Turku

Filtering by: Turku

Jun
13
5:00 PM17:00

13.6.2019 MiB After Work: Puhutaan LinkedInistä

Mitä ajankohtaista LinkedInissä on, mitkä sisällöt saavat parasta näkyvyyttä ja kuinka saat palvelusta kaiken hyödyn irti?

Tervetuloa Pro Rattaalle keskustelemaan LinkedInin ajankohtaisimmista aiheista ja kuulemaan parhaat vinkit palvelun käyttöön! Aiheina mm. miten täytät linkkariprofiilin oikein ja mikä LinkedInissä on hyvää sisältöä niin yksityis- kuin yritystilissäkin. Lisäksi nostetaan esiin hyvin profiloituneita tyyppejä esimerkkien muodossa. LinkedIn asiantuntijointa paikalla on Pro Ratas Oy:n Marko Rouvali, Marjut Vuorikoski ja Pauliina Tienpää.

Tapahtuman alussa lyhyt esittely Pro Ratas Oy:stä. Esittelyn pitää yksi perustajajäsenistä, mainostuotannon takapiru Tiia Palkén.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa, juomaa ja kuplivaa. Myös lapsille on pientä tarjoilua.

Tervetuloa!

Paikka: Pro Ratas Oy, Pitkämäenkatu 6B, 20250 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä ilman lapsia ja 10 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 6.6. klo 10.


View Event →
Jun
4
4:30 PM16:30

4.6.-26.6. + 5.8. MiB after work: Äidit koodaa

Mitä koodaus käytännössä on? Mitä tarkoittavat loopit, muuttujat ja kirjastot? Kesäkuusta alkaen on mahdollisuus saada selville vastaus näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Olit sitten täysin aloittelija joka ei ole koodannut koskaan riviäkään tai olet koodannut muilla kielillä aiemmin ja haluat oppia pythonin, olet kovin tervetullut. Hyödynnämme Aallon järjestämää Pythonin alkeiskurssia (https://fitech.io/fitech-ict-courses/ -> Courses at Aalto Yliopisto -> Ohjelmoinnin peruskurssi Y1) ja tutustumme tähän monipuoliseen ohjelmistokieleen, jolla voi rakentaa kaikenlaista desktop-sovelluksista, websovelluksiin, peleihin ja data-analyyseihin. Oppaanamme toimii Emppu Nurminen, apuopettajana Satu Korhonen ja osallistujien mentorina Pauliina Anttila Vincitiltä.

Tapaamme kesäkuussa neljä kertaa kurssin tiimoilta. Ensimmäinen kerta on tiistaina 4.6., jolloin asennamme osallistujien koneille tarpeelliset ohjelmat ja ohjelmoimme ensimmäiset “Hello World!”-ohjelmat. Tämän jälkeen tapaamiset ovat keskiviikkoisin 12.6., 19.6. ja 26.6. Näillä kolmella kerralla tutustumme aina uuteen osaan avautunutta materiaalia sekä pähkäilemme ryhmäläisille esiin nousseita ongelmia. Lisäksi tarkoituksena on ideoida omaa pientä koodausprojektia. Elokuussa on vielä yksi tapaaminen 5.8., jolloin tutkimme sekä mennyttä kurssia että suunnittelemme tulevaa ja käynnistelemme henkilökohtaisia koodausprojekteja, joiden parissa sitten tapaamme syksyllä osallistujien tarpeiden mukaan. Aika tapaamisille on aina klo 16.30-19. Kaikki tapaamiset ovat ElectroCityssä SparkUpin tiloissa, jossa meille on varattu Silo-neuvotteluhuone. Paikalle pääsee rattailla ja lapset ovat tervetulleita katsomaan, miten äidit koodaavat.

Sananen Aallon kurssista: Kurssiin sisältyy tentti Helsingissä. Tämän käyminen ei ole välttämätöntä tämän MiB after work: Äidit koodaa näkökulmasta, joten jokainen osallistuja voi tehdä päätöksen tenttiin osallistumisesta omien tarpeidensa mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu Aallon järjestämään koulutukseen ennen 15.5. fitech.ion sivujen kautta sekä MiBin tapahtumaan Lyytissä. Kurssi tulee olemaan suosittu, joten muista peruuttaa paikkasi, jos et pääsekään.

Paikka: SparkUp - Silo, Tykistökatu 4, 20520 Turku

Hinta: Maksuton. Oma kannettava mukaan, jolle osallistuja voi asentaa ohjelmia.

Lapset:  Lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan! Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä ilman lapsia ja 5 äitiä lasten kanssa.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 21.5. klo. 10.


View Event →
May
29
5:00 PM17:00

29.5.2019 MiB Reads: Ketterä organisaatio

Tällä kertaa lukupiirissä teemana ketterä organisaatio! Olet tervetullut keskustelemaan aiheesta vaikka et olisi lukenut kirjoja. Tapaamme jälleen Denniksen yläkerrassa, jossa löytyy lapsille leikkipaikka.

Kirjat:

Tribal Leadership: Leveraging Natural Groups to Build a Thriving Organization

Agile People: A Radical Approach for HR & Managers (That Leads to Motivated Employees)

Paikka: Ravintola Dennis, yläkerta,  Linnankatu 17, 20100 Turku, Finland

Hinta: Omakustanteinen ruokailu

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta:https://www.facebook.com/events/2202995929963150/

View Event →
May
29
11:30 AM11:30

29.5.2019 MiB mingle: HR-alalla työskentelevien lounastreffit

Kaipaavatko kehityskeskustelukäytännöt tuuletusta? Ovatko perinteiset kehityskeskustelut sinunkin mielestäsi jo menneen talven lumia? Millaisia uudistuksia teillä on tehty työssä kehittymisen johtamiseen? Tule mukaan keskustelemaan ja saamaan uusia ideoita toukokuun lounastreffeille!

Paikka: Bowler, kabinetti, Yliopistonkatu 29 c, 20100 Turku (kävelykadulla Kivikukkaron vieressä)

Hinta: Omakustanteinen lounas

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta: https://www.facebook.com/events/1427696887370327/


View Event →
May
29
8:30 AM08:30

Ke 29.5. MiB Extra: Etätyöpäivä

Työskenteletkö yksin kotona tai teetkö toisinaan etätöitä? Osana toukokuun #äitimyytinmurtajat-kampanjaa järjestämme yhteisöllisen etätyöpäivän kotona ja etänä työskenteleville äideille Radisson Blu Marina Palacessa. Etätyöpäivä alkaa hotelliaamupalalla, jonka hinta on 11 euroa/henkilö. (Varaathan tasarahan käteistä aamupalan maksua varten.)

Päivän aikana on mahdollisuus tutustua ja verkostoitua muiden etätyötä tekevien äitien kanssa, vaihtaa ajatuksia aiheeseen liittyen sekä tehdä omia töitä mukavassa ilmapiirissä. Kuulemme lyhyen hotelliesittelyn, ja pääsemme kierrokselle tutustumaan hotellin tiloihin. Päivällä nautimme yhteisen omakustanteisen lounaan Grill it -ravintolassa ja sen jälkeen vietämme kabinetissa rentoutumishetken äänimaljojen parissa. Loppuiltapäivä on vapaata työskentelyaikaa. Tila on meille varattuna klo. 16 asti. Lapsille järjestetään leluja ja leikkejä äitien työskentelyn ajaksi samassa tilassa tai tilan ulkopuolella.

Paikka: Hotelli Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32, 20100 Turku

Hinta: Maksuton (aamupala 11 euroa)

Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen ja 22 äitiä yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ke 15.5.

View Event →
May
28
4:30 PM16:30

28.5.2019 MiB goes: Solita Turku

Haluatko tutustua Solitaan? Kuulla, miten yritys kansainvälistyy ja tekee hyvää tulosta? Tai minkälaista on työskennellä Solitassa ja miten yrityksen perheystävällisyys näkyy käytännössä? Tervetuloa tutustumaan Solitan uuteen Turun toimistoon Kivikukkaron talossa toimiston vetäjän Mikael Ojalan johdolla. Usein pyydetty yritysvierailu toteutuu 28.5. Tilaisuus alkaa 16.30 kahveilla, jonka jälkeen klo 17-18 kuulemme vastauksia edellä oleviin kysymyksiin ja moniin muihin Mikael Ojajalta ja muita solitalaisilta. Klo 18 jälkeen on vielä hetki aikaa tutustua ja verkostoitua. Tervetuloa mukaan!

Solita on 1996 perustettu ja 9 paikkakunnalla 4 maassa toimiva teknologia-, strategia- ja designyritys, joka on ollut mukana kehittämässä muun muassa Omaolo-palvelua terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja suunterveydenhuollon kanssa, suunnittelemassa, toteuttamassa ja ylläpitämässä vero.fi -palvelua verohallinnon kanssa sekä vauhdittamassa kiertotaloutta Motivan ja ympäristöministeriön materiaalitori.fin kautta sekä hyödyntämässä tekoälyä ja rakentamassa unelmien data-alustaa DNA:lle. Lisäksi Solita julkaisi Tekoälyn etiikka-reportin maaliskuussa 2019. Solitan kädenjälki näkyy monessa tutussa palvelussa ja Solita työllistää yli 800 asiantuntijaa palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan ja pilvipalveluiden parissa. Vuoden työnantajanakin palkittu Solita on lisäksi panostanut perheystävällisiin käytäntöihin, joista kuulemme lisää vierailulla. Etukäteen lisätietoa Solitasta ja Solitasta Turussa saa Idention webcastista, jossa haastateltiin Mikael Ojalaa: https://identio.fi/podcast/episode/anchor-episode-6da1de91-8709-3f2e-12ad-21fd07412f83

Nimi tai kuvaus: MiB goes: Solita

Paikka: Solita Turku - Kivikukkaron neljäs kerros, Yliopistonkatu 29b, 20100 Turku

Hinta: maksuton

Lapset: Erittäin tervetulleita mukaan! Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä ilman lapsia ja 5 äitiä lasten kanssa.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 20.5. klo. 10


View Event →
May
27
5:00 PM17:00

27.5.2019 MiB After Work: #bossladies - Ketterä talous ja johtaminen

Tervetuloa MiB bossladies tapahtumaan, jossa perehdymme ketterään talouteen ja johtamiseen! Miksi kiinteät budjetit eivät ole nykyaikaa? Mitä tarkoitetaan ketterällä organisaatiolla ja miten organisaatiota johdetaan ketterästi? Minkälaisia palkitsemisjärjestelmiä on ketterissä organisaatioissa?

Paikka: Lounatuulet yhteisötalo ry., Läntinen pitkäkatu 33, Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 30 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 20.5. klo 10.


View Event →
May
23
2:00 PM14:00

23.5.2019 MiB Afternoon Club: SORI – Johtajuus kriisissä

Kokenut toimittaja ja viestinnän asiantuntija, Ground Communicationin perustaja ja kahden pojan äiti Anna Sorainen johdattaa MiB äidit kriisiviestinnän ytimeen ja pohtii kanssamme kysymyksiä johtajuudesta ja vastuullisuudesta.

Anna on itsekin julkisuuden koulima. 1990 luvulla hän oli ensimmäinen naistoimittaja Ylen urheilutoimituksessa. 2000 -luvun alussa hänet nähtiin Olympiakomitean viestintäpäällikkönä ja sen jälkeen Kimi Räikkösen PR- ja mediakonsulttina. Tämän jälkeen Anna ja Ground Communications on auttanut lukuisia johtajia kriiseissä ja niistä selviämisessä.

Näiden kokemusten päälle rakentuu myös Anna Soraisen esikoiskirja  SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä. Annan puheenvuoro MiB Afternoon Clubissa rakentuu kirjan teemojen ympärille.

Kirja on kattava kuvaus viiden johtajan kokemuksista. Kirjassa kulisseja avaavat Anne Berner, Atte Jääskeläinen, Mika Kojonkoski, Anna Mäkelä ja Risto Siilasmaa. Kukin kirjan johtajatarinoista avaa erilaisen näkökulman: Siilasmaa on luotsannut kriisi- ja muutosyhtiötä valtavan kansainvälisen paineen alla; Berner on siirtynyt yksityiseltä sektorilta politiikkaan sankan kritiikin saattelemana; Kojonkoski on teilattu Rion olympiakisojen jälkeen huippu-urheilun vaikeuksien keulakuvana; Jääskeläinen on löytänyt itsensä mediatalon mainekriisin ytimestä ja Mäkelä on juuttunut pohjoisen kunnan päätöksenteon sokkeloihin.

MiB Afternoon Clubissa Anna muistuttaa meitä siitä, että suurin osa kriiseistä olisi ennaltaehkäistävissä ja että kriisin keskellä paras väline on raivorehellisyys.

Paikka: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12b, 20520 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Erittäin tervetulleita mukaan! Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 25 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 16.5. klo 10


View Event →
May
22
12:00 PM12:00

22.05.2019 MiB mingle: Juridiikan alalla työskentelevien lounastreffit

Oletko töissä juridiikan alalla esim. asianajotoimistossa, pankissa tai vakuutusalalla? Oletko  valmistumassa tai miettinyt uranvaihdosta ja haluatko keskustella jo alalla työskentelevien kanssa? Tule mukaan lounastreffeille, jossa voidaan vaihtaa mietteitä alalla tapahtuvista muutoksista.

Huom! Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä MiBin jäsenyyttä, joten nappaa mukaan myös kaverisi, joka on kiinnostunut toiminnastamme.

Paikka: Trattoria Wiklund, 20100 Turku

Hinta: Omakustanteinen lounas

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta:

https://www.facebook.com/events/2345892292334853/


View Event →
May
20
5:00 PM17:00

20.5.2019 MiB Goes: Oma Säästöpankki

Oma Säästöpankki ui vastavirtaan panostamalla asiakaspalveluun ja laajentamalla konttoriverkostoaan ympäri Suomen. Tässä pankissa halutaan olla lähellä asiakasta ja palvella. Turun kävelykadun konttoriin on rakennettu modernit tilat, jonne voi helposti tulla piipahtamaan. Aulassa on aina palveluneuvoja joka vastaa kysymyksiin ja kassa-asiatkin hoituvat samalla näppärästi.

Tule kuulemaan konttorinjohtaja, LKV Aliisa Leimun huippumielenkiintoinen puheenvuoro Oma Säästöpankin virkistävän erilaisesta pankkiajattelusta. Luvassa on myös konkreettisia vinkkejä miten lapsiperheessä voidaan säästää ja vaurastua. Koko konttori on varattu vain MiBin käyttöön ja luvassa on maistuvat tarjoilut. Mitä enää aikailet?

Paikka: Yliopistonkatu 25, Turku. (kävelykadulla).

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu 6 äitiä lapsineen ja 15 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivänä 13.5. klo 10.


View Event →
May
16
12:00 PM12:00

16.5.2019 MiB Pop up Mingle: #äitimyytinmurtajat

Millaisia äitimyyttejä olet itse kohdannut? Entä mitä myyteistä murtanut? Miten onnistuu työnhaku raskaana ollessa tai opiskelun yhdistäminen perhevapaaseen? Voiko työssä käydessä imettää tai uraäiti olla myös pullantuoksuinen äiti? Mikä tekee äidistä työelämän vahvan pelurin? Ja miten näyttää, että työ ja perhe todella mahtuvat samaan arkeen?

Nelivuotias MiB ja sen jäsenet ovat murtaneet joukolla äitimyyttejä tietäen ja tiedostamatta. Pop-Up mingleissä ympäri Suomen kuullaan alustavia tuloksia #äitimyytinmurtajat -nettikyselystä, äänestetään yleisimmistä äitimyyteistä, mietitään keinoja niiden murtamisesta ja jaetaan kokemuksia uran ja perheen yhdistämisestä!

Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Voit tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan!

Huom! Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä MiBin jäsenyyttä, joten nappaa mukaan myös kaverisi vaikka ihan viime hetkellä. Tämä on loistava mahdollisuus kuulla MiBin toiminnasta ja tavata muita toiminnasta innostuneita.

Paikka: Kauppakeskus Mylly (tarkempi paikka vahvistuu lähempänä)

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta:

https://www.facebook.com/events/633386547073907/


View Event →
May
15
10:00 AM10:00

15.05.2019 MiB Goes: Cloetta, Tuotteen matka konseptista myymälään

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Tuotekehityksemme pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukenamme on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto.

 Osuutemme Suomen makeismarkkinoista on yli neljännes arvossa mitattuna. Meitä cloettalaisia on Suomessa 230 ja yrityksemme pääkonttori sijaitsee Turussa. Yli puolet makeisosaajistamme työskentelee eri puolella Suomea vastaten tuotteidemme myynnistä ja esillepanosta eri myyntikanavissa.

Makeispussien parissa työskentelevä Heidi Pekkala sekä myymälämarkkinoinnista vastaava Anna Peuravaara kertovat, miltä tuotteen matka konseptista myymälään näyttää, eli miten ideasta rakennetaan konsepti ja tuote ja mitä otetaan huomioon myymälämarkkinoinnissa.

Paikka: Cloetta  Suomi Oy, Lemminkäisenkatu 32 a, TURKU

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 08.05. klo 10.


View Event →
May
14
10:00 AM10:00

14.5.2019 MiB Goes: Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone kutsuu mibiläiset hotellikierrokselle tutustumaan uudistettuun hotelliin.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu klassikko avautui täydellisen remontin jälkeen 1.4.2019. Yllätykselliset ja uniikit sisustusratkaisut luovat upeat puitteet nautinnolliselle vierailulle hotellissa. Pääsemme kierroksen aikana tutustumaan uudistettuihin hotellihuoneisiin sekä hotellin kokous- ja juhlaosastolle. Lisäksi saamme kuulla hotellin historiasta ja millainen projekti hotellin täydellinen remontti ja uudelleen avaus on ollut. Tutustumiskierroksen jälkeen on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas hotellin ravintola Gunnarissa.

Tervetuloa ihastumaan!

Paikka: Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Humalistonkatu 2, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Kierrokselle mahtuu mukaan 5 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Huomioithan lapsen kanssa saapuessasi, että kierroksella kävellään paljon, joten suosittelemme ottamaan rattaat/ kantovälineen pienelle lapselle mukaan.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 7.5. klo 10.


View Event →
May
7
12:30 PM12:30

07.05.2019 MiB mingle: Viestintäalalla työskentelevien lounastreffit

Mitä kaikkea liittyy viestinnän rooliin? Informointia, valmentamista, yrityksen/järjestön/yhteisön ilmapiiri, tukitoimintojen yhteenvetäminen? Tästä ja kaikesta mahdollisesta viestinnästä pääset keskustelemaan viestinnän toukokuun lounaalla.

Paikka: Ravintola Blanko, Aurakatu 1, 20100 Turku

Hinta: Omakustanteinen lounas

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta: https://www.facebook.com/events/688756718247234/


View Event →
Apr
30
11:30 AM11:30

30.04.2019 MiB Mingle: Puhutaan palkasta

Suosittu palkkamingle saa jatkoa! Vapaamuotoista keskustelua palkasta. Mistä sinun palkkasi koostuu ja oletko ajatellut pyytää palkankorotusta, miten ajattelit perustella sen? Saatko rahapalkan lisäksi muita etuja tai bonuksia, miten ja miksi? Mitäköhän muut tienaa?

Keneltäkään ei udella palkkoja ja keskustelu on vapaaehtoista, voit myös tulla paikalle vain kuuntelemaan, Johanna Molin Eilakaislalta alustaa keskustelua.

Paikka: Hansakorttelin ravintolamaailma, Kultatalo, 3krs. Tavataan leikkipaikan läheisyydessä.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Linkki facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/651332725324153/


View Event →
Apr
26
3:30 PM15:30

26.4 MiB goes: Meyer Turku

Haluatko kurkistaa Meyer Turun telakan porttien sisäpuolelle ja nähdä millaista bisnestä laivanrakennus on? Menikö lokakuinen vierailu sivu suun? Ei hätää, nyt saat uuden mahdollisuuden!

MiBin ainutlaatuisella vierailulla tutustumme Meyer Turkuun yrityksenä ja pääsemme kurkistamaan ajankohtaisten laivaprojektien maailmaan telakkakierroksella viestintäpäällikkö Tapani Myllyn johdolla. Lisäksi käyttöönoton päällikkö Laura Klami kertoo meille millaista työskentely miesvaltaisella telakalla on, ja miten uran ja perheen yhteensovittaminen onnistuu. Tarjolla kahvia ja pientä suolaista.

Telakkaan ja työn alla oleviin laivoihin ei pääse ihan noin vain tutustumaan, eli tätä tilaisuutta ei kannata missata! Huomioithan, että telakkakierroksella on luvassa jonkin verran kävelyä. Turvallisuussyistä tälle vierailulle ei voi ottaa mukaan lapsia.

Paikka: Telakkakatu 1, rakennus P32/P39

Hinta: Maksuton

Lapset: Turvallisuussyistä tapahtuma on poikkeuksellisesti vain äideille eikä mukaan voi ottaa edes sylilapsia.

Mukaan mahtuu 20 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 12.4 klo 10. Huomioithan, että turvallisuussyistä nimilista osallistujista toimitetaan telakalle heti ilmoittautumisajan päätyttyä 18.4 klo 17, eikä muutoksia osallistujiin voida enää sen jälkeen tehdä.


View Event →
Apr
25
1:00 PM13:00

25.04.2019 MiB Goes: Qvidja Gård

Qvidjan tilalla Paraisilla maata on viljelty jo yli vuosituhat. Nyt Qvidja Gård on kokeilutila hiiltä sitovalle, Itämeri-ystävälliselle, luonnon monimuotoisuutta kohentavalle ja ravinteita kierrättävälle maataloudelle. Tilalla kehitetään teknologioita, jotka voivat mullistaa uusiutuvan energian tuotannon – pian.

Mothers in Business, MiB ry, ja Lounais-Suomen tekniikan akateemiset naiset, AboaTEK, järjestävät yhteisen vierailun Qvidjan tilalle. Vierailun aikana Saara Kankaanrinta kertoo miten he yhdessä miehensä Ilkka Herlinin kanssa perustivat Qvidja Gårdin ja miksi Paraisilla sijaitsevalla Qvidja Gårdilla on keskeinen rooli taistelussa ympäristökatastrofeja vastaan.

“Ilmastonmuutos tulee nopeammin kuin uskommekaan. Hyvä uutinen on, että vielä on paljon tehtävissä. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ruveta toimimaan. Tietoisuus ja teknologia on onneksi nyt lähtenyt nousuun. Minulla on tunne, että kohta alkaa tapahtua ja paljon, etenkin yrityksissä. Jos ajatellaan ympäristöön, kestävään talouteen ja luonnonvarojen kestävään käyttöön liittyviä bisneksiä, niin ei siinä kyllä lyö kirvestään kiveen. Siellä on se iso kasvu.” toteaa Ilkka Herlin, ympäristöaktivisti ja isä, verkkolehti Klimaatissa

Saara Kankaanrinta on vahva ympäristövaikuttaja ja äiti. Hän on kokoustanut valtionpäämiesten kanssa ja perustanut kaksi yritystä säätiön ja koetilan lisäksi. Saara sanoo soittavansa vaikka paaville, jos siitä vain on apua. Hänelle on tärkeää käyttää  vaikutusvaltaansa oikeiden asioiden, erityisesti luonnonsuojelun, puolesta.

Tervetuloa siis Qvidja Gårdiin kuulemaan ja näkemään miten taistelua kuudetta sukupuuttoaaltoa, Itämeren saastumista ja ilmastonmuutosta vastaan käydään!

Aika: To 25.04.2019 klo 13:00 - 15:00

Paikka: Qvidja Gård, Qvidjavägen 337, 21630 Lielahti

Hinta: Maksuton

Lapset: Lapset tervetulleita!

Tapahtumaan mahtuu MiBin kiintiöön 7 äitiä lapsineen ja 8 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivänä 18.04. klo 10.View Event →
Apr
25
11:00 AM11:00

25.04.2019 MiB Mingle: Tekniikan Naiset - lounastreffit

Tervetuloa taas minglailemaan ja verkostoitumaan kaikki teknologia-alalla työskentelevät, alaa opiskelevat tai alasta kiinnostuneet. Keskustellaan kiinnostavista aiheista ja uusimmista trendeistä aiheen ympärillä, tervetuloa saamaan inspiraatiota ja tutustumaan muihin alalla toimiviin!

Paikka: Bistro Julienne, Eerikinkatu 4

Hinta: Maksuton

Lapset: Lapset erittäin tervetulleita, Scandic Juliassa leikkipaikka lapsille.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/419528418593868/


View Event →
Apr
24
2:00 PM14:00

24.04.2019 MiB Afternoon Club: St1 Puhtaan voiman vallankumous

Ilmastonmuutosta vastaan voidaan taistella. (St1, Puhtaan voiman vallankumous, 101 teesiä, teesi nro 1.)

Väestönkasvu sekä BKT:n kasvu ovat keskeisimmät syyt energian tarpeen kasvulle. Ja ne molemmat jatkavat jyrkkää kasvuaan myös tulevina vuosikymmeninä.

Ilmastonmuutosta vastaan on kuitenkin taisteltava, eikä siinä taistelussa riitä edes fossiilisten polttaineiden käytön totaali lopettaminen. Hiiltä on pystyttävä keräämään ilmakehästä takaisin. Mutta miten?

St1:n uusiutuvan energian projektipäällikkö ja äiti, Heidi Laurila, saapuu Turkuun kertomaan miten suomalainen energiayhtiö St1 aikoo vastata haasteeseen ja osallistuu jatkuvasti taisteluun ilmastonmuutosta vastaan.

Heidi vetää St1:llä tiimiä, jonka päätyötä on suunnitella Saharan metsittämistä.  Puheenvuorossaan hän avaa globaalia energiahaastetta ja taustoittaa sitä miksi kaikki keinot ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa on otettava käyttöön nyt. Marokossa toteutuvan Carbon Farming projektin lisäksi Heidi kertoo myös muista St1:n askeleista kohti visiota olla johtavaa CO2 -hyvän energian valmistaja ja myyjä.  Muita merkittäviä hankkeita ovat mm. etanolitehtaat, maalämpöhankkeet, mm. 7 km syvyyteen porautuva Deep Heat, ja tuulivoima

Paikka: Teknologia kiinteistöt, Lemminkäisenkatu 12b

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 10 äitiä lasten kanssa ja 20 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ke 17.04. klo 10.


View Event →
Apr
23
8:30 AM08:30

23.04.2019 MiB goes Eilakaisla

Eila Kaisla oli oman aikansa rautainen mother in business. Kun Eila perusti toimialapalveluyrityksen 1971, oli ala aivan uusi Suomessa. Hän edusti uutta ajattelua alalla; joustavuutta, ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii mm. ATK-aikaan siirtyminen, joka tehtiin Eilakaislalla jo heti 70-luvun lopussa.

Eilakaislalta saat kaikki yrityksesi rekrytointipalvelut, HR-palvelut ja henkilöstöpalvelut saman katon alta! Tarjoamme rekrytointi-, henkilöstövuokraus- ja HR-konsultointipalveluita, soveltuvuusarviointeja uudelleensijoitusvalmennusta ja uraohjausta valtakunnallisesti.

Aamupalan aikana kerromme Eilakaislan palveluista sekä pohdimme yrityksen matalan hierarkian organisaatiokulttuuria ja piirteitä, jotka tekevät yrityksestä perheystävällisen. Annamme myös työnhakuun ja haastatteluihin liittyviä vinkkejä.

Paikka: Yliopistonkatu 26, 3 krs. 20100, Turku (lastenvaunut voi jättää ala-aulaan)

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen ja 6 jotka saapuvat yksin.

Tarjoilut: Aamupala

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ti 16.04. klo 10.
View Event →
Apr
17
5:00 PM17:00

17.04.2019 MiB Reads: Johtajuus

Jatketaan lukupiiriä johtamisteemalla! Minkälaista on hyvä johtaminen? Miten johtaja pystyy vastaamaan mahdottomilta tuntuviin vaatimuksiin? Miten yritystä johdetaan kriisissä? Tule mukaan keskustelemaan johtamisesta ja parhaista käytännöistä.  Tapaamme jälleen Denniksen yläkerrassa, jossa löytyy lapsille leikkipaikka. Huom! Olen aina tervetullut lukupiiriin vaikka et ole lukenut kirjoja, tai jos ehdit lukemaan vain yhden.

Kirjat:

Paranoidi Optimisti- Risto Siilasmaa

Johtajuuden ristiriidat- Alf Rehn

Paikka: Ravintoa Dennis, Linnankatu 17, 20100 Turku

Hinta: Omakustanteinen ruokailu

Lapset: Lapset erittäin tervetulleita, tilassa on leikkipaikka

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2566996243373443/


View Event →
Apr
16
2:00 PM14:00

16.04.2019 MiB Afternoon Club: Ajatuksia uran ja perheen yhdistämisestä tutkijan ja bloggarin näkökulmasta

MiB Turun jäsenten pyynnöstä olemme kutsuneet tutkija Erica Åbergin ja bloggari Laura Satamon kertomaan uran ja perheen yhdistämisestä.

Erica Åberg on neljän lapsen äiti ja väitöskirjatutkija. Erica tutkii naisten ulkonäköön liittyviä sosiaalisia normeja muun muassa lastenvaatekulutuksen sekä ikääntymisen tuplastandardien kautta ja  jakaa samaistuttavasti elämäänsä sosiaalisessa mediassa sekä tutkijana että suurperheen äitinä, yhdistäen työn, perheen ja huumorin toisiinsa.

Laura Satamo on Turun, oman elämänsä ja sisältöjen kuningatar, joka valloittaa media-alaa vuoden perheblogiksikin valittu Mamma Rimpuilee -blogi käyntikorttinaan. Laura työskentelee vaikuttajamarkkinoinnin molemmilla puolilla pöytää, on podcastaaja, radiojuontaja ja mainostuottaja-käsikirjoittaja.

Paikka: Eilakaisla, Yliopistokatu 26, 3 krs. 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen ja 6 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Tarjoilut: Kahvitarjoilu

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ti 9.04. klo 10.


View Event →
Apr
12
10:00 AM10:00

Pe 12.4. MiB webinaari paluu perhevapaalta - tiedätkö oikeutesi?

Missä tilanteissa työnantajalla on oikeus irtisanoa, lomauttaa tai siirtää muihin tehtäviin perhevapaita käyttävä työntekijä? Millainen on osittaisella perhevapaalla olevan asema? Entä jos määräaikaista työsopimusta ei olekaan jatkettu? Mitenvoin sujuvoittaa töihinpaluuta?

Tervetuloa mukaan pe 12.4. klo 10 webinaariin, jossa käydään läpi perhevapaalta paluuseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä, kuten paluun yhteydessä huomioon otettavia asioita ja työntekijän oikeuksia. Vastaamme webinaarin aikana myös kuulijoiden kysymyksiin. Voit esittää kysymyksiä jo etukäteen kouluttajalle ilmoittautumislomakkeella.

 Webinaari järjestetään yhteystyössä Tekniikan Akateemisten kanssa. Kouluttajana on Emma Aho, hän toimii lakimiehenä TEKissä ja neuvoo liiton jäseniä työsuhteeseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Aho on syventänyt asiantuntijuuttaan perhevapaalta paluun kysymyksiin myös pro gradu -tutkielmansa kautta, jossa käsitteli aihetta oikeudellisesta näkökulmasta.
 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse ja ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat osallistumisohjeet. Webinaarista on saatavilla tallenne, joka on katseltavissa kaksi viikkoa. Jaamme tallenteen tilaisuuden jälkeen MiBin jäsenten omassa Facebook -ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/MothersInBusiness/

View Event →
Apr
10
5:00 PM17:00

Ke 10.04.2019 MiB Afterwork: Työelämän tarkoituksellisia valintoja: työnohjaus mahdollisuuksien kirkastajana

Olemme kaikki merkitysten luojia ja sattumien mahdollistajia, kunhan vain huomaamme mahdollisuudet ja rohkenemme tarttua niihin!

Mikä on työni tarkoitus ja merkitys? Vaikuttavatko arvot motivoitumiseen työssäni? Miten luottamus, tunteet ja näkökulman vaihtaminen vaikuttavat työhyvinvointiini? Minkälaisia mahdollisuuksia työelämä tarjoaa minulle tulevaisuudessa?

Yhdessä pohdiskellen ja ihmetellen sekä näkökulmaa vaihtaen luomme näköalaa työmme moniin mahdollisuuksiin. Tarkastelemme omaa työtä ja työelämää työnohjauksellisella otteella, tohkeistumme yhdessä ja saamme uusia oivalluksia. Mielikuvamatkan teemme illan päätteeksi tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

”Keskitason ylittävä kehitys kumpuaa myönteisistä tunteista.”

-Tapio Aaltonen-

Tapahtuman meille rakentaa logoterapeuttinen työnohjaaja ja työelämävalmentaja Päivi Raikaslehto ja tapahtuma on viimeinen Päivin meille tarjoamasta kolmen tapahtuman sarjasta. Osallistuminen ei edellytä edellisille kerroille osallistumista.

Päivi Raikaslehto on logoterapeuttinen työnohjaaja ja työelämävalmentaja LTI STOry, logoterapeutti LIF, FLP-EU, sosionomi (YAMK) ja metsämielivetäjä. Hän on työskennellyt sosiaalialalla erilaisten asiakasryhmien parissa perustyöstä esimiestehtäviin ja toiminnan johtamiseen. Tällä hetkellä hän tarjoaa toiminimenä työnohjausta, valmennusta, koulutusta ja luennointia.

Paikka: Lounatuulet -talo, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita mukaan!

Tapahtumaan mahtuu viisi äitiä lapsineen ja yhdeksän äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ke 03.04. klo 10.


View Event →
Apr
9
5:00 PM17:00

09.04.2019 MiB After work: Raskausajan ja äitiyden hyvinvointi

Hyvinvointivalmentaja ja Meidän Combo by Susanna -äitiysbloggaaja Susanna Mustajärvi saapuu motivoimaan ja voimauttamaan Mothers in Business yhteisöä iloisella, rehellisellä sekä aidon innostuneella luennollaan. Luennolta saat mukaasi konkreettisia äitien ja raskaana olevien arkeen sopivia vinkkejä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Lantionpohjan kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti Katariina Myllyoja Coronaria Naantalin Kuntokeskuksesta kertoo luennollaan lantionpohjan yleisimmistä toimintahäiriöistä, niiden ennaltaehkäisystä sekä kertoo käytännön vinkkejä harjoitteluun ja lantionpohjan lihaksista huolehtimiseen. Luennon päätteeksi on mahdollisuus esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja halukkaat voivat ottaa mukaan tennispallon tai muun vastaavan käytännön harjoitusta varten.

Paikka: Eilakaisla, Yliopistonkatu 26, Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita mukaan! Tapahtumaan mahtuu viisi äitiä lapsineen ja seitsemän äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 02.04. klo 10.


View Event →
Apr
8
12:00 PM12:00

8.4.2019 MiB mingle: HR-alalla työskentelevien lounastreffit

MiB Turun HR-mingleillä on nyt kaksi vastuuhenkilöä, Ringa Masalin ja Johanna Molin, ja tarkoituksena on treffata HR-ammattilaisten ja aiheesta muuten kiinnostuneiden kanssa säännöllisesti ainakin parin kuukauden välein.

Tervetuloa omakustanteisille lounastreffeille vaihtamaan luottamuksellisesti ajatuksia liittyen vaikeisiin keskusteluihin työntekijöiden kanssa. Miten otat puheeksi hankalat puheenaiheet? Mitkä aiheet ovat hankalia ja voiko tai pitääkö kaikesta edes puhua? Ajatuksia voi herätellä jo ennakkoon Facebookin tapahtumassa.

Teematoiveita tuleviin tapahtumiin otetaan ilolla vastaan!

Meille on varattu pöytä MiB Turku -nimellä. Paikalle pääsee helposti bussilla ja alueella on maksullista pysäköintitilaa.

Paikka: Mauno Electrocity, Tykistökatu 4, 20520 Turku

Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtuman Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/events/397394927723410/View Event →
Apr
8
10:00 AM10:00

8.4.2019 MiB goes: Yrityskylä Varsinais-Suomi

Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus. Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Yrityskylä toimii valtakunnallisesti kahdeksalla alueella, tavoittaa noin 70 000 oppilasta vuodessa ja perustuu suomalaiseen opetussuunnitelmaan. Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

 Yrityskylä Alakoulu on koululaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii vastuullisena kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa. Yrityskylä Alakoulu tavoittaa yli 75 prosenttia Suomen kuudesluokkalaisista.

 Yrityskylän oppimiskokonaisuus koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja oppitunneista koulussa, sekä vierailusta Yrityskylän oppimisympäristöön. Vaasan yliopiston tutkimuksen mukaan Yrityskylä parantaa merkittävästi nuorten talousosaamista.

 Yrityskylä Varsinais-Suomen aluepäällikkö Suvi Ylikylä-Elers tutustuttaa mibiläiset Yrityskylän toimintaan ja Yrityskylä Varsinais-Suomen Alakoulun pienoiskaupungin tiloihin ElectroCityn rakennuksessa Kupittaalla.

Paikka: Yrityskylä Varsinais-Suomi, Tykistökatu 4B, 20520 Turku. Mikäli saavut autolla, varaathan  aikaa pysäköintipaikan löytämiselle.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu viisi äitiä lapsineen ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 1.4. klo 10.View Event →
Apr
4
5:00 PM17:00

4.4.2019 MiB After work: Bossladies - Etäjohtaminen

Työskenteletkö hajautetussa tiimissä, jossa työkaverisi saattavat olla jopa toisella puolella maailmaa? Oletko työsi puolesta liikkeellä paljon ja hoidat töitäsi milloin kahvilasta tai junasta? Istutko avokonttorin sijaan kotona oman työpöydän ääressä?

Hajautetusti toimiva tiimi voi olla yhtä tehokas ja tuloksellinen kuin samassa toimistossa työskentelevä tiimikin. Tärkeää on ymmärtää hajautetun tiimityön kompastuskivet ja mistä mahdolliset haasteet johtuvat, jotta niitä voidaan ennalta ehkäistä tai puuttua ajoissa. Olitpa vastuussa hajautetun tiimin johtamisesta tai vain sen jäsen, tässä koulutuksessa saat eväitä hyvään etäjohtamiseen, työskentelyyn hajautetussa tiimissä, yhteisöllisyyden ylläpitämiseen ja yhteistyön kehittämiseen tiimissä.

Etäjohtamisen valmentaja Sanna-Riikka Valtonen, Timanttia Consulting Oy:stä on kerryttänyt yli 10 vuoden kokemuksen etäjohtamisesta sekä vuorotyön johtamisesta vähittäiskaupan parissa pitkien välimatkojen Pohjois-Suomessa. Vuoden alusta hän on siirtynyt työskentelemään kansainvälisesti hajautettuun tiimiin tehden etätöitä kotitoimistosta. Sanna-Riikka on valmentanut useita vuosia esimiehiä mm. johtajuus- ja vuorovaikutustaidoissa. Työssään hän vastaa nykyisin koko Suomen kattavan yrittäjäverkoston myynti- ja johtamistaitojen valmentamisesta.

Paikka: Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu viisi äitiä lapsineen ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 28.3. klo 10.


View Event →
Apr
3
11:30 AM11:30

3.4.2019 MiB Mingle: Huhtikuun kuukausitreffit - opiskelun ja perheen yhteensovittamisesta

Huhtikuun kuukausitreffeillä puhutaan opintojen, perheen ja työn yhteensovittamisesta. Oletko opiskellut pikkulapsiaikana, teitkö samalla töitä, kenties pitänyt opintovapaata vai olitko samaan aikaan lasten kanssa kotona? Onko opinnot vasta suunnitelmissa?

 Tervetuloa aloittelemaan huhtikuuta kuukausitreffeillä lounaan merkeissä ja virittämään keskustelua aiheesta. Tarkoitus on kuitenkin tutustua myös muihin, joten keskustelu aiheen vierestä on sallittua. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

 Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen.

Paikka: Bistro Julienne, Scandic Hotels Eerikinkatu 4, 20100 Turku

Hinta: Omakustanteinen lounas

Lapset: Tervetulleita! Scandic Juliassa on leikkipaikka lapsille

Facebook event: https://www.facebook.com/events/566700237163391/


View Event →
Mar
29
2:00 PM14:00

29.3.2019 MiB Afternoon Club: Vaikuttava työnantajabrändi

Employee Experience Agency Eminen perustaja ja toimitusjohtaja Susanna Rantanen tunnetaan modernin HR:n ykkösbrändinä ja edelläkävijänä Suomessa. Tai näin häntä ainakin tituleerataan IT-toimialalla ja kasvuyrityskentässä.

Rantanen perusti ensimmäisen yrityksensä, yrityskulttuuriin rekrytoinnin sovellusta kehittäneen Heebon äitiyslomallaan vuoden 2010 alussa ja toisen yrityksensä Eminen loppuvuodesta 2012.

Vuonna 2017 Susanna lähti kehittämään Vaikuttava Työnantajabrändi -konseptia ja markkinoinnin metodia moderneille kasvuyrityksille, jotka pyristelivät osaajapulan, nopean, jopa hallitsemattoman kasvun ja jatkuvan muutoksen ikeessä. Susanna on rakentanut saman mallin pohjalta sekä oman asiantuntijabrändinsä että Eminen brändin. Markkinoinnin metodi toimii niin hyvin, että se on synnyttänyt pikkuiselle putiikkitoimisto Eminelle jopa fanikunnan. Suhteellisen erikoista suomalaisessa kulttuurissa HR-alalla ja vielä B2B-bisneksessä.

Tässä puheenvuorossa Susanna kertoo, mikä Vaikuttava Työnantajabrändi -konsepti ja markkinoinnin metodi oikein on, miksi se toimii ja miksi kaikkien modernien kasvuyritysten pitäisi rakentaa vaikuttavaa työnantajabrändiä.

Susanna vastaa puheenvuoronsa aikana mielellään myös osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voi toimittaa Susannalle myös etukäteen: susanna@emine.fi

Aika: Pe 29.3. klo 14-16

Paikka: Lounatuulet Yhteisötalo, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 40 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse pe 22.3. klo 10


View Event →