MiBin projektipäällikkö on valittu

Projektipäällikön rekrytointi on saatu päätökseen ja projektipäälliköksi valittiin Jonna Lampinen. Jonna aloittaa työt 1.4. ja projekti kestää kolme vuotta. Rahoitus projektiin tulee STEA:lta (ent. RAY).

Jonna on kauppatieteiden maisteri, projektimaailman ammattilainen ja kokenut yhdistystoimija. MiBin toiminta on Jonnalle tuttua, sillä hän on toiminut yhdistyksen varapuheenjohtajana vuodesta 2015 alkaen.

MiBin projektipäällikön tehtävä herätti ilahduttavan paljon kiinnostusta. Hakemuksia tuli 66 ja niiden taso oli korkea. Hakijoiden joukossa oli yhdistysmaailman konkareita, tohtoreita ja myös MiBin toiminnan parissa meritoituneita. Työryhmä haastatteli viisi henkilöä, lisäksi ehdokkaat tekivät ennakkotehtävän. Työryhmän arvion pohjalta kaksi vahvinta esiteltiin videotervehdyksen kera hallitukselle, minkä jälkeen pidettiin äänestys.

Menestystä Jonnalle MiBin projektipäällikön tehtävässä!