MiBin tapahtumassa puhuminen myötävaikutti oman unelman toteutumista

MiBin tapahtumassa puhuminen myötävaikutti oman unelman toteutumista

MiBillä on yli 4 000 jäsentä, joista 300 toimii aktiivina ja järjestää toimintaa kymmenellä eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Haastoimme paikallisjaostot kertomaan kuulumisistaan ja muista ajankohtaisista aiheista tai ilmiöistä. Ensimmäisenä vuoroon pääsee MiB Helsinki.

Saamme tutustua Anu Tevanlinnaan, joka on oiva esimerkki siitä, mitä kaikkea MiB jäsenilleen mahdollistaa. Jäsenenä Anu on päässyt verkostoitumaan ja jakamaan osaamistaan MiBin tapahtumissa. Myös aktiiviura on tullut tutuksi. Onpa tässä tarinassa myös esimerkki verkostoitumisen merkityksestä, jonka lopputuloksena syntyi kirja! Lue lisää!

Tutustu mibiläisiin: Toimiston väki esittäytyy osa 2

Tutustu mibiläisiin: Toimiston väki esittäytyy osa 2

Toiminnanjohtajakaksikon lisäksi MiBin toimistolla työskentelee tällä hetkellä kolme muutakin naista. Soile Pylsy vastaa vapaaehtoistyön suunnittelusta, Anna-Mari “Ansku” Back viestinnän koordinoimisesta – ja uusin tulokas Kati Vasell tapahtumista. Mutta mitä kaikkea he tarkalleen ottaen tekevätkään ja millaisena työyhteisönä he pitävät MiBiä?

Tutustu mibiläisiin: Toimiston väki esittäytyy osa 1

Tutustu mibiläisiin: Toimiston väki esittäytyy osa 1

MiBin historian ensimmäinen kokoaikainen toiminnanjohtaja Annica Moore aloitti työnsä tämän vuoden maaliskuussa. Nyttemmin Annica on jäänyt perhevapaille, ja MiB on ottanut käyttöönsä kahden toiminnanjohtajan mallin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Annica työskentelee vauva-arjen sallimissa rajoissa. Päivittäisissä tehtävissä ja yhdistyksen johdossa häntä sijaistaa kehittämispäällikkönä tähän saakka toiminut Jonna Lampinen. Mutta keitä he ovat ja miten he päätyivät töihin juuri MiBiin?

Tunnetko sinä omat vahvuutesi?

Tunnetko sinä omat vahvuutesi?

Tiesitkö, että vain noin joka kolmas meistä tunnistaa omat vahvuutensa? Vahvuuksiaan käyttävät ihmiset uskovat muita enemmän omiin kykyihinsä ja ovat kolme kertaa tyytyväisempiä elämäänsä. Vahvuuksien avulla voimme suunnata työtämme ja tekemistämme mielekkäämpään ja merkityksellisempään suuntaan. Tutkimusten mukaan voimme kokea jopa kuusi kertaa enemmän uppoutumista, kun pääsemme käyttämään vahvuuksiamme. Tunnistatko sinä omat vahvuutesi? kysyy blogissamme soveltavan positiivisen psykologian maisteri Paulina Piippo Joyllalta.