Tampere

Filtering by: Tampere
Nov
13
12:00 PM12:00

13.11.2019 MiB mingle: Marraskuun kuukausikahvit

MiBin kuukausikahveilla pureskellaan nyt ajankohtaisia uutisaiheita!

Emme ole Aamu-tv:n Jälkiviisaat tai Huomenta Suomen Pöllöraati, vaan jotain paljon mutkattomampaa. Sanotaan, että ”totuus tulee lapsen suusta”, mutta kyllä aikuisetkin osaavat sanoa asiat suoraan ja ilman suodattimia. Oletpa sitten vaipanvaihdon spesialisti, loruttelun erityisasiantuntija tai teini-ikäisten asioihin erikoistunut konsultti, olet tervetullut puimaan päivän polttavia aiheita MiBin kk-kahveille. Samalla, kun sumpit katoavat huiviin, ajankohtaiset asiat laitetaan halki, poikki ja pinoon tässä urahenkisten naisten porukassa.

Keskusteluaiheet julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla 2-3 päivää ennen tapahtumaa. Mitään erityistä valmistautumista osallistuminen ei vaadi, ellet erikseen halua perehtyä aiheisiin etukäteen. Juttua saa heittää lonkalta tai tulla mukaan kuunteluoppilaana. Näillä kahveilla ei luoda poliittisia toimenpideohjelmia tai edistetä kenenkään agendaa, vaan sanotaan asiat sellaisina kuin ne meille lapsiperhearjen asiantuntijoille näyttäytyvät.

Kahvitteluiden ensimmäinen tunti on varattu uutisaiheista keskustelulle ja toinen tunti vapaalle seurustelulle. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen.

Tervetuloa mukaan!

Paikka: Fazer Café Hämeenkatu, Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

Hinta: Omakustanteiset kahvit ja pullat

Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Nov
25
5:00 PM17:00

25.11.2019 MiB After work: Asiantuntijasta myyjäksi – mahdoton yhtälö?

Millaisia mielikuvia myynti sinussa herättää? Voiko asiantuntija olla hyvä myyjä? Millainen ylipäänsä on hyvä myyjä? Tässä tilaisuudessa Katri Koli kertoo uratarinansa kautta, miten hän siirtyi asiantuntijatehtävistä myyntijohtajaksi ja mitkä seikat auttoivat onnistuneessa muutoksessa. Keskustelemme yhdessä hyvän myyjän ominaisuuksista ja mietimme, millaisissa tilanteissa itse kukin on tehnyt jo myyntiä – kenties huomaamattaan. Tavoitteena on oivaltaa, että myyntitaidoista on hyötyä myös asiantuntijoina työskenteleville, ja taitoja voi jokainen halutessaan kehittää.

Katri Koli on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI sekä toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Ennen yrittäjyyttä Katri toimi melkein 10 vuotta Nokialla erilaisissa asiantuntijarooleissa, minkä jälkeen hän siirtyi myyntijohtajaksi vauhdilla kasvaneen palvelumuotoiluyhtiö Leadinin ytimeen. Leadinissa Katri oli mukana sekä hallituksessa että johtoryhmässä, päävastuualueenaan myynti ja asiakkuudenhallinta. Punaisena lankana kaikessa tekemisessä Katrilla on asiakaslähtöisyys ja ihmisten ymmärtäminen. Lisätietoja www.via-nova.fi

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 18.11. klo 10.

View Event →

Nov
11
5:00 PM17:00

11.11.2019 MiB After work: Lean-ajattelu turhuuden poistosta valmentavaan johtamiseen

Leanistä puhutaan paljon alalla kuin alalla. Mitä se on? Onko se jo menneen aikakauden trendi? Onko Lean-johtaminen johtamisen osa-alue vai linkitetäänkö se valmentavaan johtajuuteen?

Lean-ajattelu näkyy vahvasti, ja muun muassa palvelualat ovat heränneet kehittämään toimintoja ja taustaprosesseja Lean-ajattelua hyödyntäen. Logistiikka, rakennusala, hotelliketjut ja autonvuokraamot hyödyntävät yhä enemmän Lean-ajattelua sekä lean-kehittämisen eri metodeja. Näyttää, että Lean-ajattelu porskuttaa vahvasti eteenpäin alalla kuin alalla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Lean-ajattelun saloihin Elsi Huovisen johdatuksella. Elsi toimii laatupäällikkönä ja käyttäjälähtöisen suunnittelun projektipäällikkönä A Insinöörit Oy:ssä. Hän on terveydenhuollon asiantuntija, innostava, osaava muutosjohtaja ja isojen kokonaisuuksien hahmottaja. Hänellä on kokemusta niin yksityisen kuin julkisen puolen terveydenhuollon aloilta.

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Paikka:
Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 4.11. klo 10.

View Event →
Nov
4
2:00 PM14:00

4.11.2019 MiB goes Gugguu – miten lastenvaatebrändistä tuli ilmiö

Tervetuloa tutustumaan supersuositun lastenvaatebrändin Gugguun tarinaan! Tilaisuudessa yrittäjä Anne Valli kertoo meille uratarinansa. Kuulet myös vinkkejä, miten kiireinen yrittäjä on onnistunut yhdistämään perheen ja uran. 

Pääsemme samalla tutustumaan Gugguun upouusiin tiloihin Pirkkalassa. Tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus shoppailla ihania Gugguun lastenvaateuutuuksia.

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Paikka: Pirkkala
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 28.10. klo 10.

View Event →
Oct
31
5:30 PM17:30

31.10.2019 MiB After work: Minustako sijoittaja?

Miten sijoittaminen onnistuu lapsiperheessä? Kuinka laaditaan toimiva suunnitelma? Entä miten sijoittamisessa pääsee helposti alkuun? Tässä tapahtumassa tutustumme erilaisiin sijoitusmuotoihin ja kuulemme käytännön vinkkejä muun muassa siitä, mistä löytää sijoittamiseen tarvittava raha ja mitä asioita tulee tietää, jotta voi onnistua. Aloitamme myös yhdessä oman sijoitussuunnitelman laatimisen.

Tilaisuus sopii yhtä hyvin sijoittamisesta kiinnostuneille vasta-alkajille kuin myös asiaan hieman perehtyneille. Puhujana toimii MiBin aktiivi Eva-Maria Hyvärinen, joka on toiminut varainhoidon ja sijoittamisen asiantuntijatehtävissä.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tilaisuuteen mahtuu 30 äitiä yksin ja 10 äitiä lapsineen. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 24.10. klo 10.

View Event →
Oct
26
9:30 AM09:30

26.10.2019 MiB extra: Ole rohkeasti paras versio itsestäsi -seminaarin katsomo

Helsingissä järjestetään huikea syysseminaari teemalla “Ole rohkeasti paras versio itsestäsi”. Seminaari streamataan ammattilaisten avulla, ja järjestämme yhteisen seminaarikatsomon Tampereella. Tule siis mukaan seuraamaan yhdessä mielenkiintoisia puheenvuoroja Eeva Kallilta, Tomi Kaukiaiselta, Maaret Tukiaiselta sekä Lotta Backlundilta ja Miina Langelta. Taukojen aikana on tarjolla kahvia ja loistavaa juttuseuraa sekä omakustanteinen lounasmahdollisuus.

Eeva Kalli on ensimmäisen kauden kansanedustaja, joka on tehnyt uraa vaikuttamisen ammattilaisena ja politiikan taustajoukoissa. Kalli on työskennellyt muun muassa elinkeinoministerin ja pääministerin neuvonantajana sekä vaikuttajaviestintään erikoistuneen Miltton Networksin toimitusjohtajana ja johtavana neuvonantajana. Hän on myös kahden lapsen äiti, joka asuu kahta kotia; työt pitävät hänet Helsingissä, varsinainen kotikunta on Eurassa. Miten Eeva Kalli onnistuu handlaamaan vaativan työn, pienten lasten vanhemmuuden ja kahden kodin välillä reissaamisen? Vai pitääkö työn ja perheen yhdistämisestä enää edes puhua?

Tomi Kaukinen, “Valtakunnan virallinen epäonnistuja”. Nimi, jonka tarkoituksena on vähentää epäonnistumisen stigmaa henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla. Kaukinen on epäonnistumisen kautta vienyt yrityksensä Espanjaan ja Aasiaan sekä palkannut Real Madridin entisen digijohtajan. Saadakseen lisähaastetta elämäänsä hän päätti osallistua Iron Man -urheilukisoihin ja lopulta kaatui petiin burn outin ja masennusdiagnoosin saattelemana. Kaukinen kulki kivisen tien, kun hän opetteli elämään uudelleen jaksamisensa ehdoilla. Nyt hän auttaa yrittäjiä sekä puhuu yrityksille uupumisen ja masennuksen kokemuksista.

Maaretta Tukiainen on lempeä ja vahva muutosvalmentaja sekä kirjailija. Hän on julkaissut hyvän mielen taitoja, itsetuntemusta ja voimaantumista käsitteleviä teoksia. Hänen valmennuksensa työyhteisöjen muutoksesta ja hyvästä mielestä rakentuvat omakohtaisten kokemusten ja tietotaidon ympärille.

Miina Lange on ammatiltaan toimittaja. Hän on työskennellyt toimitus- ja julkaisupäällikkönä Iltalehdessä sekä Cosmopolitanin päätoimittajana. Nyt hän kehittää sisältöjä Alma Median brand studiossa. Miina asuu Tukholmassa ja pyörittää uusperhettä. 

Lotta Backlund tunnetaan ehkä parhaiten koomikkona, tv- ja radiojuontajana sekä somepersoonana, mutta on todellisuudessa hän on tehnyt töitä bisneksen ja politiikan parissa viimeiset 10 vuotta. Hän on 10-vuotiaan tytön äiti ja omien sanojensa mukaan kuuluisa laihduttaja sekä yleisesti reipas ihminen.

Yhdessä Miina ja Lotta ovat tehneet Backlund&Lange-podcastia jo kaksi vuotta. Eräässä YLE:n artikkelissa heidän podcastiaan kuvailtiin näin: ”Kaksi hauskaa ja fiksua naista keskustelee viikoittain kevyistä ja vakavista aiheista. Vähän kuin olisi hauskojen ja fiksujen ystävien kanssa kahvilla”. Lotta ja Miina allekirjoittavat kaikki kehut täysin.

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 19.10. klo 10.

View Event →
Oct
10
2:00 PM14:00

10.10.2019 MiB Afternoon club: Mitä jokaisen naisen pitäisi tietää parisuhteen lakiasioista 

Parisuhde ja perheen perustaminen on useimmille elämän suurin taloudellinen asia, ajattelimmepa sitä siitä näkökulmasta tai emme. Avoliittojen yleisyys on tärkeä asia ottaa huomioon, sillä melkein puolet ensimmäisistä lapsista syntyy avoliittoihin. Avio- ja avoliitolla on aina taloudellinen puolensa. Se on hyvä tuntea, jotta voi tehdä päätöksiä tietoon perustuen ja jottei elämässä tule ikäviä yllätyksiä, jos kaikki ei menekään kuin Strömsössä. 

FRIDA Perhejuristien perustajat Katariina Kuusiluoma ja Ulla Rask haluavat kääntää suomalaisperheiden lakiasioiden hoitamisen kulttuurin uuteen asentoon: Sovitaan asiat etukäteen ja paperilla, kun ollaan sovussa. Jos jotain sattuu, riiteleminen on raskasta ja kallista. 

Katariinan ja Ullan mielestä jokaisen pitäisi laittaa paperinsa kuntoon. Monista lakiasioista vallitsee väärä käsitys: avioehto on itse asiassa romanttinen asia ja vahvistaa parisuhdetta, jokaisella täysi-ikäisellä tulisi olla edunvalvontavaltuutus ja ensimmäistä testamenttia kannattaai suunnitella jo samaan aikaan, kun perustaa perhettä. Näin ei ole tapana tehdä, mutta se olisi fiksua. Tervetuloa kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan oman elämän lakiasioista perheen ja etenkin naisen näkökulmasta!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tilaisuuteen mahtuu 35 äitiä yksin ja 15 äitiä lapsineen. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 3.10. klo 10.

View Event →
Oct
9
10:00 AM10:00

9.10.2019 MiB goes: KYLÄ Group

Miten yhteistyötä tehdään tulevaisuudessa? Millainen on luontainen tapasi toimia ryhmässä? Muun muassa näihin kysymyksiin pureudumme KYLÄ Groupin asiantuntijoiden kanssa, kun teemana on ihana kamala yhteistyö.

Kyläläiset Kirsi Riihijärvi ja Johanna Vuorenmaa johdattelevat meidät pohtimaan verkostoissa toimimista ja yhdessä tekemistä. Samalla saamme kuulla KYLÄn tarinaa ja oppeja matkan varrelta. Luvassa on värikästä keskustelua ja oppimisen iloa. Tervetuloa KYLÄän!

Paikka: Tampere

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä yksin ja 5 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 2.9. klo 10.

View Event →
Oct
8
12:00 PM12:00

8.10.2019 MiB mingle: Lokakuun kuukausikahvit

MiBin kuukausikahveilla pureskellaan nyt ajankohtaisia uutisaiheita! Emme ole Aamu-tv:n Jälkiviisaat tai Huomenta Suomen Pöllöraati, vaan jotain paljon mutkattomampaa.

Sanotaan, että ”totuus tulee lapsen suusta”, mutta kyllä aikuisetkin osaavat sanoa asiat suoraan ja ilman suodattimia. Oletpa sitten vaipanvaihdon spesialisti, loruttelun erityisasiantuntija tai teini-ikäisten asioihin erikoistunut konsultti, olet tervetullut puimaan päivän polttavia aiheita MiBin kuukausikahveille. Samalla kun sumpit katoavat huiviin, ajankohtaiset asiat laitetaan halki, poikki ja pinoon tässä urahenkisten naisten porukassa.

Keskusteluaiheet julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla 2–3 päivää etukäteen. Erityistä valmistautumista ei vaadita, ellet erikseen halua perehtyä aiheisiin ennalta. Juttua saa heittää lonkalta tai tulla mukaan kuunteluoppilaana. Näillä kahveilla ei luoda poliittisia toimenpideohjelmia tai edistetä kenenkään agendaa, vaan sanotaan asiat sellaisina kuin ne meille lapsiperhearjen asiantuntijoille näyttäytyvät.

Testaamme ajankohtaisiin uutisaiheisiin tarttumista ensimmäistä kertaa lokakuun kuukausikahveilla, joten tule ennakkoluulottomasti mukaan. Tämä ei ole mikään piinapenkki, vaan testipenkki, jonka perusteella voimme kenties puhaltaa hieman uutta henkeä kuukausikahvitteluihin. Kahvitteluiden ensimmäinen tunti on varattu uutisaiheista keskustelulle ja toinen tunti vapaalle seurustelulle. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen.

Tervetuloa mukaan!

Paikka: Fazer Café Tempo
Hinta: Omakustanteiset kahvit ja pullat
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Oct
8
10:00 AM10:00

8.10.2019 MiB Morning club: Hyvät, pahat ja välttämättömät konfliktit

Parhaimmillaan työelämässä koetut konfliktit ovat muutoksen moottoreita, mutta pahimmillaan konfliktien kierre halvaannuttaa työyhteisön järkevän toiminnan. Tervetuloa keskustelemaan siitä, miten konflikteja kannattaisi lähestyä ja johtaa! Alustajana toimii Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnan väitöskirjatutkija Paula Rossi.

Paula on kolmen lapsen äiti ja Lapin yliopistosta valmistunut johtamisen psykologian maisteri sekä konfliktitutkija, joka tasapainoilee – välillä sujuvasti ja toisinaan vähemmän sujuvasti – työn ja perhe-elämän välillä. Paula työskentelee Tampereella johtamisen ja talouden tiedekunnassa yliopisto-opettajana sekä viimeistelee väitöskirjaa konfliktien arvosta julkisten organisaatioiden kehittämisessä.

Paulan kiinnostus konfliktien tarkasteluun sai alkunsa halusta ymmärtää paremmin omaa ja muiden toimintaa arjen ristiriitatilanteissa. Väitöskirjatyön ja luennoinnin rinnalla Paula on mukana organisaatio-, konflikti- ja kertomustutkimusta yhdistelevissä hankkeissa "DRAMA – dramaturgian keinot työhyvinvoinnin tukena" (ESR) ja "INFOSTORY – tarinat tietotekniikan toteutuksessa" (Emil Aaltosen säätiö).

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tilaisuuteen mahtuu 30 äitiä yksin ja 30 äitiä lapsineen. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 1.10. klo 10.

View Event →
Oct
3
10:00 AM10:00

3.10.2019 MiB Morning club: Työnantajamielikuvan rakentaminen case-esimerkkien avulla

Työnantajamielikuvatyössä on eroja toimialasta riippuen. Tule kuulemaan käytännön vinkkejä, kuinka työnantajamielikuvaa kannattaa toteuttaa B2B- ja B2C-sektorilla! Tässä tilaisuudessa kuulemme menestyneiden yritysten case-esimerkeistä: Juho Toivola kertoo vahvan kuluttajabränditalon työnantajamielikuvatyöstä Finnairilla ja Elisalla, ja Kati Kitti puolestaan esittelee voimakkaasti kasvavan B2B-konsultointiyrityksen työnantajamielikuvan rakentamista Solitalla.

Juho Toivola on kokenut rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittäjä, joka on  johtanut tätä työtä muun muassa Finnairilla ja Elisalla sekä tukenut kymmeniä muita yrityksiä EB-strategian rakentamisessa. 

Kati Kitti johtaa rekrytointia ja työnantajakuvan kehittämistä nopeasti kasvavassa strategia-, teknologia- ja designyritys Solitassa. Kati toimii lisäksi Advisorina Breaks Finlandissa ja Sylvassa sekä kouluttajana RekrytointiAkatemiassa. Lue lisää ja verkostoidu Katin kanssa LinkedInissä!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tilaisuuteen mahtuu 30 äitiä yksin ja 15 äitiä lapsineen. 
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 26.9. klo 10.

View Event →
Sep
24
10:00 AM10:00

24.9.2019 MiB Morning club: Sijoittaminen tutuksi Mimmit sijoittaa -blogin Pia-Marian ja Hannan kanssa

Mikä pörssi on, miten sinne pääsee ja mitä sieltä voi ostaa? Miten ja miksi erityisesti äitien kannattaa aloittaa sijoittaminen? Mimmit sijoittaa -duo Pia-Maria ja Hanna puhuu sijoittamisesta rennosti ja helposti ymmärrettävästi. Tapahtuman jälkeen osaat aloittaa sijoittamisen – koska se on just niin helppoa!

Mimmit sijoittaa on yhteisö, jossa puhutaan rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä. Voit seurata mimmejä Instagramissa @mimmitsijoittaa, kuunnella Mimmit sijoittaa -podcastia tai lukea blogia osoitteessa mimmitsijoittaa.fi!

Sijoittamisen aloittamista varten tarvitset arvo-osuustilin. Jos haluat avata oman ilmaisen arvo-osuustilin tapahtumassa, ota pankkitunnukset ja läppäri mukaan! 

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Mukaan mahtuu 15 äitiä ilman lapsia ja 10 äitiä lapsineen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 17.9. klo 10.

View Event →
Sep
21
1:30 PM13:30

21.9.2019 Työ, perhe ja tulevaisuus -seminaari

Se on täällä taas: Tampereen mibiläisten syysseminaari! Pistäkäähän kalenteriin ylös, sillä nyt on tulossa mahdollisuus verkostoitua ja vaikuttaa!

Työ, perhe ja tulevaisuus -syysseminaari alkaa lauantaina 21.9.2019 klo 14. Kahvit ja ilmoittautuminen alkavat klo 13.30.

Seminaarin puhujina ovat tänä vuonna Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin, Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen sekä MiBin hallituksessa vaikuttamisesta vastaava Sanna Kranjc

Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta ilmoittauduthan mukaan!

Paikka: Pääkirjasto Metso, Pirkankatu 2, 33210 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 70 äitiä ilman lapsia ja 10 äitiä, jotka ottavat lapset mukaan tilaisuuteen sekä 10 äitiä, jotka jättävät lapsen/lapset Hoivanetin maksuttomaan lapsiparkkiin. Tilaisuus on maksuton, mutta saapumatta jättämisestä perimme 10 euron no-show-maksun.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 6.9. klo 10. Tapahtumaan voi ilmoittautua myös tästä.

View Event →
Sep
20
9:00 AM09:00

20.9.2019 MiB goes HRS Advisors: Urahaaveista kiihdytyskaistalle

Tervetuloa HRS Advisorsin rentoon ja keskustelevaan aamukahvitilaisuuteen, jossa sinulla on mahdollisuus päästä pohtimaan sinulle tällä hetkellä ajankohtaisia uraan ja työelämään liittyviä kysymyksiä yhdessä psykologikonsulttiemme Outi Kärkkäisen ja Erika Palomäen kanssa. 

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yrity, jossa yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Yrityksen ydinosaamista ovat johdon ja asiantuntijoiden rekrytoinnit, psykologiset henkilöarvioinnit, henkilöstön kehittäminen ja vaativien muutostilanteiden hallinta. Tampereella yritys toimii neljän advisorin voimin –  tervetuloa tutustumaan!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Koska rakennus on vanha ja käytössä on vain pieni henkilöhissi, rattaat tulee jättää rakennuksen ala-aulaan. Lisäksi rakennuksessa tehdään parhaillaan remonttitöitä, joten hissi saattaa ajoittain olla remonttityöntekijöiden käytössä.

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 7 äitiä ilman lapsia.
lmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 13.9. klo 10.

View Event →
Sep
18
5:00 PM17:00

18.9.2019 MiB After work: Tutustu palautumisohjelmiin ja palaudu liikkeen avulla 

Palautumisohjelmat ovat suomalainen innovaatio palautumisen aktiiviseksi malliksi. Ohjelmat ovat noin 1,5 tunnin mittaisia kokonaisuuksia, joissa haetaan stressin purkua ja palautumista liikkeen avulla.

Ohjelmat sisältävät aktiivista lempeää liikettä, keskittymistä omaan itseen ja kevyttä, lihasjännityksiä purkavaa värinää sekä rauhoittumista pitkän rentoutuksen kautta. Ohjelmat vahvistavat keho-mieliyhteyttä, rauhoittavat mieltä ja kehoa sekä auttavat palautumaan arjen haasteista. Monet myös nukkuvat paremmin ohjelman tekemisen jälkeen. Ohjelmat sopivat erinomaisesti rentoutumishetkeksi arjen keskelle yksittäisenä kertana tai useamman kerran sarjana.

Tutustumiskerran ohjelman teemana on pysähtyminen. Sitä tarvitsemme arjen kiireen ja tohinan keskellä, mutta monesti se on vaikeaa toteuttaa. Ohjelman myötä voit ottaa hetken vain itsellesi, pysähtyä, hengittää, nauttia liikkeestä ja kuunnella, mitä kehosi tarvitsee juuri nyt.

Tutustumme ohjelmaan Katri Inkisen opastuksella. Katri on yrittäjä ja kahden lapsen äiti. Aiemmalta koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, joka on sittemmin vaihtanut alaa tekniikasta hyvinvoinnin pariin. Katri auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa ravintovalmennuksen, personal training -ohjausten, palautumisohjauksen sekä sykeväli- ja unimittausten avulla. Palautumisohjelmat ovat uusi lisä palveluihin, ja Katri tarjoaa niitä myös yrityksille hyvinvointipäivien ohjelmaan tai erilliseksi rentoutumishetkeksi arjen keskelle.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa vietämme aikuisen omaa aikaa ilman lapsia.

Tapahtumaan mahtuu 8 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 11.9. klo 10.

View Event →
Sep
18
5:00 PM17:00

18.9.2019 MiB goes Mielen Telakka MIETE: Oma aika ja arjen tasapaino

Tervetuloa tutustumaan elokuussa avattuun mielen kuntosali MIETEen!  Yrityksen missiona on tuoda mielenhuolto ja harjoittaminen osaksi jokapäiväistä arkea. Kuten yleiskunnon ylläpitämisessä, myös mielenhuollon perustana ovat säännölliset rutiinit ja oikeat tekniikat. MIETE tarjoaa erilaisia viikoittaisia ryhmätunteja, workshopeja, henkilökohtaista valmennusta ja yrityspalveluita.

Illan aiheena on oma aika ja arjen tasapaino. Kuulet muun muassa, miten oman ajan ottaminen oikeassa kohtaa saattaa itse asiassa antaa enemmän tunteja käyttöösi kuin se ottaa. Keskustelemme myös jaksamisen vaikutuksista itseen ja läheisiin.

Tilaisuuden aikana kuulet myös lisää Mielen Telakasta ja sinulla on halutessasi mahdollisuus jäädä verkostoitumaan ohjelman jälkeen. Puhujana toimii uusi mibiläinen, MIETEn perustaja ja ohjaaja Jenika Silosuo.

Varsinainen tilaisuus päättyy kello 19, jonka jälkeen on mahdollisuus vielä jatkaa vapaata verkostoitumista kello 20 saakka.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa vietämme aikuisten omaa aikaa ilman lapsia.

Mukaan mahtuu 40 äitiä ilman lapsia.
lmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 11.9. klo 10.

View Event →
Sep
16
5:30 PM17:30

16.9.2019 MiB Afternoon club: Tee viestinnästä tarinakokemus – tarinallista! 

Tekstin ja puhutun tarinan lisäksi viestinnässä ja markkinoinnissa tarvitaan myös tarinatekoja. Yritykset tarvitsevat tarinallistamista vaikuttamiseen ja erottumiseen sekä kokonaisvaltaisen innostavan ja sitouttavan asiakaskokemuksen luomiseen. Myös viestintä ja markkinointi voivat muodostaa tarinakokemuksen! 

Tässä illassa kuulet miten voit lähteä punomaan punaista lankaa yrityksesi tai organisaatiosi viestintään. 

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen pioneeri Suomessa ja alan paras osaaja. Annen kehittämät tarinallistamisen menetelmät ovat innovatiivisia ja käytännönläheisiä ja ratkaisevat erinomaisesti niitä haasteita, joita yrityksillä tänä päivänä on. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. (Talentum 2014). Kirja palkittiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015.

#storification #tarinallistaminen #asiakaskokemus #tarinakokemus #tarinakone #tarinalammas 

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumaan mahtuu 30 äitiä ilman lapsia ja 6 äitiä lapsineen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 9.9. klo 10.

View Event →
Sep
16
8:30 AM08:30

16.9.2019 MiB extra: Etätyöpäivä

Keväällä pilotoimme Tampereella MiBin yhteistä etätyöpäivää, ja koska päivä oli onnistunut eivätkä kaikki ehtineet mukaan, on aika uusia päivä. Tuntuuko siltä, että etätyöpäiväsi kuluu yleensä yksin, keittiön pöydän ääressä? Haluaisitko kokeilla yhteisöllistä etätöiden tekoa? Entä jos viettäisitkin erilaisen etätyöpäivän, jonka aikana pääset tutustumaan muihin MiB-äiteihin?

Joustavat työkäytännöt ovat olennainen osa sujuvaa arkea ja siten yksi mahdollistaja perinteisten äitimyyttien murtamisessa. Päivä alkaa MiBin tarjoamilla aamukahveilla, jatkuu töiden teolla ja yhteisellä omakustanteisella lounaalla. Väliin mahdutetaan vähän taukojumppaa ja keskustelua etätyöpäivästä sekä joustavasta työnteosta, tähän aiheeseen alustuksen tulee antamaan Futuricen HR-asiantuntija Anni Knutin. Meille on varattuna avoin työtila sekä kaksi kokoustilaa mahdollisia puheluita varten. Saapua ja lähteä sopii joustavasti oman työpäivän asettamissa rajoissa. 

MiB Etätyöpäivä mahdollistaa töiden teon samalla verkostoituen uusien MiB-tuttavuuksien kanssa. 

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Tapahtumaan mahtuu 30 äitiä ilman lapsia ja 4 äitiä lasten kanssa.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 9.9. klo 10.

View Event →
Sep
13
3:30 PM15:30

13.9.2019 MiB After work: Uraäidin selviytymisopas

Miten olla hyvä vanhempi ja samalla tavoitella unelmiaan työelämässä? Anni Erkon Uraäidin selviytymisoppaassa yhdeksän menestyvää suomalaisnaista kertoo vaativan työn ja perheen onnistuneesta yhdistämisestä. Kirjan äidit kokevat olevansa hyviä äitejä, sillä onnistuessaan jakamaan aikansa perheen ja työn välillä he ovat lapsilleen paremmin läsnä ja kukoistavat töissä.

Ratkaisukeskeisyys elämänasenteena korostuu kirjassa sekä useiden äitien että työterveyspsykologin haastattelussa: Hae ratkaisuja, älä ongelmia. Vanhemmuus voi myös tukea työelämää tarjoten uusia arvoja ja toimintamalleja, joiden myötä työnteko tehostuu. Kun asiat järjestyvät mahdottominakin päivinä, ruuhkavuosien kuningattaret kokevat syvää onnellisuutta. Kirjassa he jakavat parhaat ajankäyttövinkkinsä ja kannustavat romuttamaan superäitimyytin. Kuka edes haluaa olla täydellinen?

Tapahtumassa Anni Erkko kertoo teoksestaan, sen syntyprosessista ja parhaista vinkeistä. Luennon jälkeen järjestetään aiheesta keskustelu.

Anni Erkko (s. 1983) on toimittaja, viestintäalan asiantuntija ja kahden lapsen äiti. Hän on työskennellyt eri medioissa, muun muassa Aamulehdessä, STT:ssä, Ylellä, Kauppalehdessä ja Kauppalehti Optiossa. Tasa-arvo ja naisten urien edistäminen ovat olleet tärkeä osa hänen työtään, ja hän on ollut esimerkiksi valmentamassa naisjohtajia median kanssa toimimiseen Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmassa. Tällä hetkellä hän työskentelee OP Ryhmässä pääjohtajan avustajana. Kirjassaan hän haluaa purkaa vastakkainasettelua uran ja perheen välillä ja tuoda esiin sitä, miten menestyvän uran ja tasapainoisen perhe-elämän yhdistäminen voi olla avain onneen.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 15 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 6.9. klo 10.

View Event →
Sep
11
2:00 PM14:00

11.9.2019 MiB Afternoon club: Naisena liiketoiminnan kehittämisen huipulla – Satu Ahlman (stream)

Yhä useammin naiset ovat mukana yrityksen johdossa ja vaativissa tehtävissä, mutta silti osa naisista on liian itsekriittisiä ja jää helposti ahkeran ja kiltin tytön rooliin. Kuinka tämän toimintamallin ja ajattelutavan pystyy muuttamaan? Mitkä ovat ratkaisevat tekijät siihen, että nainen etenee urallaan? 

Tähän teemaan liittyen uratarinansa tulee kertomaan Sosiaali- ja terveysalan liiketoiminnan intohimoinen kehittäjä, kasvuyritysten neuvonantaja ja SOTE-klubin perustaja, Satu Ahlman. Satu on toiminut sote-liiketoiminnan kehittämistehtävissä jo 20 vuotta, ollut mukana sote-yrityskaupoissa ja toiminut yritysten hallituksissa. Hän on myös mentoroinut useita urallaan eteenpäin haluavia naisia. Rohkeus, positiivinen itsevarmuus, virheistä oppiminen sekä rentous ovat olleet avaintekijöitä Satun uralla, ja hän haluaakin auttaa naisia ymmärtämään, että sopivan tavoitteellinen suunnitelma yhdistettynä riittävään osaamiseen ja positiiviseen itsevarmuuteen luo erinomaisen pohjan urasuunnitelmien toteuttamisessa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen ja 20 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 4.9. klo 10.

View Event →
Sep
11
12:00 PM12:00

11.9.2019 MiB mingle: Syyskuun kuukausikahvit

Tervetuloa syyskuun kuukausikahveille! Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Voit saapua paikalle joustavasti joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena - saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton (omakustanteiset kahvit)
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Sep
9
2:00 PM14:00

9.9.2019 MiB goes Weecos

Weecos on ainutlaatuinen verkkokauppapaikka, joka tarjoaa Pohjoismaiden suurimman vastuullisten designtuotteiden valikoiman. Mukana on jo 293 itsenäistä merkkiä Suomesta ja ulkomailta. Weecosin taustalta löytyvät lapsuudenystävät Anna ja Hanna, jotka perustivat vuonna 2012 Weecosin vastaiskuksi kertakäyttökulttuurille. He halusivat saattaa laadukkaita tuotteita valmistavat, vastuullisesti toimivat designmerkit ja asiakkaat yhteen.

Vierailulla pääsemme tutustumaan tarkemmin Weecosiin heidän uusissa toimitiloissaan Kehräsaaressa ja kuulemaan yrityksen toisen perustajan CEO Hanna Lusilan kertomana Weecosin perustamisesta ja kuluneista vuosista: sekä haasteista että onnistumisista. Kuulemme myös siitä, miten äitiyden ja yrittäjyyden yhdistäminen on onnistunut. 

Paikka:
Tampere
Hinta:
Maksuton
Lapset:
Tervetulleita! 

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 8 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 2.9. klo 10.

View Event →
Sep
4
5:00 PM17:00

4.9.2019 MiB Afternoon club: Kuinka tulla headhuntatuksi (stream)

Etsitkö uusia haasteita elämääsi, mahdollisesti uutta työtä? 

Mitä voit itse proaktiivisesti tehdä tullaksesi todennäköisemmin näkyväksi headhuntereiden ja työnantajien tutkaruuduilla? Entä miten rakennat henkilöbrändin, joka tulee löydetyksi? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan, miten headhunterit yleensä löytävät ehdokkaita toimeksiantoihinsa.

Ajankohtaisesta aiheesta meille tulee kertomaan ja kanssamme keskustelemaan Jani Antero Laine. Hän on kokenut rekrytoinnin ja suorahaun ammattilainen, joka on monelle tuttu ajatuksia herättävistä LinkedIn-julkaisuistaan. Hän työskentelee Senior Research -konsulttina Experis Finlandin palveluksessa, jossa hän on erikoistunut vaativiin asiantuntijoiden ja johdon suorahakuihin.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa vietämme aikuisten omaa aikaa ilman lapsia.

Mukaan mahtuu 10 äitiä ilman lapsia. Tilaisuus streamataan, jotta myös perheellisillä on mahdollisuus osallistua. 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 28.8. klo 10.

View Event →
Aug
26
to Aug 27

26.–27.8.2019 MiB Morning club: Kohti unelmatyöpaikkaa

Oletko koskaan miettinyt, miten työmarkkinat toimivat ja missä mielenkiintoiset työpaikat ovat? Entä kun unelmiesi työpaikka on löytynyt, miten markkinoit itseäsi ja herätät mielenkiinnon rekrytoivassa henkilössä? MiBin ja Manpowerin kaksipäiväisessä koulutuksessa saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin ja voit aloittaa matkasi kohti sinun unelmiesi työpaikkaa. Tapahtuman vetävät Manpowerin huippuosaajat Laura Toikkanen ja Hannu Pelli.   

Laura Toikkanen on Tampereen alueella operoiva rekrytointikonsultti, joka sulattaa karskeimmankin työnhakijan sydämen työhaastatteluvaiheessa. Lauran positiivinen ja lämmin ote yhdistettynä ammattimaisuuteen on tehnyt hänestä korvaamattoman palasen Manpowerilla. Laura on tottunut haastattelemaan viikkotasolla toistakymmentä työnhakijaa, jonka johdosta häneltä saa kullanarvoisia vinkkejä työhaastattelussa onnistumiseen.

Hannu Pelli toimii Manpowerilla sourcing konsulttina, jonka pääasiallisena tehtävänä on yhdistää oikeat ihmiset oikeaan tehtävään. Hannun osaavan katseen alla on viikoittain lukematon määrä ansioluetteloita, joten hän tietää vinkit, joilla voi erottua massasta. Vallitsevan osaajapulan aikana Hannun ilmiömäinen taito löytää oikeat tekijät vaikeasti täytettäviin tehtäviin on pelastanut useat toimeksiannot. Hannu tekee työtään ihmisläheisesti ja suurella sydämellä ja onkin siitä syystä kerännyt paljon positiivista palautetta niin työyhteisössä kuin hakijoiden keskuudessa.

Ma 26.8.2019 klo 10–12: Työmarkkinat ja piilotyöpaikat

Millainen on työllisyystilanne tällä hetkellä, entä mitä kuuluu hakijamarkkinoille? Koulutuksessa paneudumme näiden aiheiden lisäksi erilaisten hakukanavien käyttämiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Keskustelemme myös verkostoitumisesta ja verkostoista sekä erilaisista työkaluista työnhaussa, kuten videohakemuksista ja esittelyvideoista.

Ti 27.8.2019 klo 10–12: Miten näytän oman osaamiseni?

Oman osaamisen tunnistaminen ja sen auki kirjoittaminen on keskeisen tärkeää. Tässä koulutuksessa opettelemme tunnistamaan hakusanat, joilla tulee löydetyksi ja kuulemme, mitä rekrytoiva henkilö tai headhunter katsoo profiilissa ja ansioluettelossa. Saamme myös vinkkejä hakukirjeen, CV:n ja profiilin optimointiin.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 19.8. klo 10.

View Event →
Aug
14
12:00 PM12:00

14.8.2019 MiB mingle: Elokuun kuukausikahvit

Kuukausikahvit palaavat kesälomalta! Toivotaan, että kesäsäät vielä hellivät meitä ja pääsemme kahvittelemaan piknik-hengessä leikkipuiston laidalle. Tule siis mukaan Sorsapuistoon ja tuo mukanasi sekä eväät että viltti! Sateen sattuessa menemme Tullintorille kahvittelemaan.

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneen – saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Sorsapuisto, leikkipuiston laita
Hinta: Maksuton (omakustanteiset piknik-eväät)
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Aug
9
10:00 AM10:00

9.8.2019 MiB goes Fiilis Fitness: Treenaa lapsesi kanssa ja kuule inspiroiva yrittäjän tarina

Houkuttaako sinua liikunnan aloittaminen uudelleen, yhdessä vauvan kanssa? Kaipaako taaperosi liikuntavirikkeitä? Oletko kiinnostunut hyvinvointiyrittäjien tarinasta? Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness toivottaa MiB Tampereen tervetulleeksi tutustumaan tarinaansa sekä äiti-lapsilihaskuntotuntiin.

Fiilis Fitness on kahden nuoren naisen, liikunnanohjaaja AMK Siiri Halosen ja KTM Tiikku Kuurun voimannäyte. Vierailulla kuullaan liikunta-alan yrittäjien tarinaa ja päästään tutustumaan äiti-vauvalihaskuntotuntiin. Lihaskuntotunnille osallistuvien vauvojen pitää osata kannatella päätään, mutta tutustumaan voit tulla myös raskaana tai vastasyntyneen kanssa. Tälle näytetunnille voit halutessasi tulla isommankin lapsen kanssa.

Ota mukaan mukavat liikuntavaatteet ja juomapullo. Fiiliksen suihkutilat, hoitotasot, mikro ja syöttötuolit ovat osallistujien käytettävissä. Tarkemmat ohjeet ja saapumistiedot saat ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 2.8. klo 10.

View Event →
Jun
17
5:30 PM17:30

17.6.2019 MiB goes Johde: Johtaja muutoksen ytimessä

“Uudistumisen johtaminen on yhdistelmä ihmisten ja asioiden johtamista – kumpaakaan ei voi ohittaa. Onnistumisen varmistamiseksi ihmisten mukaan saaminen on kuitenkin ykkösasia: hienoinkaan strateginen suunnitelma ei toteudu ilman, että saamme ihmiset toteuttamaan strategiaa arjessa" kerrotaan kirjassa Johtaja muutoksen ytimessä. Kirjan toinen kirjoittaja ja Nokian Renkaiden ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Tytti Bergman tulee kertomaan uudistumisen johtamisesta. Mistä muutosjohtajuudessa on kyse? Miten kaikki saadaan osallistumaan? Miten hoidetaan kipukohdat?

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 20 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 10.6. klo 10.

View Event →
Jun
17
10:00 AM10:00

17.6.2019 MiB Morning club: Työnantajamielikuvan strateginen kehittäminen

Kuuluuko työnantajamielikuvan kehittäminen tehtäviisi tai haluaisitko oppia miten työnantajamielikuvaa voisi rakentaa strategisemmin? Tässä koulutuksessa käydään lävitse työnantajamielikuvan strategisen kehittämisen yhdeksänvaiheinen malli sekä kerrotaan käytännön esimerkkejä eri yrityksistä tämän tekemiseen liittyen.

Työnantajamielikuvaan meidät johdattaa tarkemmin Juho Toivola. Juho on kokenut rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittäjä, joka on johtanut tätä työtä mm. Finnairilla ja Elisalla sekä tukenut kymmeniä muita yrityksiä EB-strategian rakentamisessa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 10.6. klo 10.

View Event →
Jun
12
4:30 PM16:30

12.6.2019 MiB extra: Passion test

Oletko miettinyt, millaista elämää haluaisit elää? Mitkä asiat saavat sinut innostumaan? Koetko nykyisen työsi omaksesi?

Passion test on amerikkalaisten Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua selkeyttämään, mikä on elämässäsi kaikista tärkeintä. Kun kirkastat itsellesi, mitä todella haluat, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi sen mukaisesti. Tämä lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja kokemusta elämän merkityksellisyydestä.

Passion test -valmennuksen aikana selkeytät, mikä sinua todella innostaa ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Kun pysähdyt miettimään, mitä elämältäsi haluat, voit kenties löytää myös jotain sellaista, jonka olemassaolosta et ollut vielä tietoinen – joko valmennuksen aikana tai sen jälkeen. Passion test käynnistää usein ajatusprosessin, joka vähitellen auttaa sinua ymmärtämään yhä paremmin itseäsi ja sitä, mikä on sinulle merkityksellistä.

Mothers in Business tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Passion test -valmennukseen, jonka vetää sertifioitu Passion test -valmentaja Katri Koli. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI sekä toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Katrin ura on kulkenut Nokian kautta vauhdikkaasti kasvaneen startupin myyntijohtajaksi ja irtisanoutumisen kautta yrittäjäksi. Myös Passion test on vaikuttanut Katrin valintoihin – valmennuksen aikana kuulet myös tästä lisää.

Valmennus järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 15. Lähde mukaan ja aloita matka kohti itsesi näköistä elämää!

Paikka: Tampere
Hinta: 42 €
Lapset: Lapsia ei sylivauvoja lukuun ottamatta suositella ottamaan mukaan.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 29.5. klo 10.

View Event →
Jun
12
10:00 AM10:00

12.6.2019 MiB mingle: Ura & perhe -kahvila

Tervetuloa kahvittelemaan ja tapaamaan muita vanhemmuuden ja uran yhdistämisen kiemuroita pohtivia!

Tapaaminen on vapaamuotoinen. Tarkoituksena on muun muassa jakaa mibiläisten omia vinkkejä työ- ja perhe-elämän tasapainoisesta yhdistämisestä. 

Tampereen Napapiirin uusissa tiloissa on mahdollisuus ruokailla omia eväitä (mikro ja astiat löytyvät), ja kävijöille on tarjolla kahvia, teetä sekä pientä purtavaa. Napapiirillä on vaipanvaihto- ja WC-tilat sekä lapsille leluja viihdykkeeksi. Vaunut voi jättää eteen tai sisäpihalle, josta on kulku suoraan sisätiloihin. Napikselle pääsee helposti bussilla, ja läheltä löytyy paljon kiekkoparkkipaikkoja.

Paikka: Tampereen Napapiiri, Sammonkatu 8–10, katutaso, 33540 Tampere
Hinta: Osallistujilta toivotaan kahden euron kävijämaksua tilavuokran rahoittamiseksi.
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jun
11
5:00 PM17:00

11.6.2019 MiB goes: PIHKA Collection – vastuullisempaa muotia

Pikamuoti, tekstiilituotannon kuormittavuus, materiaalien kierrätettävyys, kertakäyttökulttuuri, epäeettiset työolot... Onko muodin maailma näin lohduton? Entä voiko kuluttaja tehdä vastuullisempia kulutusvalintoja vai onko vastuu teollisuuden?

Tervetuloa kuulemaan PIHKA Collection yrittäjän, muotoilija Roosa Mattsonin ajatuksia vastuullisemmasta muodista ja vaateteollisuuden tulevaisuudesta sekä keskustelemaan kestävämmistä valinnoista kuluttajan näkökulmasta. Keskustelussa mukana myös Vestariumin myyntiedustaja Jenni Rinne.

Tapahtumassa tutustut kahteen vastuulliseen vaatealan yritykseen. Tamperelainen PIHKA Collection valmistaa nahkakenkänsä ja -laukkunsa lähituotantona Pirkanmaalla ja luottaa materiaaleissa eettisiin tuottajiin. Helsinkiläisen muotibrändin Vestiariumin vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan ateljeetyönä Tallinnassa.

Tapahtuma järjestetään after work -hengessä: tarjolla on kuplivaa ja pientä purtavaa. Tapahtumassa on mahdollista tutustua tuotteisiin ja hankkia niitä alennettuun hintaan

Tapahtuma on osa MiB Lab Lastemme tulevaisuus -hanketta, joka panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019–30.6.2019.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 4.6. klo 10.

View Event →
Jun
6
5:00 PM17:00

6.6.2019 MiB After work: Henkilöstöliikunnan ja työhyvinvoinnin kehittäminen vuosien 2016 ja 2018 Suomen Aktiivisimmassa työpaikassa Kiillossa

Miten kehittää työpaikan työhyvinvointia ja henkilöstöliikuntaa? Entä kuinka henkilöstöliikuntaa ja työhyvinvointia voi edistää pitkäjänteisesti ja menestykkäästi?

Henkilöstöliikuntatoiminnan kehittämisestä ja käytännön toteutuksista vastaava konsernijohtajan assistentti Tiina Niemi tulee kertomaan mibiläisille Kiillon pitkäjänteisestä työstä henkilöstön liikunnan ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Kiilto Oy on palkittu vuonna 2016 ja KiiltoClean Oy vuonna 2018 Suomen Aktiivisin Työpaikka -tunnustuksella, joka perustuu Maailman terveysjärjestön WHO:n käynnistämään Active Workplace -ohjelmaan ja henkilöstöliikunnan hyviin käytäntöihin, joiden toteutumista arvioidaan ja kehitetään Suomen Aktiivisin Työpaikka kartoitus -työkalun avulla.

Tervetuloa kuulemaan Tiinan alustusta menestyvän henkilöstöliikunnan kehittämisestä ja rakentamisesta sekä Kiillon työhyvinvointitoiminnasta.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 30.5. klo 10.

View Event →