MiB etsii vahvistusta viestintä- ja markkinointitiimiinsä!

Haluatko mukaan upeaan MiB-aktiivijoukkoon ja samalla hankkia uutta kokemusta, josta on hyötyä myös työmarkkinoilla? Haluatko näköalapaikalle yhdistykseen, joka kasvaa, kiinnostaa ja vaikuttaa? MiB rekrytoi kasvunsa tueksi uusia vapaaehtoisia valtakunnalliseen viestintä- ja markkinointitiimiinsä!

MiBin viestintä- ja markkinointitiimin jäsenet hoitavat vapaaehtoistehtäviään joustavasti omalla työskentelytahdilla muun perhearjen ohella ja sen sallimissa rajoissa. Pääset työskentelemään innostavien aiheiden parissa ja hyvässä porukassa. Voit kehittää jo olemassa olevia taitojasi ja oppejasi tai oppia jotain aivan uutta, mikä tukee työmarkkinoilla sukkuloimista.

Suunnittelemme markkinointia ja viestintää ketterästi yhdessä suunnitteleen, joten pääset tutustumaan myös ketterään tapaan tehdä sisältöjä. Tehtäviä voi hoitaa miltä tahansa paikkakunnalta, sillä tiimimme työskentelee lähes kokonaan verkossa.

Viestintä- ja markkinointitiimissä saa toteuttaa omaa osaamistaan monipuolisesti myös yli tehtävärajojen
— Milla, design lead

Tällä hetkellä etsimme osaajia seuraaviin vapaaehtoistehtäviin:

MARKKINOINTITIIMI

Youtube-tuottaja

Kiinnostaako sinua uuden ajan markkinointi ja mainonta Youtubessa? Haluatko oppia uuden taidon vahvistamaan työnhakuasi tai oletko jo videotaituri, joka kaipaa näyttöjä? MiB Markkinointi etsii uusia Youtube-tuottajia tekemään MiB-mainontaa ja sisältöä kanavallemme.  Saat suunnitella, tuottaa, toteuttaa ja editoida laaja-alaisesti videoita raakileista asti sekä vaikuttaa MiB-Youtuben sisältöön ja tulevaan suuntaan.

Laita hakemus ja yhteystietosi markkinointitiimin leadille Katjalle pe 26.10 mennessä ja tule mukaan energiseen joukkoomme! katja.firehill@gmail.com

SISÄLTÖTIIMI

Uutiskirjevastaava

Uutiskirje on tärkeä viestintäväline, jolla jäsenille tiedotetaan tulevista tapahtumista sekä valtakunnallisella että paikallisella tasolla. Kuukausittaisen uutiskirjeen kautta MiBin uutiset tavoittavat suurimman osan niistäkin jäsenistä, jotka eivät pääse seuraamaan muita kanaviamme. Uutiskirjevastaavana pääset vaikuttamaan visuaaliseen ilmeeseen samalla, kun organisoit sen sisällöntuotannon deadlinesta kiinni pitäen. Uutiskirjevastaavat toimivat työpareina ja saat työpariksesi kokeneen huipputyypin ja taustalle ideoivan tiimin!

Blogivastaava

Blogi on MiBin aktiivinen ilmoitustaulu, jolla eri kirjoittajat kertovat omia tarinoitaan tai jolla käsitellään ajankohtaisia asioita liittyen tasa-arvoon sekä perheen ja työn yhdistämiseen. Blogivastaavana voit itse osallistua kirjoittamiseen, jos haluat, mutta se ei ole välttämätöntä. Pääasiallinen toimenkuva käsittää blogin koordinoimisen, julkaisemisen ja kehittämisen. Jos intohimonasi on hyvien tekstien ja kuvien rakentamat tarinat, on tämä sinun juttusi!

Sisällöntuottaja

Sauhuaako näppis? Tuotatko hyviä juttuideoita kiinnostavista aiheista? Tule sisällöntuottajaksi hyvään tiimiin! Pääset kirjoittamaan sinua ja meitä kaikkia kiinnostavista ajankohtaisista aiheista tai jopa rakentamaan kokonaisia haastattelusarjoja tarinoista. Päästä sisäinen ideoijasi irti ja hae mukaan tiimiin!

Voit hakea yhteen, kahteen tai kolmeen tehtävään vaikka heti! Lähetä hakemus ja yhteystietosi sisältötiimin leadille Lauralle osoitteeseen laurakyllonen7@gmail.com pe 26.10 mennessä. Koko tiimi odottaa jo hakemustasi!

SOMETIIMI

LinkedIn-vastaava

LinkedIn-vastaavana jaat kanavalla MiBin eri sisältöjä, osallistut keskusteluihin sekä ideoit kanavalle uutta sisältöä. Olisi hyvä jos sinulla olisi kanavasta jonkin verran kokemusta, mutta saat tehtävään toki myös pienen perehdytyksen. Olet osa MiBin aktiivista sometiimiä ja teet yhteistyötä myös muiden MiBin viestijöiden kanssa.

Lähetä hakemuksesi sometiimin leadille Petralle petra.lylander@gmail.com pe 26.10 mennessä.MiB vm.png