Vaasa

Filtering by: Vaasa
Nov
12
3:30 PM15:30

Ti 12.11. MiB extra: CV-valokuvaus

Olemme tänä syksynä perehtyneet ammatilliseen profiloitumiseen somessa. Yksi tärkeä palikka kokonaisuudessa on profiilikuva. Ammattimaisella profiilikuvalla luot luottamusta jo ensi silmäyksellä, erotut joukosta ja innostat ottamaan yhteyttä. 

Valokuvaaja Anne Tuulikangas saapuu kuvaamaan mibiläisiä tiistaina 12.11. Anne on ammattikuvaaja, jolla on kokemusta henkilökuvauksesta vauvasta vaariin. Voit tutustua Annen portfolioon täältä: https://www.annetuulikangas.com

Kuvauksen hinta on 20€. Se sisältää 5–10 minuutin kuvaussession sekä kaksi valmiiksi muokattua digikuvaa käyttöoikeuksineen. Mukaan mahtuu yhteensä 18 mibiläistä. Varaa oma kuvausaikasi sähköpostiisi lähetettävän kutsun ilmoittautumislinkistä. Kutsu lähetetään jäsenille ma 28.10.

Lapset ovat tervetulleita, mutta vain äidit kuvataan. Kuvauksen jälkeen juttua voi jatkaa kirjaston kahvilassa!

Vain käteismaksu! 

Aika: Tiistai 12.11. klo 15.30–17.30
Paikka: Essee-sali, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: 20€, käteismaksu kuvaajalle
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet

Mukaan mahtuu porrastetusti 18 äitiä. Jäsenille lähetetään ma 28.10. klo 18 sähköpostitse kutsu, jonka ilmoittautumislinkkiä seuraamalla voi varata oman kuvausajan.

View Event →
Nov
19
6:00 PM18:00

Ti 19.11. MiB goes: Kyrö Living Shop

Kyrö Living Shop, lifestyle-myymälä ja suklaakahvila, sijaitsee Isonkyrön vanhan meijerin pihapiirissä entisen Osuuskaupan tiloissa. Vanha Osuuskaupan rakennus päätettiin herättää entiseen loistoonsa ja avajaisia vietettiin tämän vuoden elokuussa 24. päivä. Kyrö Living Shop toimii rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Yrityksen tärkeimpiä arvoja on kotimaisuus, joten valikoimasta löytyy upeita kotimaisia brändejä, kuten Lapuan Kankurit, Miiko Lethergo, By Pia´s, Tuohi Design, Aarni ja Puuvillatehdas sekä FiiniNaturally, joka on yrittäjien oma brändi. Suklaakahvilassa voi nauttia kahvia, teetä, limonadia ja jääteetä sekä belgialaista suklaata. Rakennuksen toinen kerros toimii FiiniNaturally´n tiloina. FiiniNaturally valmistaa luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia kodinhoitotuotteita. Yrityksen tuote Kaura-Sheavoi-voide voitti Free from Skin Care Award 2019 Gold-palkinnon

Naiset yrityksen takana ovat pohjalaiset Heidi Sivula ja Essi Rintamäki. Pääsemme kuulemaan heidän yrittäjätarinansa sekä kuinka Kyrö Living Shop ja FiiniNaturally sai alkunsa. Tapahtuman päätteeksi on mahdollista tehdä ostoksia vaikkapa pukin konttiin.

Paikka: Kyrö Living Shop, Oltermannintie 7, 61500 Isokyrö
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet

Mukaan mahtuu 2 äitiä lapsineen sekä 8 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.11 klo 18.

View Event →
Nov
21
5:00 PM17:00

To 21.11. MiB mingle: Sparrausta ja verkostoja työnhakuun Vaasassa

Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Haluaisitko uuden suunnan urallesi? Pähkäiletkö työnhaun aloittamisen kanssa perhevapaan jälkeen? Tuntuuko, että et tunne työnhaun kannalta oikeita ihmisiä ja haluaisit laajentaa verkostojasi? Tule mukaan työnhaun sparrausryhmään! Vapaamuotoisessa tapaamisessa pohdimme ajankohtaisia työnhaun teemoja sekä sitä miten voisimme hyödyntää toistemme työelämän tuntemusta. 

Aika: Torstai 21.11. klo 17–19
Paikka: Essee-sali, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

Ilmoittaudu Facebook-tapahtumaan, niin varaamme kaikille istumapaikan.

View Event →
Nov
26
5:30 PM17:30

Ti 26.11. MiB reads: Elina Hiltunen – Tulossa huomenna

Tulevaisuudentutkija ja tietokirjailija Elina Hiltunen pohtii Tulossa huomenna -teoksessa suuria globaaleja tulevaisuuden kysymyksiä ja sitä, miten ihmiskuntamme voi selvitä erilaisista suurista haasteista, joita on tulossa. Avainkysymyksiä ovat esimerkiksi ilmastonmuutos, luonnonvarojen riittävyys, eriarvoistumisen torjuminen, digitalisaation vyöry, tekoälyn ja robotiikan tuleminen työelämään ja ruoan riittävyys maapallon kasvavalle väestölle.

Tervetuloa keskustelemaan kirjan teemoista! Tule mukaan vaikka kirja olisi vasta lukulistalla tai vielä kesken, tai jos teema yleisesti kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta. Eikä haittaa, jos vain piipahdat paikalla! Pöytävarauksen vuoksi klikkaa itsesi osallistujaksi FB-tapahtumassa tai ilmoittaudu vaasa@mib.fi.

Paikka: Espresso House, Kauppakeskus Espen, Hovioikeudenpuistikko 16, 65100 Vaasa
Hinta: Kahvi omakustanteinen, muuten maksuton tapahtuma
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Nov
27
5:30 PM17:30

Ke 27.11. MiB mingle goes jingle @Seinäjoki

Tervetuloa pikkujouluilemaan! Laitetaan kulunut Seinäjoen MiB vuosi pakettiin ja vietetään vuoden viimeinen mingle pikkujoulujen merkeissä. Samalla suunnataan katseet vuoteen 2020 ja siihen, miltä Mothers in Business kalenteri näyttää Seinäjoen seudulla.

Tule mukaan verkostoitumaan, suunnittelemaan tulevaa ja kuulemaan lisää myös aktiivitoiminnasta. Ennen kaikkea tule viettämään mukavaa iltaa loistavassa seurassa!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähiaikoina. 

Paikka: Tarkentuu myöhemmin
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →

Nov
5
4:30 PM16:30

Ti 5.11. MiB goes: Pohjolan energiapääkaupunki Vaasa – Brändiuudistus, verkkosivut ja imagokampanja, jotka yhdistivät kaupungin, matkailun ja seutuviestinnän

Brändi on kuin hiillos – mitä useampi siihen puhaltaa, sitä kirkkaammin se hehkuu! Juuri tästä syystä Vaasan kaupunki, Visit Vaasa ja Vasekin seutuviestintä löivät ensin brändihynttyyt yhteen ja käärivät sitten hihat yhteisen verkkosivuprojektin tiimoilta. Mukaan verkkosivuihin kosittiin vielä alueen ainutlaatuinen matkailukohde, Suomen ensimmäinen Unescon luonnon maailmanperintökohde, Merenkurkku. Tuloksena oli kiitosta saanut verkkopalvelu, jonka kantavana ajatuksena on palvelut edellä ja organisaatiot takana. Asukkaiden osallistaminen sekä brändin uudistamiseen että verkkosivujen tekoon on ollut myös tärkeässä roolissa. Seuraavana luontevana steppinä on imagokampanja, joka lanseerataan syksyn aikana. Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja antamaan palautetta kaupungin viestinnästä ja markkinoinnista! 

Brändiuudistuksesta, uusista verkkosivuista, kaupungin imagotutkimuksesta sekä imagokampanjasta kertoo viestintäpäällikkö Leena Forsén, joka elää samalla mitä mehevintä ruuhkavuosiaikaa yhdessä puolison sekä kolmen lapsen (3v, 7v ja 9v) kanssa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat.

Paikka: Vaasan kaupungin viestintäpalvelut, Kirkkopuistikko 23, 65100 Vaasa
Hinta: Ilmainen jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 29.10. klo 18.

View Event →
Oct
31
1:00 PM13:00

To 31.10. MiB mingle: Elämää ulkomaankomennuksella

Keskustellaan ulkomaankomennuksista! Saamme kanssamme minglailemaan Kaisu Kanstrénin, jolla on aiheesta kokemusta sekä käytännön että teorian kautta. Kaisun väitöskirja käsittelee ulkomaankomennukselle lähtevien puolisoiden hyvinvointia. Toivottavasti saadaan mingleen mukaan sekä komennuksella olleita, että komennuksia harkitsevia tai komennuksista haaveilevia.

Huom! Päivämäärä ja tapahtumapaikka on nyt vahvistettu.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Oct
29
5:00 PM17:00

Ti 29.10. MiB goes Visma: Ihminen johtajana – persoonan, arvojen ja inhimillisyyden vaikutukset organisaatioon

Visma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-projektien ja -konsultoinnin tarjoaja, jolla on Suomessa jo yli 50 000 asiakasta ja yli 1 200 työntekijää. Visman ratkaisut tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia jo monilla eri toimialoilla Suomessa. Vaasassa toimii Visma Enterprise ja Labs Oy, jotka tarjoavat henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita.

Illan alustajana toimii Visman Eliisa Valkonen

”Eliisa työskentelee Visma Enterprise Divisioonan HR Directorina. Hän diggailee modernista ja rennosta HR:stä ja uskoo, että jokaisen menestyvän yhtiön takana on hyvinvoiva ja onnellinen henkilöstö. Vapaa-aika kuluu lasten kanssa puuhatessa, puutarhanhoidossa, rakentaessa ja remontoidessa. Sielunelämältään Eliisa on kupliva karjalainen.”

Vismalla Eliisan vastuulla ovat mm. työntekijäkokemus, yrityskulttuurin kehittäminen ja työnantajabrändäys. Illan aikana Eliisa kertoo meille Visman tarinan sekä hieman omasta urapolustaan ja teemoista, joiden kanssa hän työskentelee päivittäin. Tilaisuuden lopussa on luvassa vapaamuotoista verkostoitumista. 

Kahvi-/teetarjoilu ja pientä purtavaa. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaihin 27.10. mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruokarajoitteesi. 

Paikka: Visman toimisto, Gneissikuja 1, 65300 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet 

Mukaan mahtuu 10 äiti&lapsiparia ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 22.10. klo 18.

View Event →
Oct
24
9:00 AM09:00

To 24.10. MiB goes Seinäjoen kaupunki: Miten tehdään kampanja, joka räjäyttää potin?

Tämä tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja poikkeuksellisesti myös jäsenyydestä kiinnostuneille äideille. Kutsuthan mukaan kaverisikin!

Avaruuden pääkaupungin ja #hyvinpitelyn taustavoima, Seinäjoen kaupungin markkinointipäällikkö Anu Männikkö kertoo, miten tämän vuoden kovimmat markkinointitempaukset syntyivät. Miksi pohjalaiskaupungista tuli visiönääri Elon Muskille huikkiva pääkaupunki? Miten jurot pohjalaiset saatiin halimaan ja vieläpä julkisesti?

Tule ja kuule vaikuttavien kampanjoiden ideoinnista, toteuttamisesta ja seurannasta. Tapahtuma on yksi Mothers in Business (MiB) verkoston järjestämistä tilaisuuksista Seinäjoella. MiB ry urasuuntautuneiden äitien yhdistys, jolle työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

Paikka: Kaupungintalo, Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki, Kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs
Hinta: Maksuton jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 10.10. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook-tapahtuman sivulla. Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

View Event →
Oct
21
5:00 PM17:00

Ma 21.10. MiB After work: Jaksaminen ja voimavarat - työnohjaus tai terapia toimivana työkaluna businessäitien arjessa

Tule viettämään mielenkiintoinen ja antoisa ilta työnohjauksen parissa. Illan aikana saamme eväitä, jotka auttavat pohtimaan millaisilla arjen pienillä valinnoilla voi vaikuttaa omaan työhön ja vapaa-aikaan sekä miten voimme parhaiten hyödyntää omia voimavarojamme niin työssä kuin lapsiperheen arjessa. Keskustelemme myös työnohjauksen ja terapian mahdollisuuksista jaksamisen edistäjinä.

Tapahtuman vetää Dialogis Oy:n yrittäjä, KM, työnohjaaja, psykoterapeutti Johanna Perttilä. Dialogis tuottaa psykoterapia-, työnohjaus-, coaching- ja koulutuspalveluita. 

Tervetuloa hyödyntämään tämä erinomainen tilaisuus tutustua työnohjaukseen! 

Paikka: Neuvotteluhuone, Bertills & Jung, Raastuvankatu 21, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 14.10. klo 18.


View Event →
Oct
17
5:30 PM17:30

To 17.10.2019 MiB goes: Handelsbanken – Talous- ja sijoitusilta Seinäjoella

Tämä tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja poikkeuksellisesti myös jäsenyydestä kiinnostuneille äideille. Kutsuthan mukaan kaverisikin!

Tervetuloa seuraamaan ajankohtaista talouskatsausta sekä kuuntelemaan vaihtoehtoja markkinatilanteeseen sopivista sijoitusratkaisuista.

Puheenvuoroista vastaavat konttorinjohtaja Jaana Meritähti ja sijoitusjohtaja Petri Alatalo.

Ohjelma
Tervetuloa & kevyttä iltapalaa
Talousnäkymät
Ajankohtainen sijoitusratkaisu

Paikka: Handelsbanken Seinäjoki, kalevankatu 12 B
Hinta: Maksuton jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 3.10. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki julkaistaan Facebook-tapahtuman sivulla. Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

View Event →
Oct
10
5:00 PM17:00

To 10.10.2019 MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Tervetuloa mukaan suomi-ruotsi-kielikylpyyn, jossa voit harjoittaa kielitaitoasi rennossa ilmapiirissä. Lokakuussa keskustelemme perheystävällisestä työelämästä tai muusta osallistujille ajankohtaisesta aiheesta. Kahvila suljetaan klo 17, joten saavu paikalle ajoissa, jos haluat ostaa kahvilatuotteita.

Välkommen till svenska-finska-språkbad där du kan öva på dina språkkunskaper i avslappnad atmosfär. I oktober kan vi prata om familjevänlig arbetslivet eller något annat intressant temat. Cafe’et stängs kl. 17, så kom tidigt om du vill köpa cafeprodukter.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton, kahvilatuotteet omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Oct
8
5:00 PM17:00

Ti 8.10. MiB After work: Au pair - apua arkeen

Oletko miettinyt vaihtoehtoja arjen ja uran yhteensovittamiseen? Onko ajatus au pairin ottamisesta kotiin käynyt mielessä? Au pairin palkkaaminen kotiin tuo mukanaan joitakin velvollisuuksia, mutta mahdollistaa myös erilaisen arjen lasten kanssa ja kasvattaa lapset huomaamatta kansainvälisyyteen.

Miina Korpilähde on kolmen lapsen äiti, joka on toiminut erilaisissa hankintatoimen, laadun ja projektinhallinnan tehtävissä. Mukaan mahtuu myös projektitöitä expatina ja lyhyempiä komennuksia ulkomailla. Yksi perheen arjen tukipilari on ollut kotona asustava au pair, joka on mahdollistanut mm. kummankin vanhemman työmatkat ja äidin opiskelun. Tilaisuudessa Miina kertoo uransa vaiheista ja työelämän ja arjen yhteensovittamisesta, sekä raottaa verhoa kolmikielisen perheen arkeen au pairin kanssa: mitä kaikkea elämä au pairin kanssa on antanut perheelle ja mitä tulee ottaa huomioon, jos suunnittelee au pairin palkkaamista.

Aika: Tiistai 8.10. klo 17–18.30
Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse tiistaina 1.10. klo 18.

View Event →
Sep
30
5:00 PM17:00

Ma 30.9. MiB goes: Pizzabistro Marco Polo

Meidät ottaa vastaan yrittäjä ja ravintoloitsija Noora Nieminen. Hän kertoo meille yrityksensä lisäksi myös yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisestä, perheensä taipaleesta ja omasta elämänkulusta FM:stä yrittäjäksi. Tapahtuman alkuun tehdään tutustumiskierros, jossa osallistujat kertovat lyhyesti keitä ovat, mitä tekevät ja mikä on oma suhde yrittäjyyteen (toimii yrittäjänä/voisi joskus olla yrittäjä/perheessä on yrittäjä). Tilaisuudessa on tarjoilua. Lisätietoa yrityksestä: https://www.pizzabistromarcopolo.fi/ sekä Facebookissa Pizzabistro Marco Polo.

Paikka: Pizzabistro Marco Polo, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 23.9. klo 18.

View Event →
Sep
24
4:30 PM16:30

Ti 24.9. MiB mingle: LinkedIn - vertaistukea profiilin hiomiseen

LinkedIn-teemamme jatkuu myös syyskuussa. Nyt pääpaino on nimenomaan tekemisessä, sillä tavoitteena on hioa osallistujien LinkedIn-profiilit huippukuntoon! Tapahtuma on vapaamuotoinen vertaistukitapahtuma, jossa hyödynnetään Päivi Ekholmin sekä mahtavan MiB-verkostomme omia hyviksi koettuja LinkedIn-tärppejä. Käymme esimerkkien kautta läpi hyvän LinkedIn-profiilin aineksia, kurkimme toistemme profiileita, kartoitamme oleelliset verkostot ja keinot olla aktiivinen käyttäjä sekä jaamme parhaat vertaisvinkkimme. 

Voit siis olla jo kokenut käyttäjä tai vasta-alkaja. Kaikki ovat tervetulleita! Ota oma kone mukaan, jos haluat päivittää profiiliasi tapahtuman aikana. 

Paikka: Essee-sali, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Avoin kaikille
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

Ilmoittaudu Facebook-tapahtumaan tai lähetä viesti vaasa@mib.fi, niin varmistamme että kaikille riittää paikka. 


View Event →
Sep
19
5:00 PM17:00

To 19.9. MiB mingle: MiB-äitien språkbad (peruttu)

Tervetuloa mukaan suomi-ruotsi-kielikylpyyn, jossa voit harjoittaa kielitaitoasi rennossa ilmapiirissä. Syyskuussa keskustelemme Mibin teemakuukauden hengessä perheystävällisestä työelämästä. Kahvila suljetaan klo 17, joten saavu paikalle ajoissa, jos haluat ostaa kahvilatuotteita.

Välkommen till svenska-finska-språkbad där du kan öva på dina språkkunskaper i avslappnad atmosfär. I september pratar vi om familjevänlig arbetslivet. Cafe’et stängs kl. 17, så kom tidigt om du vill köpa cafeprodukter.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton/omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Sep
17
5:00 PM17:00

Ti 17.9. MiB After work: Sujuvampi, turvallisempi, onnellisempi arki ammattijärjestäjän neuvoilla (peruttu)

Häiritseekö tavara arkeasi ja hankaloittaa sen sujumista? Tule kuulemaan miten saat arjestasi sujuvamman, turvallisemman ja onnellisemman ammattijärjestäjän neuvoilla.

Tilaisuudessa saat vinkkejä ja pohdittavaa omaan tavarasuhteeseen ja kodin turvallisuuteen. Samalla saat vinkkejä onnellisemman arjen luomiseen. 

Luennoitsija Heidi Finni on lähihoitaja, muistihoitaja ja ammattijärjestäjä. Heidi toimii päätyökseen henkilökohtaisena avustajana ja kevytyrityksen Arjenlomatilan kautta tarjoaa kotiapu- ja ammattijärjestäjän palveluita sekä luentoja. Heidi toimii myös Suomen ammattijärjestäjät ry puheenjohtajana. (Katso lisää: arjenlomatila.fi ja Arjenlomatilan fb:ssä).

Tilaisuuden avaa Terhi Välisalo, Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtaja. Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset on piirijärjestö, joka tukee kymmeniä jäsenyhdistyksiään sekä tuottaa asiantuntijapalveluista ruoan ja maisemasuunnittelun aloilla. Se on osa ProAgria Etelä-Pohjanmaata (http://etela-pohjanmaa.maajakotitalousnaiset.fi/)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen sekä 14 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 2.9.19. klo 18.

View Event →
Sep
10
4:30 PM16:30

Ti 10.9. MiB After work: Achieving your dreams

Have you ever wondered how much passion, determination, sweat, and tears it takes to achieve an Olympic medal?

MiB After work gives you the chance to learn Frantz Kruger’s story on how he achieved his Olympic dream and how he took what he learned from professional athletics and turned it into a successful career at ABB. He will also share how he finds competing and coaching at a national level still rewarding and where he currently finds the motivation to study his Master’s degree in Business, all this with two children.  

We will share our own dreams, big or small, and discuss how to achieve our own podiums one step at a time. Feel free to come and join the discussion in English, på svenska tai suomeksi.

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 3.9 klo 18.


View Event →
Sep
4
5:00 PM17:00

Ke 4.9.2019 MiB goes: Simons Talo

Meidät ottaa vastaan toimitusjohtaja Pia Simons. Pia kertoo meille kahvittelun yhteydessä mm. rakentamisen trendeistä, tulevaisuuden rakentamisesta, älytaloista ja 3D tulostamisesta. Pääsemme Pian esityksen jälkeen myös tehdaskierrokselle. Katso lisätietoa yrityksestä: www.simons.fi/ 

Mikäli tarvitset kimppakyytiä Vöyrille, laita tapahtumaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia osoitteeseen vaasa@mib.fi

Paikka: Simons Element, Teollisuustie 1, 66600 Vöyri
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen sekä 9 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 28.8. klo 18.

View Event →
Sep
3
5:30 PM17:30

Ti 3.9. MiB Welcome coffee – MiB tutuksi rennon kahvittelun merkeissä

Oletko juuri liittynyt tai aikeissa liittyä MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai oletko ollut jäsen jo pidempään ja haluaisit ottaa selvää millaista MiBin aktiivitoiminta on? Tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Voit tulla koko ajaksi tai vain piipahtamaan! 

Huom! Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä MiBin jäsenyyttä, joten nappaa mukaan myös kaverisi vaikka ihan viime hetkellä. Tämä on loistava mahdollisuus kuulla MiBin toiminnasta ja tavata muita toiminnasta innostuneita. 

Ilmoittautuminen joko tähän FB-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi, jotta osaamme varata tarpeeksi istumapaikkoja.

Paikka:  Aroma Bageri&Konditori, Kivihaantie 14, 65300 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Uudet jäsenet, jäsenyydestä kiinnostuneet ja aktiivitoimintaa harkitsevat.

View Event →
Aug
29
5:00 PM17:00

To 29.8. MiB After work: Oman asiantuntijaprofiilin kehittäminen somessa ja timanttinen LinkedIn-profiili

Onko sinulla LinkedIn-profiili, muttet oikein tiedä, mitä sinne kannattaisi laittaa? Vai pohditko, miten profiilia kannattaisi kehittää omaa asiantuntijuutta korostavaan suuntaan? Miksi profiloituminen somessa on ylipäätään tärkeää?

Headhunter ja konsultti Päivi Ekholm WasaTalentista tulee kertomaan miten hioa asiantuntijaprofiili somessa timanttiseen kuntoon, painopiste erityisesti LinkedInissä, mutta myös muita moderneja työnhaun kanavia käydään läpi. Päivi kertoo miten hän headhunterina hyödyntää Linkediniä asiantuntijoita etsiessään sekä millainen profiili tekee headhunteriin vaikutuksen.

Tule kuulemaan ja keräämään vinkit talteen! 

WasaTalent on Pohjanmaan maakuntien suurin rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppani, joka on erikoistunut asiantuntija-, johto- ja toimihenkilörekrytointeihin. WasaTalent on arvostettu toimija alallaan. Vuosien myötä se on koonnut ympärilleen mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Vaasan Yrittäjät valitsi WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018. Valintakriteereissä korostuivat WasaTalentin oleellinen vaikuttaminen paikkakuntansa kehitykseen sekä WasaTalentin toimitusjohtajan ja perustajan Päivi Ekholmin arvostettu ja esimerkillinen asema. 

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 22.8. klo 18.

View Event →
Aug
28
11:00 AM11:00

Ke 28.8. MiB mingle (Sjk): lounasmingle Vinolassa

Startataan Mothers in Business ryn syyskausi Seinäjoella lounaan merkeissä!

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea kaikille äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Lounasmingleen ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan muiden saman henkisten äitien kanssa!

Samalla voimme myös nauttia lounasta.

Ilmoittaudu mukaan 26.8. mennessä merkitsemällä itsesi osallistujaksi fb-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi pöytävarauksen vuoksi!

View Event →
Aug
25
12:45 PM12:45

Su 25.8. MiB Mingle: MiB-äitien språkbad

Mibin kielikylvyn syyskausi starttaa poikkeuksellisesti viikonloppuna. Osallistumme klo 13 Vanhan Vaasan museon ilmaiselle ruotsinkieliselle yleisöopastuskierrokselle ja sen jälkeen voimme jatkaa kielikylpyä museon kahvilassa Falanderin kellarissa. Tavataan ennen kierrosta museon sisäänkäynnin lähettyvillä. Tilaisuus on julkinen ja maksuton.

Huom. Museon tilat eivät sovi liikuntarajoitteisille, joten lastenvaunujen kanssa ei voi valitettavasti osallistua kierrokselle.

Vi börjar höstsäsongen annorlunda än vanligt under veckosluten. Vi ska besöka på Gamla Vasa museet där ordnas gratis guidningen för allmänheten kl. 13. Efter det kan vi fortsätta språkbad i museums kafe, Falanders källare. Vi ska träffas före guidningen nära museets ingång (vid husets innergård). Evenemanget är offentligt och gratis.

Obs. Museet lämpar sig inte för personer med rörelsehinder, så tyvärr kan man inte delta med barnvagnar.

Aika: Sunnuntai 25.8. klo 12.45–15
Paikka: Vanhan Vaasan museo, Kauppiaankatu 10, 65380 Vaasa
Hinta: Maksuton opastus, kahvila omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Aug
20
10:00 AM10:00

Ti 20.8. MiB mingle: Pienten lasten äitien aamupäivätreffit

Oletko päivisin kotona ja kaipaat seuraa muista samanhenkisistä äideistä? Tervetuloa minglailemaan! Aloitetaan syyskausi mukavassa seurassa rupatellen. Tapaamme kirjaston kahvilassa, josta voimme tarvittaessa siirtyä väljempiin tiloihin tai ulos. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla piipahtamaan tai viihtymään koko ajaksi. 

 MiB minglessä tapaat muita uraäitejä ja pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä. Mingleihin ovat tervetulleita MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi.

View Event →
Jun
13
7:00 PM19:00

To 13.6. MiB goes Minun\Min – kesäillan kevennys

Minun\Min on Vaasan keskustassa toimiva lifestyle-liike, joka on erikoistunut pohjoismaiseen muotiin ja sisustukseen. Nea Aspholm, toinen liikkeen yrittäjistä, emännöi iltaa ja kertoo meille, miltä tuntuu työn ja perheen yhdistäminen, kun sattuu olemaan yrittäjä ja kotona vanhempia tanssittavat yksivuotiaat kaksoset.

Tervetuloa tutustumaan yrittäjän arkeen sekä jakamaan ajatuksia työn ja perheen yhdistämisestä pienen purtavan ja kuohuviinin äärellä. MiB Vaasan jäsenet saavat myös tilaisuuden kuoria kermat päältä, sillä Minun\Min avaa osallistujille illan ajaksi ennakkoalen mainione etuineen!

Paikka: Minun\Min, Hovioikeudenpuistikko 13, 65100 Vaasa
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita
Kohderyhmä: Jäsenet

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse torstaina 6.6.2019 klo 18.

View Event →
Jun
12
5:30 PM17:30

Ke 12.6.2019 MiB mingle (Sjk): Kevätkauden päätösmingle

MiBin Seinäjoen kevätkauden päätösmingle järjestetään Mallaskosken Panimoravintolassa. Tilaisuus on avoin kaikille toiminnassa jo mukana olleille ja myös teille, joita Mothers in Business MiB ry:n toiminta ja jäsenyys kiinnostaa! Tervetuloa verkostoitumaan ja tapaamaan muita samanhenkisiä äitejä rennon yhdessäolon merkeissä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi.

Paikka: Mallaskosken Panimoravintola
Hinta: Omakustanteinen!
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Jun
6
5:00 PM17:00

To 6.6. MiB Afterwork: Mitä kuuluu, suomalainen työelämä?

Tutkimusten mukaan ainoastaan 12% suomalaisista on sitoutuneita työhönsä. Tämä on surullista eikä sitä muuteta lisäämällä työaikaa kuudella minuutilla. Tämä muutetaan ainoastaan yrityskulttuurilla ja paremmalla johtamisella.

”Jos haluat tietää miten yritykselläsi meni eilen, katso tilinpäätöstä, jos haluat tietää miten yrityksellä menee nyt, katso asiakkaita. Mutta jos haluat tietää miten yrityksellä menee huomenna, kysy henkilöstöltä”, tiesi sarjayrittäjä Marko Parkkinen kertoa hyvän aikaa sitten. Toinen viisas, Peter Drucker on aikoinaan todennut, että yrityskulttuuri syö strategian aamupalaksi. Toivotunlainen yrityskulttuuri voidaan taas muotoilla vasta, kun ymmärretään, mitkä asiat ovat työntekijöille merkityksellisiä. The Siqnificant Company uskoo, että tämä tapahtuu vain, kun työntekijät eivät vain vastaa henkilöstökyselyyn, vaan valitsevat sen kysymykset itse.

The Siqnificant Companyn Chief Business Officer Andy Lundström kertoo meille kuplajuoman äärellä, miksi työntekijäymmärryksen tulisi nousta jokaisen johtoryhmän puheenaiheeksi, ja mitä suomalaiselle työelämälle oikeasti kuuluu.

Helsingissä sijaitsevan mutta koko Suomessa toimivan The Siqnificant Companyn missio on muuttaa suomalainen työelämä. The Siqnificant Company on nuoresta iästään huolimatta auttanut jo yli 100 suomalaista yritystä johtamaan paremmin.

Paikka: Vaasanpuistikko 17, 9. krs. 65100 Vaasa
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita
Kohderyhmä: Jäsenet

View Event →
Jun
4
10:00 AM10:00

Ti 4.6. MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Kevätkauden viimeinen kielikylpymingle kokoontuu Edvininpolulla Vaasan Asevelikylässä. Vaihdamme kuulumisia ja suuntaamme katseet kohti kesää. Tapahtuma sopii kaikille, jotka haluavat harjoittaa ruotsin kielen taitoaan rennossa ilmapiirissä ilman suorituspaineita. Ota mukaan omat eväät.

På vårens sista möte språkbadar vi på Edvins stig i Vapenbrödrabyn. Vi diskuterar om aktuella händelser och spänner blicken mot sommaren. Mötet passar alla som vill öva på sina språkkunskaper. Ta gärna med dina mellanmål.

Paikka: Edvininpolku, Aleksis Kiventie 59, 65300 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
May
28
5:00 PM17:00

Ti 28.5.2019 MiB goes Vasek – yrityksen perustamisen ABC

Maaliskuussa tutustuimme lean startup -ajatteluun ja yritysideoiden kehittelyyn sekä testaamiseen. Nyt paneudutaan yrityksen perustamisen käytäntöön!

Tervetuloa Vasekille, missä Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian johtaja Tommi Virkama kertoo meille, millaisia toimenpiteitä yrityksen perustaminen vaatii, mistä uusi tai tuleva yrittäjä voi saada apuja ja rahoitusta sekä miten Startia auttaa yrittäjyyttä suunnittelevia. Tarjolla on kultainen tilaisuus tulla kysymään juuri ne kysymykset, jotka sinua ovat aina mietityttäneet ja ryhtyä sitten tuumasta toimeen!

Paikka: Vaasanseudun Kehitys Oy, Vasek, Alatori 1A, 65100 Vaasa
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse tiistaina 21.5.2019 klo 18.

View Event →
May
27
6:00 PM18:00

Ma 27.5. MiB mingle: Kahvihetki Kokkolassa

Tervetuloa Mothers in Business ry:n vapaamuotoiseen kahvihetkeen Kokkolassa. MiB on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työ ja perhe kuuluvat luonnollisesti samaan pakettiin.

Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten äidit, yksin tai lasten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.Tule verkostoitumaan muiden samanhenkisten äitien kanssa ja suunnittelemaan porukalla millaista MiB-toimintaa Kokkolassa voitaisiin järjestää.

Ilmoittaudu tilaisuuteen merkitsemällä itsesi osallistujaksi FB-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi pöytävarauksen vuoksi.

Paikka: Cafe con Affetto, Isokatu 12, Kokkola
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
May
24
11:30 AM11:30

Pe 24.5.2019 MiB mingle: Ihana (kamala) töihinpaluu

Onko töihinpaluu ajankohtainen? Miten ihmeessä työn, päiväkodin, parisuhteen ja oman ajan yhdistäminen onnistuu? Miten kotityöt tasataan puolison kesken? Miten se lastenhoito onnistuu, jos isovanhemmat asuvat kauempana? Mikä kalenterisovellus on paras kaaoksen hallinnassa? Mikä treenilaji olisi nopea ja tehokas? Miten tästä kaikesta voisi nauttia päivä kerrallaan stressaamisen sijaan?

Jos kysymykset kuulostavat tutuilta, tule mukaan lounastreffeille jakamaan kokemuksia ja parhaita käytäntöjä työn ja perheen yhteensovittamisesta.

MiB minglessä tapaat muita uraäitejä ja pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä. Mingleihin ovat tervetulleita MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet.

Paikka: Villa Sandviken, Hietalahden puisto, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen pöytävarauksen takia facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi.

View Event →
May
22
5:30 PM17:30

Ke 22.5.2019 MiB After work: Kestävä arki ammattijärjestäjän neuvoilla

Onko kotona jatkuva kaaos? Turhauttaako epäjärjestys? Etsitkö tavaroitasi päivittäin? Haluaisitko vinkkejä kestävään arkeen?

Kestävä arki on arki, joka toimii ja jossa viihdymme. Arjen laatuun vaikuttaa moni asia. Epäjärjestys kotona ja ylibuukattu kalenteri voivat aiheuttaa turhautuneisuutta ja tyytymättömyyttä. Kun elämä yksinkertaistetaan luomalla järjestystä, oman elämän tavoitteet selkiintyvät.

Kestävään arkeen meitä tutustuttaa ammattijärjestäjä Camilla Riska. Camilla on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä, ympäristöinsinööri ja eräopas. Ammattijärjestäjänä hän on toiminut syksystä 2017 lähtien (lue lisää www.ecorre.fi).

Illan aikana pohdimme, miksi keräämme tavaraa itsellemme, sekä tutustumme minimalismiin. Käymme myös läpi, kuinka voi lähteä liikkeelle, jos tavoittelee järjestystä ja yksinkertaisuutta omaan elämään.

Tervetuloa saamaan motivaatiota, ideoita ja tietoa kaaoksen kesyttämiseen!

Tapahtuma on osa MiB Lab -hanketta Lastemme tulevaisuus, joka panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019–30.6.2019.

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 15.5. klo 18.

View Event →
May
21
5:30 PM17:30

Ti 21.5.2019 MiB Reads: Helena Åhman ja Harri Gustafsberg: Tilannetaju – päätä paremmin

Toukokuussa MiB Reads lukupiiri ottaa haltuun Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittajan eli Helena Åhmanin ja Harri Gustafsbergin kirja Tilannetaju – päätä paremmin. Ihminen tekee vuorokaudessa keskimäärin 7000 päätöstä. Ilman kirkasta tilannetietoisuutta ja henkistä suorituskykyä todellisuuden tulkintakyky heikkenee dramaattisesti. Mutta miten saada aivokapasiteetti käyttöön mahdollisimman tehokkaasti erityisesti vaikeissa ja paineisissa tilanteissa ja miten palautua nopeasti? Kirja kuvaa kahdeksan parempaan tilannetajuun johtavaa elementtiä ja antaa selkeitä käytännön vinkkejä, miten säilyttää toimintakyky ja välttää vääriä ratkaisuja. Opit samalla aiheeseen liittyvästä uusimmasta tutkimuksesta ja käytännön kokemuksista. Helena Åhman on työpsykologian tohtori (TkT), KM, Speakersforumin Vuoden puhuja 2016. Harri Gustafsberg on kohta aiheesta Tampereen johtamiskorkeakoulussa väittelevä HM ja henkisen ja fyysisen valmentamisen ammattilainen.

Tervetuloa keskustelemaan kirjan teemoista! Tule mukaan vaikka kirja olisi vasta lukulistalla tai vielä kesken, tai jos teema yleisesti kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta. Eikä haittaa, jos vain piipahdat paikalla!

Paikka: Sweet Vaasa, Hovioikeudenpuistikko 15, 65100 Vaasa
Hinta: Kahvi omakustanteinen, muuten maksuton tapahtuma
Lapset: Tervetulleita!

Pöytävarauksen vuoksi klikkaa itsesi osallistujaksi FB-tapahtumassa tai ilmoittaudu vaasa@mib.fi.

View Event →
May
16
12:00 PM12:00

To 16.5.2019 MiB #äitimyytinmurtajat Pop Up Mingle

MiB täyttää toukokuussa 4 vuotta! Neljässä vuodessa olemme kasvaneet energiseksi joukoksi äitiyden moniosaajia ja upeasti työn ja perhe-elämän yhdistäviä persoonia! Synttäreitä juhlistetaan koko toukokuu erilaisten tapahtumien voimin.

 Pop-up minglet valtaavat Suomen 16.5. klo 12–14 kun samanaikaisesti minglataan useilla MiB paikkakunnilla. Pop-Up mingleissä ympäri Suomen kuullaan alustavia tuloksia #äitimyytinmurtajat -nettikyselystä, äänestetään yleisimmistä äitimyyteistä, mietitään keinoja niiden murtamiseksi ja jaetaan kokemuksia uran ja perheen yhdistämisestä! Vaasan Pop Up mingle järjestetään kahvittelun merkeissä Aromassa GW Galleriassa. Tervetuloa!

Paikka: Aroma GW Galleria, Kivihaantie 14, 65300 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi.

View Event →
May
14
5:00 PM17:00

Ti 14.5.2019 MiB goes Hemgården @ Ravintola Loftet

Toukokuussa kielikylpy vierailee Hemgårdenilla Ravintola Loftetissa! Hemgården tunnetaan käsintehtyjen suklaakonvehtien ja jäätelöiden valmistajana sekä uusimpana aluevaltauksenaan Loftetin ravintolatoiminnan jatkajana. Tervetuloa kuulemaan Hemgårdenin tarina, jonka meille kertoo omistaja Kenny Sundqvist. Vierailu toteutetaan ruotsiksi ja tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet kielitaidosta ja äidinkielestä riippumatta. MiBin kielikylvyssä ilmapiiri on rento ja kielitaitoaan voi harjoittaa ilman suorituspaineita.

I maj språkbadar vi på Hemgården i Restaurang Loftet! Hemgården är känt om handgjord chokladkonfekt och glass och fortsättare av restaurangverksamhet i Loftet. Välkommen med och hör mera om Hemgårdens berättelse presenteras av ägare Kenny Sundqvist. Besöket ordnas på svenska och alla medlemmare är välkomna. I MiB språkbad kan man öva sina språkkunskaper i lugn atmosphär.

Paikka: Ravintola Loftet, Raastuvankatu 28, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 7.5. klo 18

View Event →