Liity MiBin keskusteluryhmiin Facebookissa ja seuraa päivityksiämme Twitterissä, Instassa ja LinkedInissä! Pääset osaksi urahenkisten äitien valtakunnallista verkostoa, jossa jaetaan kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta, keskustellaan kiinnostavista aiheista ja kerrotaan MiBin toiminnasta.

 

Tällä sivustolla esittelemme some-ryhmät ja kanavat sekä MiBin jäsenten kohtauspaikan MiBiTin.

 

Facebook-ryhmä: MiB Jäsenet valtakunnallinen

Tule keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia uraäitien kanssa mm. äitiyteen, työelämään sekä perheen ja työn yhdistämiseen liittyen. Voit lukea MiBin tapahtumien tunnelmista ja annista ympäri Suomen. Vain MiBin jäsenille.
Liity ryhmään tästä
 

Facebook-ryhmä: MiB Vapaalla

Tule juttelemaan lapsiperheen arkisista asioista ja jakamaan vertaistukea asioissa, jotka eivät niinkään liity työelämään. Vain MiBin jäsenille.
Liity ryhmään tästä
 

Paikalliset Facebook-ryhmät

MiBin paikallisryhmät toimivat yhdistyksen tapahtumatoiminnan ja verkostoitumisen moottoreina. Lähialueen MiB-äidit yhdistävissä ryhmissä muistutetaan tapahtumista sekä jaetaan tilaisuuksien tunnelmat ja parhaat opit. Paikallisryhmissä voit myös kutsua koolle esimerkiksi lounasporukan niin ammatillisen kuin vapaamuotoisenkin teeman ympärille.
 

 
 

MiBiT yhdistää

MiBiT on mibiläisten oma virtuaalinen kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät inspiroivat kohtaamiset, vertaistuki ja itsensä kehittäminen. MiBiTissä voit löytää etsimäsi kaltaisen henkilön tai tulla itse löydetyksi juuri sinunkaltaista henkilöä etsivälle. Palvelu on toteutettu yhteistyössä Futuricen Spice -ohjelman kanssa.

Palvelu julkaistiin MiBin jäsenten käyttöön maaliskuussa 2018.
Palveluun rekisteröidytään jäsenrekisteriin ilmoitetulla sähköpostiosoitteella.

Kirjaudu MiBiTiin tästä

 

Mikä on MiBit?

Palveluun voi rekisteröityä MiB ry:n jäsen.

1) Kirjoita persoonallinen ja napakka kuvaus itsessäsi: kuka olet, mitä teet ja missä asioissa toivoisit yhteydenottoa.

2) Voit selata muita mibiläisiä täällä. Voit myös asettaa eri hakuehtoja tarpeesi mukaan esim. toimiala, tehtäväluokka tai paikkakunta. Voit myös luoda oman ilmoituksen, jossa etsit itsellesi sopivaa henkilöä (esim. toista perhevapaalla olevaa lähialueeltasi tai oman ammattialasi edustajaa).

3) Ilmoitus voi auttaa sinua saamaan vastauksen kysymykseesi sekä löytämään asiantuntevat henkilöt auttamaan sinua eteenpäin.

4) Hyödynnä MiBiTiä Verkostoitumiseen, verkostoitumiseen ja verkostoitumiseen. Mikäli haluat tutustua samalla alalla oleviin muihin mibiläisiin, kasvattaa ammatillista verkostoasi tai vaikkapa löytää samanhenkistä seuraa omalta paikkakunnaltasi, sinun kannattaa aloittaa MiBiTin käyttö, MiBiT yhdistää. Palveluun kirjautuneet henkilöt haluavat tulla löydetyksi ja haluavat löytää itselleen uusia kontakteja.

5) Lähetä käyntikortti sinua kiinnostavalle ihmiselle viestin kera. Käyntikortistasi vastaanottaja näkee yhteystietosi ja on toivottavasti sinuun yhteydessä, jotta voitte sopia esimerkiksi tapaamisen.

6) Ongelmia? Tarkista ensin löytyykö täältä vastaus kysymykseesi. Tarjoamme tukea myös MiBiT(a)mib.fi osoitteen kautta.

 

MiBiT on toteutettu yhteistyössä Futuricen kanssa.

 
 

MiB bloggaa
Lue blogistamme ajankohtaisista
asioista sekä MiBin jäsenten
maailmaa koskettavista aiheista.
MiB bloggaa