MiBin brändi, ilme ja nettisivut ovat uudistuneet

Vihdoin maalissa! Hyvät naiset, MiBillä on uusi raikas ja rohkea ilme.

Tiedotteet.jpg

MiB siirtyy tänään uudelle aikakaudelle, kun logo, ilme ja nettisivut ovat käyneet läpi muodonmuutoksen. Brändi- ja verkkosivu-uudistuksen on toteuttanut MiBin kanssa yhteistyössä Vapa Media.  

Miten tähän päädyttiin? Viime vuonna MiBin jäsenmäärä miltei triplaantui eivätkä verkkosivujen rakenne ja toteutus enää tukeneet yhdeksälle paikkakunnalle levittäytyvää äitien toimintaa. Viime vuonna kurottiin kasaan myös uusi strategia, päätettiin muun muassa tavoitella kaiken ikäisten lasten äitejä ja toimia yhä enemmän äitien asemaa ajavana yhteiskunnallisena vaikuttajana. Istuimme tuolloin MiBin hallituksessa viestintä- ja markkinointivastaavina ja mietimme, ettei MiBin brändi ei enää vastannut nykymeininkiä. Seuraavaksi pohdimme, josko asialle voisi tehdä jotain.

FAQ.jpg

Saimme pro-bono kumppaniksi Vapa Median, joka lähti toteuttamaan tätä mittavaa uudistusta kanssamme. Viestejämme on kirkastettu, visuaalista ilmettä freesattu ja verkkosivujen käytettävyyttä parannettu. Raikkaat punainen, sininen ja keltainen erottuvat edukseen, ja selkeät värit tuovat visuaalisuuteemme myös voimaa. Ennen kaikkea, MiBin aidot ja oikeat urasuuntautuneet äidit ovat ilmeemme suurimmat tähdet.

Uutena sloganina on “Work like a mom”, joka korostaa äitien ”kääritään hihat” -asennetta. Haluamme tuoda esiin, että äitiys on luonnollinen osa työelämää - vahva voimavara ja valttikortti.

Tämä on ollut pitkä matka, josta isoin kiitos kuuluu Vapa Medialle. Kiitos Jenni, Reetta, Sara, Ida, Anniina ja koko Vapan tiimi. Iso kiitos kaikesta ja erityisesti viime hetken rutistuksesta kuuluu Soilelle, jota ilman emme olisi päässeet tähän. Kiitos myös MiBin hallitus, Jonna, Katja ja te monet MiBin viestinnän aktiivit. Tämä oli iso tiimiponnistus!

Otamme mielellämme palautetta! Kuuntelemme ajatuksianne ja toiveitanne. Seuraavat viikot ovat myös hyvää aikaa meidän mibiläisten testata verkkosivujen käytettävyyttä. Tämä on nimittäin vasta ensimmäinen etappi - suunnittelemme paraikaa isoa lanseerausta suurelle yleisölle ensi kuussa. Siitä lisää pian!

Lähetä palautetta osoitteeseen info(at)mib.fi.

Syysterveisin, MiB-aktiivit Laura ja Milla