Dec
17
9:30 AM09:30

Ma 17.12. MiB Morning Club: Mitä jokaisen tulisi tietää hakusanamainonnasta

Tervetuloa viettämään MiB-aamua ja kuulemaan, kun OIKIO Digital Performance Agencyn Mirkka Mussalo kertoo hakusanamainonnasta: Mitkä ovat online-mainonnan dos and don’ts? Miten yritys voi varmistua, että sen nettimainonta on tehokasta, tuloksellista ja tavoittaa oikean asiakaskunnan? Millainen on hyvä hakustrategia ja miten se palvelee yrityksen tavoitteita ja vahvistaa brändiä?

Mirkka Mussalo on PPC-konsultti (pay per click), joka auttaa asiakkaita tuloksellaan hakusanamainonnan toteuttamisessa.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 10.12. klo 10.

View Event →
Dec
17
12:15 PM12:15

Ma 17.12. MiB mingle: Viestintäalalla työskentelevien lounastreffit

Tällä kertaa mennään ilman teemaa. Tuo sinua pohdituttava asia(t) viestinnästä ja lyödään viisaat päämme yhteen, tai sitten voit tulla vain inspiroitumaan muista viestinnän tekijöistä!

Vaikket olisi ollut mukana aiemmin, olet nyt tervetullut!

Paikka: Ravintola Blanko, Aurakatu 1
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event.

View Event →
Dec
18
10:00 AM10:00

Ti 18.12. MiB Mingle: Pikkujoulut

Kaikille avoin glögimingle, johon olet tervetullut tutustumaan MiBin toimintaan, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusiin upeisiin ihmisiin. Olet tervetullut sellaisena kuin sillä hetkellä satut olemaan; joulustressissä, hyvin levänneenä, energisenä tai univelkaisena. Voit aikataulusi mukaan piipahtaa nopealla glögikupposella tai hengailla pidempäänkin. Mingle on vapaamuotoinen, jossa voidaan jakaa toisillemme hyviä vinkkejä joulukiireestä irrottautumiseen.

Lisäksi iloitsemme MiB Rovaniemen ensimmäisestä vuodesta ja kurkistelemme jo hieman ensi vuoden tapahtumatarjontaan.

MiB tarjoaa glögit ja tortut.

Paikka: MLL Perhetoimintakeskus, Pirkkakatu 2
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
19
9:00 AM09:00

Ke 19.12. MiB Morning club: Aloittavan yrittäjän polku

Mikä on MVP? Miten voin välttää suurimmat sudenkuopat kehittäessäni ideaani liiketoiminnaksi? Tutustutaan iteratiiviseen, ketterään menetelmään kehittää ideaa kohti liiketoimintaa. Jokainen idea vaatii kehittämistä ja muutoksia matkan varrella ja vielä liiketoiminnan aloittamisen jälkeenkin. Sitä varten on hyvä opetella keräämään ja hyödyntämään relevanttia palautetta todellisilta asiakkailta. Tähän tarvitaan myös ymmärrystä siitä, kuka on asiakas, ketä pitäisi kuunnella ja pystyykö ideani ratkaisemaan heidän ongelmansa.

Ensimmäisessä tapaamisessa perehdyttiin NABC-malliin ja hyödynnämme mallin tapaa esitellä oma idea myös tällä kerralla. Tutustumme liiketoimintamalleihin ja MVP:hen, määrittelemme tärkeimmän asiakassegmenttimme ja selvitämme miten alamme kerätä järjestelmällistä palautetta omasta ideastamme koemarkkinoinnin kautta, jotta voimme kehittää ideaa eteenpäin.

Mukaan voi vielä tulla vaikka et ollut ensimmäisellä kerralla mukana. Saat etukäteen NABC mallin ja ohjeet, ja pääset kärryille tämän kerran aiheesta!

Paikka: Oulun yliopisto
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen sekä 5 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 12.12. klo 10.

View Event →
Dec
19
5:30 PM17:30

Wednesday 19.12. MiB After work: Ready to live your life in a B-I-G way? Introducing the Wander Woman Playbook - for those who dare to dream, do, fail & win while having all the fun

Welcome to listen an insightful talk about creating and nurturing a growth mindset amidst self-doubt, personal growth and, well, life. This talk is for ambitious women in business, women who want to be the leaders of tomorrow, instilling the confidence and motivation within themselves (and in their families, friends and teams) in order to achieve goals that at first might seem impossible.

The talk is hosted by Anna Kuusela who brings her decade worth of experience in management consulting in London City. She’s worked side by side with some of the most prestigious CEOs of our time in the fashion and luxury industry in the most complex business transformation challenges. Anna is a true global citizen, having worked and/or lived in eight countries, and spending last six of them in London. In April 2018 she left her corporate career to become a full time entrepreneur and to make an even bigger impact.

Her book, The Wander Woman’s Playbook – My Habits for Becoming Unstoppable, was published in Nov 1st, and today she calls herself a business strategist, coach, author, and inspirational speaker. Anna is truly passionate about personal growth and believes we all have unlimited potential, we just need to have the right tools to tap into it.

This is your chance to hear thoughts that might change the way you look at your world – and make you go on your Xmas break inspired. Welcome!

The participants will have a chance to buy Anna’s book at the event at EUR 10.

Place: Helsinki
Price: Free of charge
Kids: Welcome!

There is space for 25 mothers who come together with their children and for 25 mothers who come alone.

Participation link will be sent by email on Wednesday 12.12. at 10 am.

View Event →
Dec
20
10:30 AM10:30

To 20.12. MiB Morning club: Tosisatukirjan opetuksia aikuisille – Mitä maailmaa muuttaneilta naisilta voi oppia?

Suositut tosisatukirjat, joissa kerrotaan tarinoita ihka oikeista naisista, on pääasiassa suunnattu lapsille. Mutta mitä kaikkea aikuiset voivat oppia kirjojen päähenkilöiltä, maailmaa muuttaneilta suomalaisnaisilta?

Tarinoita suomalaisista tytöistä, jotka muuttivat maailmaa -kirjan kirjoittaja Ida Salminen vietti yli vuoden perehtyen 40 naisen elämäntarinoihin, luki kymmeniä kirjoja ja haastatteli yli kahtakymmentä nykynaista (mm. Tarja Halonen, Elisabeth Rehn, Meeri Koutaniemi, Koko Hubara, Minna Parikka). Tuloksena oli niin paljon oivalluksia elämästä, urasta ja asenteesta, etteivät kaikki mitenkään mahtuneet kirjan sivuille, eivätkä edes sovellu lapsille.

Tule kuulemaan aikuisten versiota tosisatukirjan opetuksista – näistä elämänviisauksista on hyötyä kenelle tahansa. Miten maailmaa muuttaneet naiset ovat selvinneet haasteista ja epäonnistumisista? Millaiset ajattelutavat ovat mahdollistaneet tavoitteiden saavuttamisen? Entä mitä he ajattelevat työn ja perheen yhdistämisestä? Mitä he halusivat sanoa tämän päivän lapsille? Entä miten lapsille pitäisi puhua (epä)tasa-arvosta?

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!

P.S. Tarinoita suomalaisista tytöistä, jotka muuttivat maailmaa on kokoelma satumuotoon kirjoitettuja minielämäkertoja merkittävistä naisista 1800-luvulta nykypäivään. Kirjaa on tilaisuudessa myynnissä alennettuun 20 euron hintaan (maksu käteisellä tai Mobilepayllä).

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 13.12. klo 10.

View Event →
Dec
20
6:00 PM18:00

To 20.12. MiB After work: Pikkujouluglögit @ The Bank, Kouvola

Tip tap tip tap tipe tipe tip tap! Kokoonnutaan Kouvolassa vielä viimeisen kerran kuluvana vuonna. Tervetuloa hengähtämään ja ottamaan tauko joulukiireistä. Meillä on ravintolaan pöytävaraus ja haluamme kiittää jäseniämme kuluneesta vuodesta tarjoamalla osallistujille alkoholittoman glögin. Poikkea työpäivän jälkeen tai jouluostosten lomassa. Ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua ja yhdessäoloa. Voimme jakaa toisillemme vielä viime hetken joulu- ja lahjavinkit, ja sitten rauhoittua joulun viettoon.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Omakustanteiset juomat tarjotun glögin lisäksi
Lapset: Tämä tapahtuma on poikkeuksellisesti tarkoitettu vain äideille.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään tiistaina 11.12. ja ilmoittautumisten deadline on tiistaina 18.12.

View Event →
Jan
7
9:30 AM09:30

Ma 7.1. MiB mingle: Kuukausikahvit @ Puutarhurinkatu

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää. Nostetaan yhdessä glögimalja uudelle vuodelle ja omalle uudelle paikallisjaostolle!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jan
7
5:00 PM17:00

Ma 7.1.2019 MiB Mingle: Welcome & Recruiting Coffee @ Ciao! Caffe, Lahti

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on?

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

Jos vastasit kyllä johonkin edellisistä kysymyksistä, tervetuloa mukaan Welcome & Recruiting Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai ovat mukana MiBin toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi! Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan tai aktiiviksi. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmottautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!


Paikka: Ciao! Caffe, Kauppakeskus Trio, 2. krs, Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jan
14
5:30 PM17:30

Ma 14.1. MiB After work: Miten saavuttaa taloudellinen mielenrauha?

Mietityttävätkö raha-asiat? Tule kanssamme Danske Bankiin kuulemaan ja keskustelemaan, miten saavuttaa mielenrauha talousasioissa.

Illan aikana Danske Bankin rahoituspäällikkö Linda Stanley ja sijoitusasiantuntija Wilhelmiina Marola kertovat rahoitusasioiden suunnitelmallisuudesta ja säästämisen merkityksestä. Lisäksi Kiinteistömaailman huippumyyjä Marjo Tommila kertoo oman uratarinansa ja yleisesti asumisesta ja asuntomarkkinoista. Tommila valottaa, miten hän on onnistunut työn ja perheasioiden yhdistämisessä, sekä mikä merkitys verkostoitumisella on osana menestystarinaa.

Aika: maanantai 14.1.2019 klo 17.30 - 19.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä yksin ja 15 äitiä lapsen kanssa. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sitovat ilmoittautumiset 8.1. mennessä. Tarjolla pientä purtavaa, joten kerrothan mahdollisista erikoisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.


View Event →
Jan
18
11:00 AM11:00

Pe 18.1. MiB mingle: Lounas @ Rosso

Haluaisitko osallistua MiBin tapahtumiin, mutta päivät kuluvat töissä ja iltamenotkin tuntuvat työpäivän jälkeen hankalilta? Ei hätää, tule mukaan keskustelemaan samanhenkisten äitien kanssa yhteiselle lounaalle! Lisäksi samalla kuulet mitä tänä vuonna on suunnitteilla.

Mukaan ovat totta kai tervetulleita myös vanhempainvapaalla olevat äidit lapsineen!

Paikka: Rosso, Kauppalankatu 1, 45100 Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Uuden vuoden ja oman uuden paikallisjaoston kunniaksi tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jan
22
11:30 AM11:30

Ti 22.1. MiB mingle: Lounas @ Kaupungintalon Tyrmä

Oletko koskaan joutunut putkaan? Ei hätää, nyt pääset, ja kutsuttuna! MiB valtaa kaupungintalon alakerran vanhan poliisilaitoksen tilat ja nauttii tammikuun lounaansa Tyrmä-ravintolassa.

Tilaa löytyy myös rattaille ja sivuovesta pääsee esteettömästi. Syöttötuoleja Tyrmästä ei valitettavasti löydy.

Paikka: Lahden kaupungintalo, Harjukatu 31, 15100 Lahti
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 12 äitiä lapsineen tai ilman. Ilmoittaudu ruusa.aalto@gmail.com tai 050 304 0434


View Event →
Jan
24
5:30 PM17:30

To 24.1. MiB After work: Blogin kirjoittaminen

Sosiaalinen media ja blogit ovat jatkuvasti läsnä päivittäisessä arjessa. Blogeihin törmää yhä useammin yritysmaailmassa, somemarkkinoinnissa sekä harrastustoiminnassa. Nautitko kirjoittamisesta sekä sinulla on jatkuvasti uusia ideoita jaettavana? Oletko koskaan miettinyt oman blogin perustamista mutta pähkäilet miten rajata kokonaisuus?

Oman tarinansa bloggaajaksi ryhtymisestä tulee kertomaan Maijastiina Lipiäinen, joka kirjoittaa äitiysaiheista blogia Mommyhood by Maijastiina. Maijastiina kirjoittaa blogia harrastuksenaan sekä osana ylemmän amkn opinnäytetyötä. Tule kuuntelemaan Maijastiinan matkasta bloggaajaksi sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman blogin perustamiseen.

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Uuden vuoden ja oman uuden paikallisjaoston kunniaksi tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse MiBin jäsenille viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtumaan.

View Event →

Dec
15
11:00 AM11:00

La 15.12. MiB extra: Pikkujoulubrunssi ja luento armollisuudesta

Joulukuussa kutsumme Oulun mibiläiset perheineen syömään hyvin ja viettämään leppoisasti aikaa yhdessä muiden mibiläisten kanssa. Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita lasten lisäksi siis myös puolisot!

Aloitamme herkullisella brunssilla klo 11, jossa ruokailun lomassa on vapaamuotoista rupattelua ja mahdollisesti jotain mukavaa jouluista ohjelmaa. Klo 12.30 alkaen annamme puheenvuoron Taru Hallikaiselle (FM, valmentaja, lyhytterapeutti, tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti), joka opastaa meitä todella tärkeän asian äärelle eli hyvinvoinnin etsimiseen itsemyötätunnon ja armollisuuden kautta.

Armollisuudella hyvinvointia työhön ja vapaa-aikaan

”Myötätunnossa on voimaa. Sen avulla voi parantaa elämänsä tärkeintä ihmissuhdetta – suhdetta itseen. Itseensä myötätuntoisesti suhtautuvien on helpompaa olla läsnä myös muille, kun oman pään sisällä ei ole käynnissä jatkuva pelkojen, kritiikin ja syyllistämisen kuorolaulu. Itsemyötätunto tarkoittaa arvostavaa ja armollista suhtautumista itseen.

Haastattelin yli 30 ihmistä eri taustoista tiedustellen, mitä heille merkitsee armollisuus ja miten se näyttäytyy heidän arjessaan. Kokosin haastattelujen pohjalta viime vuonna ilmestyneen kirjan Armon Kintereillä (Arktinen Banaani, 2017). Kirja on maailmankatsomuksellisesti sitoutumaton.

Suurin osa haastattelemistani eri ikäisistä ihmisistä nosti esille armollisuuden itseään kohtaan. Esille nousi myös, miten armollisuus itseään kohtaan heijastuu ympäristöön armollisuutena toisia kohtaan. Silti moni pohtii, olenko itsekäs, jos ajattelen itseäni? Armollisuuteen sisältyy vastuu itsestä ja toisista. Kuinka sitten olla vastuullisesti armollinen itselleen? Rajat ja oman rajallisuutensa ymmärtäminen antavat hyvän alun. Irtipäästäminen ja luopuminen asioista, jotka eivät enää palvele vapauttavat. Pysähtyminen ja läsnäolo tässä hetkessä toimivat armollisuuden avaajina.”

Unohda siis joulukiireet hetkeksi ja tule mukaan! Voit osallistua perheesi kanssa tai yksin sekä brunssille että luennolle tai vain jompaan kumpaan.

Paikka: Radisson Blu Hotel, Oulu
Hinta: Brunssi maksullinen (tarjoushinta mibiläisille ilmoitetaan myöhemmin), luento maksuton
Lapset: Tervetulleita! (Myös puolisot tervetulleita!)

Istumapaikkoja ravintolan kabinetissa on yhteensä 48 henkilölle.

Ilmoittautumislinkki erikseen brunssiin ja luentoon lähetetään sähköpostitse la 1.12. klo 10. (Huom. ilmoittautuminen poikkeuksellisesti jo 2 viikkoa ennen tapahtumaa tarjoilujen vuoksi!)

View Event →
Dec
14
8:00 PM20:00

Pe 14.12. MiB Extra: Wine tasting

Nyt hetki itselle ja nautiskelemaan rennosta iltamasta hyvän viinin parissa! Saamme kuulla viiniravintolan tarinaa sekä nauttia osaavan henkilökunnan ohjatusta tastingista. Iltaan kuuluu kuohu-, valko-, puna- ja makeaa viiniä sekä antipastilautanen, joka pitää sisällään muun muassa juustoja, leikkeleitä ja kalaa. Tapahtuma kestää kysymyksistämme riippuen 1,5-2 tuntia. Tiedossa siis mielenkiintoinen, herkullinen ja lämminhenkinen ilta!

Paikka: Rovaniemen keskusta, paikka ilmoitetaan kutsussa.
Hinta: 49 euroa, maksu ravintolaan

Tapahtuma tällä kertaa suunnattu vain äideille

Mukaan mahtuu 25 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 7.12. klo 10. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 12.12. klo 10.00

View Event →
Dec
13
5:30 PM17:30

To 13.12. MiB reads: Idiootit ympärilläni

MiB Reads lukupiiri starttaa nyt Oulussa! Joulun lähestyessä on hyvä oppia jotain itsestään ja toisista ihmisistä. Ensimmäinen MiB Reads tutustuu Thomas Eriksonin suureen suosioon nousseeseen teokseen, Idiootit ympärilläni. Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin ovat erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa ja miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.

Tule rohkeasti mukaan lukupiiriin vaikka kirja olisi vasta lukulistalla tai vielä kesken, tai jos teema yleisesti kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Aika: Torstai 13.12. klo 17.30–19
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen sekä 6 äitiä, jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 6.12. klo 10.

View Event →
Dec
13
5:00 PM17:00

To 13.12. klo 17-19 MiB After Work: Urapukeutuja

Työ ja perhe kuuluvat mibläisillä luontevasti samaan arkeen, mutta moni meistä jättää multitaskaamisesta huolimatta itsensä tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi. Ruuhkavuosissa ei välttämättä aina riitä aikaa, rahaa tai kiinnostusta miettiä omaa työpukeutumista, mikä puolestaan saattaa johtaa kaoottisiin arkiaamuihin, asukriiseihin ja hutiostoksiin.

Harkittu työpuvusto sen sijaan helpottaa arkiaamuja lasten kanssa, säästää rahaa virheostokset välttämällä sekä antaa itsevarmuutta tiukoissa työtilanteissa. Urapukeutuminen on nimensä mukaisesti tietoista pukeutumista, joka tähtää omien uratavoitteiden tukemiseen. Maailman parhaallakaan pukeutumisella ei tietenkään paikata puuttuvaa ammattitaitoa tai draivia, mutta huolimaton tai väärin mitoitettu pukeutuminen voi vääristää kuvaa, joka muilla sinusta on.

Urapukeutujan takana on viestinnän asiantuntija OTM, FM Ulla Rask, joka kirjoitti kirjan ”Urapukeutujan opas” siksi, että naisilla olisi työaamuina helpompaa.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen, sekä 35 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 5.12. klo 10.

View Event →
Dec
13
5:00 PM17:00

To 13.12. MiB Afterwork: Urakehitystä lisäkoulutuksesta

Mitä koulutustarpeita työmarkkinoilla on työnhakijoille ja työssä käyville? Miten voin lisäkouluttautua, jotta vastaisin tämänhetkisiin ja tulevaisuuden työtarpeisiin? Miten koulutustoimijat voisivat näihin tarpeisiin vastata? Miten TE-keskus voi auttaa? Mikä itseäni kiinnostaa ja mitä alueella voi opiskella?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan opiskelumahdollisuuksista, omaehtoisesta opiskelusta työttömyysetuudella, starttirahasta sekä työllisyystilanteesta yleisesti.

Alustajina tilaisuudessa ovat johtaja Mika Palosaari TE-keskuksesta, koulutuspäällikkö Maijastiina Jokitalo Levón-instituutista, koulutuspäällikkö Reetta Kungsbacka Avoimesta yliopistosta sekä koulutussuunnittelija Ritva Kalliokoski Vaasan kesäyliopistosta. Avoin yliopisto tarjoaa osallistujille kahvit.

Paikka: Vaasan yliopisto, Tervahovi, sali D102, Wolffintie 34, 65200 Vaasa.
Hinta: Maksuton kaikille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille.
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 5.12. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtumaan. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 11.12.

View Event →
Dec
13
11:00 AM11:00

To 13.12. MiB Mingle: Lounas Technopoliksella

Koska äitienkin tarvitsee syödä - tule työpäivän lomassa tai lasten kanssa lounastamaan tilavaan Antellin lounasravintolaan Viestikadun Technopoliksella.

Antellilta löytyy kolme lounasvaihtoehtoa: Keitto, deli tai linjaston kotilounas - jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Paikka: Technopolis, Viestikatu 7
Hinta: Lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
13
10:00 AM10:00

To 13.12. klo 10–12 MiB Mingle: Miten yhteensovitan työn ja perheen nykypäivänä? (alustettu) + joulukuun kuukausikahvit

Työmaailma muuttuu ja työsuhteet ovat epävakaampia. Miten lasten toivominen tai suunnittelu sopii tähän? Uskaltaako ikinä toivoa useampaa lasta? Moni toivoo vakituista työtä ennen lapsipohdintaa, mutta vakituisen työn saamisessa voi kestää. Onko mahdollista yhdistää urasuuntautuneisuus ja perhe-elämä vai onko pakko valita toinen? Entä miten muuttuvat työolosuhteet heijastuvat perhe-elämään? Tapahtuman aikana jaetaan muiden kokemuksia työn ja perheen yhteensovittamisesta ja mietitään, mitä keinoja voi pohdinnassa hyödyntää. Tapahtuman alustaa Aino-Mari Tuuri.

Minglen yhteydessä pidetään joulukuun kuukausikahvit. Tervetuloa tutustumaan MiBin toimintaan!

Paikka: Musiikkitalon kahvila, Mannerheimintie 13, 00100 Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event


View Event →
Dec
12
5:30 PM17:30

Ke 12.12. MiB Mingle goes jingle: Pikkujoulut Seinäjoella

Tule kanssamme viettämään pikkujoulua Äärellä-ravintolaan. MiB mingle goes jingle on vuoden viimeinen tapaaminen Seinäjoella ja juhlimme sitä pikkujoulun merkeissä. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta sekä tutustumaan MiBin toimintaan! Äärellä-ravintolan Miia Keski-Nikkola kertoo oman yrittäjätarinansa. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille.

Paikka: Ravintola Äärellä Kuppi+Kattila, Kauppakatu 19, 60100 Seinäjoki
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 9 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautuminen Lyytin kautta oheisesta linkistä

View Event →
Dec
12
5:30 PM17:30

Ke 12.12. MiB After Work: Hissipuhe-sparraus

Nyt treenataan ammattilaisten avustuksella hissipuheet kuntoon! Hissipuhe tarkoittaa oman osaamisen ja ammattitaidon kertomista lyhyesti ja napakasti. Tätä taitoa tarvitset työhaastatteluissa, soittaessa, työhakemuksissa, rekrytointimessujen tapaamisissa ja tavatessasi uusia ihmisiä. Sparrauksen järjestävät Katja Noponen Oy:n uravalmentajat Katja Kemppainen ja Noora Kuusikko. Osallistujien kannattaa valmistella oma hissipuheensa jo ennen tapahtumaa, jotta pääsemme suoraa esittämään ja saamaan palautetta. Kannattaa siis käyttää tilaisuus hyväkseen ja tulla keräämään ammattilaisten parhaat vinkit!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton jäsenille, muille ovimaksu 5 euroa
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 05.12. klo 10.

View Event →
Dec
12
5:00 PM17:00

Ke 12.12. MiB Mingle: Kuukausiglögit

Tervetuloa vuoden viimeiseen mingleen virkistäytymään hetkeksi ennen joulukiireitä. Tuoko vuodenvaihtuminen muutoksia työrintamalla? Kaipaatko vertaistukea vauva-arkeen, ruuhkavuosiin tai joulustressiin? Tule tapaamaan muita MiB-äitejä ja nauttimaan glögiä ja pipareita. Tilassa on käytettävissä myös keittiö mikroineen, jos otat evästä itsellesi tai jälkikasvulle. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista tutustua Noshin vaatteisiin ja kuulla Irene Pesun mietteitä kevytyrittäjyyden ja pikkulapsiarjen yhdistämisestä. Alunperin hän lähti Noshin edustajaksi saadakseen vapauden päättää omista aikatauluistaan. Nosh on tarjonnut kemistille hyvän mahdollisuuden oppia myynnistä ja markkinoinnista sekä viettää enemmän aikaa lasten kanssa.

Paikka: Kerhotila Tammi, pohjakerros, Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event.

View Event →
Dec
11
6:00 PM18:00

Ti 11.12. Open MiB Goes: Pentik – joulun tunnelmaa

Tervetuloa tämän vuoden upeimpaan MiB-iltaan Pentikin uuteen myymälään Kauppahalliin! Tule nauttimaan joulutunnelmasta, inspiroitumaan ja tutustumaan muihin mibiläisiin. MiB Vaasan paikallisvastaavat Pia Aspholm ja Kaisa Savolainen kertovat toiminnasta ja ensi vuoden suunnitelmista. Myös Pentikin tarina tulee tutuksi, kun myymäläpäällikkö Maarit Suhonen kertoo, miten 47 vuotta sitten Anu Pentikin Posion kodissaan harjoittama keramiikkaharrastus on johtanut kansainväliseen sisustusmyymäläketjun syntymiseen.

Pentik tarjoaa glögiä ja pientä naposteltavaa. Illan aikana arvontaa. Verkostoitumisen lisäksi kannattaa tehdä hankintoja pukin konttiin sekä oman kodin sisustukseen, sillä tehdyistä ostoksista saat tapahtuman aikana 20% alennusta!

Paikka: Pentik, Vaasan Kauppahalli, Vaasanpuistikko 18, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse tiistaina 4.12. klo 18, jolloin ilmoittautumislinkki lisätään myös Facebook-tapahtuman seinälle. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 10.12. Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Paikkoja on rajattu määrä, joten kannattaa olla nopea.

View Event →
Dec
11
6:00 PM18:00

Ti 11.12. MiB After work: Ikigai – omien vahvuuksien löytäminen ja tavoitteiden kirkastaminen

Tuntuuko, että urasi kaipaa uutta kipinää tai ehkä etsit aivan uusia mahdollisuuksia? Haetko kenties uutta suuntaa tai mietit yrittäjäpolulle lähtemistä, mutta ajatukset kaipaavat vielä kirkastamista? Tämä ilta on kaikille, jotka ehkä vielä hakevat omaa suuntaansa tai haluavat saada sille vahvistusta.

Uuden ajan yrittäjien valmentaja Marika Roth tulee pitämään meille voimaannuttavan illan, jonka keskeisenä teemana on ikigai. Ikigain avulla pääsemme selvittämään muutaman eri näkökulman kautta juuri niitä omia tavoitteita. Valmennusillan aikana pysähdymme omien vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden äärelle. Tämä voi selkeyttää omaa urapolkua ja suuntaa.

Marika tunnetaan innostavana valmentajana, joka yhdistää omassa valmennustyössään henkisyyden ja liiketoiminnan kehittämisen ja – kirkastamisen. Hän on myös kirjoittanut kirjan Menestyjän bisnespakki: naisyrittäjän työkirja (Tammi 2018).

Marikaan voit tutustua enemmän osoitteessa www.marikaroth.com/fi/

Tilaisuus järjestetään toimistohotelli Business Center Papulan coworking-tilassa (2. kerros). Rakennus sijaitsee Lahden Upseerikerhon vieressä ja paikalla on ilmainen pysäköinti. Paikan päällä tarjotaan kahvit ja pientä purtavaa.

Tervetuloa!

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

View Event →
Dec
11
5:30 PM17:30

Tuesday 11.12. MiB After work: Experiences of an Uruguyan female programmer living and working in Finland

Marcia Villalba, versatile IT-professional entrepreneur and mother shares her inspiring career story and experiences on how is it to have a career and a family in a foreign country.

Marcia is working as Full Stack Developer at Rovio. She also has her own consultant company Unicorn codes, which provides application development services and serverless consulting and training. In addition to these Marcia hosts a Youtube channel and teaches on how to use AWS serverless technologies and managed services. How did a girl from Uruguay end up doing all this? And in Finland?

More about Marcia: marciavillalba.com

Place: Helsinki
Price: Free of charge
Children: Welcome!

There is space for 15 mothers who come together with their children and for 15 mothers who come alone.

Participation link will be sent by email on Tuesday 4.12. at 10 am.

View Event →
Dec
11
12:00 PM12:00

Ti 11.12. MiB mingle: Joulukuun kuukausikahvit

Tule nautiskelemaan kupponen kahvia tai joulun kunniaksi glögiä muiden ihanien naisten kanssa. Voit saapua paikalle joustavasti ja joko piipahtaa tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat varmasti silti virtaa muista naisista.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen.

Paikka: Fazer Café Tempo, Hämeenkatu 15, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman facebook-event


View Event →
Dec
11
11:00 AM11:00

Ti 11.12. MiB Mingle: Tekniikan naiset - Tekoäly/AI

Tervetuloa joulukuun mingleen kaikki aiheesta ja digistä kiinnostuneet!

Tällä kertaa aiheena tekoäly/AI ja keskustellaan esimerkiksi tekoälyn mahdollisuuksista tulevaisuudessa, sen käytöstä liiketoiminnassa ja vaikutuksesta yhteiskuntaan. Mielenkiintoista on myös kuulla miten tekoälysovellutukset ovat käytössä yrityksissä.

Paikka: M Kitchen & Café, Itäinen rantakatu 4-6. Ravintolaan pääsee helposti rattailla. Paikassa on syöttötuoleja.
Hinta: Maksuton
Lapset: Lapset erittäin tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event.

View Event →
Dec
11
10:00 AM10:00

Ti 11.12. MiB Mingle: Glögit joulukiireen keskellä

Tule jakamaan parhaat jouluvinkkisi tai kuulemaan hyviä juttuja jouluvalmisteluihin, joulun aikaan, lomailuun liittyen.

Olit sitten uusi jäsen, toiminnasta kiinnostunut tai vanha konkari ovat minglet kaikille avoimia verkostoitumistilaisuuksia. Lapset ovat tervetulleita mukaan.

MiB Kuopion paikallisjaosto tarjoaa glögit!

Paikka: Ramin Konditoria, Puijonkatu 23
Hinta: MiB Kuopio tarjoaa glögit
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
10
5:00 PM17:00

Ma 10.12. MiB After work: Työkyvyn johtaminen tulevaisuuden työelämässä (stream)

Työn murros ja sen tuomat muutokset asettavat monet työntekijät uuden eteen. Työnteko vaatii entistä enemmän itseohjautuvuutta, itsensä johtamista ja sopeutumista jatkuvaan muutokseen. Työstä riippumatta menestyminen vaatii entistä enemmän joustavuutta ja uuden oppimisen halua ja kykyä. Vaatimuksia on paljon ja valmiudet niiden kohtaamiseen luonnollisesti vaihtelevat mm. työntekijän taustasta tai iästä tai työuran vaiheesta riippuen.

 Keskustelu aiheen ympärillä painottuu usein juurikin työntekijään kohdistuviin vaatimuksiin, mutta mitä työn murros vaatii työnantajalta? Riittääkö todettuihin haasteisiin reagointi vai pitäisikö esimerkiksi työkykyjohtamisen prosesseja tuulettaa? Millainen johtaminen ja esimiestyö parhaiten tukisi työn murroksessa eteenpäin pyrkiviä työntekijöitä?

Puhujana Anni Pura, HR-psykologi ja henkilöstökonsultti, jolla on kokemusta ammatinvalinta- ja uraohjauksesta työuran eri vaiheissa. Anni auttaa asiakkaitaan löytämään ratkaisuja urasuunnitelmiinsa - oli kyse sitten osaamiseen, asemaan, työn merkityksellisyyteen, työkykyyn tai valinnan vaikeuteen liittyvistä haasteista. Annilla on kokemusta myös työvoimahallinnosta ja soveltuvuusarvioinneista. Barona Työkykypalvelut on työkyvyn hallintaan, työkykyperusteiseen uudelleensijoitukseen ja henkilöstöriskien hallintaan erikoistunut yksikkö, joka tuottaa ammatillisen kuntoutuksen palveluita eläkevakuutusyhtiölle ja vakuutusyhtiöille sekä työkykyjohtamisen konsultointia ja HR-tukipalvelua työnantajille.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 3.12. klo 10.

Tapahtuma striimataan MiB jäsenet valtakunnallinen -facebook-sivulle, josta se on katsottavissa. Striimauksen katsomiseksi tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Video on nähtävillä kaksi viikkoa

View Event →
Dec
10
2:00 PM14:00

Ma 10.12. MiB goes: Pidä Saaristo Siistinä ry

Kuulemme ja keskustelemme Itämeren ja sisävesistöjen tilasta ja siihen vaikuttavista kolmesta haasteesta – roskaamisesta, rehevöitymisestä ja kemikalisoitumisesta. Lisäksi tutustumme Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaan ja kuulemme vinkkejä miten jokainen meistä voi omilla valinnoillaan tehdä Itämeren ja sisävesistöjen hyväksi.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 3.12. klo 10.

View Event →
Dec
10
11:30 AM11:30

Ma 10.12. MiB Mingle: Bossladies

Toimitko johto- tai esimiestehtävissä tai haaveiletko niistä? Jos kyllä, niin tervetuloa tapaamaan samanhenkisiä uraäitejä. Tapaamisen teema on: Tässä onnistuin tänä vuonna! Jokainen saa kertoa omasta onnistumisestaan lounaan parissa.

Paikka: Ravintola Tårget, Linnankatu 3, Turku
Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
10
11:00 AM11:00

Ma 10.12. MiB Mingle: Tauko joulukiireistä

Kaipaatko taukoa joulutohinasta? Tule nauttimaan kahvista ja taukohetkestä hyvässä seurassa. Vaihdamme kuulumisia, tutustumme ja juttelemme MiB:n toiminnasta. Myös MiB:n jäsenyydestä kiinnostuneet uraäidit ovat erittäin tervetulleita, joten ota ystävä tai kollega mukaan. Tarkemmat paikkatiedot löydät Facebook-tapahtumakutsusta.

Paikka: Jyväskylän keskusta
Hinta: Maksuton, kahvi omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa, ei pakollista ilmoittautumista.

View Event →
Dec
4
6:30 PM18:30

Ti 4.12. MiB goes: Leikkien VIP-ilta

Tervetuloa kuulemaan Leikkien Groupin sekä lelu- ja pelialan kuulumisia Leikkienin toimitiloihin Tampereen Sarankulmaan VIP-ostosillan merkeissä.

Leikkien on opettavaisiin leluihin ja peleihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Leikkien tuottaa omaa Leikkien-nimeä kantavaa opettavaista tuotesarjaa sekä toimii useiden maailmalla palkittujen lelu- ja pelituotemerkkien maahantuojana. Leikkien toimii Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa.

Illan aikana MiB-jäsenet saavat Leikkien Outlet -myymälässä 20 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jos et pääse osallistumaan illan ohjelmaan, voit hyödyntää edun aiemmin samana päivänä mainitsemalla MiB-jäsenyydestäsi kassalla. Myymälä avaa ovensa jo klo 9.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 15 äitiä, jotka saapuvat yksin. Pienille vieraille on varattu lapsiparkki iltaohjelman ajaksi.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 27.11. klo 10.

View Event →
Dec
4
5:00 PM17:00

Ti 4.12. Peruttu / MiB Afterwork: Osakesäästäjien eettiset ja yhteiskunnalliset asenteet – professori Tommi Lehtonen

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan suomalaisten osakesäästäjien eettisistä ja yhteiskunnallisista asenteista.

Filosofian professori, Tommi Lehtonen, Vaasan yliopistosta on tutkinut muun muassa asenteiden roolia päätöksenteossa, arvoja ja hallinnon etiikkaa sekä vastuullista sijoittamista. Tommi kertoo tilaisuuden alussa käynnissä olevasta tutkimuksesta, jossa vastaajina on yli 1 300 suomalaista piensijoittajaa.

Illan aikana kaikki pääsevät pohtimaan ja keskustelemaan, mikä on oma suhtautuminen väittämiin, kuten "Koulutuksen tulee säilyä maksuttomana", " Työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan lisää" ja "Lapsilla tulee olla oikeus sekä isään että äitiin". Tommin johdolla kuulemme, että mitä eri-ikäiset osakesäästäjät ajattelevat näistä väitteistä ja missä suhteessa naisten vastaukset eroavat miesten vastauksista?

Paikka: Vaasan yliopisto, Tervahovi, Wolffintie 36, Palomäki-sali (A201), joka on lähellä pääsisäänkäyntiä
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 27.11. klo 18.

View Event →
Dec
4
5:00 PM17:00

Ti 4.12. MiB Mingle: Aktiivijäsenrekry

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? MiB Kuopio tarvitsee uusia vapaaehtoisia eli aktiiveja toiminnan järjestämiseen. Tule kuulemaan PerheenTalolle, mitä aktiivina toimiminen tarkoittaa käytännössä. Tarjolla glögiä ja pipareita.

Paikka: PerheenTalo, Kauppakeskus Apaja, Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Dec
4
10:00 AM10:00

Ti 4.12. MiB mingle: Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Vadelmatarha, Kempeleentie 7B
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita
Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Mothers in Business Oulun Facebook-ryhmässä.

View Event →
Dec
3
6:00 PM18:00

Ma 3.12. MiB extra: Jouluglögit & joogarentoutus

Tervetuloa rauhoittumaan joulukiireiden keskellä Papulaan glögin ja joogan voimin. Aloitamme yhteisellä yin-joogahetkellä heti klo 18, joten saavu paikalle ajoissa. Yin-jooga on hidasta, staattista asettumista asentoihin. Työstämme rentoutuen kehon syviä kudoksia ja rauhoitamme mieltä, joten ota oma joogamatto/viltti mukaan pehmentämään lattiaa.

Joogaosuus kestää n. 30 minuuttia. Ohjaajana joogaopettaja Auli Kokkonen.

Tapahtuma järjestetään toimistohotelli Business Center Papulan coworking-tilassa (2. kerros). Rakennus sijaitsee Lahden Upseerikerhon vieressä ja paikalla on ilmainen pysäköinti.

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Lapset tervetulleita, mutta huomioithan rentoutumisrauhan joogan aikana myös muille.

Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

View Event →
Dec
3
6:00 PM18:00

Ma 3.12. MiB Reads: Aki Hintsa - Voittamisen anatomia

Vuoden viimeisen MiB Reads - lukupiirin teoksena on ylistetty Aki Hintsa - Voittamisen anatomia, joka avaa hänen kokemuksiaan urheilulääkärinä huippu-urheilijoiden parissa. Tässä Oskari Saaren kirjoittamassa puolielämäkerrallisessa teoksessa pääset kurkistamaan mm. F1-urheilun taustoihin sekä Hintsan kokonaisvaltaiseen toimintamalliin, jota voivat omassa elämässään hyödyntää ihan tavallisetkin tallaajat. Matka kohti menestystä alkaa kysymyksellä: Kuka olet?

Tule rohkeasti mukaan lukupiiriin, jos teema kiinnostaa, ja vaikka kirja olisikin lukematta tai jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Paikka: Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 26.11. klo 10.

View Event →
Dec
3
5:00 PM17:00

Ma 3.12. MiB mingle: Jouluiset kuukausikahvit Kouvolassa

Vuoden viimeiset kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tällä kertaa tapaamme illalla ja virittäydymme joulun tunnelmaan glögiä ja pipareita maistellen.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Kuukausikahvit jatkuvat Puutarhurinkadulla keväällä 2019 joka kuukauden ensimmäinen maanantai, vuorokuukausin aamulla ja illalla.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää!

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

View Event →
Dec
3
5:00 PM17:00

Ma 3.12. MiB After Work: Ilmastonmuutos

MiBin oma opintopiiri ilmastonmuutoksesta! Talven aikana kartutetaan ilmastonmuutokseen liittyvää osaamista kaikille avoimen yliopiston kurssin kautta, tutustutaan ympäristöalalla työskenteleviin mibiläisiin sekä käydään yritysvierailuilla.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et suorittaisikaan kurssia. Jos kuitenkin haluat edetä muiden kanssa samassa tahdissa, toimi seuraavasti: Tee tunnukset Helsingin yliopistolle, kirjaudu kurssille ja käy läpi osiot 1–3 sinulle sopivalla intensiviteetillä. Lisätietoja läpikäytävistä tehtävistä tilaisuuden facebook-sivulla.

Paikka: Neuvotteluhuone Vaahtera, Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook-event

View Event →
Dec
3
4:30 PM16:30

Ma 3.12. MiB extra: Passion test -valmennus

Oletko miettinyt millaista elämää haluaisit elää? Mitkä asiat saavat sinut innostumaan? Koetko nykyisen työsi omaksesi?

Passion test on amerikkalaisten Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua selkeyttämään sen, mikä on elämässäsi kaikista tärkeintä. Kun kirkastat itsellesi mitä todella haluat, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi niiden mukaisesti. Tämä lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja kokemusta oman elämän merkityksellisyydestä.

Passion test -valmennuksen aikana selkeytät itsellesi mikä sinua todella innostaa ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Kun pysähdyt miettimään mitä elämältäsi haluat, voit kenties löytää myös jotain sellaista, jonka olemassaolosta et ollut vielä tietoinen – joko valmennuksen aikana tai sen jälkeen. Passion test käynnistää usein ajatusprosessin, joka vähitellen auttaa sinua ymmärtämään yhä paremmin itseäsi ja mikä on sinulle merkityksellistä.

Mothers in Business tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Passion test -valmennukseen. Sen vetää sertifioitu Passion test -valmentaja Katri Koli. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI ja toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Katrin ura on kulkenut Nokian kautta vauhdikkaasti kasvaneen startupin myyntijohtajaksi ja irtisanoutumisen kautta yrittäjäksi. Myös Passion test on vaikuttanut Katrin valintoihin – valmennuksen aikana kuulet myös tästä lisää.

Valmennuksen hinta on 42 euroa ja se järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 15.

Lähde mukaan ja aloita matkasi kohti itsesi näköistä elämää!

Paikka: Tampere
Hinta: 42 €
Lapset: Valitettavasti lapsia ei sylivauvoja lukuun ottamatta suositella ottamaan mukaan.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 19.11 klo 10.

View Event →
Dec
3
3:00 PM15:00

Ma 3.12. klo 15-17 MiB goes Women in Nuclear Finland: Mikä on ydinvoiman tilanne Suomessa tällä hetkellä? Millaisia urapolkuja alalla on?

Ydinvoima on jo pitkään ollut Suomessa sekä maailmalla erittäin kuuma puheenaihe sekä mielipiteiden jakaja. Voimmeko me rakentaa sitä jos muutkaan eivät saa? Onko parempi pyrkiä vastustamaan ilmastonmuutosta nyt CO2-vapaalla ydinvoimalla ja luottaa siihen, että ydinjätteiden loppusijoituksessa onnistutaan? Nämä ja useat muut kysymykset värittävät ydinvoimakeskustelua.

Women in Nuclear Finland (WiN Fin) järjestää MiB:n kanssa ydivoima-aiheisen pikkujouluhenkisen verkostoitumistapahtuman. Tapahtumassa teollisuusneuvos Liisa Heikinheimo kertoo muun muassa ydinenergian käytöstä, rakentamisesta, valvonnasta ja turvallisuudesta Suomessa. Lisäksi tilaisuudessa kuulemme useita uratarinoita alalla menestyneiltä naisilta. Tule kuulemaan, mitä ydinvoimalla on tarjota meille nyt ja tulevaisuudessa! Tilaisuudessa on tarjolla pikkujouluhenkistä syötävää.

Paikka: Espoo
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 25 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on lähetetty sähköpostitse maanantaina 26.11 klo 10.

View Event →