Arjesta kaikki lähtee!

IBM ja MiB solmivat kumppanuussopimuksen alkuvuodesta 2019. Paitsi kirjainlyhenteemme, myös arvomme ovat monelta osin yhtenevät. Yhteistyömme ja kumppanuutemme on vastavuoroisuutta parhaimmillaan: MiB tarjoaa IBM:läisille “alustan” saada uusia virikkeitä, verkostoitua ja kouluttautua tavoilla, jotka ruokkivat motivaatiota, arkea ja osaamista joustavasti. IBM puolestaan avaa mibiläisille näkymän tekniikan aallonharjalle ja uuden teknologian sydämeen – sekä naisille urapolkuja tekniikan alalle.

IBM.png

Kun saamme arjen rullaamaan, elämä tuntuu mieluisalta ja tasapainoiselta – helpolta. Jos arki on raskasta tai epämieluisaa – niin on elämäkin. Arjessa voimavaramme säilyvät, kuluvat tai kertyvät. Voimavaroillamme suoritamme työmme. Niiden pohjalta olemme hyviä tai huonoja työntekijöitä, vanhempia sekä ystäviä. Kaikki järkevät tilaisuudet arjen tasapainottamiseksi kannattaa siis hyödyntää.

Mikä sitten on järkevää tasapainottamista? IBM:llä panostamme jatkuvaan kehittymiseen, oppimiseen ja uudistamiseen. Muutos on ainoa asia, joka on pysyvää. Elämäntilanteet ja voimavarat vaihtelevat, joten myös parhaat ratkaisut muuttuvissa tilanteissa ovat erilaisia. Toisinaan paras vaihtoehto on uudenlainen rooli, uusi koulutus tai uusi osaamisalue, joskus taas työajan vähentäminen. Kaikki, mikä motivoi ja saa meidät suoriutumaan paremmin, kelpaa! Joskus yksi iltalenkki raikkaassa illassa voi pelastaa koko loppuviikon.

Oli elämäntilanne vanhempainvapaa, osittainen tai kokoaikainen työssäkäynti, tavoitteena voi olla oman osaamisen syventäminen, uuden urasuunnan kalibroiminen tai hetken helpotuksen tuova ajatusten tuulettaminen. Yhteistyössä on voimaa ja uskomme, että yhdistämällä voimamme lisäämme arvoa sekä MiBin verkostolle että IBM:n henkilöstölle. Avataan mystiikan verho tekniikan alan ja naisten väliltä, tehdään yhdessä urasuuntautuneiden äitien työmahdollisuuksista avarampia ja lisätään voimavaroja perheiden arkeen!

Lähiaikoina luvassa lisätietoa mielenkiintoisista yhteistyötapahtumista vuonna 2019.

Tavataan pian yhteisissä tapahtumissa!


IBM Suomen ja Women Leadership Councilin puolesta,
Laura Uuskoski ja Anne Sjöroos

Kansikuva: Pixabay


Liity jäseneksi urasuuntautuneiden äitien järjestöön!

Mothers in Business MiB ry on juuri sinulle oikea järjestö, jos haluat päästä mukaan yli 300 osaamista kehittävään tapahtumaan, seminaariin ja striimiin vuosittain yhdessä yli 4 000 uraäidin kanssa.