Usein kysyttyjä kysymyksiä


En ole bisnesnainen enkä uraohjus. Voinko silti tulla mukaan?
Kyllä voit. Yhdistämme korkeasti koulutettuja ja urasuuntautuneita äitejä, jotka haluavat kehittää itseään ammatillisesti ja tutustua muihin samanhenkisiin naisiin – tärkeintä siis on, että koet kuuluvasi siihen joukkoon! Jäsenistössämme on hyvin monilla eri aloilla, niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella työskenteleviä yrittäjiä, asiantuntijoita ja johtajia, joiden koulutustaustat vaihtelevat kauppatieteistä teologiseen ja insinööritieteistä matkailu- ja ravitsemusalaan.  


Voiko MiBin tilaisuuksiin osallistua lapsen kanssa?
Ehdottomasti! Lapset ovat aina tervetulleita tilaisuuksiimme muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta (esim. jotkin työpajat ja yritysvierailut), ja niistäkin ilmoitamme aina erikseen.

 

Pääsenkö mukaan, vaikka vasta odotan lasta?
Kyllä pääset, sillä myös odottavat äidit ovat kohderyhmäämme.

 

Saavatko isätkin osallistua?
Isätkin voivat osallistua tilaisuuksiimme mikäli ovat liittyneet yhdistyksen jäseniksi, mutta ensisijaisesti toimintamme on kohdistettu äideille.

 

Minkä ikäisen ja monenko lapsen kanssa voi osallistua?
Mitään ikärajaa ei ole. Isommille lapsille kannattaa varata mukaan jotain heitä kiinnostavaa tekemistä. Lapsia voi olla mukana useampikin, mutta ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Miten liityn jäseneksi?
Täytä jäsenlomake täällä! Saat sen jälkeen sähköpostiisi ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. MiB ry:n jäsenmaksu on 30 euroa/vuosi.

 

Kuka toimintaa pyörittää?
Mothers in Business MiB ry:n hallitukseen ja aktiiviporukkaan kuuluu yhteensä 300 äitiä, jotka tekevät työtä vapaaehtoisvoimin. Lisäksi yhdistyksellä on neljä työntekijää.

 

Mihin jäsenmaksut käytetään?
Yhdistyksen suurimmat kuluerät liittyvät tilavuokriin, matkakuluihin sekä hallinnollisiin kuluihin kuten henkilöstökuluihin, yhdistysrekisterimaksuihin, viestintään ja tietojärjestelmiin ym. Suurin osa työstä tehdään vapaaehtoistyönä.

 

Miten saan tiedon tapahtumista?
1. Tulevat tapahtumamme on listattu nettisivuillamme paikkakunnittain (Helsinki, Tampere, jne). Suurin osa tapahtumistamme on avoimia vain yhdistyksen jäsenille, joten kannattaa liittyä jäseneksi. Tällöin saat tapahtumien ilmoittautumiskutsut suoraan sähköpostiisi.

2. Jäsenenä voit tilata oman paikallisjaostosi tapahtumakutsujen lisäksi myös muiden paikkakuntien tapahtumakutsut. Voit tilata tapahtumakutsut liittyessäsi jäseneksi sekä muuttamalla omia jäsentietojasi (Membook vaatii kirjautumisen) jäsenrekisterissämme.

3. Seuraa MiBin Facebook-sivua ja Twitter-tiliä, joissa tiedotamme ajankohtaisista asioista.

4. Liity sinulle sopivaan tai sopiviin suljettuihin Facebook-ryhmiin. MiBin Facebook-ryhmät ovat vapaita verkostoitumispaikkoja kaikille MiB-äideille. Ryhmissä jaetaan ajankohtaisia artikkeleita ja keskustellaan. Ryhmistä äidit voivat myös etsiä samanhenkistä seuraa omilta paikkakunniltaan sekä voivat järjestää paikallisesti vapaamuotoisia tapaamisia samanhenkisten ja samassa elämäntilanteessa olevien äitien kanssa. Katso kaikki MiBin Facebook-ryhmät täältä.

 

Millä paikkakunnilla toimintaa on?
Tällä hetkellä toimintaa on pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä ja Rovaniemen sekä Lahden ja Kouvolan seuduilla. MiB järjestää vertaiskahvitoimintaa myös Seinäjoella, Kokkolassa ja Joensuussa. Jos haluat lähteä kehittämään toimintaa paikkakunnallasi, ole yhteydessä meihin.

 

Miten voin muuttaa jäsentietojani?
Jäsen voi muokata omia jäsentietojaan kirjautumalla jäsenrekisteriin.

 

Miten yhdistyksestä voi erota?
Yhdistyksestä voi erota ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen info(a)mib.fi. Eroamisen voi tehdä myös kirjautumalla jäsentietojen asetuksiin jäsenrekisterissä.