Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi.

 

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai ovat mukana MiBin toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi! Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

 
Aktiivina olen päässyt tutustumaan aivan eri tavalla uusiin verkostoihin ja toimijoihin. MiB-aktiivitoiminnan kautta syntyneissä verkostoissa vaihtui myös koko urapolku, ja päädyin yhdelle tapaamalleni toimijalle töihin.
 

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoa, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ottaa yhteyttä paikallisjaostoosi tai lähettää viestiä info(a)mib.fi. Järjestämme myös Recruiting Coffee & Welcome Coffee -tapahtumia, joissa pääsee mukaan toimintaan. Tapahtumista ilmoitetaan Facebook-sivulla ja tapahtumasivuilla.

 

Mothers in Business aktiivit toimivat niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä. Aktiiveista ylläpidetään aktiivirekisteriä ja aktiivien henkilötietoja käytetään mm. laskujen käsittelyyn ja tietojärjestelmien oikeuksienhallintaan.

Lue lisää yhdistyksen henkilötietojen käsittelystä ja aktiivirekisterin rekisteriselosteesta.

 
MiB-aktiivina toimiminen on ollut mahtava tilaisuus kartuttaa omia verkostojaan. Kovin usein ei tule tilaisuutta toimia näin moniammatillisessa ja tekemiseensä intohimolla suhtautuvassa porukassa!
 

Avoinna olevat roolit

Haemme jatkuvasti uusia aktiiveja mukaan mahdollistamaan MiBin toimintaa. Ajoittain etsimme tiettyihin rooleihin ihmisiä myös julkisilla ilmoituksilla. Katso alta, mikäli läheisessä paikallisjaostossa tai valtakunnan tasolla on juuri sinua kiinnostava rooli avoinna! Vaikka juuri sinulle räätälöityä roolia ei olisi tarjolla, niin älä silti epäröi laittaa hakemusta aktiiviksi, koska voimme silti tarvita juuri sinun taitojasi toimintamme mahdollistamisessa.

 
Juuri sopivaa vastapainoa kotielämälle äitiysvapaan aikana, hienossa porukassa. Tapahtumia järjestämällä sekä toimintaa kehittämällä pääsee aktiivina luomaan uusia mahdollisuuksia kaikille MiB-äideille. Se motivoi ja innostaa.

Valtakunnallinen yrityssuhdetiimi

Kiinnostaako yrityssuhdetoiminta ja kumppanuuksien solmiminen? Haluatko tavata yritysten edustajia ja ylläpitää hedelmällisiä suhteita MiBin eduksi? Tule mukaan valtakunnalliseen yrityssuhdetiimiin! Tiimi etsii uusia yrityssuhdevastaavia valtakunnallisten kumppanuuksien hankintaan ja kumppanuussuhteiden ylläpitoon sekä suhdetoiminnan kehittämiseen. Lisätietoja: Iines Veistola, yrityssuhteet(at)mib.fi.

Helsinki

Helsingin aktiivitiimi hakee jälleen uusia aktiiveja riveihinsä, joten seuraathan Mothers in Business Helsingin Facebook-ryhmää niin kuulet lisää. Lisätietoja myös hr.helsinki(at)mothersinbusiness.fi

Paikallisvastaava

Paikallisvastaavana pääsee koordinoimaan paikallisjaoston toimintaa ja saa siten kokonaiskuvan sen toiminnasta. Tämä on mainio tapa kartuttaa esimieskokemusta ja kontakteja eri alan asiantuntijoihin. Tehtävä sopii mielellään perhevapaalla olevalle, joka on innostunut toiminnan kehittämisestä, sidosryhmäyhteistyöstä ja ohjausryhmän kuukausitapaamisten järjestämisestä. Näitä tehtäviä ei tarvitse hoitaa yksin, vaan työparina on toinen paikallisvastaava.

Mingle-tiimin tiiminvetäjä

Haluaisitko kerryttää esimieskokemusta luotsaamalla osaavaa ja mukavaa tiimiä? Oletko käytettävissä päiväaikaan ja satunnaisesti myös ilta-aikaan? Kiinnostaisiko sinua päästä mukaan ohjausryhmän tapaamisiin ja saada laajempaa kuvaa MiBin toiminnasta? Jos tämä tuntuu sinun jutultasi, niin hae pikimmiten Mingle-tiimin tiiminvetäjäksi.

Tapahtumavastaava, joka toimii samalla tapahtumatiimin varavetäjänä. 

Oletko innokas organisoimaan ja suunnittelemaan tapahtumia? 
Tapahtumavastaavana pääset aitiopaikalle MiBin tapahtumatoimintaan ja tilaisuuksiin. 
Tapahtumatiimin varavetäjä toimii tiiminvetäjän työparina suunnitellen ja organisoiden koko tapahtumatiimin toimintaa. Tehtävässä pääsee myös kartuttamaan johtamistaitoja sekä vaikuttamaan MiB Helsingin paikallisjaoston toimintaan vastuuroolissa. Tehtävä sopii niin perhevapaalla olevalle kuin työssäkäyvälle.

Tapahtumajärjestäjä
Haluatko tavata kiinnostavia ihmisiä, verkostoitua, oppia uutta ja kaiken lisäksi tehdä tämän mahdolliseksi myös muille mibiläisille? Lähde mukaan aktiiviporukkaan järjestämään MiBin näköisiä tapahtumia tapahtumajärjestäjänä. Voit järjestää tapahtumia juuri sinulle sopivina ajankohtina olitpa sitten perhevapaalla tai jo palannut työelämään.

Lyyti-vastaava
Lyyti-tiimiin on haussa lisävahvistuksia, joilla pysyy langat käsissä. MiBin tapahtumiin ilmoittautumisessa on käytössä Lyyti-järjestelmä, jossa Lyyti-vastaavat luovat mm. uudet tapahtumat ja kutsut tapahtumiin. Tässä roolissa sinun on myös mahdollista vaikuttaa MiBin toimintamalleihin ja olla mukana kehittämässä mahdollisimman antoisaa MiB jäsenkokemusta. Lisäksi Lyyti-vastaavat saavat ilmoittautua omiin tapahtumiinsa, eli paikka kiinnostaviin tapahtumiin järjestyy aina.

Kuopio

Kuopion aktiivitiimi kaipaa etenkin tapahtumajärjestäjiä, yrityssuhde- ja HR-vastaavia, mutta myös muita kiinnostavia rooleja on tarjolla tällä hetkellä. Lisätietoja: kuopio(at)mib.fi.

Tampere

Tampereen aktiivitiimiin kaipaamme tällä hetkellä yrityssuhdevastaavaa, tapahtumien hallinnasta ja ilmoittautumisesta vastaavaa sekä tietenkin tapahtumajärjestäjiä. Jos innostuit asiasta, otathan yhteyttä tuleviin tiimikavereihin Nataliaan (natalianiemi22(at)gmail.com) tai Kristiinaan (kristiina.jarvinen(at)gmail.com).

Lyyti-vastaava

Vastaa paikallisjaoston ilmoittumisprosessista Lyyti-tapahtumanhallintajärjestelmällä. Lyyti-vastaava luo, hallinnoi ja lähettää tapahtumakutsut ja niihin liittyvät vahvistus-, muistutus- ja palauteviestit Lyytissä ja tarjoaa asianmukaiset tiedot (mm. osallistujatiedot) tapahtumajärjestäjille, jotka seuraa ilmoittatumistilannetta.

Tapahtumajärjestäjä

Tapahtumajärjestäjä vastaa tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. Hän ideoi tapahtumia, kontaktoi puhujia ja huolehtii käytännön järjestelyistä sekä tapahtumien markkinoinnista jäsenille.

Oulu

Oulun tiimi kaipaa paikallisvastaavalle työparia vastaamaan mm. projektien vetämisestä ja paikallistoiminnan kehittämisestä. Aktiiveja etsitään myös mm. HR-vastaavan työpariksi sekä tapahtumajärjestäjiksi. Lisätietoja sähköpostitse oulu(at)mothersinbusiness.fi