Tampere

Filtering by: Tampere
Mar
25
5:00 PM17:00

MiB After Work: Työ, perhe ja tasa-arvo (stream)

Naisten ja miesten työn ja perheen suhteille kohdistuu työelämästä ja perheestä erilaisia odotuksia, jotka näkyvät myös työelämän rakenteissa ja käytännöissä sekä työtä ja perhettä säätelevässä lainsäädännössä. Työelämän ja työpaikkojen toimintakulttuureilla ja käytännöillä on keskeinen rooli tasa-arvoisen työn ja perheen yhteensovittamisen mahdollistamisessa.

Alustuksessa pohditaan, millaista on tasa-arvoisen työn ja perheen yhteensovittamisen mahdollistava henkilöstöpolitiikka. Hyvä henkilöstöpolitiikka edellyttää usein tietoisia tasa-arvon edistämistoimia. Edelleenkään kaikilla vähintään 30 henkilöä työllistävillä työpaikoilla ei esimerkiksi tehdä lakisääteistä tasa-arvosuunnitelmaa. Alustuksessa herätellään keskustelua tasa-arvoisen työn ja perheen yhteensovittamisen henkilöstöpolitiikasta, sen haasteista ja mahdollisuuksista.

Teeman alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii YTT Katri Otonkorpi-Lehtoranta, joka työskentelee Tampereen yliopiston työelämän tutkimuskeskuksessa tutkijana. Hänen keskeisiä kiinnostuksen kohteitaan ovat sukupuolten välinen tasa-arvo työelämässä, työn ja perheen suhteet, työhyvinvointi (erityisesti turvallisuusalalla), sitoutuminen ja tiedon jakaminen tietointensiivisissä organisaatioissa, toimintatutkimus ja työpaikkojen kehittäminen. Hän on työskennellyt useissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa, joissa on kehitetty työhyvinvointia osallistavin menetelmin yhdessä työpaikkojen henkilöstöjen kanssa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 20 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 18.3. klo 10.

View Event →
Mar
26
4:30 PM16:30

26.3.2019 MiB goes Heltti: Itsensä johtaminen ruuhkavuosissa

Työnimu, itsensä johtamisen kulttuuri ja perheen myötä kuvioon astunut ruuhkavuosiarki. Tuttu paketti ajatustyötä tekevien perheenäitien maailmassa. Heltti ja sen asiakasyritykset suosivat pääosin matalaa hierarkiaa organisaatiossaan ja luottavat siihen, että oman työnsä asiantuntijana jokainen osaa itse määrittää, miten työnsä ja ajankäyttönsä suunnittelee yltääkseen tavoitteisiinsa. Työterveyspsykologille tämä tarkoittaa päivittäisiä keskusteluita paitsi yksilötasolla, myös yhä enemmän ohjausta organisaatiotasolla yhdessä johdon ja HR:n kanssa.

Oman työnsä rajaamisesta yhdistettynä ruuhkavuosiarkeen kertoo meille Heltin työterveyspsykologi Johanna Ojala-Oksala. Lisäksi tutustutaan Aino Siippaisen kertomana Heltin modernin työterveyden malliin johtaa yritysten hyvinvointia organisaation kaikilla tasoilla. Heltin palvelut on rakennettu modernin työn ja erityisesti ajatustyöläisten tarpeisiin tukemaan henkistä kuormitusta.

Tarjolla pientä purtavaa.

Paikka: Tampere 
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 8 äitiä lapsineen ja 8 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.3. klo 10.


View Event →
Apr
3
10:00 AM10:00

3.4.2019 MiB goes Kivat: Vastuullisia vaatteita perheen pienimmille

Haluatko kuulla, miten tamperelaisella Kivatilla valmistetaan vastuullisesti pipot ja villahaalarit? Entä mistä koko yritys sai alkunsa? Tähän on nyt mahdollisuus, kun saamme vierailla Kivatin tehtaassa ja kuulla Katri Halmeen – uraäidin, yrittäjän toisessa sukupolvessa – kertomusta yrityksen toimintatavoista ja filosofiasta. Lisäksi pääsemme tekemään ostoksia tehtaanmyymälään.

Kivat-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja ennen sesonkia käytetään myös virolaista alihankkijaa. Kivat-tuotteet eivät sisällä lapsille haitallisia väriaineita tai kemikaaleja, ja materiaalien turvallisuuden varmistamiseksi  käytetään ainoastaan eurooppalaisia langan toimittajia. Tervetuloa mukaan tutustumaan tähän vastuulliseen lastenvaatemerkkiin!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.3. klo 10.

View Event →
Apr
3
4:30 PM16:30

3.4.2019 MiB After work: Miten työnohjaus voi tukea laadukasta johtamista ja työhyvinvointia?

Työnohjaus on työhön liittyvää oppimista edistävä ja organisaation toimintaa kehittävä, tieteelliseen tutkimukseen perustuva työmenetelmä. Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Työnohjauksella on tutkimuksissa todettu olevan positiivista vaikutusta mm. työsuoritusten laatuun ja tehokkuuteen, työssä jaksamiseen sekä johtajuuden kehittämiseen. Työnohjaus sopii kaikille, jotka haluavat oppia ja kehittyä työssään. 

Johdon ja esimiesten työnohjaaja, HR-psykologi Outi Kärkkäinen HRS Advisors Oy:stä kertoo käytännönläheisellä otteella, miten työnohjaus voi tukea työyhteisön hyvinvointia ja laadukasta johtamista.


Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 20 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.3. klo 10.

View Event →
Apr
9
4:30 PM16:30

9.4.2019 MiB goes Teho-osasto: Miten coworking-tilassa työskentely auttaa yhdistämään työn ja perhe-elämän?

”Teho-osasto – parasta aikaa yliopiston ja hautausmaan välissä.” Teho-osasto on Tampereen tehokkain yhteisöllinen työtila yksinyrittäjille, läppärikulkureille ja luoville sieluille. Paikallinen kolmen naisen perustama yritys sijaitsee vanhan yleisen sairaalan jugend-rakennuksessa Tampere-talon ja yliopiston naapurissa.

Teho-osaston tarkoituksena on antaa jäsenilleen vapaa-aika takaisin, kun työt tehdään tehokkaasti viihtyisissä ja ergonomisissa työtiloissa. Toista lastaan odottava Milka Koiranen Intakt-käännöspalvelusta kertoo, miten coworking-tila auttaa pienen lapsen äitiä pyörittämään yritystä joustavasti lapsiperheen arjessa.

Tutustumiskäynnillä kuullaan myös Teho-osaston tarina ja tutustutaan tiloihin, jotka ovat mitä mainioin vaihtoehto toimistohotellille, kahvilalle sekä kotona yksin puurtamiselle. Teho-osastolta voi myös vuokrata erilaisia tiloja kokousten, koulutusten, asiakastapaamisten sekä muiden yksityis- tai yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lasta. Lastenvaunut voi jättää rauhalliselle pihalle tai eteiseen. Tilojen vieressä on kaupungin pysäköintialue.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 2.4. klo 10.

View Event →
Apr
12
12:00 PM12:00

12.4.2019 MiB mingle: Huhtikuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti joko piipahtamaan tai viipymään pidemmäksi aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Pala Café, Itäinenkatu 9, Finlayson, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Linkki Facebook-tapahtumaan

View Event →
Apr
24
12:00 PM12:00

24.4.2019 MiB Recruiting Coffee: MiB-aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille

MiB Tampereen paikallisjaosto rekrytoi! Mitäpä jos aloittaisit kevään mukaansatempaavan ja innostavan harrastuksen parissa – vapaaehtoistyössä MiB-aktiivina! Aktiivina pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaamme. Paikallisjaosto mm. järjestää tapahtumia, kehittää yritys- ja sidosryhmäyhteistyötä ja viestii MiBistä kohderyhmille.

MiBin aktiivina kuulut sekä paikalliseen että valtakunnalliseen aktiivien verkostoon, pääset edistämään MiBin toimintaa, tutustut mahtaviin naisiin eri aloilta ja saat mukavaa vastapainoa koti- ja työarjelle juuri sen verran kuin haluat. Et tarvitse aiempaa yhdistyskokemusta, innostus MiBin toimintaan ja itsesi kehittämiseen riittää!

Avoimia rooleja tällä hetkellä ovat:

  • Viestintävastaava

  • Lyytivastaava

  • Kk-kahvien vetäjä

  • Tapahtumajärjestäjiä

Tervetuloa mukaan vapaamuotoiseen tilaisuuteen kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä! Jos et pääse paikalle, otathan kuitenkin yhteyttä, jos aktiivitoiminta kiinnostaa.

Paikka: Crazy Town, Rautatienkatu 21 B, 5. krs, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumiset FB-tapahtuman kautta.

View Event →
Apr
24
5:30 PM17:30

24.4.2019 MiB After work: Yrityskulttuuri ja sen muutos

Me kaikki olemme yhden tai useamman yrityskulttuurin muovaamia. Yrityskulttuuri näkyy viivan alla – ja toisaalta yrityskulttuuri saattaa myös muuttua. Mitkä ovat johtajan ja työntekijän mahdollisuudet yrityskulttuurin muutoksessa? Aiheeseen johdattaa kolmen lapsen äiti Satu Haikarainen, joka työskentelee johtajana Lindström Oy:ssä. Tule mukaan keskustelemaan aiheesta!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 17.4. klo 10.

View Event →

Mar
22
10:00 AM10:00

22.3.2019 MiB Morning Club: Omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen

Käytätkö luontaisia vahvuuksiasi? Tiesitkö, että yli 70 prosenttia ihmisistä yrittää salata ja korjata heikkouksiaan sen sijaan, että he kiinnittäisivät huomion omiin vahvuuksiinsa ja asioihin, joista he ovat aidosti innostuneet? Uskomme, että jokaisessa ihmisessä on ainutlaatuinen yhdistelmä vahvuuksia, joiden ydin on luontaisissa taipumuksissa ja niiden hyödyntämisessä. Koska jokainen on erilainen, on oman erilaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen valtava voimavara – etenkin, kun sen yhdistää omien vahvuuksiensa mukaiseen tekemiseen!

Valmennuksen omien vahvuuksien tunnistamiseen pitää LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja Jorma Pesonen.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 15 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 15.3. klo 10.


View Event →
Mar
21
4:30 PM16:30

21.3.2019 MiB After work: Tiedolla johtaminen

Tiedon määrä on lisääntynyt viime vuosien aikana räjähdysmäisesti. Tiedosta ja sen hyödyntämisestä – tiedolla johtamisesta – on tullut entistä tärkeämpää, koska organisaatioissa johdetaan yhä useammin koneiden sijaan osaamista ja päätöksentekoa. Juuri osaamisesta on tullut keskeinen tekijä, joka oikein hyödynnettynä mahdollistaa jatkuvan uudistumisen ja edelläkävijyyden.

Tule mukaan jakamaan kokemuksia ja ajatuksia tiedolla johtamisesta ja sen ajankohtaisista ilmiöistä!

Jani Listenmaa johtaa Innolinkin tiedolla johtamisen konsultoinnin liiketoimintaa. Janilla on yli 10 vuoden kokemus henkilöstö- ja markkinatutkimuksista, tietopohjaisesta konsultoinnista sekä konkreettisesta liiketoimintayksiköiden johtamisesta hyödyntämällä älykästä dataa ja tietämystä yhä parempiin ja konkreettisempiin toimenpiteisiin organisaatioiden ja yksilöiden hyväksi. Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Yrityksen visiona on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjiä. Innolinkin palvelut kattavat tiedolla johtamisen konsultoinnin, tutkimuksen, analytiikan ja henkilöstöpalvelut. Kaikki yrityksen palvelut tukevat sen missiota helpottaa johtamisen arkea.

Paikka: Tampere  
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! (Huom! Tilaisuus järjestetään avoimessa tilassa ns. lava-alueella)

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 14.3. klo 10.


View Event →
Mar
21
12:30 PM12:30

21.3.2019 MiB mingle: Maaliskuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Voit saapua paikalle joustavasti joko piipahtamaan tai viipymään pidemmäksi aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Pala Café, Itäinenkatu 9, Finlayson, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Linkki Facebook-tapahtumaan


View Event →
Mar
12
2:00 PM14:00

12.3.2019 MiB mingle: Welcome Coffee

Oletko uusi jäsen tai kiinnostunut Mothers in Business ry:n (MiB) toiminnasta? Haluaisitko mielekästä tekemistä vanhempainvapaan ajalle, ajatustenvaihtoa samanhenkisten äitien kanssa, mahdollisuuden kehittää itseäsi tai tukea uran ja perheen yhteensovittamiseen? Tule juttelemaan mibiläisten ja muiden kiinnostuneiden kanssa. Kahvitellaan yhdessä – myös lapset ovat tervetulleita!

Welcome Coffeehen voivat osallistua kaikki Tampereen alueen uudet MiB-jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet.

Paikka: Buffet & Café Linkosuo, Näsilinnankatu 26, Tampere
Hinta: Maksuton, kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Mar
7
4:30 PM16:30

7.3.2019 MiB goes Teho-osasto: Miten coworking-tilassa työskentely auttaa yhdistämään työn ja perhe-elämän?

”Teho-osasto – parasta aikaa yliopiston ja hautausmaan välissä.” Teho-osasto on Tampereen tehokkain yhteisöllinen työtila yksinyrittäjille, läppärikulkureille ja luoville sieluille. Paikallinen kolmen naisen perustama yritys sijaitsee vanhan yleisen sairaalan jugend-rakennuksessa Tampere-talon ja yliopiston naapurissa.

Teho-osaston tarkoituksena on antaa jäsenilleen vapaa-aika takaisin, kun työt tehdään tehokkaasti viihtyisissä ja ergonomisissa työtiloissa. Toista lastaan odottava Milka Koiranen Intakt-käännöspalvelusta kertoo, miten coworking-tila auttaa pienen lapsen äitiä pyörittämään yritystä joustavasti lapsiperheen arjessa.

Tutustumiskäynnillä kuullaan myös Teho-osaston tarina ja tutustutaan tiloihin, jotka ovat mitä mainioin vaihtoehto toimistohotellille, kahvilalle sekä kotona yksin puurtamiselle. Teho-osastolta voi myös vuokrata erilaisia tiloja kokousten, koulutusten, asiakastapaamisten sekä muiden yksityis- tai yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lasta. Lastenvaunut voi jättää rauhalliselle pihalle tai eteiseen. Tilojen vieressä on kaupungin pysäköintialue.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 28.2. klo 10.


View Event →
Mar
6
4:30 PM16:30

6.3.2019 MiB goes Codeo Oy: Millainen on vastuullisesti toimiva IT-yritys?

“Alussa meitä oli kourallinen keski-ikäisiä perheellisiä miehiä, jotka halusivat luoda yrityksen, jossa kukin voi kehittyä urallaan – kuitenkaan tinkimättä perheensä kanssa viettämästään ajasta. Yrityksen toimintamallin rakentamisessa ja hiomisessa meni pari vuotta, kunnes päädyimme malliin, jossa vaikutusmahdollisuudet, läpinäkyvyys ja reilu palkitsemismalli muodostavat toimintamme perustan. Nyt olemme huomanneet, mitä tuli tehdyksi: Olemme rakentaneet vastuullisesti toimivan yrityksen. Asiakkaat, henkilöstö ja moni muu on antanut paljon positiivista palautetta rohkeasta toimintamallistamme, joka ei sinänsä riipu toimialasta, vaan ideoita voi varmasti soveltaa muuallakin”, kertoo Codeo Oy:n toimitusjohtaja Tommi Aho.

Tutustumiskäynnillä kuulemme lisää Codeo Oy:n arjesta ja toimintaperiaatteista sekä uran ja perheen yhdistämisen tavoista Codeolla.

Paikka:  Tampere  
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! (Huom! Tilaisuus järjestetään avoimessa tilassa ns. lava-alueella)

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.2. klo 10.


View Event →
Feb
27
5:30 PM17:30

27.2.2019 MiB After work: Hyvinvoiva esimies

Työelämä ja sen muutokset haastavat johtamista ja esimiestyötä, joka jo itsessään sisältää moninaisia odotuksia sekä organisaation että henkilöstön taholta. Esimiehen on huolehdittava omasta hyvinvoinnistaan erilaisten paineiden, stressin ja kuormitustekijöiden alla. Samalla on myös tärkeää huomata ja löytää oman työn onnistumiset.

Tervetuloa keskustelemaan esimies- ja johtotyöstä esimiehen oman hyvinvoinnin näkökulmasta. Alustajana toimii Terveystalossa vastaavana työterveyspsykologina työskentelevä Heini Björn-Rantala.

Tilaisuuteen mahtuu 8 äitiä lapsineen ja 12 äitiä ilman lasta.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 20.2. klo 10.

View Event →
Feb
20
12:30 PM12:30

20.2.2019 MiB mingle: Helmikuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Tervetuloa starttaamaan uutta vuotta upeiden naisten kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti joko piipahtamaan tai viipymään pidemmäksi aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Aika: Ke 12.30–15.30
Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Linkki Facebook-tapahtumaan


View Event →
Feb
18
2:00 PM14:00

18.2.2019 MiB goes MOW Supernova: coworking-tiloihin ja toimintaan tutustuminen

Työelämä ja sen eri osa-alueet ovat suuressa muutoksessa. Yhteisöllisyys ja eri toimialojen osaajien törmäyttäminen ovat ajan henki. Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan marraskuussa 2018 Ratinassa avattuun MOW Supernovan coworking-tiloihin, MOWin konseptiin ja vaihtamaan ajatuksia yhteisöllisestä työskentelystä.

MOW on Spondan vastaus joustavien ja yhteisöllisten työtilojen kysynnän kasvuun. Ratinaan avattu MOW on ensimmäinen kauppakeskukseen sijoittuva coworking-tila, jonka puitteissa MOWin toimintaympäristö laajenee entisestään. Tampereen hybridikonsepti tuo MOWin uudella tavalla lähelle ihmisiä ja palveluita. Spondalla on ennestään jo kaksi MOWia Helsingissä: kaupungin luovassa keskustassa Pieni Roobertinkadulla ja suurten firmojen suosimassa Ruoholahdessa.

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lasta.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 11.2. klo 10.

View Event →
Feb
13
11:30 AM11:30

13.2.2019 MiB mingle: Lounastreffit

Tule tutustumaan ja verkostoitumaan muihin mibiläisiin lounastreffeille. Luvassa on lounaan oheen mielenkiintoista ja rönsyilevää keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, vertaistukea ruuhkavuosiin ja takuuvarmasti kaupungin parasta lounasseuraa.

Tervetuloa keventämään työpäivää tai tuulettumaan lasten kanssa hyvän ruuan ääreen!

Paikka: Tampere
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Feb
11
4:30 PM16:30

11.2.2019 MiB extra: Passion test

Oletko miettinyt, millaista elämää haluaisit elää? Mitkä asiat saavat sinut innostumaan? Koetko nykyisen työsi omaksesi?

Passion test on amerikkalaisten Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua selkeyttämään sen, mikä on elämässäsi kaikista tärkeintä. Kun kirkastat itsellesi, mitä todella haluat, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi sen mukaisesti. Tämä lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja kokemusta elämän merkityksellisyydestä.

Passion test -valmennuksen aikana selkeytät itsellesi, mikä sinua todella innostaa ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Kun pysähdyt miettimään, mitä elämältäsi haluat, voit kenties löytää myös jotain sellaista, jonka olemassaolosta et ollut vielä tietoinen – joko valmennuksen aikana tai sen jälkeen. Passion test käynnistää usein ajatusprosessin, joka vähitellen auttaa sinua ymmärtämään yhä paremmin itseäsi ja sitä, mikä on sinulle merkityksellistä.

Mothers in Business tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Passion test -valmennukseen, jonka vetää sertifioitu Passion test -valmentaja Katri Koli. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI ja toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Katrin ura on kulkenut Nokian kautta vauhdikkaasti kasvaneen startupin myyntijohtajaksi ja irtisanoutumisen kautta yrittäjäksi. Myös Passion test on vaikuttanut Katrin valintoihin – valmennuksen aikana kuulet myös tästä lisää.

Valmennuksen hinta on 42 euroa ja se järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 15.

Lähde mukaan ja aloita matka kohti itsesi näköistä elämää!

Paikka: Tampere
Hinta: 42 €
Lapset: Lapsia ei sylivauvoja lukuun ottamatta suositella ottamaan mukaan.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 28.1. klo 10.

View Event →
Feb
7
10:00 AM10:00

7.2.2019 MiB goes Evergreen Farm: Local strawberries even on February

Evergreen Farm Oy is an agricultural technology company that produces the most advanced and efficient climate-controlled vertical farming system, known as Grow360. We have now opportunity to visit farm with its CEO Ali Amirlatif. He got an idea of this while crows ate all strawberries from the yard and now in five years he has managed to create this innovate farming system. Aim of Evergreen Farm is to make fresh, healthy, delicious, pesticide-free, and non-GMO food accessible to everyone. During our visit we can see strawberries, salad and flowers growing.

There will be place for 10 mums by themselves and for 10 mums with kids.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 31.1. klo 10.


View Event →
Feb
1
to Feb 28

1.2.2019 MiB extra: Sokkotreffit

Oletko kiinnostunut kartuttamaan verkostojasi ja tutustumaan matalalla kynnyksellä mahtaviin MiB-äiteihin? Lähde sokkotreffeille mibiläisten kanssa!

Viime vuonna suuren suosion saaneet sokkotreffit ovat täällä taas. MiB järjestää mahdollisuuden tutustua uusiin urasuuntautuneisiin äiteihin sokkotreffien muodossa. Jaamme osallistujat neljän naisen ryhmiin, jotka voivat sopia vapaasti keskenään lounastreffien tai after workin ajankohdasta ja paikasta.

Ryhmäläisille ilmoitetaan ryhmän kokoonpano sähköpostiviestillä.

Aika: Helmikuu
Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 1.2. klo 10.


View Event →
Jan
31
10:00 AM10:00

To 31.1. MiB goes GoGo: Liikunnallista yritystoimintaa kolmessa sukupolvessa

Tervetuloa tutustumaan menestyksekkääseen GoGo liikuntakeskukseen ja kuulemaan, miten tämä perheyritys on luotu ja kasvanut vuosien varrella.

Tapahtuma alkaa hikisellä The Trip -spinningtunnilla upeassa salissa, missä pääset virtuaalisesti Egyptin saloihin. Kaikista pienimmät lapset voi ottaa mukaan kantokopassa, vähän isommat otetaan kantoreppuun selkään ja mukaan polkemaan (oma reppu mukaan). Taaperot ja isommat lapset pääsevät lastenhoitoon 40-minuuttisen treenin ajaksi. Lastenhoidon alaikäraja on 6 kk.

Treenin jälkeen pääsemme kuulemaan GoGon tarinaa ja siitä, miten vastuita on perheen sisällä jaettu. Pienen pojan äiti Vuokko Kronqvist, Program Director, kertoo miten yrittäjäperheen poika on jo mukana toiminnassa ja kuinka perheen ja työn voi yhdistää mahdollisimman helposti. Vastuiden jakamisesta perheen sisällä kertovat myös Club Manager Vilja Bezek ja Business Development vastaava Varpu Jänisniemi. Tarjolla pientä purtavaa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 24.1. klo 10.

View Event →
Jan
28
5:00 PM17:00

Ma 28.1. MiB goes Integrata: Suomen paras työpaikka hyödyntää palvelevaa johtamista – mistä on kyse?

Integrata on HR-toimialan kasvuyritys, jossa panostetaan tiimin tyytyväisyyteen, itseohjautuvuuden kulttuuriin ja palvelevaan johtamiseen. Miten 10-vuotias 45 % vuodessa kasvava yritys päätyi Suomeen parhaaksi työpaikaksi (Great Place To Work 2018)? Miten jokainen organisaatio voisi hyötyä palvelevasta johtamisesta? Tule Integratalle osallistavaan iltaan sparraamaan näistä aiheista!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen ja 13 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 21.1. klo 10.

View Event →
Jan
9
12:30 PM12:30

Ke 9.1. MiB mingle: Tammikuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Tervetuloa starttaamaan uutta vuotta upeiden naisten kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Dec
11
12:00 PM12:00

Ti 11.12. MiB mingle: Joulukuun kuukausikahvit

Tule nautiskelemaan kupponen kahvia tai joulun kunniaksi glögiä muiden ihanien naisten kanssa. Voit saapua paikalle joustavasti ja joko piipahtaa tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen.

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman facebook-event


View Event →
Dec
4
6:30 PM18:30

Ti 4.12. MiB goes: Leikkien VIP-ilta

Tervetuloa kuulemaan Leikkien Groupin sekä lelu- ja pelialan kuulumisia Leikkienin toimitiloihin Tampereen Sarankulmaan VIP-ostosillan merkeissä.

Leikkien on opettavaisiin leluihin ja peleihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Leikkien tuottaa omaa Leikkien-nimeä kantavaa opettavaista tuotesarjaa sekä toimii useiden maailmalla palkittujen lelu- ja pelituotemerkkien maahantuojana. Leikkien toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa.

Illan aikana MiB-jäsenet saavat Leikkien Outlet -myymälässä 20 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jos et pääse osallistumaan illan ohjelmaan, voit hyödyntää edun aiemmin samana päivänä mainitsemalla MiB-jäsenyydestäsi kassalla. Myymälä avaa ovensa jo klo 9.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin. Pienille vieraille on varattu lapsiparkki iltaohjelman ajaksi.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 27.11. klo 10.

View Event →
Dec
3
4:30 PM16:30

Ma 3.12. MiB extra: Passion test -valmennus

Oletko miettinyt millaista elämää haluaisit elää? Mitkä asiat saavat sinut innostumaan? Koetko nykyisen työsi omaksesi?

Passion test on amerikkalaisten Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua selkeyttämään sen, mikä on elämässäsi kaikista tärkeintä. Kun kirkastat itsellesi mitä todella haluat, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi niiden mukaisesti. Tämä lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja kokemusta oman elämän merkityksellisyydestä.

Passion test -valmennuksen aikana selkeytät itsellesi mikä sinua todella innostaa ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Kun pysähdyt miettimään mitä elämältäsi haluat, voit kenties löytää myös jotain sellaista, jonka olemassaolosta et ollut vielä tietoinen – joko valmennuksen aikana tai sen jälkeen. Passion test käynnistää usein ajatusprosessin, joka vähitellen auttaa sinua ymmärtämään yhä paremmin itseäsi ja mikä on sinulle merkityksellistä.

Mothers in Business tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Passion test -valmennukseen. Sen vetää sertifioitu Passion test -valmentaja Katri Koli. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI ja toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Katrin ura on kulkenut Nokian kautta vauhdikkaasti kasvaneen startupin myyntijohtajaksi ja irtisanoutumisen kautta yrittäjäksi. Myös Passion test on vaikuttanut Katrin valintoihin – valmennuksen aikana kuulet myös tästä lisää.

Valmennuksen hinta on 42 euroa ja se järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 15.

Lähde mukaan ja aloita matkasi kohti itsesi näköistä elämää!

Paikka: Tampere
Hinta: 42 €
Lapset: Valitettavasti lapsia ei sylivauvoja lukuun ottamatta suositella ottamaan mukaan.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 19.11 klo 10.

View Event →
Dec
3
1:00 PM13:00

Ma 3.12. MiB Afternoon club: Ilosi Pilates-paja ja äitien hyvinvointi fysioterapian näkökulmasta

Ilosi Pilates-pajassa on erityisosaamista äitiys- ja lantioalueen fysioterapiasta sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen. Ilosi Pilates-pajassa tarjotaan mm. Baby Pilatesta, Äitiys Pilatesta, asahia ja kehonpainoharjoittelua yhdeksän hengen pienryhmissä. Liikuntakurssien lisäksi yrittäjä ja fysioterapeutti Ilona Siitonen tekee äitysfysioterapian yksilöohjauksia. Ilona on erikoistunut äitiys- ja lantiopohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan.

Ilona Siitonen on liikuntaneuvoja, fysioterapeutti ja kahden lapsen äiti. Ilona on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2012 ja täydentänyt osaamistaan johtamisen erikoisammattitutkinnolla. Hän  on perustanut ensimmäisen yrityksensä vuonna 2005. Ilosi Pilates-pajan Ilona aukaisi Kangasalle vuonna 2013. Ilonan yrittäjyyden arvoja ovat oikeudenmukaisuus ja ihmisten tasavertainen kohtelu.

Tapahtumassa äitiysfysioterapeutti Ilona kertoo mibiläisille kehon muutoksista raskauden aikana ja jälkeen, miten synnytyksestä palautumista voi edesauttaa ja mitä vatsalihasten erkauma tarkoittaa käytännössä. Lisäksi hän antaa vinkkejä siihen, miten aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen ja kertoo, miksi on tärkeää treenata lantionpohjan aluetta. Lopuksi on pieni jumppa, jossa käydään läpi raskauden ajalle ja synnytyksen jälkeen soveltuvia liikkeitä. Kaikilta halukkailta voidaan tutkia vatsalihasten erkauma (käsin tunnustelemalla).

Tilaisuutta varten kannattaa pukeutua joustaviin vaatteisiin. Tapahtuma soveltuu odottaville ja synnyttäneille äideille.

Paikka: Kangasala
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Huom: Vaunut tulee jättää ulos ikkunoiden alle. Tila sijaitsee katutasossa. Turvakaukalot voi ottaa mukaan sisälle.

Mukaan mahtuu 5 äitiä vauvan kanssa ja 4 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 26.11. klo 10.

View Event →
Nov
28
4:45 PM16:45

Ke 28.11. Yhdistyksen syyskokous, Tampereen osallistumispiste

Yhdistyksen syyskokous järjestetään keskiviikkona 28.11. Tule keskustelemaan siitä, miltä vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio koko Suomen MiB-toiminnassa näyttää. Käytä ääntäsi, kun yhdistyksen kokous valitsee hallituksen huolehtimaan yhdistyksen yhteisistä asioista. Muistathan asettua ehdolle, jos olet itse kiinnostunut rakentamaan MiBin toimintaa valtakunnallisella tasolla!

Äänestämme sähköisesti kokouksen aikana, jolloin kaikilta paikkakunnilta on mahdollista osallistua tasavertaisesti. Kokouksen osoite on sama kuin Helsingin osallistumispiste. Kokouksen sujuvoittamiseksi on jo aiemmin pyritty siihen, että moni jaos järjestää yhteisen osallistumispisteen, jolloin virtuaaliosallistuminen ei kärsi yhteysongelmista.

Tampereen osalta vahvistamme kokouspaikan kokouskutsun yhteydessä. Päivä ja kokouksen alkamisen kellonaika ovat samat kaikissa kaupungeissa eli 28.11. klo 17.00. Helpottaaksemme kokoukseen saapuneiden nimien ilmoittamista kokouksen sihteerille, toivomme mahdollisimman monen saapuvan ajoissa.

Paikka: Vahvistetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Syyskokouksen kokouskutsut saapuvat kaikille jäsenille sähköpostitse.

View Event →
Nov
27
5:00 PM17:00

Ti 27.11 Mib goes Haltu: Parhaat perehdytysvinkit

Merkitse kalenteriin 27.11 klo 17.00 ja lähde mukaan yritysvierailulle Haltu Oy:lle kuulemaan perehdyttämisestä ja työntekijöiden kouluttamisesta työpaikoilla. Äänessä ovat OP Vahinkovakuutuksen Osaamisen kehittämisen asiantuntija Riikka Snicker sekä Haltun HR- ja talousguru Heli Laurila. He kertovat miten perehdytystä ja koulutusta hoidetaan, kehitetään ja rakennetaan OP:ssa ja Haltulla ja antavat vinkkejä sen toteutukseen. Tarjolla pientä purtavaa ja juomia.   

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 10 äitiä yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 20.11 klo 10.

View Event →
Nov
26
4:00 PM16:00

Ma 26.11. Positiivista puhetta isien perhevapaista

MiB järjestää yhdessä Väestöliiton ja Miessakit ry:n kanssa tapahtumakiertueen isien perhevapaista. Tapahtuman avulla haluamme jakaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joiden tarkoituksena on rohkaista sekä työnantajia että perheitä isien perhevapaiden pitoon.

Tampereella tapahtuma järjestetään yhteistyössä Goforen kanssa. Tilaisuudessa pääsemme tutustumaan Goforen perheystävällisiin käytänteihin sekä isien omakohtaisia kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta. Lisäksi kuullaan Väestöliitolta myyttejä ja faktoja perhevapaiden vaikutuksista talouteen sekä yleisemmin isyyden merkityksestä. Tervetuloa lasten kanssa tai ilman! Vinkkaa tilaisuudesta perhevapaita suunnittelevalle tai tule itse kuuntelemaan: Ilmoittautuminen. Kahvittelu aloitetaan kello 16 ja itse tilaisuus kello 16.30.  

Paikka: Gofore Oyj, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, D-talo, 8. krs, Pormestari-tila
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkkiä www.lyyti.in/isapuhetre ja Facebook-tapahtumaa saa jakaa, sillä tilaisuuteen voi houkutella myös MiBin ulkopuolelta äitejä, isejä tai vaikkapa työnantajia.

View Event →
Nov
20
9:30 AM09:30

Ti 20.11 Mib Goes Cargotec: Kuinka softa, agile ja lean kohtaavat konepajateollisuudessa

Maailma muuttuu ja näin myös perinteiset teollisuudenalat muokkaavat toimintatapojaan ja ansaintalogiikoitaan. Cargotec on johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisujen toimittaja, jonka tavoite on olla älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtaja vuoteen 2020 mennessä.

Miltä perinteikkään toimialan kehitys ja muutos näyttää? Kuinka softa, agile ja lean kohtaavat koneteollisuudessa? Miten siirretään oma osaaminen uudelle alalle? Näistä kertoo kokemuksiaan Eveliina Vuolli, SW Development Process and Quality Champion Kalmarilta, Cargotecin tytäryhtiöstä. Eveliina vaihtoi alaa ja siirtyi Nokialta Kalmarille kaksi vuotta sitten, ja nyt hän kehittäää softaosaston toimintatapoja. Toisena tilaisuuden vetäjänä on Kalmar Services -yksiköstä Hanna Kosunen, Product Portfolio Manager, joka hyppäsi vuosi sitten digialalta Kalmarille.

Tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen, sekä 7 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 13.11 klo 10.

View Event →
Nov
15
5:00 PM17:00

To 15.11. MiB reads: Teemana ajankäyttö

Onko tekemistä enemmän kuin aikaa? Miten kiire selätetään? Lue ajankäytön teemaan sopiva kirja, blogikirjoitus tms. ja tule juttelemaan aiheesta lukupiiriin! Lukuvinkkeinä esimerkiksi Satu Pihlajan Aikaansaamisen taika – Näin johdat itseäsi tai Anna Perhon Antisäätäjä – Fiksun ajankäyttäjän opas.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Nov
13
6:00 PM18:00

Ti 13.11. MiB After work: Designer Anne-Mari Pahkala kertoo urastaan ja juhlanäyttelystään 10/TEN Art Of Fashion

Muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan (s.1984) ammatilliset juuret ovat Tampereelta. Nykyään hän työskentelee Helsingissä, mutta on tuonut juhlanäyttelynsä 10/TEN nähtäville Tullintorille. Pahkalan puvut ovat sekä taidetta että muotia. Hänen töitään näkee vuosittain esimerkiksi Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla, minkä lisäksi hän on vaatettanut myös esiintyviä taiteilijoita.

Pahkala suunnitteli vuonna 2017 Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolle useita asuja.  Hän vastasi myös Saara Aallon Hartwall Areenalla järjestetyn “In My Wildest Dreams” -konsertin pukusuunnittelusta. Pahkala on tehnyt useita asuja myös tamperelaiselle kansanedustajalle Sofia Vikmanille, joka on ollut mukana kertomassa suunnittelijayhteistyöstä asiakkaan näkökulmasta. Sofia on alustavasti luvannut kertoa kokemuksistaan tälläkin kertaa.

Näyttelytilassa puvut ovat lähellä katsojaa. Tästä syystä tämän tilaisuuden ilmoittautuminen avataan poikkeuksellisesti vain äideille ja sylivauvoille. Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6, 33100 Tampere.
Hinta: Maksuton
Lapset: Sylissä, liinassa, repussa tai muutoin kannettuna (ei erillistä ilmoittautumista).

Mukaan mahtuu 40 aikuista.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 6.11. klo 10.

View Event →
Nov
8
to Nov 14

To 8.11. ja ke 14.11. MiB extra: kaksi webinaaria vloggaamisesta yritysmaailmassa

Perinteisen mainostuksen aika alkaa olla ohi, kun kohta jo 30% kuluttajista on blokannut mainokset verkkoselaimistaan ja sosiaalisessa mediassa algoritmeja muutetaan yrityksille yhä haastavammiksi näkyvyyden kannalta. Kun yritys haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaaseen, tulee sen panostaa entistä enemmän sisältöön, vaikuttavuuteen, asiakkaan arvoihin ja tuoda esille omaa persoonallista otettaan markkinoinnissa.

Tiesitkö, että asiakkaasi hyödyntävät videoita omissa ostoissaan jo asiantuntijan tavoin? Kuluttajat muistavat erityisesti niiden yritysten viestin, jotka kertovat sen videoiden muodossa. Tutkimusten mukaan myynnin mahdollisuus nousee jopa 81%, kun asiakkaalle esitetään ensin video tuotteesta tai palvelusta. Asiakkaat uskovatkin, että videoiden näyttäminen auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Myös B2B-maailmassa johtajista yli puolet vastaanottaisi viestin mieluummin videomuodossa.

Tule opettelemaan, kuinka voit hyödyntää uudenlaista markkinointia omassa yrityksessäsi. Webinaareista saat paljon uutta tietoa videoiden tuomista mahdollisuuksista ja kuulet esimerkkejä maailmalla jo menestyneistä vloggaajista. Marraskuussa Vloggaajat Suomi järjestää kaksi veloituksetonta webinaaria liittyen videoiden hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä ja yritysmarkkinoinnissa:

Torstai 8.11. klo 18: Vloggaa kuin KINGI!

Opi videoiden tuomista mahdollisuuksista. Mukana Trainers’ Housen Samuli Salonen.

Keskiviikko 14.11. klo 18: Tee tulosta videoilla

10 syytä, miksi sinun tulisi alkaa vloggaamaan.

Webinaarin puhujina toimivat digivalmentaja Jessica Hynynen ja mentaalivalmentaja Jaana Mikkonen. Vloggaajat Suomi kouluttaa yrityksiä ottamaan video- ja vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaansa. Lue lisää www.vloggaajat.fi ja katso video täältä.

Ilmoittautumislinkit webinaareihin lähetetään sähköpostitse torstaina 1.11. ja keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
8
12:30 PM12:30

To 8.11. MiB mingle: Marraskuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Marraskuun kahveilla jutellaan lisäksi joustavista työskentelytavoista ja etätyöstä.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena – saat silti varmasti virtaa muista naisista.  

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä  ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Cafe Hämeenkatu, Hämeenkatu 15, 33100 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook event

View Event →
Nov
5
4:30 PM16:30

Ma 5.11. MiB After work: Omien vahvuuksien tunnistaminen ja soveltuvuuden arviointi rekrytoinnissa

Rekrytointi on aina sekä riski että mahdollisuus molemmille osapuolille. Mistä sitä etukäteen tietää, onko match 100% vai 12%? Lisäksi kilpailu hyvistä työntekijöistä ja työpaikoista kovenee koko ajan. Jotta kilpailussa pärjää, pitää osata tunnistaa omat vahvuutensa ja markkinoida itseään. Vahvuuksien tunnistamiseen ja itsensä markkinoinnin perusteisiin meille tulee antamaan työkaluja psykologi Kristiina Lehmus HRS Advisor Oy:stä. Hän myös valottaa hieman tämän päivän rekrytoinnin trendejä ja avaa soveltuvuusarvioinnin mahdollisuuksia osana työnhakuprosessia.

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yritys, jonka ydinosaamista ovat rekrytoinnit, henkilöstön sitouttaminen ja pitäminen, henkilöstön kehittäminen sekä vaativien muutostilanteiden hallinta.

Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 29.10. klo 10.

View Event →
Oct
29
5:00 PM17:00

Ma 29.10. MiB after work: Vuorovaikutus monipaikkaorganisaatiossa ja monitilatoimistossa – kokemuksia Tukesista

Miten työyhteisön vuorovaikutus muuttuu, kun siirrytään perinteisestä toimistosta monitilaan? Mitä haasteita liittyy monella eri paikkakunnalla toimivan tiimin sisäiseen viestintään? Esimerkiksi näihin kysymyksiin kuulemme vastauksia Mervi Murtosen pitämässä alustuksessa. Esimerkit tulevat Turvallisuus- ja kemikaalivirastosta, jossa noin 250 henkilöä työskentelee viranomaistehtävissä monitilatoimistoissa kolmella eri paikkakunnalla.

Mervi Murtonen valvoo työkseen huvipuistojen, seikkailuratojen, yleisötapahtumien ja muiden vapaa-ajan aktiviteettien  turvallisuutta Tukesissa. Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori Tampereen teknillisestä yliopistosta. Omaa vapaa-aikaansa Mervi viettää näyttelemällä, neulomalla tai mökkeilemällä. Hän on abi-tytön äiti.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 12 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 22.10 klo 10.

View Event →