Seinäjoki

Filtering by: Seinäjoki
Aug
20
10:00 AM10:00

Ti 20.8. MiB mingle: Pienten lasten äitien aamupäivätreffit

Oletko päivisin kotona ja kaipaat seuraa muista samanhenkisistä äideistä? Tervetuloa minglailemaan! Aloitetaan syyskausi mukavassa seurassa rupatellen. Tapaamme kirjaston kahvilassa, josta voimme tarvittaessa siirtyä väljempiin tiloihin tai ulos. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla piipahtamaan tai viihtymään koko ajaksi. 

 MiB minglessä tapaat muita uraäitejä ja pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä. Mingleihin ovat tervetulleita MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi.

View Event →
Aug
25
12:45 PM12:45

Su 25.8. MiB Mingle: MiB-äitien språkbad

Mibin kielikylvyn syyskausi starttaa poikkeuksellisesti viikonloppuna. Osallistumme klo 13 Vanhan Vaasan museon ilmaiselle ruotsinkieliselle yleisöopastuskierrokselle ja sen jälkeen voimme jatkaa kielikylpyä museon kahvilassa Falanderin kellarissa. Tavataan ennen kierrosta museon sisäänkäynnin lähettyvillä. Tilaisuus on julkinen ja maksuton.

Huom. Museon tilat eivät sovi liikuntarajoitteisille, joten lastenvaunujen kanssa ei voi valitettavasti osallistua kierrokselle.

Vi börjar höstsäsongen annorlunda än vanligt under veckosluten. Vi ska besöka på Gamla Vasa museet där ordnas gratis guidningen för allmänheten kl. 13. Efter det kan vi fortsätta språkbad i museums kafe, Falanders källare. Vi ska träffas före guidningen nära museets ingång (vid husets innergård). Evenemanget är offentligt och gratis.

Obs. Museet lämpar sig inte för personer med rörelsehinder, så tyvärr kan man inte delta med barnvagnar.

Aika: Sunnuntai 25.8. klo 12.45–15
Paikka: Vanhan Vaasan museo, Kauppiaankatu 10, 65380 Vaasa
Hinta: Maksuton opastus, kahvila omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Aug
28
11:00 AM11:00

Ke 28.8. MiB mingle (Sjk): lounasmingle Vinolassa

Startataan Mothers in Business ryn syyskausi Seinäjoella lounaan merkeissä!

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea kaikille äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Lounasmingleen ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan muiden saman henkisten äitien kanssa!

Samalla voimme myös nauttia lounasta.

Ilmoittaudu mukaan 26.8. mennessä merkitsemällä itsesi osallistujaksi fb-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi pöytävarauksen vuoksi!

View Event →
Aug
29
5:00 PM17:00

To 29.8. MiB After work: Oman asiantuntijaprofiilin kehittäminen somessa ja timanttinen LinkedIn-profiili

Onko sinulla LinkedIn-profiili, muttet oikein tiedä, mitä sinne kannattaisi laittaa? Vai pohditko, miten profiilia kannattaisi kehittää omaa asiantuntijuutta korostavaan suuntaan? Miksi profiloituminen somessa on ylipäätään tärkeää?

Headhunter ja konsultti Päivi Ekholm WasaTalentista tulee kertomaan miten hioa asiantuntijaprofiili somessa timanttiseen kuntoon, painopiste erityisesti LinkedInissä, mutta myös muita moderneja työnhaun kanavia käydään läpi. Päivi kertoo miten hän headhunterina hyödyntää Linkediniä asiantuntijoita etsiessään sekä millainen profiili tekee headhunteriin vaikutuksen.

Tule kuulemaan ja keräämään vinkit talteen! 

WasaTalent on Pohjanmaan maakuntien suurin rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppani, joka on erikoistunut asiantuntija-, johto- ja toimihenkilörekrytointeihin. WasaTalent on arvostettu toimija alallaan. Vuosien myötä se on koonnut ympärilleen mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Vaasan Yrittäjät valitsi WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018. Valintakriteereissä korostuivat WasaTalentin oleellinen vaikuttaminen paikkakuntansa kehitykseen sekä WasaTalentin toimitusjohtajan ja perustajan Päivi Ekholmin arvostettu ja esimerkillinen asema. 

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 22.8. klo 18.

View Event →

Jun
12
5:30 PM17:30

Ke 12.6.2019 MiB mingle (Sjk): Kevätkauden päätösmingle

MiBin Seinäjoen kevätkauden päätösmingle järjestetään Mallaskosken Panimoravintolassa. Tilaisuus on avoin kaikille toiminnassa jo mukana olleille ja myös teille, joita Mothers in Business MiB ry:n toiminta ja jäsenyys kiinnostaa! Tervetuloa verkostoitumaan ja tapaamaan muita samanhenkisiä äitejä rennon yhdessäolon merkeissä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi.

Paikka: Mallaskosken Panimoravintola
Hinta: Omakustanteinen!
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
May
9
11:30 AM11:30

To 9.5. MiB Mingle (Seinäjoki) Lounasmingle Varickolla

Tervetuloa Mothers in Business ry:n lounasmingleen Seinäjoella. MiB on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työ ja perhe kuuluvat luonnollisesti samaan pakettiin.Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten äidit, yksin tai lasten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.Tule verkostoitumaan muiden samanhenkisten äitien kanssa.

Lounaan jälkeen mahdollisuus tutustua yritysten Graphic Design Koivuporras ja Studio Street toimitiloihin ja palveluihin.

Ilmoittaudu tilaisuuteen merkitsemällä itsesi osallistujaksi FB-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi.

Hinta: Omakustanteinen lounas!
Lapset: Tervetulleita!


View Event →
Apr
29
5:45 PM17:45

Ma 29.4. MiB Mingle: Vappuetkot Seinäjoella

Kilistele vappu käyntiin hyvässä seurassa. Oletpa sitten jäsen tai vasta toiminnasta kiinnostunut – toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään rentoa ja kiireetöntä vapun aloittelua kanssamme. Tavoitteenamme on tarjota mukava hetki rupatteluun ja verkostoitumiseen muiden urahenkisten äitien kanssa. Tule käymään, tai viihdy pidempään, olemme paikalla 17.45-19.30.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tarjoilu on omakustanteinen ja lapset ovat tervetulleita!

Ilmoittaudu tilaisuuteen merkitsemällä itsesi osallistujaksi FB-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi.

View Event →
Apr
17
6:00 PM18:00

Ke 17.4. MiB Goes Vepsäläinen ja suunnittelutoimisto Muoto ja miljöö (Sjk): Reseptejä sisustussuunnitteluun

Onnistunut tila on osiensa summa. MiB Goes -tapaamisessa opitaan onnistuneen tilan reseptiikkaa sisustussuunnittelun ammattilaisten kertomana. Jokaisessa tilassa on joku piirre, joka tekee tilasta uniikin. Oikeilla valinnoilla saat ominkin keinoin uutta potkua tilaan ja vahvistat tilan tarinaa. Illan reseptit sopivat niin kotiin kuin toimistoonkin.

Sisustusreseptit MiB-illassa meille jakaa sisustusarkkitehti Miia Lenkkeri-Tamminen (muotojamiljoo.fi) yhteistyössä Vepsäläisen kanssa.

Tilaisuuteen saa kukin MiBin jäsen kutsua mukaan kaverinsa tutustumaan MiBin toimintaan. Kaverin ilmoittautumislinkin saat sähköpostilla ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

Paikka: Vepsäläinen, Rengastie 2, 60120 Seinäjoki
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse jäsenille 7.4.2019 klo 18.

View Event →
Apr
12
10:00 AM10:00

Pe 12.4. MiB webinaari paluu perhevapaalta - tiedätkö oikeutesi?

Missä tilanteissa työnantajalla on oikeus irtisanoa, lomauttaa tai siirtää muihin tehtäviin perhevapaita käyttävä työntekijä? Millainen on osittaisella perhevapaalla olevan asema? Entä jos määräaikaista työsopimusta ei olekaan jatkettu? Mitenvoin sujuvoittaa töihinpaluuta?

Tervetuloa mukaan pe 12.4. klo 10 webinaariin, jossa käydään läpi perhevapaalta paluuseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä, kuten paluun yhteydessä huomioon otettavia asioita ja työntekijän oikeuksia. Vastaamme webinaarin aikana myös kuulijoiden kysymyksiin. Voit esittää kysymyksiä jo etukäteen kouluttajalle ilmoittautumislomakkeella.

 Webinaari järjestetään yhteystyössä Tekniikan Akateemisten kanssa. Kouluttajana on Emma Aho, hän toimii lakimiehenä TEKissä ja neuvoo liiton jäseniä työsuhteeseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Aho on syventänyt asiantuntijuuttaan perhevapaalta paluun kysymyksiin myös pro gradu -tutkielmansa kautta, jossa käsitteli aihetta oikeudellisesta näkökulmasta.
 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse ja ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat osallistumisohjeet. Webinaarista on saatavilla tallenne, joka on katseltavissa kaksi viikkoa. Jaamme tallenteen tilaisuuden jälkeen MiBin jäsenten omassa Facebook -ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/MothersInBusiness/

View Event →
Mar
12
10:00 AM10:00

Ti 12.3. MiB Goes (Sjk) Markkinointi- ja viestintätoimisto Propaganda: Lentävä strategiatyö

“Strategia on johdon työkalu, joka muotoillaan kerran vuodessa; kukaan ei siitä mitään ymmärrä ja se voidaan lopulta haudata pöytälaatikkoon?” Ehei. Markkinointi- ja viestintätoimisto Propagandassa strategiatyöhön on lähdetty erilaisella ajatuksella. Strategia on jatkuvasti elävä ja päivittyvä arjen apuväline.

Miten? Tule kuulemaan siitä tarkemmin Propagandaan. Strategiatyöstä ja sen eläväksi elämisestä hektisessä arjessa kertoo asiakkuus- ja kehitysjohtaja Elina Tiainen.

Mothers in Business (MiB) on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

MiB Vaasa on järjestänyt Seinäjoella nyt 4 avointa tapaamista, joihin on osallistunut yli 40 äitiä ja melkein yhtä monta lasta. Yritysvierailu markkinointi- ja viestintätoimistoon on ensimmäinen MiB Goes-konseptin mukainen tilaisuus Seinäjoella.

Lähde mukaan kuulemaan millaista on lentävä strategiatyö mielenkiintoisessa luovan alan yrityksessä ja samalla tutustumaan MiBin toimintaan.

Paikka: Rytmikorjaamo, kokoustila Bäkkäri, 2.krs, Seinäjoki
Hinta: Maksuton jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse perjantaina 1.3.2019 klo 10. Ilmoittautuminen aukeaa muille kuin jäsenille 5.3. FB-tapahtumaan lisätään silloin ilmoittautumislinkki.

View Event →
Feb
21
5:00 PM17:00

To 21.2. MiB Mingle: MiB-äitien språkbad

Kevään kielikylpy starttaa tapahtumaideoinnin merkeissä! Ajatuksena on laajentaa kielikylpytoimintaamme mingleistä muihinkin tapahtumakonsepteihin ja ideat kiinnostavista kohteista otetaan mielellään vastaan. Tapahtuma sopii kaikille, jotka haluavat harjoittaa ruotsin kielen taitoaan rennossa ilmapiirissä ilman suorituspaineita. Tapaamme tällä kertaa kivihaan ABC-ravintolassa leikkialueen lähellä. Tervetuloa mukaan!

Vårens språkbad startar med brainstorming! Tanken är att MiB ska börja organisera också vanliga evenemanger på svenska och vi tar gärna emot ideer om intressanta platser att besöka på. Mötet passar alla som vill öva på sina språkkunskaper. Vi träffar denna gång i ABC Stenhaga nära lekplatsen. Välkommen med!

Paikka: ABC Kivihaka, Kiilletie 2, 65300 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
30
5:30 PM17:30

Ke 30.1. MiB Mingle Seinäjoki: äiti & yrittäjä (alustettu)

Hotelli-ravintola Alma on restauroitu vanhaan Rautatieläisten taloon. Tämä tunnelmallinen ravintola tarjoaa puitteet vuoden ensimmäiselle avoimelle tapaamiselle Seinäjoella. Alman yrittäjä Heidi Ylikoski alustaa tapaamisen kertomalla Alman tarinan ja omista kokemuksistaan yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä. Alustuksen jälkeen keskustellaan illan aiheesta, jutellaan vähän MiBistä ja ennen kaikkea tutustutaan toisiimme! Samalla on mahdollista nauttia omakustanteinen kahvi, iltapala tai ateria. Vaikka yrittäjyys ei itseäsi kiinnostaisikaan, niin lähde mukaan viettämään mukava ilta loistavassa seurassa!

Kuten muihinkin MiBin tilaisuuksiin, myös tänne ovat lapset tervetulleita mukaan.

Paikka: Ravintola Alma, Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki
Hinta: omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen tapahtumaan tästä linkistä

Seuraa myös tapahtumaa Facebookissa


View Event →
Dec
12
5:30 PM17:30

Ke 12.12. MiB Mingle goes jingle: Pikkujoulut Seinäjoella

Tule kanssamme viettämään pikkujoulua Äärellä-ravintolaan. MiB mingle goes jingle on vuoden viimeinen tapaaminen Seinäjoella ja juhlimme sitä pikkujoulun merkeissä. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta sekä tutustumaan MiBin toimintaan! Äärellä-ravintolan Miia Keski-Nikkola kertoo oman yrittäjätarinansa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille.

Paikka: Ravintola Äärellä Kuppi+Kattila, Kauppakatu 19, 60100 Seinäjoki
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 9 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautuminen Lyytin kautta oheisesta linkistä

View Event →
Nov
12
11:00 AM11:00

Ma 12.11. MiB mingle: Lounastreffit Seinäjoella

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet, olit sitten kotona tai työelämässä! Ja tietysti toivomme mukaan myös kaikki MiBin jäsenet, joita kiinnostaa verkostoituminen potentiaalisten jäsenten kanssa! Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme lounaan lomassa.

MiB Vaasan edustaja paikalla 11.00 - 13.00, joten voit tulla paikalle oman aikataulusi mukaan.

Paikka: Fazer Arena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi pöytävarauksen takia.

View Event →
Nov
1
5:00 PM17:00

To 1.11. MiB Mingle: Work like a mom - verkostoja & vertaistukea Seinäjoella

Mothers in Business (MiB) on urasuuntautuneiden äitien verkosto, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.
Vaasassa toimii MiBin paikallisjaosto, jossa on tällä hetkellä jäseniä n. 150. Toiminnan mahdollistaa 13 paikallisaktiivia. Haluamme laajentaa toimintaamme myös Seinäjoelle, mikäli kiinnostusta siihen löytyy!

Tule tapaamaan muita uransa ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneita äitejä ja kuulemaan, mikä se MiB oikein on. Keskustellaan myös siitä, millainen MiBin toiminta sopisi parhaiten Seinäjoelle ja miten sinä voit olla mukana toiminnan järjestämisessä ja kehittämisessä.

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan, kuten lähes kaikkiin MiBin tilaisuuksiin!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa(at)mib.fi pöytävarauksen takia.

Paikka: Widam Cafe, Kauppatori 1 (Torikeskus), Seinäjoki
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita

View Event →