Liity jäseneksi urasuuntautuneiden äitien järjestöön!

Mothers in Business MiB ry tarjoaa monipuolisia tapahtumia ja toimintaa urasuuntautuneille äideille ympäri Suomea. Tuemme äitejä työn ja perheen yhteensovittamisessa tarjoamalla mahdollisuuksia verkostoitumiseen, osaamisen kehittämiseen ja uran edistämiseen. Verkostossamme on jo yli 4000 naista monella eri paikkakunnalla, jotka saavat toisiltaan vertaistukea ja niin työelämän kuin arjenkin haasteissa.

 

Pääset satoihin tapahtumiin

Jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tapahtumiin jo kymmenellä paikkakunnalla. Pääset kurkistamaan yritysten taustatarinoihin yritysvierailuilla, oppimaan uutta monipuolisissa koulutuksissa ja luennoilla tai voit löytää jopa uuden uran.

Tarjoamme nimekkäiden puhujien seminaareja ja lähetämme useista tapahtumista striimejä, jolloin voit osallistua tilaisuuteen myös toiselta puolelta Suomea. Lähes kaikkiin tapahtumiin pääsee mukaan jäsenmaksun hinnalla ja useimmissa tapahtumissa on lapsille oma leikkipaikka.

 
MiB_quote_4.png
 

Tuet vaikuttamistyötä

MiB tekee vaikuttamistyötä jäsenten ääntä kuunnellen. Otamme kantaa ja osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun jäsenillemme tärkeissä asioissa. MiBin unelmana on yhteiskunta, jossa voi valita sekä uran että perheen.  

Saat inspiroivan vertaisverkoston

MiBin jäsentilaisuuksissa voit verkostoitua myös oman alasi ulkopuolelle. Jäsenmingleissä voit laajentaa verkostoasi ja jäsenenä voit liittyä MiBin omiin Facebook-ryhmiin ja MiBit-verkostoitumistyökaluun.

 
MiB_quote_5.png
 

Näin liityt MiBin jäseneksi

  1. Täytä alla oleva sähköinen jäsenhakemus

  2. Saat jäsenmaksulaskun sähköpostiisi muutaman päivän kuluttua, kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty

  3. Maksa jäsenmaksu 30 euroa

  4. Jäsenyytesi vahvistuu parissa päivässä maksun kirjautumisen jälkeen, verkkomaksusuorituksena heti. Sinut lisätään MiBin postituslistolle noin viikon kuluttua jäsenmaksun kirjautumisesta. Saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta kuulet ensimmäisten joukossa MiBin toiminnasta. Lisäksi voit tilata sähköpostiisi valitsemiesi paikkakuntien tapahtumakutsut.


Antamasi tiedot tallennetaan jäsenrekisteriimme. Yhdistyksemme jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy MiB ry:n tarkoituksen ja säännöt.

Tutustu tietosuojaselosteeseen ja henkilötietojenkäsittelyymme.

Tervetuloa!

Mothers in Business ry

 

Jos et halua enää kuulua yhdistykseen, lähetä viesti osoitteeseen info(a)mib.fi.
Jäsenmaksua ei kuitenkaan palauteta eroamisen yhteydessä.

 

Jäsenhakemus

 

Yrityksille

Mothers in Business – jäsenyys työpaikkaetuna

Tarjoa työpaikkasi uraa tekeville äideille tai perhevapaalle jääville työntekijöillesi Mothers in Business jäsenyys. MiB tarjoaa ammatillisesti kehittäviä tapahtumia ja inspiroivan vertaisverkoston urasuuntautuneille äideille perhevapaiden aikana ja työhönpaluun jälkeen. MiB on Suomen nopeimmin kasvava yhdistys, jonka verkosto ja toiminta ylläpitää luontevaa linkkiä työelämään sekä tarjoaa jäsenilleen tukea työn ja perheen yhteensovittamiseen.

Kysy lisää jäsenyyden tarjoamisesta työpaikallasi: info(a)mib.fi