Oulu

Filtering by: Oulu
Nov
19
6:00 PM18:00

Ti 19.11.2019 MiB goes: Mallaamo

Mallaamo on oululainen vaatelainaamo, joka tarjoaa jäsenilleen suomalaisia design- ja vintagevaatteita sekä asusteita niin arkeen kuin juhlaan. Mallaamon kantavana ajatuksena on, ettei kaikkea tarvitse omistaa ja pariin käyttökertaan jäävä juhla-asu on parempi lainata kuin ostaa. Mallaamo haluaa tarjota jäsenilleen eettistä designia, jonka valmistuksessa on huomioitu sekä työntekijöiden ihmisoikeudet että vaatteiden ekologisuus. Vaatelainaamo on tarkoitettu kaikille suomalaista laatutyötä ja ekologisuutta arvostaville sekä muotia rakastaville ihmisille. Mallaamo tuo vaihtelua vaatekaappiin ilman hutiostoksia. 

Tule kuuntelemaan, kun Mallaamon omistajat kertovat yrityksensä tarinaa ja tutustumaan Mallaamon upeisiin vaatteisiin! 

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 5 äitiä, jotka saapuvat yksin. Huom! Tila on pieni ja sinne on portaat. 

Aika: Ti 19.11.2019 klo 18.00-20.00
Paikka: Mallaamo, Uusikatu 14, 90100 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.11. klo 10.

View Event →
Nov
20
5:30 AM05:30

Ke 20.11.2019 MiB After Work: Vähemmällä aikaan enemmän

Kaipaatko yksinkertaisia ja toimivia työkaluja, kuinka

  • löytää ja säilyttää fokus 

  • johtaa muutosta menestyksekkäästi omassa elämässä

  • käsitellä stressiä 

  • muokata sosiaalinen ja fyysinen ympäristö omaa arkea palvelevaksi

  • olla energisempi ja onnellisempi

  • saada vähemmällä aikaan enemmän?

Valmennuksen vetää Aino-Mari Kiianmies (ainomari.com), joka puhuu inhimillisestä työelämästä ja fiksusta johtamisesta. Hänen intohimonaan on auttaa motivoituneita yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita kohti täyttä potentiaalia, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja energistä tekemisen kulttuuria. Aino-Marin asiakkaita ovat olleet vuosien varrella niin pörssiyritysten johtajat, pienet ja isot organisaatiot kuin merkittävät julkissektorin toimijat.

Oleskelu ja opiskelu maailman parhaissa yliopistoissa (mm. University of Cambridge), kovimmissa ohjelmissa (mm. Wall Street Training Program), virikkeellisimmissä start-up-yhteisöissä (mm. Piilaakso) ja parhaiden coachien avulla (mm. Tony Robbins) näkyy, kuuluu ja maistuu kaikessa Aino-Marin tekemisessä. Hän on ammentanut urheilun ja yrittäjyyden äärikokemuksista toimivia ajattelu- ja toimintamalleja ja ottanut pöydälle elämänlaadun ja menestymisen kannalta olennaisimmat itsensä ja toisten johtamisen teemat. Hänen tekeillään oleva väitöstutkimuksensa käsittelee tulevaisuuden johtamista.

Tervetuloa tähän muutosvoimaiseen valmennukseen, jossa Aino-Mari paljastaa salaisuutensa tasapainoiseen arkeen ja äitiyteen. Valmennuksessa pääset pureutumaan tietoiskujen ja erilaisten harjoitusten kautta omaan elämääsi. Tavoitteena on, että jokaisen osallistujan arjessa muuttuu jokin asia valmennuksen kautta. 

Muistathan ottaa mukaasi muistiinpanovälineet. Osallistujat saavat valmennuksessa esitetyn materiaalin omaan käyttöönsä tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden kesto noin kaksi tuntia. 

Aika: Ke 20.11.2019 klo 17.30–19.30
Paikka: Tellus, Kontinkangas
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 13.11. klo 10.

View Event →
Nov
28
5:30 AM05:30

To 28.11.2019 MiB goes: Oulun Osuuspankki

Oulun Osuuspankki haluaa kutsua mibiläiset viettämään rennon mukavaa iltaa kanssaan Oulun Osuuspankkiin. Kevyen iltapalan lomassa pääsemme kuulemaan OP Private Oulun varainhoitajan ja talousvalmentajan Jukka Klemetin ajatuksia vaurastumisesta, sekä OP Oulun rahoitusasiantuntijan ja talousvalmentajan Heidi Vakkurin kokemuksia valmennusten tavoitteista ja onnistumisista. Mukana illassa myös OP Oulun lakimies Karolina Pennanen (varallisuuden turvaaminen) sekä OP Oulun vakuutusasianatuntija Saana Lippo (Miten turvaan itseni ja lähimmäiseni?). Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä ilta tulossa.

 Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden aikataulu

17.30 Kahvit ja tilaisuuden avaus: asiakkuuspäällikkö Susanna Alaluusua, OP Oulu

17.40 Testamentti ja perintösuunnittelu: lakimies Karolina Pennanen, OP Oulu (20 min.)

18.00 Naiset sijoittajana: varainhoitaja Jukka Klemetti, OP Private Oulu (30 min)

18.30 Talousvalmentaja – Ota oma talous haltuun valmentajan avulla (n. 15 min.)

Tauko ja vapaata keskustelua (15 min.)

19.00 Miten turvaan itseni ja lähimmäiseni?: vakuutusasiantuntija Saana Lippo, OP Oulu (30 min.)

19.30 Arvonta ja tilaisuus päättyy

Tilaisuuden kesto noin kaksi tuntia. 

Aika: To 28.11.2019 klo 17.30–19.30
Paikka: Op:n pääkonttori, Isokatu 14 A, 7.kerros
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 14.11.2019.

View Event →

Nov
7
5:30 PM17:30

To 7.11.2019 MiB goes: Talenom

Talenom on Suomen huolenpitävin ja selkokielisin tilitoimisto, joka tekee perinteiset asiat uudella tavalla.

Talenomilla uskotaan henkilökohtaiseen palveluun ja tehokkaisiin toimintamalleihin, mikä näkyy korkeana laatuna ja kustannustehokkuutena. Yrityksessä hyödynnetään moderneja sähköisiä työkaluja, jotka valjastetaan niin omaan kuin asiakkaidenkin käyttöön. Talenomin asiakkaat arvostavat myös laajaa palveluvalikoimaa, kuten mahdollisuutta käyttää Talenomin erityisasiantuntijoiden palveluja vero- ja lakiasioissa. Talenom on perustettu vuonna 1972, ja yrityksellä on 36 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä 597 asiantuntijaa.

Talenom toivottaa mibiläiset tervetulleeksi kuulemaan työskentelystä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work).  

Yritysvierailulla on tarjolla myös iltapala.

Aika: To 7.11.2019 klo 17.30-19.00
Paikka: Talenom, Yrttipellontie 2, 90230 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 31.10. klo 10.

View Event →
Nov
5
10:00 AM10:00

Ti 5.11.2019 MiB goes: Yrityskylä

Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus. Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Yrityskylän oppimisympäristö on koululaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii vastuullisena kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa. Yrityskylä tavoittaa 75% Suomen kuudesluokkalaisista ja 40% yhdeksäsluokkalaisista yli sadan yhteistyökumppanin kanssa. 

Vierailulla pääsemme tutustumaan Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan oppimisympäristöön ja näkemään miten kuudesluokkalaiset pyörittävät omaa yhteiskuntaansa yrittäjinä, työntekijöinä, kuluttajina ja kansalaisina. Luvassa taatusti innostavaa menoa! 

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 7 äitiä, jotka saapuvat yksin. Huom! Tilassa on portaita. 

Aika: Ti 5.11.2019 klo 10.00-11.30
Paikka: Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaa, Tukkitie 5, 90520 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 29.10. klo 10.

View Event →
Nov
4
6:00 PM18:00

Ma 4.11.2019 MiB After Work: Johtajakoulu - Anu-Leena Arola

Marraskuun Johtajakoulun vieraaksi saamme Idesco Oy:n myyntijohtajan, insinööri Anu-Leena Arolan. Haukiputaalla syntynyt ja Oulussa opiskellut Anu-Leena on työskennellyt suuren osan urastaan eri tehtävissä saman työnantajan palveluksessa ja vuodesta 2010 saakka myös yrityksen osaomistajana. Työnkuvan muutoksiin Anu-Leena on reagoinut suorittamalla MBA- ja HHJ (Hyväksytty hallituksen jäsen) -tutkinnot sekä ammatillisen opettajan pätevyyden. Anu-Leenan kiinnostuksen kohteita ovat tekniikan lisäksi liikkeenjohdon ja liiketoiminnan kehittäminen. Anu-Leenaan voit tutustua myös osoitteessa: https://naisjohtajat.fi/henkilot/anu-leena-arola/ 

Matkustaminen B2B-myyntityön merkeissä on tällä hetkellä iso osa Anu-Leenan arkea. Koska työ vie usein maailmalle kansainvälisten yritysasiakkaiden pariin, viihtyy Anu-Leena vapaa-aikana perheensä kanssa. Lukeminen ja ulkoilu puolison ja viisivuotiaan lapsen kanssa pitävät mielen virkeinä.

Tervetuloa marraskuun Johtajakouluun kuulemaan myyntityössä kokeneen Anu-Leenan ajatuksia B2B-myynnistä ja kasvutavoitteista pk-yrityksessä!

Tilaisuuden kesto noin kaksi tuntia. Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen ja 12 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: Ma 4.11.2019 klo 18.00–20.00
Paikka: Idesco Oy, Teknologiantie 9, 90590 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 28.10. klo 10.

View Event →
Nov
1
9:00 AM09:00

Pe 1.11.2019 MiB Mingle: Marraskuun kuukausikahvit

Kiinnostaako MiBin toiminta, mutta et ole vielä uskaltautunut mukaan? Tule kuukausikahveille kuulemaan ja kysymään toiminnastamme sekä tapaamaan verkostomme urahenkisiä äitejä! Liity siis seuraamme, vaikka et vielä olisikaan jäsen.

Voit saapua paikalle joustavasti, tulla piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on rento ja olet tervetullut juuri sillä fiiliksellä, joka sattuu olemaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena. Saat varmasti virtaa muista naisista!

Kahvittelu on omakustanteinen.
Tervetuloa kuulemaan lisää uraäitien upeasta verkostosta!

Aika: Pe. 1.11.2019 klo 09.00–11.00
Paikka: H2O Health to Organic Keskusta, Uusikatu 26, 90100 Oulu
Hinta: Maksuton. Kahvittelu on omakustanteinen.
Lapset: Tervetulleita!

Voit ilmoittautua mukaan tapahtuman Facebook-sivulla.

View Event →
Oct
29
8:30 AM08:30

Ti 29.10.2019 MiB goes: Liana Technologies

Liana Technologies on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan teknologiakumppani. Yritys tunnetaan vahvasta markkina-asemasta sekä rehellisestä ja hyvästä maineesta. Yrityksen pääkonttori on Oulussa, mutta toimistoja löytyy myös Helsingistä, Tukholmasta, Pariisista, Munchenista, Dubaisista ja Hongkongista. Liana Technologies kasvaa kovaa vauhtia ja työntekijöitä on jo 240 eri tehtävissä ympäri maailmaa. Yritys kehittää ensimmäisenä Suomessa tekoälypohjaista markkinointiteknologiaa. Saamme myös kuulla yrityksen perhekäytännöistä sekä nauttia pientä aamupurtavaa.

Aika: Ti 29.10.2019 klo 08.30–10.00
Paikka: 4 krs. Kansankatu 53, 90100 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 22.10. klo 10.

View Event →
Oct
28
5:30 PM17:30

Ma 28.10.2019 MiB Reads: Anna Perho - Suorat sanat

MiB Oulun lukupiiri tarttuu syksyn alun kunniaksi härkää sarvista ja opettelee puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä. Anna Perhon uutuusteos Suorat sanat opastaa, miten ilma kotona ja työpaikoilla raikastuu, kun vaikeista asioista ei enää vaieta. Siis jos mielessäsi on käymätön keskustelu tai asia, jossa pitäisi uskaltaa pitää puolensa, tartu kirjaan ja tule keskustelemaan sen herättämistä oivalluksista toisten äitien kanssa. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Mukaan mahtuu 7 yksin saapuvaa äitiä ja 3 äitiä lapsineen

Aika: Ma 28.10.2019 klo 17.30-19.00
Paikka: Robert’s Coffee, Isokatu 28
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 21.10. klo 10. Tapahtuman löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/909366356129302/

View Event →
Oct
17
5:30 PM17:30

To 17.10.2019 MiB Recruiting Coffee: Lokakuun rekrykahvit

Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa aktiivinaistemme mukana? Paikallisjaostossa järjestetään tapahtumia, kehitetään yritys- ja sidosryhmäyhteistyötä ja viestitään MiBistä kohderyhmille.

MiBin aktiivina kuulut sekä paikalliseen että valtakunnalliseen aktiivien verkostoon, pääset edistämään MiBin toimintaa, tutustut mahtaviin naisiin eri aloilta. Et tarvitse aiempaa yhdistyskokemusta, innostus MiBin toimintaan ja itsesi kehittämiseen riittää!

Tule mukaan rekrykahveille kertomaan minkälaista osaamista sinä voisit tuoda MiBille!

Aika: To 17.10.2019 klo 17.30-19.00
Paikka: Cafe Rooster
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
16
6:00 PM18:00

Ke 16.10.2019 MiB After Work: Johtajakoulu - Maria Kopsakangas-Savolainen

Lokakuun Johtajakoulun vieraaksi saapuva energiataloustieteen professori, taloustieteilijä, KTT, Maria Kopsakangas-Savolainen keskittyy tutkimuksessaan erityisesti sähkömarkkinoiden murrokseen, uusiutuvan energian markkinoille tuloon ja kuluttajien roolin analysointiin. Maria toimii yhteisprofessuurissa Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Suomen ympäristökeskuksessa ja johtaa näiden tutkimusorganisaatioiden yhteistä energiataloustieteen tutkimusryhmää. Työskentely kahdessa organisaatiossa mahdollistaa opetuksen, tutkimuksen ja asiantuntijatyön tiiviin vuorovaikutuksen.

Neljän lapsen äiti Maria johtaa useita hankkeita, kuten Suomen Akatemian Strategisen tutkimuksen hanke BCDC, jossa tutkijat työskentelevät useissa eri yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa. Maria toimii Fortumin säätiön hallituksessa ja Suomen Ilmastopaneelin jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Maria kuuluu myös tieteellisten lehtien ja aikakauskirjojen toimituskuntaan, ja on ehtinyt akateemisella urallaan julkaista noin 40 kansainvälistä tieteellistä julkaisua. 

Maria saatteli juuri toisen lapsensa kirjaimellisesti maailmalle, kun tämä lähti opiskelemaan neurotieteitä Skotlantiin Aberdeenin yliopistoon. Vanhin lapsista opiskelee Oulun yliopistossa ja kotona asustavat vielä lukion ekaluokkalainen ja peruskoulun kasiluokkalainen, puoliso Harri ja Suomenlapinkoira Dio. Perheen yhteisiä harrastuksia ovat musiikki sen eri ulottuvuuksissaan, laskettelu, kirjojen lukeminen ja toisten päälle puhuminen (ruokapöydässä puheenvuoroja tulee usein jakaa). Myös liikunta, erityisesti kamppailulajit, ovat lähellä perheen sydäntä. Yhteiset ruokailuhetket, mukaan lukien viikonloppuiset parin tunnin aamiaiset ovat perheelle tärkeitä.

Tervetuloa lokakuun Johtajakouluun kuuntelemaan eläväisen ja iloisen Marian kertomana miten haastavan akateemisen uran ja suurperheen äitiyden saa sovitettua samaan arkeen! Luvassa on taatusti vauhtia ja haastavia tilanteita eikä naurulta vältytä!

Tilaisuuden kesto noin kaksi tuntia. 

Aika: Ke 16.10.2019 klo 18.00–20.00
Paikka: Varmistetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 23.9.2019

View Event →
Oct
14
5:00 PM17:00

Ma 14.10.2019 MiB After work: Caps Look®, unelmien vaatekaappi

Onko sinulla kaappi täynnä vaatteita, mutta käytät niistä vain murto-osaa?
Ovatko lähdöt stressaavia, koska et meinaa löytää sopivaa päällepantavaa?
Tuntuuko vaatteiden ostaminen hankalalta ja päädyt tekemään virheostoksia?
Täyttyykö arkesi pyykkihuollosta ja jatkuvasta koko perheen vaaterumbasta? 
Oletko jo tehnyt “konmarit”, mutta vaatekaapissa jokin ei tunnu oleva kohdallaan?

Kuvittele unelmien vaatekaappi, joka sisältää vain lempivaatteistasi ja täydellisiä asukokonaisuuksia jokaiseen kohtaamaasi tilanteeseen. Aamusi ovat huolettomia ja helppoja, kun voit napata kaapistasi ylle mitä tahansa ja tiedät, että tulet olemaan tyytyväinen asuusi. Vaatekaappisi huokuu iloa ja selkeyttä. Kaikki löytyy paikoiltaan ja yhdistelet vaatteitasi monipuolisesti.

Caps Look® -menetelmä vahvistaa näkemystäsi omasta tyylistäsi, säästää kukkaroasi ja helpottaa arkeasi, jolloin aikaa jää tärkeämmille asioille. Caps Look® -konsultti ja vaatekaappijärjestäjä Vuokko Haljoki kertoo menetelmästä, jonka avulla pukeudut vaivatta tyylikkäästi tilanteeseen kuin tilanteeseen ja otat hyötykäyttöön nykyisen vaatevarastosi koko potentiaalin. Sama menetelmä toimii koko perheen vaatekaappeihin ja helpottaa niin vaatteiden ostamista kuin pyykkihuoltoakin. 

Illan aikana saat tietoa kapselipukeutumisesta ja helppoja vinkkejä, joiden avulla voit heti aloittaa matkasi kohti yksinkertaisempaa arkea ja unelmiesi vaatekaappia.

Aika: Ma 14.10.2019 klo 17.00–19.30
Paikka: Tellus Horizon, Oulun Yliopisto. Pentti Kaiteran katu 1, 90014 Oulu
Hinta: Maksuton, kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 7.10. klo 10.

View Event →
Oct
8
10:00 AM10:00

Ti 8.10.2019 MiB Mingle: Lokakuun kuukausikahvit

Tule mukaan kuukausikahveille tapaamaan muita urahenkisiä äiteja ja kuulemaan MiBin toiminnasta!

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on rento ja voit tulla paikalle juuri sen hetkisellä fiiliksellä iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat silti varmasti virtaa muista naisista!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille. Olet siis tervetullut, vaikka et ole vielä jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan lisää uraäitien upeasta verkostosta!

Aika: Ti. 8.10.2019 klo 10.00–12.00
Paikka: Vadelmatarha, Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu
Hinta: Kahvittelu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
2
5:30 PM17:30

Ke 2.10.2019 MiB After Work: LinkedIn ja henkilöbrändi sekä somen mahdollisuudet markkinoinnissa

Verkkoaseman toimitusjohtaja Tiina Räisänen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Elina Kylmäluoma tulevat kertomaan mibiläisille timanttisen digin mahdollisuuksista. Tilaisuudessa syvennytään Linkedinin käyttöön, henkilöbrändäykseen sekä somen mahdollisuuksiin markkinoinnissa.

Tiina Räisänen on TOP 50 LinkedIn-vaikuttaja Suomessa, Bonfire bisnesvaikuttaja ja näkyvä bisnesvlogaaja, jota digimarkkinoinnin kuningattareksi myös kutsutaan. Tiinalla on jo 11 vuotta taivalta takana digitaalisessa maailmassa. Matka sisältää satoja onnistuneita projekteja, satoja puheenvuoroja digistä, yrittäjyydestä ja elämästä sekä tuhansia kohtaamisia yrittäjien, johtajien ja asiantuntijoiden kanssa.

Elina Kylmäluoma on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jonka missiona on auttaa organisaatioita ottamaan kaikki hyöty irti digimaailmasta.

Tilaisuuden kesto noin kaksi tuntia. 

Aika: Ke. 2.10.2019 klo 17.30–20.00
Paikka: Business Kitchen Stage, Oulun Yliopisto. Pentti Kaiteran katu 1, 90014 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 23.9.2019

View Event →
Sep
27
11:00 AM11:00

Pe 27.9.2019 MiB Mingle: Vauvan päivän lounastreffit

Tervetuloa tutustumaan ja verkostoitumaan muiden urahenkisten äitien kanssa lounaalle. Luvassa on lounaan ohessa mielenkiintoista ja rönsyilevää keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa sekä vertaistukea ruuhkavuosiin.

Juhlitaan samalla myös Vauvan päivää. <3

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme Oulussa. 

Aika: Pe 27.9.2019 klo 11.00–13.00
Paikka: Tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumakutsussa
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

View Event →
Sep
24
6:00 PM18:00

Ti 24.09.2019 MiB After Work: Johtajakoulu

Marjo Piirto on kuluttajamarkkinoinnin ammattilainen, jolta löytyy osaamista niin brändinrakentamisesta kuin menestyksekkäiden kampanjoiden ja tuotejulkistusten toteuttamisesta. Datan sekä analytiikan hyödyntäminen digitaalisten kasvupolkujen rakentamiseksi ovat olleet viime ajat fokuksen kohteena.

Aikaisempaa kokemusta kansainvälisen markkinoinnin, tuotekehityksen ja asiakaspalvelun tehtävistä Marjolla on jo yli 15 vuoden ajalta muun muassa Polar Electrolta ja Nokialta. Tällä hetkellä Marjo työskentelee terveysteknologian kasvuyrityksessa Oura Healthissa, jossa yhdistyvät suomalaisen osaamisen kolme kirkkainta kärkeä: design, tutkimus ja huipputeknologia. Erilaiset ja erikokoiset kv-yritykset ovat olleet kukin omalla erityisellä tavallaan merkittäviä kokemuksia urakehityksen eri vaiheissa. 

Koulutukseltaan Marjo on Tekniikan DI ja KTM ja hän on kahden ihanan lapsen äiti. Liikunnallisen perheen aikataulujen yhteensovittamisen haasteet ovat arkipäivää. Perhe, ystävät, koti ja luonto ovat kuitenkin kaikkein tärkeimpiä arvoja elämässä. Tällä hetkellä Marjo opettelee vetämään tiukempia rajoja itselleni sekä myös pitämään parempaa huolta itsestään.

Motto:

“Jokainen uusi päivä on mahdollisuus tehdä pieniä valintoja tavoitteena itselle parempi huominen.”

Aika: Ti. 24.09.2019 klo 18.00-20.00
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 17.09. klo 10.

View Event →
Sep
22
12:00 PM12:00

Su 22.9.2019 MiB Recruiting Coffee: Syyskuun rekrykahvit

Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa? Oletko kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä?

Järjestämme rekrykahvit aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille. MiBin aktiivit ovat yhdistyksen toiminnan ydin. Yhdessä järjestämme MiBin tapahtumat, hoidamme viestintää ja yritysyhteistyötä sekä ajamme meille tärkeää työn- ja perheen yhteensovittamista eteenpäin yhteiskunnassa.

Tule mukaan kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä.

Aika: Su 22.9.2019 klo 12.00–14.00
Paikka: Cafe Antell Piha, Kauppurienkatu 7, 90100 Oulu
Hinta: Kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita! 

View Event →
Sep
18
9:00 AM09:00

Ke 18.9.2019 MiB Morning Club: Värit - äitiys - työminä

Millainen on toimintatyylisi töissä? Entä kotona? Millaiset ovat toiveesi ja tarpeesi toiminnalle, vuorovaikutukselle ja yhteistyölle muiden kanssa? Millaisia toiveita ja tarpeita ympärilläsi on? Miten pystyt vastaamaan niihin?

Voima Valmennus Oy:n Anu Autio tulee sparrailemaan mibiläisiä ihmisten moninaisuudesta, erilaisista toimintatyyleistä sekä erilaisista toiveista ja tarpeista työyhteisön tai tiimin toiminnalle. Aamulla keskustellaan asioista konkreettisesti Carl G. Jungin psykologiaan pohjautuvan, värikkään Insights Discoveryn maailman kautta. Opit siis lisää itsesätsi ja muista Tulenpunaisen, Jäänsinisen, Ruohonvihreän sekä Auringonkeltaisen preferenssin kautta - meistä kaikista löytyy kaikkia värejä, mutta miten ne ilmenevät sinulle?

Anu on työskennellyt Insights Discoveryn maailman parissa yli 14 vuotta, josta lähes 11 vuotta yrittäjänä. Työyhteisö- ja esimiesvalmennuksissa hyödynnettävä menetelmä antaa useiden palautteiden mukaan eväitä myös kotiin sekä harrastuksiin! Lisätietoja Anusta ja Voima Valmennuksesta löydät osoitteista www.linkedin.com/in/anuautio/ ja www.voimavalmennus.fi.

Tule mukaan juttelemaan, jakamaan kokemuksiasi ja tutustumaan syvemmin erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin niin töissä kuin kotona Anun sparrauksessa!

Aika: Ke 18.9.2019 klo 09.00-11.00
Paikka: Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53 90100 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 11.9. klo 10.

View Event →
Sep
10
5:30 PM17:30

Ti 10.9.2019 MiB Kuukausikahvit: Syyskuun kuukausikahvit

Syyskuun kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Hiukkavaaran Kotipizzassa. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta kuin aiheesta muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on rento ja voit tulla paikalle juuri sen hetkisellä fiiliksellä iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat silti varmasti virtaa muista naisista!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille. Olet siis tervetullut, vaikka et ole vielä jäsen. Ruokailu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Aika: Ti 10.9.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Kotipizza Hiukkavaara
Hinta: Ruokailu omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

View Event →
Sep
9
5:00 PM17:00

Ma 9.9.2019 MiB After work: Huijarisyndrooma ja ammatillisen itsetunnon vahvistaminen

Huomaatko joskus ajattelevasi, että elämän saavutukset tuntuvat hyvältä sattumalta eivätkä niinkään omilta ansioilta? Pelottaako, ettet oikeasti osaakaan ja että se saattaa paljastua muillekin? Usein nämä ajatukset viittaavat huijariajatteluun, jossa vääristyneet tulkinnat omasta osaamisesta tai ympäristön vaatimuksista vaikuttavat omaan ammatilliseen itsetuntoon.

Erilaisten tutkimusten mukaan huijariajattelu on yleistä varsinkin korkeakoulutettujen naisten keskuudessa. Monesti epävarmuus saattaa myös estää optimaalista toimintaa sekä rohkeutta tarttua tilaisuuksiin. Tule mukaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiasi ammatillisen itsetunnon kohentamisesta ja huijariajattelun taklaamisesta. Tapahtuma alkaa lyhyellä huijarisyndroomaa koskevalla alustuksella, jonka vetää uravalmentaja Krista Kohtakangas.

Mukaan mahtuu 9 yksin saapuvaa äitiä ja 3 äitiä lapsineen.

Aika: Ma 09.09.2019 klo 17.00–19.00
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 02.09. klo 10.

View Event →
Aug
29
5:30 PM17:30

To 29.8.2019 MiB Recruiting coffee: Elokuun rekrykahvit

Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa? Oletko kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä

Järjestämme rekrykahvit aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille. MiBin aktiivit ovat yhdistyksen toiminnan ydin. Yhdessä järjestämme MiBin tapahtumat, hoidamme viestintää ja yritysyhteistyötä sekä ajamme meille tärkeää työn- ja perheen yhteensovittamista eteenpäin yhteiskunnassa.

Tule mukaan kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä.

Aika: To 29.8.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Cafe Antell Piha, Kauppurienkatu 7, 90100 Oulu
Hinta: Kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Aug
26
8:00 AM08:00

Ma 26.8.2019 MiB Mingle: Aamupalatreffit

Maistuisko valmis aamiainen ja tuore kahvi? Tervetuloa yhteiselle aamupalahetkelle H2O Kahvilaan Oulun keskustaan. Ajatuksena on startata viikko käyntiin saman elämäntilanteen jakavien äitien kanssa. Mukaan voit liittyä olit sitten lapsen kanssa kotona tai jo töihin palannut.

Omakustanteinen aamiainen on vapaamuotoinen. Ei ennakkoilmoittautumista - tule rohkeasti tutustumaan muihin äiteihin! Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa!

Aika: Ma 26.8.2019 klo 08.00–10.00
Paikka: H2O Keskusta, Uusikatu 26, 90100 Oulu
Hinta: Omakustanteinen aamupala
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Aug
19
4:30 PM16:30

Ma 19.08.2019 ja ke 21.08.2019 MiB After Work: Positiivinen Ura – kukoista töissä -workshop

Tunnetko omat vahvuutesi? Tutkimusten mukaan ainoastaan 1/3 ihmisistä tunnistaa omat vahvuutensa. Jotta pystymme vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin ja hyödyntämään sen tarjoamat mahdollisuudet, on meidän tärkeää tunnistaa omat vahvuutemme, jotka energisoivat meitä ja joiden avulla selviämme haastavistakin työtehtävistä.

Omalla vahvuusalueella toimiessamme energisoidumme, koemme enemmän myönteisiä tunteita, löydämme merkitystä, parannamme ihmissuhteitamme ja koemme enemmän aikaansaamisen tunnetta. Vahvuuksien äärellä tunnemme olevamme luontaisimmillamme ja omia autenttisia itseämme. 

Workshopissa sukelletaan positiivisen psykologian tieteeseen vahvuuksien kautta. Toteutus on kaksipäiväinen, joista ensimmäisenä päivänä käsittelemme positiivisen psykologian tieteen selkärangaksi kutsuttuja luonteenvahvuuksia. Toisena päivänä tarkastelemme omia urapotentiaalejamme sekä uraohjauksen, että positiivisen psykologian menetelmiä hyödyntäen. Workshop sisältää oman uratarinan reflektointia, sekä muita ryhmä- ja yksilöharjoitteita. Lopuksi laadimme URAunelma-kartat  Tavoitteena on antaa konkreettisia ajatuksia ja välineitä kohti kukoistavaa (työ)elämää. Workshopin tavoitteena on rohkaista oman potentiaalin hyödyntämiseen ja uraitsevarmuuden buustaukseen. Workshop sopii sekä työssä oleville että uutta suuntaa katseleville.

Osallistujille ennakkotehtävänä on vahvuustestin tekeminen sivulla

https://www.viacharacter.org/survey/account/register josta saat valittua testin suomenkielellä. Ota vahvuuskartoituksesi tulostettuna mukaan workshoppiin. 

Positiivinen URA- workshopin mibiläisille ohjaa Mari Granholm. Hän on 3 lapsen äiti, yrittäjä, positiivisen psykologian asiantuntija ja uraohjaaja, jonka missio on auttaa ihmisiä tunnistamaan omat vahvuutensa ja auttaa rakentamaan oman näköistä elämää sekä uraa.

Aika: Ma 19.8.2019 klo 16.30–20.00 ja ke 21.8.2019 klo.16.30-20.00
Paikka: Oulun yliopisto, Tellus 
Hinta: Maksuton, kahvit omakustanteisia
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.8. klo 10.

View Event →
Aug
13
9:00 AM09:00

Ti 13.8.2019 MiB Mingle: Elokuun kuukausikahvit

Syyskauden ensimmäiset kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Cafe Roosterissa. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta kuin aiheesta muiden urahenkisten äitien kanssa. 

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on rento ja voit tulla paikalle juuri sen hetkisellä fiiliksellä iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat silti varmasti virtaa muista naisista!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille. Olet siis tervetullut, vaikka et ole vielä jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Aika: Ti 13.8.2019 klo 09.00–11.00
Paikka: Cafe Rooster, Torikatu 26, 90100 Oulu
Hinta: Kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita! (käynti vaunujen kanssa sisäpihan puolelta)

View Event →
Jun
12
5:30 PM17:30

Ke 12.6.2019 MiB After work: Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Oulun PT Studion personal trainerit Outi Seppälä ja Hanna Junkkari kutsuvat teidät hyvinvointi-iltaan keskiviikkona 12.6 klo 17.30-19.00. Outilla ja Hannalla on pitkä kokemus erilaisten ja eri ikäisten ihmisten valmentamisesta kohti parempaa ja suorituskykyisempää arkea.

Illan aikana käsitellään kokonaisvaltaista hyvinvointia, johon kuuluvat mm. uni ja palautuminen, terveellinen ravitsemus sekä sopiva harjoittelu. Näihin teemoihin pureudutaan erityisesti ruuhkavuosia elävien perheenäitien hyvinvoinnin huoltamisen näkökulmasta. Outin ja Hannan asiakasesimerkit elävästä elämästä herättävät huolehtimaan omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista nyt eikä myöhemmin.

Aika: Ke 12.6.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Oulun PT Studio, Limingantie 5, Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 5.6. klo 10.

View Event →
Jun
10
10:00 AM10:00

Ma 10.6.2019 MiB mingle: Kesäkauden avaus

Tervetuloa kahvittelemaan ja tapaamaan mibiläisiä iki-ihanaan Ainolanpuistoon. Tavataan kahvittelun ja leppoisan jutustelun merkeissä kahvila Kiikussa klo 10. Jos sää sallii, niin leikkimisestä kiinnostuneille treffit leikkipuistossa jo klo 9.30 alkaen. Tunnistetaan toisemme korvan takana olevasta kukasta. ;)

Tilaisuus on avoin kaikille toiminnassa jo mukana oleville, mutta myös uusille Mothers in Business ry:n jäsenyydestä kiinnostuneille. Voit ilmoittautua tapaamiseen merkitsemällä itsesi osallistujaksi FB-tapahtumaan.

Aika: Ma 10.6.2019 klo 10.00–11.30
Paikka: Kahvila Kiikku, Ainolanpolku 1 (Hupisaarten kaupunginpuistossa), Oulu
Hinta: Maksuton (kahvit omakustanne)
Lapset: Tervetulleita!
Tapahtumakutsu Facebook-ryhmässä. Ei erillistä ilmoittautumista.

View Event →
Jun
4
5:00 PM17:00

Ti 4.6.2019 MiB After work: Johtajakoulu - Johanna Riihijärvi

Kesäkuun johtajakouluun saamme vieraaksemme kuntokeskus Liikun toimitusjohtajan Johanna Riihijärven. Johanna on Turun kauppakorkeasta valmistunut kauppatieteiden maisteri, naisjohtaja ja yrittäjä.  Ennen Liikun perustamista Johanna on mm. rakentanut Ouluun premium-kuntokeskuksen – Liikuntakeskus Hukan.

Johanna tulee puhumaan Liikusta sekä yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä. Illan aikana saamme kuulla myös, millaista on työskennellä yrittäjänä yhdessä oman puolison kanssa. Käsiteltävinä aiheina on kysymyksiä kuten, kuinka olla monessa paikassa yhtä aikaa ja miten huolehtia siitä, että itselle tärkeille asioille löytyy aikaa arjessa silloinkin, kun lapset ovat pieniä ja aika tiukalla?

Tervetuloa kuulemaan Johannan ajatuksia sekä keskustelemaan johtajuudesta, yrittäjyydestä ja äitiydestä!

Aika: Ti 4.6.2019 klo 17.00–18.30
Paikka: Aleksinkulma, kokoustila Myllynurkka, Aleksanterinkatu 9, 90100 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 28.5. klo 10.

View Event →
May
25
9:00 AM09:00

La 25.5.2019 Jäsenseminaari: Elä ja unelmoi!

Rovaniemen ja Oulun paikallisjaostojen yhteinen jäsenseminaari aiheella Elä ja Unelmoi!

Unelmoidaan yhdessä paremmasta huomisesta ja eletään tätä hetkeä. Verkostoidutaan ja nautitaan kauniista puutarhasta.Tekoäly ja digitalisaatio muuttavat työtä ja tuovat työelämään uusia mahdollisuuksia. Miten työ muuttuu ja miten voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi myllerryksessä? Mitä kehossasi tapahtuu stressin aikana? Millaisilla pienillä muutoksilla voimme tukea hyvinvointiamme kohti tasapainoista elämää? Unelmiaan ja onnellista elämää kohti on helpompi päästä, kun keho ja mieli voivat hyvin. Entä miten löytää itse kiinnostavat asiat ja motivoitua omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta? Innostava työ ja vapaa-aika rikastuttavat toisiaan, mutta miten arki vaikuttaa työtehoon ja miten työtä voisi tuunata niin, että sieltä löytyy innostavuutta ja energiaa vapaa-alalle? Omien arvojen pohdintaa - näkyvätkö ne kalenterissasi? Kaikkea tätä on pohjoisen Suomen ensimmäinen jäsenseminaari. Tule mukaan!

Tilaisuuteen osallistuvien kesken arvotaan Oulun yrittäjänaisten antamia lahjakortteja, joista tarkemmin ilmoittautumisen yhteydessä.

Jäsenseminaarin luennot ja työpaja

Tiina Heusala - Tekoäly ja työhyvinvointi
Päivi Hytinkoski - Palaudu stressistä tehokkaasti
Johanna Vilmi - Työpaja unelma-arjesta

Esiintyjät

Tiina toimii Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennuksen tuotepäällikkönä ja vetää Työterveyslaitoksen tekoälyosaamisen kehittämistä. Tiina on myös organisaation ja liiketoiminnan kehittämisen sekä työhyvinvoinnin ammattilainen, joka unelmoi lämpimistä kesäpäivistä mökkirannassa.

Päivi on FLT ravintovalmentaja ja hänellä on usean vuoden kokemus erilaisten sairauksien hoidosta, hyvinvoinnin ja energian palauttamisesta sekä ylläpidosta ravitsemuksen avulla.

Johanna on ajatustyöläisten ja modernien organisaatioiden työhyvinvoinnin kysymyksiin erikoistunut työterveyspsykologi. Psykologin yksilövastaanottotyön lisäksi Johanna kouluttaa ja valmentaa mm. unen ja palautumisen, itsensä johtamisen, työn ja vapaan tasapainon sekä haitallisen stressin karkoittamisen teemoista. Johanna myös sparraa organisaatioiden HR:ää rakentamaan työhyvinvointia tukevia käytäntöjä ja kulttuuria. Psykologin töiden lisäksi Johanna on perustajaosakkaana uudessa, yhteisöllisyyttä ja koko perheen hyvinvointia tukevassa päiväkotiyrityksessä. Vapaa-aika menee kohta puolivuotiaan vauvan sekä nelivuotiaan kanssa touhutessa.

Edellisenä iltana on erillinen verkostoitumistilaisuus.

Aika: La 25.5.2019 klo 9.00-14.30
Paikka: Kasvitieteellinen puutarha, Oulun yliopisto, Kaitoväylä 5, 90570 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 26.4.19 klo 10.00

View Event →
May
24
7:30 PM19:30

Pe 24.05.2019 MiB extra: Elä ja unelmoi –verkostoitumistilaisuus

Haluaisitko laajentaa verkostojasi ja tutustua matalalla kynnyksellä uusiin mibiläisiin kotikaupunkisi ulkopuolelta? Kaipaisitko pientä rentoutumista ja kevyttä iltaa hyvässä seurassa?

MiB Oulu ja MiB Rovaniemi järjestävät Elä ja unelmoi –jäsenseminaarin yhteydessä mibiläisille yhteisen Elä ja unelmoi –cocktail-tilaisuuden, jossa tutustumme uusiin, upeisiin äiteihin. Luvassa pientä ice breaker –ohjelmaa sekä vapaata keskustelua ja verkostoitumista. Tule mukaan yhdistämään pohjoinen MiB!

Tilaisuus jatkuu lauantaina 25.05. Elä ja unelmoi -Jäsenseminaarilla, mutta olet tervetullut osallistumaan cocktail-tilaisuuteen vaikket pääsisi itse seminaariin.

Aika: Pe 24.05.2019 klo 19.30–21.00
Paikka: Oulussa! Tarkempi paikka ilmoitetaan kutsussa.
Hinta: Ilta on omakustanteinen.
Lapset: Tilaisuus on osoitettu vain äideille.
Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostitse 26.4.19 klo 10.00

View Event →
May
20
5:00 PM17:00

Ma 20.5.2019 MiB After Work: Johtajakoulu - Saija Niemelä-Pentti

Toukokuun johtajakouluun saamme vieraan pohjoisesta Suomesta: Rovaniemen koulutuskuntayhtymän, Redun, kuntayhtymän johtajan Saija Niemelä-Pentin. Aiemmin kasvatustieteen maisteri Niemelä-Pentti on toiminut mm. Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekkin kehittämisjohtaja-vararehtorina ja Haukiputaan sivistysjohtajana.


Niemelä-Pentillä on laaja-alainen johtamiskokemus, kokemusta koulutuksen järjestämisestä ja kehittämistoiminnasta sekä vahvaa ammatillisen koulutuksen, elinkeinoelämän ja julkisen hallinnon tuntemusta. Hän on kouluttautunut työn ohessa myös hyvinvointivalmentajaksi. Perheen ja työn yhteensovittamisen palapelissä apuna on ollut myös useita aupaireja.

Tervetuloa keskustelemaan, miten esimerkiksi nopea työelämän muuttuminen on vaikuttanut ammatillisen koulutuksen kehittämiseen ja voimaantumaan tähän rohkean naisjohtajan iltaan.

Aika: Ma 20.5.2019 klo 17.00–18.30
Paikka: Ilmoitetaan kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 13.5. klo 10.

View Event →
May
18
2:00 PM14:00

La 18.5.2019 MiB mingle: Kuukausikahvit

Toukokuun kuukausikahvit pidetään Zeppelinin Arnoldsissa, josta MiBiläiset saavat kuukausikahvien ajan pienen kahvin ja original-donitsin hintaan 5.50 € (norm. 5.90 €).

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta kuin aiheesta muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua rennon keskustelun lomassa muihin.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kun päivään on sattunut osumaan iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneen, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Aika: La 18.5.2019 klo 14–16
Paikka: Arnolds, Zeppelin, Zeppelinintie 1, 90450 Kempele
Hinta:  Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
May
16
12:00 PM12:00

To 16.5.2019 MiB Pop up mingle: #äitimyytinmurtajat

Millaisia äitimyyttejä olet itse kohdannut? Entä mitä myyteistä murtanut? Miten onnistuu työnhaku raskaana ollessa tai opiskelun yhdistäminen perhevapaaseen? Voiko työssä käydessä imettää tai uraäiti olla myös pullantuoksuinen äiti? Mikä tekee äidistä työelämän vahvan pelurin? Ja miten näyttää, että työ ja perhe todella mahtuvat samaan arkeen?

Nelivuotias MiB ja sen jäsenet ovat murtaneet joukolla äitimyyttejä tietäen ja tiedostamatta. Pop up mingleissä ympäri Suomen kuullaan alustavia tuloksia #äitimyytinmurtajat -nettikyselystä, äänestetään yleisimmistä äitimyyteistä, mietitään keinoja niiden murtamisesta ja jaetaan kokemuksia uran ja perheen yhdistämisestä!

Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki äidit sellaisia kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Voit tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan!

Huom! Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä MiBin jäsenyyttä, joten nappaa mukaan myös kaverisi vaikka ihan viime hetkellä. Tämä on loistava mahdollisuus kuulla MiBin toiminnasta ja tavata muita toiminnasta innostuneita.

Aika: To 16.5.2019 klo 12.00–14.00
Paikka: Oulun yliopisto, Juvenes Café Hub
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
May
7
5:30 PM17:30

Ti 7.5.2019 MiB After Work: Kiireisen ura- tai kotiäidin vinkit terveelliseen ja monipuoliseen ruokailuun

Onko ruokailutottumuksesi pielessä kiireisen arjen vuoksi? Onko säännöllinen ateriarytmi vain muisto menneisyydestä? Kaipaatko lisävirtaa päiviisi?

Cambridge-valmentaja, kolmen lapsen äiti Heli Pesonen auttaa työssään asiakkaita laihtumisessa, painonhallinnassa sekä antaa ravintoneuvontaa. Luennolla käydään läpi onnistumisen avaimet laihdutuksessa sekä painonhallinnassa antamalla käytännön vinkkejä ja esimerkkejä. Liikunnan osuus ja merkitys, suunnitelmallisuus ruokailussa. Lisäksi Heli kertoo oman tiensä palkkatyöläisestä toiminimiyrittäjäksi.

Aika: Ti 7.5.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Kempeleentie 7 B, Oulu.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Tilaisuuteen mahtuu max 25 henkilöä.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 30.4. klo 10.

View Event →