Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi.

 
Aktiivina olen päässyt tutustumaan aivan eri tavalla uusiin verkostoihin ja toimijoihin. MiB-aktiivitoiminnan kautta syntyneissä verkostoissa vaihtui myös koko urapolku, ja päädyin yhdelle tapaamalleni toimijalle töihin.
 

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai ovat mukana MiBin toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi! Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

 

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoa tällä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ottaa yhteyttä paikallisjaostoosi tai lähettää viestiä info(a)mib.fi. Järjestämme myös Recruiting Coffee & Welcome Coffee -tapahtumia, joissa pääsee mukaan toimintaan. Tapahtumista ilmoitetaan Facebook-ryhmässä ja tapahtumasivuilla.

 
MiB-aktiivina toimiminen on ollut mahtava tilaisuus kartuttaa omia verkostojaan. Kovin usein ei tule tilaisuutta toimia näin moniammatillisessa ja tekemiseensä intohimolla suhtautuvassa porukassa!
 

Mothers in Business aktiivit toimivat niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä. Aktiiveista ylläpidetään aktiivirekisteriä ja aktiivien henkilötietoja käytetään mm. laskujen käsittelyyn ja tietojärjestelmien oikeuksienhallintaan.

Lue lisää yhdistyksen henkilötietojen käsittelystä ja aktiivirekisterin rekisteriselosteesta.

 
Juuri sopivaa vastapainoa kotielämälle äitiysvapaan aikana, hienossa porukassa. Tapahtumia järjestämällä sekä toimintaa kehittämällä pääsee aktiivina luomaan uusia mahdollisuuksia kaikille MiB-äideille. Se motivoi ja innostaa.