Rovaniemi

Filtering by: Rovaniemi
Nov
19
5:30 PM17:30

MiB reads: Työelämän kapinalliset

Tökkiikö työelämä? Ompeluseura-ryhmän perustajien uutuuskirja kertoo, miten työelämä muutetaan paremmaksi.

Nouseeko sinullakin verenpaine, kun mietit oman työpaikkasi jämähtäneitä käytäntöjä ja toimintamalleja, kellokorttikyttäämistä, pikkujouluissa vaanivia setämiehiä ja sivu suun menneitä ylennyksiä? Huippusuositun Ompeluseura-verkoston perustajien uutuuskirja pöllyyttää vanhentuneita käytäntöjä ja kertoo, miten työelämä tuodaan 2020-luvulle.

Työn sisällöt muuttuvat kehityksen mukana, mutta valitettavan usein työpaikat ja niiden käytännöt ovat jämähtäneet jonnekin ummehtuneeseen menneisyyteen. Näin ei kuitenkaan tarvitsisi olla, sillä työn voi myös organisoida fiksusti ja nykyelämän tarpeita vastaavaksi.

Suoraan asiaan rohkeasti pureutuva uutuusopas kertoo, miksi kannattaa tuntien sijaan mitata tuloksia, miksi verkostoituminen on oikeasti tärkeää ja miten välttää burnout. Jokaisella on mahdollisuus muuttaa työntekoa fiksummaksi.

”Kapinaan ei tarvita vallankumousta ja oikeita liekkejä, vaan ihmisiä, jotka vaativat ja tekevät omalla tekemisellään parempaa”, tekijät kuvailevat.

Tervetuloa lukupiiriin keskustelemaan kirjan herättämistä oivalluksista toisten äitien kanssa. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Paikka: Hostel Cafe Koti, Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Nov
26
5:00 PM17:00

MiB mingle: Sparrausta työnhakuun

Sparrausta työnhakuun -tapahtumat palailevat jälleen. Tämän kerran aiheena henkilöbrändäys.

Oletko työnhakija, joka kaipaisi ja haluaisi työnhakuun joitain uusia ideoita, tukea tai muuten vain jonkinmoista päivittämistä? Ei ole väliä, oletko työelämässä, kotiäitinä vai opiskeletko, työnhaku voi olla sinulle iso osa viikoittaista arkea.

Henkilöbrändäys, mitä se on? Pitääkö kaikkien brändätä itsensä? Mikä arvo henkilöbrändillä on työnhaussa? Henkilöbrändäyksestä on puhuttu viime aikoina paljon. Henkilöbrändäys on yksi tapa, millä käynnistää työnhaku ja tehostaa sitä.

Tule mukaan oppimaan yhdessä henkilöbrändäyksestä ja pistämään aluille se oman brändin rakentaminen.

Mukana myös Riia Valvimo, se some-tyttö ja iloinen yrittäjä.

Riia on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändeihin, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen. Häntä on haastateltu muun muassa Yle Lapin uutisiin sekä Someta duuniin -hankkeeseen, liittyen hänen omaan uratarinaansa ja henkilöbrändäykseen.

Puuheenvuorossaan Riia kertoo muun muassa miten erilaisia henkilöbrändäyksen keinoja kannattaa hyödyntää työnhaussa ja antaa vinkkejä henkilöbrändin rakentamiseen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja lapset ovat myös tervetulleita!

Paikka: Rovaniemen Kansalaistalo, Rovakatu 23, 96200 Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →

Nov
4
5:30 PM17:30

MiB Mingle: Toimiva arki

"Tiskit, pyykit, pölyt... missä välissä ehtisin näiltä hommilta olla läsnä?"'

Tule kuuntelemaan miten vapauttaa tavaroilta aikaa perheelle?

Ammattijärjestäjä Sanna Skye taustoittaa ja antaa eväitä, miten päästä kroonisesta kaaoksesta eroon.

Tämä tapahtuma on kaikille avoin, lapset ovat tervetulleita.

Paikka: Rovaniemen Kansalaistalo, Rovakatu 26, 96200 Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Oct
28
6:00 PM18:00

MiB after Work: Pikapulahdus Instagramin maailmaan

Reddon pikapulahduksessa tutustutaan rennolla ja käytännönläheisellä tavalla Instagramin käyttöön. Käymme läpi päätoiminnot ja muutamia herkullisia lisäominaisuuksia ja vinkkejä Instan tehokkaaseen käyttöön. Ja lisäksi tietysti kuvien, videoiden ja hashtagien käyttö kuuluu pikapulahduksen menuun.

Asiantuntijana toimii Jani Siivola Reddo Partners Oy:stä. Jani on sosiaalisen median sisällöntuotannon ja markkinoinnin rautainen ammattilainen. Hän toimii ELY-keskusten valtakunnallisena liiketoiminnan analyysipalvelun, markkinoinnnin ja kasvukonsultoinnin asiantuntijana.

Reddo Partners Oy on ihmisläheinen ja inspiroiva asiantuntijatoimisto, joka avustaa yrityksiä, organisaatioita ja yhdistyksiä kehittämään markkinointiaan ja digitaalisaatiotaan. Tutustu tarkemmin Reddon palveluihin verkossa tai somessa.

Lisätiedot:

Jani Siivola, toimitusjohtaja

Reddo Partners Oy

jani.siivola@reddo.fi

040 717 7815

www.reddo.fi

facebook.com/ReddoPartners

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 21.10. klo 10.

View Event →
Oct
7
5:00 PM17:00

MiB Mingle: Sparrausta työnhakuun

Sparrausta työnhakuun -tapahtumat palaavat jälleen.

Oletko työnhakija, joka kaipaisi ja haluaisi työnhakuun joitain uusia ideoita, tukea tai muuten vain jonkinmoista päivittämistä?

Työnhaku on ajankohtaista monille meistä. Ei ole väliä, oletko työelämässä, kotiäitinä vai opiskeletko, työnhaku voi olla sinulle iso osa viikoittaista arkea.

Henkilöbrändäyksestä on puhuttu viime aikoina paljon. Henkilöbrändäys on myös yksi tapa, millä käynnistää työnhaku ja tehostaa sitä.

Tämän kerran aiheena siis henkilöbrändäys.

Henkilöbrändäys, mitä se on? Pitääkö kaikkien brändätä itsensä? Mikä arvo henkilöbrändillä on työnhaussa?

Tule mukaan oppimaan yhdessä henkilöbrändäyksestä ja pistämään aluille oman brändin rakentaminen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja lapset ovat myös tervetulleita!

Paikka:
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Sep
24
3:00 PM15:00

MiB extra Äiti osaa! Nuorten MiB-äitien tulevaisuusryhmä

Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut tarjoaa meille MiBin äideille varta vasten räätälöidyn valmennuksen:

ÄITI OSAA! NUORTEN MIB-ÄITIEN TULEVAISUUSRYHMÄ

Nuori äiti, pohditko työ- tai koulutuspaikkaa? Selvitä taitosi ja tule mukaan tulevaisuusryhmään!

Äitiys ja perhe-elämä ovat vahvuus ja mahdollisuus. Vanhemmuus tuo arvokasta ja opettavaista osaamista, jonka taidot ovat siirrettävissä työelämään!

Ryhmässä tunnistat osaamisesi ja vahvuutesi sekä pääset jakamaan kokemuksia muiden 16-29-vuotiaiden MiB-äitien kanssa. Kurota unelmiisi ja tule suunnittelemaan omaa tulevaisuuttasi kohti työ- tai koulutuspaikkaa!

Ryhmässä hyödynnetään luovia harjoituksia ja käydään luottamuksellista keskustelua. Ryhmää ohjaa taiteen monitoimija Mari Mulari, jonka lisäksi jokaisella osallistujalla on kolme yksilöohjaustuokiota ryhmän uraohjaajien, Pauliinan ja Lauran kanssa. Yksilötapaamisissa saat räätälöityä ohjausta oman osaamisesi esittelyyn ja tulevaisuutesi suunnitteluun.

Ryhmän tapaamiset:

ti 24.9. klo 15.00-17.00 Unelmat ja tavoitteet

ti 8.10. klo 15.00-17.00 Osaaminen näkyväksi

ti 22.10. klo 15.30-17.30 Vanhemmuus voimavarana

ti 5.11. klo 15.00-17.00 Työelämätaidot

ti 12.11. klo 15.30-17.30 Vuorovaikutus ja ilmaisu

ti 19.11. klo 15.30-17.30 Itsensä johtaminen

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Lapset ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin kahdella tapaamiskerralla. Muutoin järjestämme lastenhoidon tarvittaessa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avoinna 3.9.-10.9.

View Event →
Sep
19
5:30 PM17:30

MiB reads: Kehnot pomot ympärilläni

Syyskuun lukupiirissä keskustellaan kehnoista pomoista ja laiskoista alaisista! :)

Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos pomosi käyttäytyy kuin hirmuhallitsija ja vaatii kohtuuttomia, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia. 

Kenties sinä ja pomosi olette persoonallisuudeltanne niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Saatat erehtyä luulemaan, että pomosi on toivoton tapaus. Älä hermostu. Tilanteeseen löytyy ratkaisuja. 

Tämän kirjan avulla opit pärjäämään jopa todella toivottoman pomon kanssa ja selviät myös hankalista työtilanteista, esimerkiksi silloin kun sinulla on paljon vastuuta muttei lainkaan valtaa. 

Entä oletko pomo, jonka ympärillä on pelkkiä vätyksiä? Onko tiimissäsi alisuoriutujia, laiskoja alaisia? Tämä kirja kertoo myös, miksi tietyt työntekijät eivät täytä odotuksiasi ja mitä voit asialle tehdä. 

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Kehnot pomot ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Jos aihe kiinnostaa, olet tervetullut jakamaan ajatuksiasi vaikket ehtisikään lukea teosta.

Paikka: Hostel Cafe Koti, Valtakatu 21, Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook tapahtuman kautta: https://www.facebook.com/events/349374759280128/

View Event →
Sep
3
5:30 PM17:30

MiB mingle: Erätauko

Miten elää kestävää lapsiperhearkea ja samanaikaisesti helpottaa ilmastoahdistusta?

Ilmastoahdistaako? Pohditko päivittäin teetkö äitinä riittävästi ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi? Entä jos arjen kiireet vain menevät ilmastotekojen ohi? Mietitkö millaisen maailman jätämme lapsillemme? Vai "ahdistaako" kenties se että ei yhtään ilmastoahdista? Pyöriikö päässäsi Brasilian sademetsäpalojen vaikutus suhteessa teidän perheen ilmastotekoihin? Tule keskustelemaan rakentavasti, kuulemaan, oivaltamaan ja lisäämään meidän yhteistä ymmärrystä siitä, miten voimme elää kestävää lapsiperhearkea ja silti olla ilmastoahdistumatta tai ainakin lievittää sitä.

ERÄTAUKO on SITRA:n kehittämä menetelmä rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun käymiseen huutamisen, päälle puhumisen ja kilpaa kehumisen sijaan. Tarkoitus ei ole tehdä päätöksiä eikä vakuuttaa toisia oman mielipiteen paremmuudesta vaan lisätä ymmärrystä, saada oivalluksia ja voimaantua. Ennen erätauko-keskustelua / sen välissä kokeilemme (jos sää sallii ja jos olemme laavulla) metsäkylpyä, joka on tutkitusti rentouttava, virkistävä ja tehokas menetelmä hyötyä metsän terveys-ja hyvinvointivaikutuksista lyhyessäkin ajassa. Tämä metsäkylpy on leikkimielinen ja suunnattu lapsiperheille. Pukeuduttehan lämpimästi. Saatamme istuskella tai jopa maata metsässä - joten mettäkamppeet ovat paras valinta, tai voit ottaa istuin/makuualustan mukaan.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

Paikka: Kirkonjyrhämän laavu, Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Aug
27
6:00 PM18:00

MiB Goes: Natural Beauty

MiB Rovaniemi aloittaa syksyn "back to work" -teemalla tutustumalla Natural Beautyyn. Tämä ekokauneushoitola luomukosmetiikkamyymälän kera on upea esimerkki arvo-ohjautuvasta yrittäjyydestä Rovaniemen sydämessä. Luomukosmetiikka voi nimittäin olla myös arvovalinta.

Natural Beauty -hoitola on erikoistunut luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja ayurvedaan. Hoitolan yhteydessä olevasta OM Organic Beauty -myymälästä löydät useita erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita.

Illan aikana kuulemme ensiksi yritysesittelyn arvo-ohjautuvasta yrittäjyydestä, jonka jälkeen pääsemme tutustumaan korkealaatuisiin luomuraaka-aineisiin pohjaaviin ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteisiin.

Yhdellä meistä MiB-osallistujista on mahdollisuus kokeilla tuotteita ammattilaisen tekemän esittelymeikin muodossa - tämä arvonta on käynnissä Facebookissa Mothers in Business Rovaniemi -ryhmässä julkaistun tapahtuman keskusteluketjussa. Ilmoita halukkuutesi osallistua esittelymeikin arvontaan kommentoimalla kyseistä tapahtumaa "osallistun meikkauksen arvontaan".

Esittelymeikin arvontaan voi osallistua ma 26.8.2019 klo 18 saakka, jonka jälkeen voittaja arvotaan (voittajalle ilmoitetaan).

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma on tällä kertaa vain äideille hoitolan pienen tilan vuoksi.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 20.8. klo 10. Mukaan mahtuu maksimissaan kymmenen äitiä.

View Event →
Aug
15
5:30 PM17:30

Mib reads: Minun tarinani Michelle Obama

Syksyn ensimmäisessä lukupiirissä tutustutaan Yhdysvaltojen entisen ensimmäisen naisen intiimeihin, vaikuttaviin ja inspiroiviin muistelmiin. 

Vaikutusvaltansa ja saavutustensa johdosta Michelle Obamasta on tullut yksi aikamme ikonisimmista naisista. Yhdysvaltain presidentin puolisona - ensimmäisenä afroamerikkalaisena - hän kehitti Valkoista taloa aiempaa lämminhenkisemmäksi ja tasapuolisemmaksi paikaksi ja puhui vahvasti myös naisten ja tyttöjen puolesta.

Pohdiskelevissa ja kiehtovissa muistelmissaan Michelle Obama avaa elämäänsä ja kertoo kehityksestään: lapsuudesta Chicagon eteläosassa, työskentelystään johtotehtävissä ja tasapainoilusta äitiyden ja työn asettamien vaatimusten välillä sekä vuosista maailman kuuluisimmassa talossa. 

Tervetuloa mukaan lukupiiriin keskustelemaan aiheesta ja aiheen vierestä! Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 8.8. klo 10. Mukaan mahtuu viisi yksin saapuvaa äitiä ja viisi äitiä lapsineen.

View Event →
Jun
5
6:30 PM18:30

MiB Goes: Tavarataivas Ajantasku

#MiBLovesUs - kesäkuussa luvassa yhteistyötä ja kesäistä inspiraatiota niin omaan arkeen kuin kotiin!

Rovaniemen Mothers in Business ja ELOnaiset yhteistyössä:

Haluaisitko jakaa ajatuksia ja kokemuksia työ- ja perhe-elämän yhdistämisestä? Haluatko kehittää itseäsi ja vahvistaa osaamistasi myös perhevapailla ollessa? Miten huolehtia omasta hyvinvoinnista arjen keskellä? Miten sujuvoittaa kodin järjestystä?

Toukokuussa juhlittiin äitiyttä - kesäkuussa jatkamme äitien yhteistyön ja hyvinvoinnin merkeissä MiB goes -yritysvierailulla ja sisustusillalla Tavarataivas Ajantaskussa Rinteenkulmassa. Kuulemme kesän uusista trendeistä.

Ja huom, vain meille: Tuotteet -20%, paitsi Umage, Paperino, MapOulu, JdA.

Lisätietoja yrityksestä: likiliike.fi/yritys/tavarataivas-ajantasku

Facebook: Tavarataivas Ajantasku

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä ELOnaisten (Elo ry) kanssa.

Paikka: Tavarataivas Ajantasku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 29.5. klo 10.

View Event →
Jun
3
5:00 PM17:00

MiB Mingle: Sparrausta työnhakuun

Sparrausta työnhakuun -tapahtumassa tämän kerran aiheena verkostoituminen.

Verkostoituminen, mitä se on ja miten se tapahtuu? Pitääkö kaikkien verkostoitua? Mitä hyötyä verkostoitumisesta on?

Tule mukaan kuulemaan kaikki tarpeellinen verkostoitumisesta.

Mukana Heidi Alariesto, todellinen verkostoitumisen ammattilainen. Heidi on toiminut kolmessa eri järjestössä niin paikallisissa, maakunnallisissa kuin valtakunnallisissa luottamustehtävissä. Nyt Heidi ratkoo työelämän kohtaanto-ongelmaa työssään kehitysjohtajana VMP:lla. "Verkostoituminen sanan synonyymi on auttaminen" toteaa Heidi ja pitää juuri verkostoitumistaitoa yhtenä työelämän tärkeimmistä taidoista.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Paikka: Hostel Café Koti, Valtakatu 21
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
May
25
9:00 AM09:00

Jäsenseminaari: Elä ja unelmoi!

Rovaniemen ja Oulun paikallisjaostojen yhteinen jäsenseminaari aiheella Elä ja Unelmoi! Unelmoidaan yhdessä paremmasta huomisesta ja eletään tätä hetkeä. Verkostoidutaan ja nautitaan kauniista puutarhasta.

Tekoäly ja digitalisaatio muuttavat työtä ja tuovat työelämään uusia mahdollisuuksia. Miten työ muuttuu ja miten voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi myllerryksessä? Mitä kehossasi tapahtuu stressin aikana? Millaisilla pienillä muutoksilla voimme tukea hyvinvointiamme kohti tasapainoista elämää? Unelmiaan ja onnellista elämää kohti on helpompi päästä, kun keho ja mieli voivat hyvin. Entä miten löytää itse kiinnostavat asiat ja motivoitua omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta? Innostava työ ja vapaa-aika rikastuttavat toisiaan, mutta miten arki vaikuttaa työtehoon ja miten työtä voisi tuunata niin, että sieltä löytyy innostavuutta ja energiaa vapaa-alalle? Omien arvojen pohdintaa - näkyvätkö ne kalenterissasi?

Kaikkea tätä on pohjoisen Suomen ensimmäinen jäsenseminaari. Tule mukaan! Oulun yrittäjänaiset ovat antaneet lahjakortteja, joita arvotaan tilaisuuteen osallistuneiden kesken. Niistä tarkemmin ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli olet kiinnostunut kimppakyyti mahdollisuudesta, ole yhteydessä Rovaniemen MiB aktiiveihin!

Jäsenseminaarin luennot ja työpajat:

Tiina Heusala - Tekoäly ja työhyvinvointi

Päivi Hytinkoski - Palaudu stressistä tehokkaasti

Johanna Vilmi - Työpaja unelma-arjesta

Esiintyjät:

Tiina Heusala toimii Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennuksen tuotepäällikkönä ja vetää Työterveyslaitoksen tekoälyosaamisen kehittämistä. Tiina on myös organisaation ja liiketoiminnan kehittämisen sekä työhyvinvoinnin ammattilainen, joka unelmoi lämpimistä kesäpäivistä mökkirannassa.

Päivi on FLT ravintovalmentaja ja hänellä on usean vuoden kokemus erilaisten sairauksien hoidosta, hyvinvoinnin ja energian palauttamisesta sekä ylläpidosta ravitsemuksen avulla.

Johanna on ajatustyöläisten ja modernien organisaatioiden työhyvinvoinnin kysymyksiin erikoistunut työterveyspsykologi. Psykologin yksilövastaanottotyön lisäksi Johanna kouluttaa ja valmentaa mm. unen ja palautumisen, itsensä johtamisen, työn ja vapaan tasapainon sekä haitallisen stressin karkoittamisen teemoista. Johanna myös sparraa organisaatioiden HR:ää rakentamaan työhyvinvointia tukevia käytäntöjä ja kulttuuria. Psykologin töiden lisäksi Johanna on perustajaosakkaana uudessa, yhteisöllisyyttä ja koko perheen hyvinvointia tukevassa päiväkotiyrityksessä. Vapaa-aika menee 4-veen ja kohta 6kk vauvan kanssa touhutessa.

Edellisenä iltana on erillinen verkostoitumistilaisuus.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 26.4. klo 10.00

View Event →
May
24
7:30 PM19:30

MiB extra: Elä ja unelmoi –verkostoitumistilaisuus Oulussa

Haluaisitko laajentaa verkostojasi ja tutustua matalalla kynnyksellä uusiin mibiläisiin kotikaupunkisi ulkopuolella? Kaipaisitko pientä rentoutumista ja kevyttä iltaa hyvässä seurassa?

Oulun ja Rovaniemen paikallisjaostot kokoontuvat yhdessä viettämään iltaa, ja tutustumaan toisiinsa rennoissa ja mukavissa merkeissä. Luvassa pientä ice breaker –ohjelmaa sekä vapaata keskustelua ja verkostoitumista. Tule mukaan yhdistämään pohjoinen MiB!

Tilaisuus jatkuu lauantaina 25.5. Elä ja unelmoi -Jäsenseminaarilla, mutta olet tervetullut osallistumaan cocktail-tilaisuuteen vaikket pääsisi itse seminaariin.

Paikka: Oulussa! Tarkempi paikka ilmoitetaan sähköpostikutsussa.
Hinta: Ilta on omakustanteinen.
Lapset: Tilaisuus on osoitettu vain äideille.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 26.4. klo 10.00

View Event →
May
15
6:00 PM18:00

Positiivista perhepuhetta varhaiskasvatuksesta

Laadukas varhaiskasvatus, mitä se on?

Laadukas ja turvallinen varhaiskasvatus on sijoitus lastemme tulevaisuuteen. Laadukas ja perheiden saatavilla oleva varhaiskasvatus on edellytys myös vanhempien työssäkäynnille. Parhaimmillaan varhaiskasvatus on siis koko perheen etu ja koko perheen hyvinvointia tukeva tekijä.

Miten voisimme paikallisesti kehittää varhaiskasvatusta laadukkaammaksi?

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla keskustelemaan varhaiskasvatuksen tilanteesta, saada oma äänesi kuuluviin ja olla oman näkemyksesi kautta kehittämässä varhaiskasvatusta laadukkaammaksi.

Otatko sinä haasteen vastaan ja tulet mukaan?
Keskusteluillassa esille nousseet asiat viedään eteenpäin koulutuslautakuntaan.
Tilaisuus on kaikille avoin.

Paikka: Päiväkoti Kotola, Ritarinne 10
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
May
13
5:30 PM17:30

MiB After work: Sijoita lapsesi tulevaisuuteen - Aloita ajoissa

Kuinka aloittaa säästäminen ja miksi se on tärkeää? Miten säästämisessä pääsee helposti alkuun ja miten löydän oikean tavan säästää? Mikä on rahasto ja mitä etuja siitä on tilille säästämiseen verrattuna? Miksi lapselle säästäminen on erityisen hyödyllistä?

Vierailemme Säästöpankissa Ainonkadulla, jossa asiantuntijana on säästöpankkiiri, sijoituspäällikkö Markus Vitikka. Hän avaa meille säästämisen maailmaa rennolla ja käytännönläheisellä otteella.

Tarjolla pientä iltapalaa. Tilaisuudessa mahdollisuus lastenhoitoon.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus varata tilaisuuteen maksuton lastenvahtipalvelu.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 6.5. klo 10.00.

View Event →
May
6
5:00 PM17:00

Ma 6.5.2019 MiB Mingle: Sparrausta työnhakuun

Oletko työnhakija, joka kaipaisi ja haluaisi työnhakuun joitain uusia ideoita, tukea tai muuten vain jonkinmoista päivittämistä? Oletko työnhakija, joka haluaa verkostoitua?

Työnhaku on tänä päivänä hyvinkin ajankohtaista niin monille meistä. Ei ole väliä, oletko työelämässä, kotiäitinä vai opiskeletko, työnhaku voi olla sinulle osa viikoittaista arkea.

Jos koet työnhaun jollain tapaa itsellesi ajankohtaiseksi, tule mukaan käynnistämään työnhakusi tai pistämään siihen entistä suurempia kierroksia yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Paikka: Hostel Café Koti, Valtakatu 21
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!View Event →
Apr
29
5:00 PM17:00

MiB Recruiting Coffee

Haluatko parantaa äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa? Haluatko helpottaa työn ja perheen yhdistämistä? Haluatko olla mukana luomassa perheenäideille uusia mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen, työelämätaitojen ja hyvinvoinnin kehittämiseen sekä verkostoitumiseen erilaisten tapahtumien kautta?

Jos haluat, niin ryhdy MiBin aktiiviksi!
Tule tutustumaan MiBin toimintaan ja kuulemaan, että mitäpä se aktiivin homma oikein on ja mitäpä me aktiivit oikein tehdään!

MiBin aktiivina sinulla on hienot mahdollisuudet verkostoitua ja kehittää sitä omaa osaamista. MiB tarjoaa monipuolisesti kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan. Tämä vapaaehtoistyö kannattaa, se antaa paljon enemmän kuin ottaa!

Tervetuloa, tapahtuma on kaikille avoin! Lapset ovat myös tervetulleita! :)

Paikka: Repolaisen taukopaikka, kauppakeskus Revontuli
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Apr
17
5:30 PM17:30

MiB Reads: Uraäidin selviytymisopas

Uraäidin selviytymisopas - tarinoita ruuhkavuosien kuningattarilta on Anni Erkon koostama teos uran, perheen ja hyvinvoinnin yhteensovittamisesta. Kirjassa haastatellaan äitejä, jotka ovat kukin omalla tavallaan yhdistäneet uran ja perheen. Näitä tarinoita täydentävät eri alojen asiantuntijoiden vinkit hyvinvoinnin ja "täysjärkisyyden" säilyttämiseen ruuhkavuosien aikana. Tästä löytää jokainen äiti jotain mihin samaistua!

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan, miten itse olet (tai voisit olla) omien ruuhkavuosiesi kuningatar. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 10.4. klo 10. Mukaan mahtuu viisi yksin saapuvaa äitiä ja viisi äitiä lapsineen.

View Event →
Apr
13
10:00 AM10:00

MiB Goes: Dash Lapland

Dash Lapland on työssäkäyville ja opiskelijoille suunnattu, kansainvälinen design hackathon -tapahtuma. Hackathon on osallistujille ilmainen ja avoin kaikille koulutustaustasta riippumatta. Voisitko sinäkin hurahtaa luovaan ongelmanratkaisuun, mutta tämä intensiivinen viikonloppu ei onnistunut tällä kertaa. Meillä on sinulle ratkaisu! Dash Lapland tarjoaa MiB-äideille intron design hackathoniin ja design thinkingiin. Intron jälkeen jäämme vielä kuulemaan Tuija Seipellin innostavan puheenvuoron.

Tuija Seipell on Kanadassa asuva  luovuuden lähettiläs, The Cool Hunterin päätoimittaja, maailman luetuin suomalainen bloggaaja, kosmopoliitti, konsultti ja puhuja, joka ei jätä kuulijoitaan kylmäksi. Hän on asiakaskokemuksen, kaupan, matkailualan, muotoilun, luovuuden, motivaation, tunteiden ja toivon puolestapuhuja. Asiakkaina hänellä on eri alojen globaaleja suuryrityksiä ja monikansallisia organisaatioita, kuten Harley-Davidson ja Nike, pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä kaupunkien ja valtioiden eri osastoja.

Käy tutustumassa myös DASH Lapland -tapahtumaan:https://www.hackathon.com/event/dash-lapland---are-you-brave-enough-5c640b960318b9001b22ccc0

Tervetuloa! Halukkaiden kanssa voimme jatkaa tilaisuuden päätteeksi yhteiselle lauantailounaalle.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 6.4. klo 11. Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä yksin.

View Event →
Apr
12
10:00 AM10:00

Pe 12.4. MiB webinaari paluu perhevapaalta - tiedätkö oikeutesi?

Missä tilanteissa työnantajalla on oikeus irtisanoa, lomauttaa tai siirtää muihin tehtäviin perhevapaita käyttävä työntekijä? Millainen on osittaisella perhevapaalla olevan asema? Entä jos määräaikaista työsopimusta ei olekaan jatkettu? Mitenvoin sujuvoittaa töihinpaluuta?

Tervetuloa mukaan pe 12.4. klo 10 webinaariin, jossa käydään läpi perhevapaalta paluuseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä, kuten paluun yhteydessä huomioon otettavia asioita ja työntekijän oikeuksia. Vastaamme webinaarin aikana myös kuulijoiden kysymyksiin. Voit esittää kysymyksiä jo etukäteen kouluttajalle ilmoittautumislomakkeella.

 Webinaari järjestetään yhteystyössä Tekniikan Akateemisten kanssa. Kouluttajana on Emma Aho, hän toimii lakimiehenä TEKissä ja neuvoo liiton jäseniä työsuhteeseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Aho on syventänyt asiantuntijuuttaan perhevapaalta paluun kysymyksiin myös pro gradu -tutkielmansa kautta, jossa käsitteli aihetta oikeudellisesta näkökulmasta.
 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse ja ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat osallistumisohjeet. Webinaarista on saatavilla tallenne, joka on katseltavissa kaksi viikkoa. Jaamme tallenteen tilaisuuden jälkeen MiBin jäsenten omassa Facebook -ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/MothersInBusiness/

View Event →
Apr
1
5:30 PM17:30

MiB After work: Unelmasta tavoitteeksi

Onko sinulla kytenyt pinnan alla poltteleva ajatus, unelma jostain uudesta? Haluaisitko lähteä opiskelemaan uutta alaa? Haaveiletko yrittäjyydestä? Haluaisitko edetä uralla, ja ottaa lisää vastuuta? Vai onko sinulla unelma kehittää itseäsi urasi ulkopuolella? Tule tutustumaan keinoihisi unelmasi saavuttamiseksi, sekä saamaan tukea ensimmäisen askeleesi tiedostamiseen ja ottamiseen. Mikäli kaipaat elämääsi jotain, muttet vielä tiedä mitä, tule ottamaan selvää vaihtoehdoistasi.

Koulutuskeskus Moolin toimitusjohtaja Minna Rimpiläinen on Taiteen maisteri, Logoart –taideterapiaohjaaja ja Elämäntaide – sekä Avekki -kouluttaja. Mooli on erikoistunut työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden lisäämiseen työyhteisöissä. Turvallinen ja hyvinvoiva työyhteisö syntyy konkreettisista teoista sekä mielen ja kehon hyvinvoinnista. Mooli tarjoaa koulutuksiensa yhteydessä käytännön välineitä työhön ja arkeen vietäväksi.

Mibiläinen saa ottaa tilaisuuteen mukaan avecikseen ystävänsä, joka ei ole MiBin jäsen.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse. Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja viisi äitiä yksin.

View Event →
Mar
27
5:30 PM17:30

MiB mingle: Positiivista perhepuhetta

Mothers in Business ry haluaa olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa työ ja perhe kuuluvat luonnollisesti samaan arkeen ja jossa molemmilla vanhemmilla on tasa-arvoiset mahdollisuudet toteuttaa itseään sekä käyttää osaamistaan työelämässä. Näitä tavoitteita varten tarvitaan uudenlaista perhepolitiikkaa, laadukkaita päivähoitopalveluita sekä työn ja perheen yhteensovittamista tukevia käytäntöjä.

Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen keskustelemaan näistä tärkeistä teemoista! Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten vanhemmat yksin tai lasten kanssa sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Paikka: MLL Lapin piiri, Pirkkakatu 2, Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
23
11:00 AM11:00

MiB extra: Lasten Design lauantai

Mothers in Business Rovaniemi, Taidekehystämö Hyvärinen ja Arctic Design Shop tuovat Arctic Design Lauantaissa yhteen pienet, arktiset muotoilijat. Lapset saavat yhdessä jättää jälkensä joukkoteokseen, jonka aiheena on Minun arktinen onneni. Yhteiset vesiväritaideteokset nostetaan taidenäyttelyyn Taidekehystämö Hyväriselle ja Arctic Design Shopille ajalle 25.–31.3.

Lasten nauttiessa luomisvimmastaan vanhemmat voivat hörpätä kupin kahvia, ja vaihtaa muutaman sanan aikuisten juttuja yhdessä Mothers in Business –aktiivien kanssa.

Yhteistyössä:

Arctic Design Shop on design-liike, joka tarjoilee valikoidun kattauksen Arktisen muotoilun tuoreita helmiä. Edustamiamme suunnittelijoita ovat muun muassa useat lappilaiset muotoilijat, Lapin yliopiston opiskelijat ja –alumnit sekä valikoidut brändit eteläisemmästäkin Suomesta. Arctic Design Shop sijaitsee Valtakatu 24:ssä.

Taidekehystämö Hyvärisellä on paljon erilaisia askartelu ja taidetarvikkeita sekä kehystämö. Vauvasta vaariin löytyy kaikkea erilaista tarviketta. Liike sijaitsee Jaakonkatu 5.ssä.

Paikka: Kauppakeskus Revontuli
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
19
5:30 PM17:30

MiB reads: Minna Rytisalo - Rouva C.

Tasa-arvon teemakuukauden kunniaksi lukupiirimme seuraava teos on Minna Rytisalon romaani Rouva C. Tämä mukaansatempaava teos yhdistää faktaa ja fiktiota Minna Canthin elämästä. Samalla se on katsaus 1800-luvun lopun avioliittoon, ystävyyteen ja naisten asemaan yhteiskunnassa. Mikä sen parempi ajankohta lukupiirille kuin tämän merkkihenkilön liputuspäivä ja 175. juhlavuosi!

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan naisten asemasta sekä vaikuttamismahdollisuuksista tänään sekä tulevaisuudessa. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.3. klo 10. Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen sekä 5 yksin saapuvaa äitiä.

View Event →
Mar
13
5:00 PM17:00

MiB mingle: Design thinking: CASE MiB Rovaniemi

Mothers in Business haluaa tukea ja innostaa äitejä kehittämään itseään. Haluatko jakaa MiB ilosanomaa kaikille työssäkäyville äideille? Oletko pohtinut, että MiB voisi olla sinun juttu, mutta et ole vielä avain vakuuttunut. Tule avoimeen Mingleen ja anna meidän vakuuttaa sinut. Koska haluamme tarjota aina jotain lisäarvoa verkostoitumiselle ja vertaistuelle teemana on tällä kertaa Design Thinking. Tilaisuuden alustajaksi saapuu Dash Laplandin toimitusjohtaja Jussi Korhonen, joka tutustuttaa meidät muotoiluajattelun saloihin. Tapahtuman aikana tutustumme työskentelyyn myös käytännössä: CASE MiB Rovaniemi – jäsenhankinta ja näkyvyys.

Dash Lapland on työssäkäyville ja opiskelijoille suunnattu, kansainvälinen design hackathon -tapahtuma. Hackathon on osallistujille ilmainen ja avoin kaikille koulutustaustasta riippumatta. Tilaisuus järjestetään huhtikuussa Rovaniemellä. Käy tutustumassa myösDASH Lapland -tapahtumaan, oletko tarpeeksi rohkea hakemaan mukaan ja hurahtamaan luovaan ongelmanratkaisuun? https://www.hackathon.com/event/dash-lapland---are-you-brave-enough-5c640b960318b9001b22ccc0

Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen keskustelemaan näistä innostavista teemoista! Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten vanhemmat yksin tai lasten kanssa sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Paikka: Hostel Café Koti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
11
5:00 PM17:00

MiB After work: Mistä työhyvinvointisi rakentuu?

Jokaisella meillä on käsitys hyvin sujuvasta työarjesta ja mielekkyyttä tuottavista asioista. Toisaalta tiedossa ovat myös ne tekijät, jotka verottavat jaksamista. Mitä asialle voisi tehdä? Miten voisin itse tunnistaa ja vahvistaa työhyvinvointiani? MiB Rovaniemi kutsuu kaikki asiasta kiinnostuneet jakamaan kokemuksia ja löytämään voimaa oman työhyvinvoinnin vahvistamiseen. Tilaisuuden vetäjänä toimivat työkseen työhyvinvointia konkreettisin ottein kehittävä Salla Kivelä sekä armollisesta itsensä johtamisesta pian väittelevä Krista Kohtakangas.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 4.3. klo 10. Mukaan mahtuu 5 yksin saapuvaa äitiä sekä 5 äitiä lapsineen.

View Event →
Feb
21
5:30 PM17:30

To 21.2.2019 MiB reads: Juu ei - pieni kirja priorisoinnista

"Vähemmän riittää, kun sen tekee hyvin" (Saku Tuominen)

Jokainen meistä tietää, miltä hyvä elämä näyttää. Mutta miksi emme osaa sanoa ei asioille, jotka vievät meitä yhä kauemmas siitä, mitä haluamme? Tai kyllä asioille, jotka toisivat meille paljon iloa? Juu ei tarjoaa hyvin yksinkertaisen priorisointimallin, jonka avulla jokainen meistä voi parantaa elämäänsä - sekä työssä että työn ulkopuolella.

Yrittäjä ja kirjailija Saku Tuominen kannustaa tuoreessa kirjassaan Juu ei – Pieni kirja priorisoinnista luopumaan elämässä asioista, jotka uuvuttavat ja tuntuvat merkityksettömiltä. Priorisoimalla voi olla enemmän läsnä hetkessä ja ennen kaikkea tehdä paremmin sen, mitä on tekemässä.

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan, miten taklata kiirettä ja löytää aikaa oikeasti tärkeille asioille. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 14.2. klo 10.

View Event →
Feb
18
10:00 AM10:00

Ma 18.2.2019 MiB Mingle: Recruiting Coffee

Kaikille avoimilla helmikuun treffeillä keskustelemme päivänpolttavista aiheista ja kerromme lisää toiminnastamme. Olet tervetullut piipahtamaan pikaisilla kahveilla tai istahtamaan rauhassa alas, lasten kanssa tai itseksesi. Etsimme lisää aktiiveja tiimiimme, joten kerromme mielellämme lisää aktiivina toimimisesta kaikille kiinnostuneille. Aktiivina voit toimia omien resurssiesi mukaan, kehittää ammatillista osaamistasi, jakaa tietotaitoasi sekä tuoda oman panoksesi toimintamme kehittämiseen.

Nappaa siis kahvi tai smoothie matkaan, ja piipahda nautiskelemaan aamupäivästä mielenkiintoisten aiheiden parissa!

Paikka: Repolaisen taukopaikka, Kauppakeskus Revontuli
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!


View Event →
Feb
16
4:30 PM16:30

La 16.2.2019 MiB goes: Tavarataivas Ajantasku

#MiBYstis2019 - helmikuussa juhlitaan ystävyyttä!

Kaipaatko ystävää, jonka kanssa jakaa ajatuksia urasta sekä kokemuksia työ- ja perhe-elämän yhdistämisestä? Haluatko kehittää itseäsi ja vahvistaa osaamistasi myös perhevapailla ollessa? Tule mukaan Mothers in Business -toimintaan!

Ystävänpäiväviikolla Rollon mibiläiset nauttivat ystävyydestä MiB goes -yritysvierailun ja sisustusillan merkeissä Tavarataivas Ajantaskussa Rovakadulla. Kuulemme kevään uusista trendeistä.

Tähän tapahtumaan voit tuoda mukaan ystäväsi, joka ei vielä ole MiBin jäsen - onhan ystävänpäivä!

Kaikkien iltaan osallistuneiden kesken arvotaan LikiLiikkeen lahjakortti.

Lisätietoja yrityksestä:

likiliike.fi/yritys/tavarataivas-ajantasku

Facebook: Tavarataivas Ajantasku

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 09.02. klo 10.

View Event →
Feb
11
5:30 PM17:30

Ma 11.2.2019 MiB After work: Osaaminen esiin -sparrauspaja

Miten tunnistaa ja sanoittaa oma osaaminen? Miten ja missä sitä pitäisi tuoda esille? Kaipaisitko konkreettisia työkaluja ja harjoituksia esim. hissipuheen tai kärkiosaamisesi muotoiluun?

Mothers in Business Rovaniemi ja Ompeluseura Lappi kutsuvat yhdessä Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalveluiden asiantutijat vetämään meille sparraustyöpajaa, jossa voi yhdessä työstää omaa osaamista näkyväksi.

Ompeluseura on vuonna 2014 luotu alusta, jolla naiset voivat keskustella työelämästä sekä verkostoitua. Ompeluseuran Facebook-ryhmässä on jäseniä jo yli 20 000 ja ryhmä on jakautunut jo useisiin kahvihuoneisiin sekä eri alojen ja alueiden ryhmiin, mukaan lukien tänne Lappiin.

Ilmoittaudu mukaan ennakkoon! Muista ilmoittaa myös lapset, jotta voimme huomioida sen järjestelyissä. Tervetuloa!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 4.2. klo 10.

View Event →
Feb
5
5:30 PM17:30

Ti 5.2.2019 After work: MutsFit

Tiesitkö, että hyvässä kunnossa olevat lantionpohjan lihakset lisäävät virtsanpidätyskykyä, vähentävät alaselkäkipuja, parantavat ryhtiä ja lisäävät seksuaalista nautintoa? Hyvä lihashallinta edistää raskaudesta ja synnytyksestä palautumista ja vaikuttaa mm. vatsalihasten erkauman tehokkaampaan palautumiseen.

Liisa Kinnunen ja Linda Nieminen ovat äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutteja, jotka toimivat perustamassaan MutsFit -tiimissä. MutsFit järjestää yksilöohjausta, pienryhmäohjauksia ja kursseja äideille niin livenä kuin netissä. Illan aikana pääset sukeltamaan lantionpohjan- sekä muiden syvien vatsalihasten saloihin ja osallistumaan ks. lihasten yhteistreeniin. Jos itseltäsi löytyy jumppamatto, voit ottaa sen mukaan. Matto ei ole kuitenkaan välttämätön.

Lisätietoa toiminnasta löydät sivuilta: www.mutsfit.fi

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 29.1. klo 10.

View Event →