Tampere

Filtering by: Tampere
Jan
28
5:00 PM17:00

Ma 28.1. MiB goes Integrata: Suomen paras työpaikka hyödyntää palvelevaa johtamista – mistä on kyse?

Integrata on HR-toimialan kasvuyritys, jossa panostetaan tiimin tyytyväisyyteen, itseohjautuvuuden kulttuuriin ja palvelevaan johtamiseen. Miten 10-vuotias 45 % vuodessa kasvava yritys päätyi Suomeen parhaaksi työpaikaksi (Great Place To Work 2018)? Miten jokainen organisaatio voisi hyötyä palvelevasta johtamisesta? Tule Integratalle osallistavaan iltaan sparraamaan näistä aiheista!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen ja 13 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 21.1. klo 10.

View Event →
Jan
31
10:00 AM10:00

To 31.1. MiB goes GoGo: Liikunnallista yritystoimintaa kolmessa sukupolvessa

Tervetuloa tutustumaan menestyksekkääseen GoGo liikuntakeskukseen ja kuulemaan, miten tämä perheyritys on luotu ja kasvanut vuosien varrella.

Tapahtuma alkaa hikisellä The Trip -spinningtunnilla upeassa salissa, missä pääset virtuaalisesti Egyptin saloihin. Kaikista pienimmät lapset voi ottaa mukaan kantokopassa, vähän isommat otetaan kantoreppuun selkään ja mukaan polkemaan (oma reppu mukaan). Taaperot ja isommat lapset pääsevät lastenhoitoon 40-minuuttisen treenin ajaksi. Lastenhoidon alaikäraja on 6 kk.

Treenin jälkeen pääsemme kuulemaan GoGon tarinaa ja siitä, miten vastuita on perheen sisällä jaettu. Pienen pojan äiti Vuokko Kronqvist, Program Director, kertoo miten yrittäjäperheen poika on jo mukana toiminnassa ja kuinka perheen ja työn voi yhdistää mahdollisimman helposti. Vastuiden jakamisesta perheen sisällä kertovat myös Club Manager Vilja Bezek ja Business Development vastaava Varpu Jänisniemi. Tarjolla pientä purtavaa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 24.1. klo 10.

View Event →

Jan
9
12:30 PM12:30

Ke 9.1. MiB mingle: Tammikuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Tervetuloa starttaamaan uutta vuotta upeiden naisten kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Dec
11
12:00 PM12:00

Ti 11.12. MiB mingle: Joulukuun kuukausikahvit

Tule nautiskelemaan kupponen kahvia tai joulun kunniaksi glögiä muiden ihanien naisten kanssa. Voit saapua paikalle joustavasti ja joko piipahtaa tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen.

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman facebook-event


View Event →
Dec
4
6:30 PM18:30

Ti 4.12. MiB goes: Leikkien VIP-ilta

Tervetuloa kuulemaan Leikkien Groupin sekä lelu- ja pelialan kuulumisia Leikkienin toimitiloihin Tampereen Sarankulmaan VIP-ostosillan merkeissä.

Leikkien on opettavaisiin leluihin ja peleihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Leikkien tuottaa omaa Leikkien-nimeä kantavaa opettavaista tuotesarjaa sekä toimii useiden maailmalla palkittujen lelu- ja pelituotemerkkien maahantuojana. Leikkien toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa.

Illan aikana MiB-jäsenet saavat Leikkien Outlet -myymälässä 20 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jos et pääse osallistumaan illan ohjelmaan, voit hyödyntää edun aiemmin samana päivänä mainitsemalla MiB-jäsenyydestäsi kassalla. Myymälä avaa ovensa jo klo 9.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin. Pienille vieraille on varattu lapsiparkki iltaohjelman ajaksi.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 27.11. klo 10.

View Event →
Dec
3
4:30 PM16:30

Ma 3.12. MiB extra: Passion test -valmennus

Oletko miettinyt millaista elämää haluaisit elää? Mitkä asiat saavat sinut innostumaan? Koetko nykyisen työsi omaksesi?

Passion test on amerikkalaisten Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua selkeyttämään sen, mikä on elämässäsi kaikista tärkeintä. Kun kirkastat itsellesi mitä todella haluat, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi niiden mukaisesti. Tämä lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja kokemusta oman elämän merkityksellisyydestä.

Passion test -valmennuksen aikana selkeytät itsellesi mikä sinua todella innostaa ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Kun pysähdyt miettimään mitä elämältäsi haluat, voit kenties löytää myös jotain sellaista, jonka olemassaolosta et ollut vielä tietoinen – joko valmennuksen aikana tai sen jälkeen. Passion test käynnistää usein ajatusprosessin, joka vähitellen auttaa sinua ymmärtämään yhä paremmin itseäsi ja mikä on sinulle merkityksellistä.

Mothers in Business tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Passion test -valmennukseen. Sen vetää sertifioitu Passion test -valmentaja Katri Koli. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI ja toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Katrin ura on kulkenut Nokian kautta vauhdikkaasti kasvaneen startupin myyntijohtajaksi ja irtisanoutumisen kautta yrittäjäksi. Myös Passion test on vaikuttanut Katrin valintoihin – valmennuksen aikana kuulet myös tästä lisää.

Valmennuksen hinta on 42 euroa ja se järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 15.

Lähde mukaan ja aloita matkasi kohti itsesi näköistä elämää!

Paikka: Tampere
Hinta: 42 €
Lapset: Valitettavasti lapsia ei sylivauvoja lukuun ottamatta suositella ottamaan mukaan.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 19.11 klo 10.

View Event →
Dec
3
1:00 PM13:00

Ma 3.12. MiB Afternoon club: Ilosi Pilates-paja ja äitien hyvinvointi fysioterapian näkökulmasta

Ilosi Pilates-pajassa on erityisosaamista äitiys- ja lantioalueen fysioterapiasta sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen. Ilosi Pilates-pajassa tarjotaan mm. Baby Pilatesta, Äitiys Pilatesta, asahia ja kehonpainoharjoittelua yhdeksän hengen pienryhmissä. Liikuntakurssien lisäksi yrittäjä ja fysioterapeutti Ilona Siitonen tekee äitysfysioterapian yksilöohjauksia. Ilona on erikoistunut äitiys- ja lantiopohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan.

Ilona Siitonen on liikuntaneuvoja, fysioterapeutti ja kahden lapsen äiti. Ilona on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2012 ja täydentänyt osaamistaan johtamisen erikoisammattitutkinnolla. Hän  on perustanut ensimmäisen yrityksensä vuonna 2005. Ilosi Pilates-pajan Ilona aukaisi Kangasalle vuonna 2013. Ilonan yrittäjyyden arvoja ovat oikeudenmukaisuus ja ihmisten tasavertainen kohtelu.

Tapahtumassa äitiysfysioterapeutti Ilona kertoo mibiläisille kehon muutoksista raskauden aikana ja jälkeen, miten synnytyksestä palautumista voi edesauttaa ja mitä vatsalihasten erkauma tarkoittaa käytännössä. Lisäksi hän antaa vinkkejä siihen, miten aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen ja kertoo, miksi on tärkeää treenata lantionpohjan aluetta. Lopuksi on pieni jumppa, jossa käydään läpi raskauden ajalle ja synnytyksen jälkeen soveltuvia liikkeitä. Kaikilta halukkailta voidaan tutkia vatsalihasten erkauma (käsin tunnustelemalla).

Tilaisuutta varten kannattaa pukeutua joustaviin vaatteisiin. Tapahtuma soveltuu odottaville ja synnyttäneille äideille.

Paikka: Kangasala
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! Huom: Vaunut tulee jättää ulos ikkunoiden alle. Tila sijaitsee katutasossa. Turvakaukalot voi ottaa mukaan sisälle.

Mukaan mahtuu 5 äitiä vauvan kanssa ja 4 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 26.11. klo 10.

View Event →
Nov
28
4:45 PM16:45

Ke 28.11. Yhdistyksen syyskokous, Tampereen osallistumispiste

Yhdistyksen syyskokous järjestetään keskiviikkona 28.11. Tule keskustelemaan siitä, miltä vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio koko Suomen MiB-toiminnassa näyttää. Käytä ääntäsi, kun yhdistyksen kokous valitsee hallituksen huolehtimaan yhdistyksen yhteisistä asioista. Muistathan asettua ehdolle, jos olet itse kiinnostunut rakentamaan MiBin toimintaa valtakunnallisella tasolla!

Äänestämme sähköisesti kokouksen aikana, jolloin kaikilta paikkakunnilta on mahdollista osallistua tasavertaisesti. Kokouksen osoite on sama kuin Helsingin osallistumispiste. Kokouksen sujuvoittamiseksi on jo aiemmin pyritty siihen, että moni jaos järjestää yhteisen osallistumispisteen, jolloin virtuaaliosallistuminen ei kärsi yhteysongelmista.

Tampereen osalta vahvistamme kokouspaikan kokouskutsun yhteydessä. Päivä ja kokouksen alkamisen kellonaika ovat samat kaikissa kaupungeissa eli 28.11. klo 17.00. Helpottaaksemme kokoukseen saapuneiden nimien ilmoittamista kokouksen sihteerille, toivomme mahdollisimman monen saapuvan ajoissa.

Paikka: Vahvistetaan myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Syyskokouksen kokouskutsut saapuvat kaikille jäsenille sähköpostitse.

View Event →
Nov
27
5:00 PM17:00

Ti 27.11 Mib goes Haltu: Parhaat perehdytysvinkit

Merkitse kalenteriin 27.11 klo 17.00 ja lähde mukaan yritysvierailulle Haltu Oy:lle kuulemaan perehdyttämisestä ja työntekijöiden kouluttamisesta työpaikoilla. Äänessä ovat OP Vahinkovakuutuksen Osaamisen kehittämisen asiantuntija Riikka Snicker sekä Haltun HR- ja talousguru Heli Laurila. He kertovat miten perehdytystä ja koulutusta hoidetaan, kehitetään ja rakennetaan OP:ssa ja Haltulla ja antavat vinkkejä sen toteutukseen. Tarjolla pientä purtavaa ja juomia.   

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 10 äitiä yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 20.11 klo 10.

View Event →
Nov
26
4:00 PM16:00

Ma 26.11. Positiivista puhetta isien perhevapaista

MiB järjestää yhdessä Väestöliiton ja Miessakit ry:n kanssa tapahtumakiertueen isien perhevapaista. Tapahtuman avulla haluamme jakaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joiden tarkoituksena on rohkaista sekä työnantajia että perheitä isien perhevapaiden pitoon.

Tampereella tapahtuma järjestetään yhteistyössä Goforen kanssa. Tilaisuudessa pääsemme tutustumaan Goforen perheystävällisiin käytänteihin sekä isien omakohtaisia kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta. Lisäksi kuullaan Väestöliitolta myyttejä ja faktoja perhevapaiden vaikutuksista talouteen sekä yleisemmin isyyden merkityksestä. Tervetuloa lasten kanssa tai ilman! Vinkkaa tilaisuudesta perhevapaita suunnittelevalle tai tule itse kuuntelemaan: Ilmoittautuminen. Kahvittelu aloitetaan kello 16 ja itse tilaisuus kello 16.30.  

Paikka: Gofore Oyj, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, D-talo, 8. krs, Pormestari-tila
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkkiä www.lyyti.in/isapuhetre ja Facebook-tapahtumaa saa jakaa, sillä tilaisuuteen voi houkutella myös MiBin ulkopuolelta äitejä, isejä tai vaikkapa työnantajia.

View Event →
Nov
20
9:30 AM09:30

Ti 20.11 Mib Goes Cargotec: Kuinka softa, agile ja lean kohtaavat konepajateollisuudessa

Maailma muuttuu ja näin myös perinteiset teollisuudenalat muokkaavat toimintatapojaan ja ansaintalogiikoitaan. Cargotec on johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisujen toimittaja, jonka tavoite on olla älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtaja vuoteen 2020 mennessä.

Miltä perinteikkään toimialan kehitys ja muutos näyttää? Kuinka softa, agile ja lean kohtaavat koneteollisuudessa? Miten siirretään oma osaaminen uudelle alalle? Näistä kertoo kokemuksiaan Eveliina Vuolli, SW Development Process and Quality Champion Kalmarilta, Cargotecin tytäryhtiöstä. Eveliina vaihtoi alaa ja siirtyi Nokialta Kalmarille kaksi vuotta sitten, ja nyt hän kehittäää softaosaston toimintatapoja. Toisena tilaisuuden vetäjänä on Kalmar Services -yksiköstä Hanna Kosunen, Product Portfolio Manager, joka hyppäsi vuosi sitten digialalta Kalmarille.

Tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen, sekä 7 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 13.11 klo 10.

View Event →
Nov
15
5:00 PM17:00

To 15.11. MiB reads: Teemana ajankäyttö

Onko tekemistä enemmän kuin aikaa? Miten kiire selätetään? Lue ajankäytön teemaan sopiva kirja, blogikirjoitus tms. ja tule juttelemaan aiheesta lukupiiriin! Lukuvinkkeinä esimerkiksi Satu Pihlajan Aikaansaamisen taika – Näin johdat itseäsi tai Anna Perhon Antisäätäjä – Fiksun ajankäyttäjän opas.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Nov
13
6:00 PM18:00

Ti 13.11. MiB After work: Designer Anne-Mari Pahkala kertoo urastaan ja juhlanäyttelystään 10/TEN Art Of Fashion

Muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan (s.1984) ammatilliset juuret ovat Tampereelta. Nykyään hän työskentelee Helsingissä, mutta on tuonut juhlanäyttelynsä 10/TEN nähtäville Tullintorille. Pahkalan puvut ovat sekä taidetta että muotia. Hänen töitään näkee vuosittain esimerkiksi Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla, minkä lisäksi hän on vaatettanut myös esiintyviä taiteilijoita.

Pahkala suunnitteli vuonna 2017 Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolle useita asuja.  Hän vastasi myös Saara Aallon Hartwall Areenalla järjestetyn “In My Wildest Dreams” -konsertin pukusuunnittelusta. Pahkala on tehnyt useita asuja myös tamperelaiselle kansanedustajalle Sofia Vikmanille, joka on ollut mukana kertomassa suunnittelijayhteistyöstä asiakkaan näkökulmasta. Sofia on alustavasti luvannut kertoa kokemuksistaan tälläkin kertaa.

Näyttelytilassa puvut ovat lähellä katsojaa. Tästä syystä tämän tilaisuuden ilmoittautuminen avataan poikkeuksellisesti vain äideille ja sylivauvoille. Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6, 33100 Tampere.
Hinta: Maksuton
Lapset: Sylissä, liinassa, repussa tai muutoin kannettuna (ei erillistä ilmoittautumista).

Mukaan mahtuu 40 aikuista.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 6.11. klo 10.

View Event →
Nov
8
to Nov 14

To 8.11. ja ke 14.11. MiB extra: kaksi webinaaria vloggaamisesta yritysmaailmassa

Perinteisen mainostuksen aika alkaa olla ohi, kun kohta jo 30% kuluttajista on blokannut mainokset verkkoselaimistaan ja sosiaalisessa mediassa algoritmeja muutetaan yrityksille yhä haastavammiksi näkyvyyden kannalta. Kun yritys haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaaseen, tulee sen panostaa entistä enemmän sisältöön, vaikuttavuuteen, asiakkaan arvoihin ja tuoda esille omaa persoonallista otettaan markkinoinnissa.

Tiesitkö, että asiakkaasi hyödyntävät videoita omissa ostoissaan jo asiantuntijan tavoin? Kuluttajat muistavat erityisesti niiden yritysten viestin, jotka kertovat sen videoiden muodossa. Tutkimusten mukaan myynnin mahdollisuus nousee jopa 81%, kun asiakkaalle esitetään ensin video tuotteesta tai palvelusta. Asiakkaat uskovatkin, että videoiden näyttäminen auttaa heitä ostopäätöksen tekemisessä. Myös B2B-maailmassa johtajista yli puolet vastaanottaisi viestin mieluummin videomuodossa.

Tule opettelemaan, kuinka voit hyödyntää uudenlaista markkinointia omassa yrityksessäsi. Webinaareista saat paljon uutta tietoa videoiden tuomista mahdollisuuksista ja kuulet esimerkkejä maailmalla jo menestyneistä vloggaajista. Marraskuussa Vloggaajat Suomi järjestää kaksi veloituksetonta webinaaria liittyen videoiden hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä ja yritysmarkkinoinnissa:

Torstai 8.11. klo 18: Vloggaa kuin KINGI!

Opi videoiden tuomista mahdollisuuksista. Mukana Trainers’ Housen Samuli Salonen.

Keskiviikko 14.11. klo 18: Tee tulosta videoilla

10 syytä, miksi sinun tulisi alkaa vloggaamaan.

Webinaarin puhujina toimivat digivalmentaja Jessica Hynynen ja mentaalivalmentaja Jaana Mikkonen. Vloggaajat Suomi kouluttaa yrityksiä ottamaan video- ja vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaansa. Lue lisää www.vloggaajat.fi ja katso video täältä.

Ilmoittautumislinkit webinaareihin lähetetään sähköpostitse torstaina 1.11. ja keskiviikkona 7.11. klo 10.

View Event →
Nov
8
12:30 PM12:30

To 8.11. MiB mingle: Marraskuun kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Marraskuun kahveilla jutellaan lisäksi joustavista työskentelytavoista ja etätyöstä.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena – saat silti varmasti virtaa muista naisista.  

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä  ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Fazer Cafe Hämeenkatu, Hämeenkatu 15, 33100 Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook event

View Event →
Nov
5
4:30 PM16:30

Ma 5.11. MiB After work: Omien vahvuuksien tunnistaminen ja soveltuvuuden arviointi rekrytoinnissa

Rekrytointi on aina sekä riski että mahdollisuus molemmille osapuolille. Mistä sitä etukäteen tietää, onko match 100% vai 12%? Lisäksi kilpailu hyvistä työntekijöistä ja työpaikoista kovenee koko ajan. Jotta kilpailussa pärjää, pitää osata tunnistaa omat vahvuutensa ja markkinoida itseään. Vahvuuksien tunnistamiseen ja itsensä markkinoinnin perusteisiin meille tulee antamaan työkaluja psykologi Kristiina Lehmus HRS Advisor Oy:stä. Hän myös valottaa hieman tämän päivän rekrytoinnin trendejä ja avaa soveltuvuusarvioinnin mahdollisuuksia osana työnhakuprosessia.

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yritys, jonka ydinosaamista ovat rekrytoinnit, henkilöstön sitouttaminen ja pitäminen, henkilöstön kehittäminen sekä vaativien muutostilanteiden hallinta.

Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 29.10. klo 10.

View Event →
Oct
29
5:00 PM17:00

Ma 29.10. MiB after work: Vuorovaikutus monipaikkaorganisaatiossa ja monitilatoimistossa – kokemuksia Tukesista

Miten työyhteisön vuorovaikutus muuttuu, kun siirrytään perinteisestä toimistosta monitilaan? Mitä haasteita liittyy monella eri paikkakunnalla toimivan tiimin sisäiseen viestintään? Esimerkiksi näihin kysymyksiin kuulemme vastauksia Mervi Murtosen pitämässä alustuksessa. Esimerkit tulevat Turvallisuus- ja kemikaalivirastosta, jossa noin 250 henkilöä työskentelee viranomaistehtävissä monitilatoimistoissa kolmella eri paikkakunnalla.

Mervi Murtonen valvoo työkseen huvipuistojen, seikkailuratojen, yleisötapahtumien ja muiden vapaa-ajan aktiviteettien  turvallisuutta Tukesissa. Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori Tampereen teknillisestä yliopistosta. Omaa vapaa-aikaansa Mervi viettää näyttelemällä, neulomalla tai mökkeilemällä. Hän on abi-tytön äiti.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 12 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 22.10 klo 10.

View Event →
Oct
15
1:15 PM13:15

15.10. Ura ❤ perhe -seminaari

Valovoimaiset puhujat, tiukkaa asiaa uran ja perheen yhteensovittamisesta – ja sinä! Tervetuloa inspiroitumaan ja verkostoitumaan MiB Tampereen syksyn huipputapahtumaan.

Tapahtuman avaa perhe- ja peruspalveluministeri, uraäiti itsekin, Annika Saarikko. Hänen jälkeensä puhumaan saapuu yrittäjä, Huono Äiti -yhteisön perustaja Sari Helin. Iltapäivän päättää hyvinvointiyrittäjä ja luennoitsija Jutta Gustafsberg.

Luvassa on taatusti mielenkiintoisia puheenvuoroja urasta ja perheestä. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin, joten tallenna se kalenteriisi jo nyt!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 1.10. klo 10.

View Event →
Oct
9
4:30 PM16:30

9.10. MiB after work: Unelmana työllistyä yrittäjämäisesti

Onko sisälläsi kytenyt palo yrittäjäksi, mutta et tiedä, miten päästä alkuun? Mikä ihme on starttiraha ja miten laskutuspalvelut oikein toimivat? Kenties pohdit, miten yhdistää oma yritys ja äitiys? Tule saamaan vastaus kysymyksiisi, viettämään rentoa iltaa ja inspiroitumaan yrittämisestä!

TE-toimiston isännöimässä tilaisuudessa Naomi Rask Ensimetri Oy:stä kertoo kattavan tietopaketin aloittelevalle yrittäjälle ja valottaa erilaisia mahdollisuuksia yrittäjän polkuihin. Sivutoimisena yrittäjänä toimiva Rask kertoo myös oman tiensä yrittäjäksi. Raskin lisäksi saamme kuulla Marianne Valtan tarinan toiminimen perustamisesta.

Iltaan on varattu runsaasti aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 2.10. klo 10.

View Event →
Oct
8
5:30 PM17:30

8.10. MiB extra: Esiintymiskoulutus 2.0

MiB Tampereen esiintymiskoulutus tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä hiomaan työelämässä tarvittavia esiintymistaitoja käytännössä. Koulutus toteutetaan nyt toisen kerran.

Koulutus järjestetään kolmen kerran sarjana, ja osallistujien odotetaan osallistuvan jokaiselle kerralle. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää esiintymistaitojaan. Aiemmalla esiintymiskokemuksella ei ole merkitystä.

Koulutuskerroilla on omat teemansa sekä teeman mukainen asiantuntija kouluttamassa ryhmää ja sparraamassa puhujia. Osallistujat saavat ennakkotehtävän noin viikkoa ennen tapaamista ja valmistelevat lyhyen puheenvuoron. Myös spontaania puhumista harjoitellaan. Omasta esityksestä saa kommentit sparraajilta ja vertaisarvioinnit ryhmältä. Koulutusryhmä voi halutessaan jatkaa esiintymisharjoituksia koulutussarjan jälkeenkin liittymällä mukaan aiemman ryhmän perustamaan esiintymisklubiin.

Tässä ryhmässä pääset kannustavassa ympäristössä hiomaan omia heikkouksiasi ja vahvuuksiasi timanttiseksi kokonaisuudeksi!

KOULUTUSKERRAT JA TEEMAT:

8.10. Sara Rouvinen, Sanabox Oy
Esiintymisjännitys voimavarana

29.10. Nina Rinne, Sitomo
Spontaani puhe – miten saada asiani esiteltyä ilman valmistelua

19.11. Sofia Vikman, kansanedustaja
Vaikuttaminen – miten vakuuttaa yleisö asiastani

Lisäksi koulutukseen osallistuville jaetaan Puheosuuskunta Vokomotiivin vokologien Marja Suurpalon sekä Risto Härkösen tuottamaa materiaalia harjoituksineen.

Aika: Maanantaisin 8.10., 29.10. ja 19.11. klo 17.30–19.30
Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Koska koulutukset sisältävät aktiivista osallistumista, saapuminen ilman lapsia on suositeltavaa.

Mukaan mahtuu 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 1.10. klo 10. Huomaathan, että yhdellä ilmoittautumisella ilmoittaudut koko tapahtumasarjaan.

View Event →
Sep
29
9:00 AM09:00

29.9. MiB extra: Palvelumuotoilun työpaja

Kiinnostaako palvelumuotoilu? Haluaisitko osallistua muotoiluprosessiin ja tietää, miltä se tuntuu? Nyt on tarjolla loistava tilaisuus päästä kokeilemaan palvelumuotoilua käytännössä. Suoritamme palvelumuotoilun fasilitointikurssia ja harjoitustyönä vedämme halukkaille koko päivän työpajan, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan palvelumuotoilun saloihin ja menetelmiin inspiraatiosta prototyypin rakentamiseen. Työpajaa vetävät MiB Tampereen jäsenet Hanna Salminen, Anu Ukonmaanaho, Emilia Tolonen ja Irja Koljonen.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Koska työpaja sisältää aktiivista osallistumista, saapuminen ilman lapsia on suositeltavaa.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin. 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 22.9. klo 10.

View Event →