Lämpimästi tervetuloa Mothers in Business MiB ry:n jäseneksi!

Tämä verkkosivu sisältää tietoa ja käytännön vinkkejä, joiden avulla saat mahdollisimman suuren hyödyn irti jäsenyydestäsi.

 

Verkostoidu somessa!

MiBin toiminnasta saat tietoa parhaiten sosiaalisen median kanaviemme kautta:

  • Paikallisissa Facebook-ryhmissä saat tietoa tulevista tapahtumista, ja voit tutustua muihin lähialueesi MiB-äiteihin.

  • Kansalliset Facebook-ryhmät MiB jäsenet valtakunnallinen ja MiB vapaalla ovat koko Suomen MiB-naisten yhteisiä ryhmiä, joissa on mahdollista käydä yhteistä keskustelua, verkostoitua ja seurata yhdistyksen ajankohtaisia asioita. MiB jäsenet valtakunnallinen -ryhmään striimataan myös muiden paikkakuntien tapahtumia. MiB Vapaalla -ryhmässä voit keskustella vapaamuotoisemmin lapsiperheen arjesta ja jakaa ajatuksia asioista, jotka eivät niinkään liity työelämään tai uraan.

MiBin toimintaan voit osallistua monella tapaa. Käy katsomassa parhaat tärpit!

 

Jäsenpostia tulossa

MiBin jäsenenä saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta kuulet ensimmäisten joukossa MiBin toiminnasta. Sen lisäksi saat valitsemasi 1-2 paikkakunnan tapahtumakutsut, jotka sisältävät ilmoittautumisohjeet tapahtumiin. Tapahtumakutsut lähetetään ja ilmoittautuminen alkaa viikkoa ennen tapahtumaa klo 10.

Lisäksi lähetämme neljä kertaa vuodessa Ajankohtaista kumppaneiltamme -kirjeen, jossa kerromme kuulumisia ja uutisia sekä tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Uudet jäsenet lisätään postituslistoille reilun viikon kuluessa jäsenmaksun maksamisesta. Mikäli et saa tapahtumakutsuja tai uutiskirjettä, tarkista ensin roskapostikansio sekä mahdolliset sähköpostisuodattimet, ja tarkasta postitusluvat jäsenrekisteristä (kirjautuminen). Halutessasi voit myös kieltää jäsenpostituksen jäsenrekisterissä.

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info(at)mib.fi.

 

Paikalliset tapahtumat

Oman paikallisjaostosi toiminnasta vastaa joukko MiBin vapaaehtoistoimijoita, joita tulet tapaamaan erilaisissa paikallisissa tapahtumissa. Kaikkien paikallisjaostojen yhteystiedot ovat verkkosivuillamme. Tapahtumakalenterista löydät kaikki MiBin tapahtumat.

 

Jäsentietosi

Omia jäsentietojasi pääset katsomaan ja muokkaamaan jäsenrekisterissämme Yhdistysavaimessa: mib.yhdistysavain.fi/jasensivut/. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

Henkilötietojesi turvallisuus ovat meille tärkeää. Mikäli haluat tietää miten niitä käsittelemme, lue tietosuojaselosteemme.


Mothers in Business MiB ry - Rakkaudesta uraan ja perheeseen