Liity MiBin keskusteluryhmiin Facebookissa ja seuraa päivityksiämme Twitterissä, Instassa, YouTubessa ja LinkedInissä! Pääset osaksi urahenkisten äitien valtakunnallista verkostoa, jossa jaetaan kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta, keskustellaan kiinnostavista aiheista ja kerrotaan MiBin toiminnasta.

 

Facebook-ryhmä: MiB Jäsenet valtakunnallinen

Tule keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia uraäitien kanssa mm. äitiyteen, työelämään sekä perheen ja työn yhdistämiseen liittyen. Voit lukea MiBin tapahtumien tunnelmista ja annista ympäri Suomen. Vain MiBin jäsenille.
Liity ryhmään tästä
 

Facebook-ryhmä: MiB Vapaalla

Tule juttelemaan lapsiperheen arkisista asioista ja jakamaan vertaistukea asioissa, jotka eivät niinkään liity työelämään. Vain MiBin jäsenille.
Liity ryhmään tästä
 

Paikalliset Facebook-ryhmät

MiBin paikallisryhmät toimivat yhdistyksen tapahtumatoiminnan ja verkostoitumisen moottoreina. Lähialueen MiB-äidit yhdistävissä ryhmissä muistutetaan tapahtumista sekä jaetaan tilaisuuksien tunnelmat ja parhaat opit. Paikallisryhmissä voit myös kutsua koolle esimerkiksi lounasporukan niin ammatillisen kuin vapaamuotoisenkin teeman ympärille.
 

 

MiB bloggaa
Lue blogistamme ajankohtaisista
asioista sekä MiBin jäsenten
maailmaa koskettavista aiheista.
MiB blogi

 

MiB tubettaa: MiB YouTube