mitä voisit uraa luodessasi hyödyntää ammattiurheilun valmennusmetodeista ja tiimityöskentelystä? Miten valmennat ja johdat itseäsi, lähiympäristöäsi ja työelämäsi ”lätkäkaukaloa” uraasi hyödyttävällä tavalla?

Saamme näihin ja moniin muihin vastaaviin kysymyksiin vastaamaan vieraaksemme miehen, joka on tehnyt oman uransa mitä miehisimmällä alalla, ammattijääkiekkoilun parissa. Petteri Sihvonen on entinen pelaaja ja valmentaja, joka toimii nykyään laajasti eri urheilumedioiden palveluksessa MTV Sportilla, Yle Puheella ja Hämeen Sanomissa. Omassa työssään Sihvonen on ollut viidentoista vuoden ajan erittäin kiistelty persoona. Sihvonen varoittaakin googlettamasta häntä ennen luentoaan.

Tämän vuoden syksyllä Bazar Kustannus Oy julkaisee Sihvosen esikoisromaanin, jonka monien eri teemojen joukossa ovat: parisuhde, irtosuhteet, työ, naisen asema yhteiskunnassa, seksi, metoo-asetelma, ihmiskauppa, rasismi, naisviha ja niin edelleen.

Sihvonen kertoo olevansa innossaan tästä kuulemma aika ainutlaatuisesta mahdollisuudesta päästä luennoimaan MiB:n jäsenille. Hän lähettää jo etukäteen terveisiä, ettei hänen kaikkia ajatuksiaan tarvitse purematta niellä. Haastaakin saa.

Tähän tapahtumaan voit ottaa mukaan ystävän, joka ei vielä ole MiBin jäsen, koska helmikuussa juhlitaan ystävyyttä! #MiBYstis2019

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsen kanssa ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin ja 10 äitiä jotka saapuvat ystävän kanssa. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 25.2. klo 10. Ilmoita samalla lomakkeella mukaan myös ystäväsi!

View Event →
Mar
22
5:30 PM17:30

Pe 22.3. MiB mingle: Welcome & Recruiting Coffee @ Prisma Café

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on?

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, tervetuloa mukaan Welcome & Recruiting Coffeelle!

Welcome & Recruiting Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai ovat mukana MiBin toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi. Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöiltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan tai aktiiviksi. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!

Paikka: Prisma Café, Valli-kokoustila, Prisma keskuksen toinen kerros, Tommolankatu 9, 45130 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen kahvi
Lapset: Tervetulleita

View Event →
Mar
16
1:00 PM13:00

La 16.3. MiB extra: Energiaa, jaksamista ja oppimista muutosten keskellä

Muutos on ”uusi normaali” – niin töissä kuin elämässä muutenkin. Miten voin paremmin varautua jatkuviin muutoksiin ja kääntää ne edukseni? Mihin asioihin voin itse vaikuttaa ja mitä voin oppia? Miten saan suunnattua energiani oikeisiin asioihin?

Uudistumiskyky eli resilienssi on taito, jonka avulla voit varautua tulevaan ja menestyä muuttuvassa maailmassa. Resilienssi tarkoittaa sitä, miten pystyt muutostilanteessa ja myrskyn silmässä:
- asennoitumaan positiivisesti ympäröivään maailmaan ja itseesi
- keskittymään oikeisiin asioihin
- joustavasti katsomaan tilanteita eri näkökulmista ja valitsemaan uusia lähestymistapoja
- hyödyntämään sosiaalisia verkostojasi ja rohkeasti uskallat pyytää apua ja myös tarjota sitä
- toimimaan järjestelmällisesti ja käyttämään menetelmiä, jotka auttavat selviämään
- ripeästi ja oma-aloitteisesti tarttumaan uusiin tilaisuuksiin, vaikka niissä olisi epävarmuutta

Jokaisella meillä on luontaiset tapamme toimia. Varsinkin paineen alla otamme käyttöömme näistä kyvykkyyksistä vahvimmat, jotka eivät kuitenkaan aina ole kyvykkyyksistä parhaimpia kyseisessä tilanteessa. Jos olet esimerkiksi joustava ja sinulla on paljon ideoita, voit joutua hankalaan tilanteeseen silloin, kun pitäisi vain säntillisesti tehdä asiat valmiiksi ja loppuun saakka.

Hyvä uutinen on se, että kun opimme tunnistamaan omat vahvuutemme ja kehityskohteemme, voimme aloittaa treenaamisen ja vahvistaa uudistumiskyvykkyyden eri osa-alueita. Näin pystymme kohtaamaan muutokset entistä vahvempina ja energisempinä.

Tule kuulemaan, keskustelemaan ja oppimaan lisää!

Valmentajana toimii itsekin monessa muutoksessa marinoitunut resilienssivalmentaja ja coach Kerttu Rossi.

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsen kanssa ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 26.2. klo 10.

View Event →
Mar
8
11:00 AM11:00

Pe 8.3. MiB mingle: Naistenpäivälounas @ Bistro, Kouvola

Juhlistetaan naistenpäivää lounastamalla äitiporukalla. Jaetaan tarinoita naisista, jotka ovat tehneet meihin vaikutuksen ja inspiroineet meitä tekemään rohkeita päätöksiä niin uraan kuin perhe-elämään liittyen.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet, lasten kanssa tai ilman.

Paikka: Bistro, Scandic Kouvola, Kouvolankatu 11, 45100 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Mar
4
9:30 AM09:30

Ma 4.3. MiB mingle: Kuukausikahvit @ Puutarhurinkatu

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Feb
27
11:30 AM11:30

Ke 27.2. MiB mingle: Lounas @ Frans & Rosalie, Kotka

Tervetuloa Mothers in Business (MiB) ry:n ensimmäiseen lounasmingleen Kotkassa. MiB on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea.

Tule verkostoitumaan muiden samanhenkisten äitien kanssa ja samalla kuulet mitä tänä vuonna on suunnitteilla Kymenlaakson alueella.

Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten äidit, yksin tai lasten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.

Paikka: Frans & Rosalie, Keskuskatu 21, 48100 Kotka
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Feb
21
5:00 PM17:00

To 21.2. MiB goes: Kymen Seudun Osuuskauppa, Kouvola

Prisman käytävät lienevät tuttuja ostosreissujen kautta jokaiselle äidille. Nyt kutsumme sinut tutustumaan Kymenlaakson suurimpaan palvelualojen työnantajaan, joka on paljon muutakin kuin Prismat ja S-marketit. Henkilöstöpäällikkö ja MiB-aktiivi Sanna Mäenpää kertoo KSO:sta työnantajana ja erilaisista uramahdollisuuksista osuuskaupassa.

Lisätietoa yrityksestä: Kymen Seudun Osuuskauppa

Tähän tapahtumaan voit ottaa mukaan ystävän, joka ei vielä ole MiBin jäsen, koska helmikuussa juhlitaan ystävyyttä! #MiBYstis2019

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 7.2. klo 10. Ilmoita samalla lomakkeella mukaan myös ystäväsi!

View Event →
Feb
13
6:00 PM18:00

Ke 13.2. MiB extra: Kauneusilta Kouvolan Sokoksella

#MiBLovesUS

Ystävänpäivän kunniaksi haluamme tarjota MiB-äideille hetken omaa aikaa ja hemmottelua hyvässä seurassa. Illan aluksi Kouvolan Sokoksen kauneuden asiantuntijat esittelevät meille vuoden 2019 kauneustrendejä, jonka jälkeen saamme opastusta arkimeikin tekoon sekä vinkkejä nopeiden, mutta arkea kestävien kampauksien loihtimiseen.

Osallistujien kesken arvomme yhden meikin ja yhden kampauksen toteutettavaksi kauneusillan aikana. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi omakustanteiseen meikkiin/kampaukseen. Kauneusillan aikana ostetuista tuotteista saat 20 prosentin alennuksen.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma on poikkeuksellisesti tarkoitettu vain äideille.

Mukaan mahtuu 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 4.2. klo 10.

View Event →
Feb
4
5:00 PM17:00

Ma 4.2. MiB mingle: Kuukausikahveilla aiheena kulttuurierot työelämässä

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Tällä kertaa keskustelemme kulttuurierojen ymmärtämisestä työelämässä ja jaamme omakohtaisia kokemuksia työskentelystä ulkomaalaisena Suomessa ja suomalaisena ulkomailla. Minkälaisten stereotypioiden kohteena olemme olleet? Minkälaisiin stereotypioihin olemme sortuneet itse? Miten toimia kulttuurieroista kumpuavia ongelmia kohdatessamme? Millaisia hauskoja tai yllättäviä tilanteita olemme kohdanneet kulttuurien törmätessä?

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa minglen merkeissä jakamaan omia kokemuksiasi ja kuulemaan muiden ajatuksia aiheesta.

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jan
24
5:30 PM17:30

To 24.1. MiB After work: Blogin kirjoittaminen

Sosiaalinen media ja blogit ovat jatkuvasti läsnä päivittäisessä arjessa. Blogeihin törmää yhä useammin yritysmaailmassa, somemarkkinoinnissa sekä harrastustoiminnassa. Nautitko kirjoittamisesta sekä sinulla on jatkuvasti uusia ideoita jaettavana? Oletko koskaan miettinyt oman blogin perustamista mutta pähkäilet miten rajata kokonaisuus?

Oman tarinansa bloggaajaksi ryhtymisestä tulee kertomaan Maijastiina Lipiäinen, joka kirjoittaa äitiysaiheista blogia Mommyhood by Maijastiina. Maijastiina kirjoittaa blogia harrastuksenaan sekä osana ylemmän amkn opinnäytetyötä. Tule kuuntelemaan Maijastiinan matkasta bloggaajaksi sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman blogin perustamiseen.

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Uuden vuoden ja oman uuden paikallisjaoston kunniaksi tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse MiBin jäsenille viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtumaan.

View Event →
Jan
18
11:00 AM11:00

Pe 18.1. MiB mingle: Lounas @ Rosso

Haluaisitko osallistua MiBin tapahtumiin, mutta päivät kuluvat töissä ja iltamenotkin tuntuvat työpäivän jälkeen hankalilta? Ei hätää, tule mukaan keskustelemaan samanhenkisten äitien kanssa yhteiselle lounaalle! Lisäksi samalla kuulet mitä tänä vuonna on suunnitteilla.

Mukaan ovat totta kai tervetulleita myös vanhempainvapaalla olevat äidit lapsineen!

Paikka: Rosso, Kauppalankatu 1, 45100 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Uuden vuoden ja oman uuden paikallisjaoston kunniaksi tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jan
7
9:30 AM09:30

Ma 7.1. MiB mingle: Kuukausikahvit @ Puutarhurinkatu

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää. Nostetaan yhdessä glögimalja uudelle vuodelle ja omalle uudelle paikallisjaostolle!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →