Aug
19
10:00 AM10:00

Ma 19.8.2019 MiB Morning club: Helsingin merellinen strategia

Tule kuulemaan ja keskustelemaan Helsingin kaupungin stategiasta! Helsingin kaupunki haluaa olla maailman toimivin kaupunki. Merellinen sijainti on osa Helsingin perusluonnetta ja -olemusta. Jokainen helsinkiläinen asuu alle 10 km säteellä merenrannasta.

Asuminen meren äärellä on suosittua – asuntotarjonta on lisääntynyt ja sen valikoima monipuolistunut. Asiantuntija kertoo, miten entiset satamilta vapautuneet alueet Kalasatama, Jätkäsaari ja Kruunuvuorenranta on muutettu tuhansien asukkaiden kodeiksi. 

Merellinen Helsinki tarjoaa myös mahdollisuuksia virkistykseen ja yrittämiseen. Julkista, avointa rantareittiä Helsingissä on 130 km. Vastikään virkistyskäyttöön avatut saaret tarjoavat kaupunkilaisille ja vierailijoille mahdollisuuksia saaristo Helsinkiin tutustumiseen. Asiantuntija kertoo, kuinka Helsinki avaa lähisaaristoa yleiseen käyttöön, parantaa merellisten kohteiden saavutettavuutta, kehittää saariston palveluja ja edistää merellisiä tapahtumia. Luento ja kierros maanantaina 19.8.2019. Siirtymä luentopaikalta kierroksen aloituspaikalle on ratiovaunulla. 

·       klo 10–10.40 Helsingin merellinen strategia, arkkitehti Meri Louekari: paikkana Kansakoulukatu 3, Kamppi, neuvotteluhuone 121

·       klo 11.00–11.55 opastettu kierros Jätkäsaaressa, arkkitehti Teo Tammivuori: tapaamispaikka Jätkäsaaren kirjasto ja infokeskus, Tyynenmerenkatu 1, Jätkäsaari

Aika: Ma 19.8.2019 klo 10-12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.8. klo 10.

View Event →
Aug
19
4:30 PM16:30

Ma 19.08.2019 ja ke 21.08.2019 MiB After Work: Positiivinen Ura – kukoista töissä -workshop

Tunnetko omat vahvuutesi? Tutkimusten mukaan ainoastaan 1/3 ihmisistä tunnistaa omat vahvuutensa. Jotta pystymme vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin ja hyödyntämään sen tarjoamat mahdollisuudet, on meidän tärkeää tunnistaa omat vahvuutemme, jotka energisoivat meitä ja joiden avulla selviämme haastavistakin työtehtävistä.

Omalla vahvuusalueella toimiessamme energisoidumme, koemme enemmän myönteisiä tunteita, löydämme merkitystä, parannamme ihmissuhteitamme ja koemme enemmän aikaansaamisen tunnetta. Vahvuuksien äärellä tunnemme olevamme luontaisimmillamme ja omia autenttisia itseämme. 

Workshopissa sukelletaan positiivisen psykologian tieteeseen vahvuuksien kautta. Toteutus on kaksipäiväinen, joista ensimmäisenä päivänä käsittelemme positiivisen psykologian tieteen selkärangaksi kutsuttuja luonteenvahvuuksia. Toisena päivänä tarkastelemme omia urapotentiaalejamme sekä uraohjauksen, että positiivisen psykologian menetelmiä hyödyntäen. Workshop sisältää oman uratarinan reflektointia, sekä muita ryhmä- ja yksilöharjoitteita. Lopuksi laadimme URAunelma-kartat  Tavoitteena on antaa konkreettisia ajatuksia ja välineitä kohti kukoistavaa (työ)elämää. Workshopin tavoitteena on rohkaista oman potentiaalin hyödyntämiseen ja uraitsevarmuuden buustaukseen. Workshop sopii sekä työssä oleville että uutta suuntaa katseleville.

Osallistujille ennakkotehtävänä on vahvuustestin tekeminen sivulla

https://www.viacharacter.org/survey/account/register josta saat valittua testin suomenkielellä. Ota vahvuuskartoituksesi tulostettuna mukaan workshoppiin. 

Positiivinen URA- workshopin mibiläisille ohjaa Mari Granholm. Hän on 3 lapsen äiti, yrittäjä, positiivisen psykologian asiantuntija ja uraohjaaja, jonka missio on auttaa ihmisiä tunnistamaan omat vahvuutensa ja auttaa rakentamaan oman näköistä elämää sekä uraa.

Aika: Ma 19.8.2019 klo 16.30–20.00 ja ke 21.8.2019 klo.16.30-20.00
Paikka: Oulun yliopisto, Tellus 
Hinta: Maksuton, kahvit omakustanteisia
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.8. klo 10.

View Event →
Aug
19
5:00 PM17:00

Ma 19.8.2019 MiB Extra: Motivaatioilta

Mikä meitä motivoi? Mistä sytyn, missä olosuhteissa toimin parhaiten? Mitkä tekijät vaikuttavat hyvinvointiini ja onnellisuuteeni? Millaisissa olosuhteissa ja mitkä tarpeet tyydyttyen olen parhain mahdollinen puoliso, äiti, työntekijä, ihminen? Tule tekemään oma motivaatioprofiilisi ja jakamaan sen tiimoilta ajatuksia toisten MiBiläisten kanssa! 

Motivaatioprofiilin lisäksi saat 40-50-sivuisen raportin koskien luontaisia motivaatiotekijöitä ja omaa motivaatioprofiiliasi. Ennen kaikkea saat ymmärrystä omalle toiminnallesi, mutta myös ymmärrys esim. työtovereita, kumppania tai ystäviä kohtaan avartuu oman profiilin myötä. Motivaatioprofiili tehdään netissä henkilökohtaiseen motivaatioprofiilikyselyyn vastaten ja profiilit puretaan ryhmäpurkuna MiB Motivaatioillassa.

Aika: Maanantai 19.8.2019 klo 17-20

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa. Maksullisuudesta johtuen ilmoittautuminen on sitova.

Lapset: Tällä kertaa tilaisuus on vain aikuisille tarkoitettu

Muuta: Ilmoittautumisen jälkeen saat 12.8. sähköpostiisi linkin oman motivaatioprofiilikyselyn täyttämistä varten. 

View Event →
Aug
20
10:00 AM10:00

Ti 20.8. MiB mingle: Pienten lasten äitien aamupäivätreffit

Oletko päivisin kotona ja kaipaat seuraa muista samanhenkisistä äideistä? Tervetuloa minglailemaan! Aloitetaan syyskausi mukavassa seurassa rupatellen. Tapaamme kirjaston kahvilassa, josta voimme tarvittaessa siirtyä väljempiin tiloihin tai ulos. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla piipahtamaan tai viihtymään koko ajaksi. 

 MiB minglessä tapaat muita uraäitejä ja pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä. Mingleihin ovat tervetulleita MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet.

Paikka: Café Proosa, Vaasan pääkirjasto, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa@mib.fi.

View Event →
Aug
20
11:00 AM11:00

Ti 20.8.2019 MiB mingle: Lounas @ Ravintola Pohjola, Kouvola

Karista kiire ja tule tutustumaan ja verkostoitumaan muiden urahenkisten äitien kanssa syyskauden ensimmäiselle MiB Kymenlaakson lounaalle. Luvassa on lounaan ohessa mielenkiintoista ja rönsyilevää keskustelua, verkostoitumista uusien ja vanhojen tuttujen kanssa sekä vertaistukea ruuhkavuosiin.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tervetuloa keventämään työpäivää tai tuulettumaan lasten kanssa hyvän ruuan ääreen!

Paikka: Ravintola Pohjola, Kauppamiehenkatu 4, Kouvola. Pohjola-talon ensimmäisessä kerroksessa.
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Aug
20
5:30 PM17:30

Ti 20.8.2019 MiB Welcome Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita kahvittelemaan. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi! 

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Huom! Paikan päälle voi tulla ja lähteä joustavasti oman ja perheen aikataulun mukaisesti.

Aika: Ti 20.8.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Jyväskylän keskusta, tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumassa
Hinta: Kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Aug
22
4:30 PM16:30

22.8.2019 MiB goes: Vincit Turku

Tervetuloa tutustumaan Vincitiin. Vincit on suomalainen it-yritys, jossa on 400+ työntekijää ja joka valittiin vuonna 2016 parhaaksi työpaikaksi Euroopassa (Best workplace in Europe). Suomen sisäisesti sama palkinto on tullut kolmesti. Toimistoja Vincitillä on Turussa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kaliforniassa. Vincitillä tehdään muun muassa mobiilisovelluksia, web-palveluita, data-analyysejä ja tekoälyprojekteja, käyttökokemuksia ja käyttöliittymiä. Vincitin kaksi tavoitetta on pitää työntekijät ja asiakkaat onnellisina.  Tule kuulemaan, miten se käytännössä tapahtuu, minkälaisia ovat Vincitin perheystävälliset käytännöt ja miten heidän asiantuntijansa kehittävät osaamistaan. Emäntinä meille toimivat ihanat Pauliina Anttila, joka on MiB äidit koodaa-ryhmäläisille jo tuttu ja puhuu osaamisen kehittämisestä, sekä Fanny Karlsson Vincitin HR-puolelta esittelee työn ja perheen yhdistämistä helpottavia käytäntöjä. Näistä eräs on kesäaikainen hoito työntekijöiden lapsille.

Koska tilaisuudessa on tarjoilua, pyydämme osallistujia ilmoittamaan peruutuksesta mahdollisimman ajoissa, jotta tarjoilu voidaan mitoittaa oikein.

Paikka: Vincit Turku, Helsinginkatu 15, 20500 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivänä 15.8. klo 10.00


View Event →
Aug
22
5:30 PM17:30

To 22.8.2019 MiB Reads: Ruuhkavuosiopas

Kuinka nauttia elämästä ruuhkavuosien keskellä? Miten voi saada kaiken? Kuinka rakennetaan hyvä arki ja kukoistetaan työelämässä? Tule mukaan keskustelemaan ajatuksistasi oman elämäsi ja Ruuhkavuosioppaan pohjalta. 

Aika: Torstai 22.8.2019 klo 17.30-19

Paikka: Kuopion kaupunginkirjasto, Maaherrankatu 12

Hinta: Ilmainen

Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Aug
25
12:45 PM12:45

Su 25.8. MiB Mingle: MiB-äitien språkbad

Mibin kielikylvyn syyskausi starttaa poikkeuksellisesti viikonloppuna. Osallistumme klo 13 Vanhan Vaasan museon ilmaiselle ruotsinkieliselle yleisöopastuskierrokselle ja sen jälkeen voimme jatkaa kielikylpyä museon kahvilassa Falanderin kellarissa. Tavataan ennen kierrosta museon sisäänkäynnin lähettyvillä. Tilaisuus on julkinen ja maksuton.

Huom. Museon tilat eivät sovi liikuntarajoitteisille, joten lastenvaunujen kanssa ei voi valitettavasti osallistua kierrokselle.

Vi börjar höstsäsongen annorlunda än vanligt under veckosluten. Vi ska besöka på Gamla Vasa museet där ordnas gratis guidningen för allmänheten kl. 13. Efter det kan vi fortsätta språkbad i museums kafe, Falanders källare. Vi ska träffas före guidningen nära museets ingång (vid husets innergård). Evenemanget är offentligt och gratis.

Obs. Museet lämpar sig inte för personer med rörelsehinder, så tyvärr kan man inte delta med barnvagnar.

Aika: Sunnuntai 25.8. klo 12.45–15
Paikka: Vanhan Vaasan museo, Kauppiaankatu 10, 65380 Vaasa
Hinta: Maksuton opastus, kahvila omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Aug
26
8:00 AM08:00

Ma 26.8.2019 MiB Mingle: Aamupalatreffit

Maistuisko valmis aamiainen ja tuore kahvi? Tervetuloa yhteiselle aamupalahetkelle H2O Kahvilaan Oulun keskustaan. Ajatuksena on startata viikko käyntiin saman elämäntilanteen jakavien äitien kanssa. Mukaan voit liittyä olit sitten lapsen kanssa kotona tai jo töihin palannut.

Omakustanteinen aamiainen on vapaamuotoinen. Ei ennakkoilmoittautumista - tule rohkeasti tutustumaan muihin äiteihin! Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa!

Aika: Ma 26.8.2019 klo 08.00–10.00
Paikka: H2O Keskusta, Uusikatu 26, 90100 Oulu
Hinta: Omakustanteinen aamupala
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Aug
26
10:00 AM10:00

Ma 26.8.2019 MiB Morning club: Ilmastonmuutos ja toimet sen ehkäisemiseksi

Podetko “ilmastoahdistusta” ja haluaisit muuttaa ahdistuksen konkreettisiksi toimiksi ilmastonmuutoksen torjumiseksi? 

Tapahtuman aluksi kansanedustaja, ilmastotutkija ja DI Atte Harjanne (Vihreät) kertoo meille tiukkoja faktoja ilmastonmuutoksen taustalla. Sitten kansanedustaja, KTM ja väitöskirjatutkija Mari Holopainen (Vihreät) kertoo hallitusohjelman sisällöstä ilmastonmuutokseen liittyen. Käydään läpi mibiläisten ilmastomingleissä laatimia ehdotuksia ja toimia sekä mitkä niistä olisivat edistämiskelpoisia hallitustasolla.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa ilman lasta ja 15 lapsen kanssa.

Aika: Ma 26.8.2019 klo 10.00–11.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 19.8. klo 10.

View Event →
Aug
26
to Aug 27

26.–27.8.2019 MiB Morning club: Kohti unelmatyöpaikkaa

Oletko koskaan miettinyt, miten työmarkkinat toimivat ja missä mielenkiintoiset työpaikat ovat? Entä kun unelmiesi työpaikka on löytynyt, miten markkinoit itseäsi ja herätät mielenkiinnon rekrytoivassa henkilössä? MiBin ja Manpowerin kaksipäiväisessä koulutuksessa saat vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin ja voit aloittaa matkasi kohti sinun unelmiesi työpaikkaa. Tapahtuman vetävät Manpowerin huippuosaajat Laura Toikkanen ja Hannu Pelli.   

Laura Toikkanen on Tampereen alueella operoiva rekrytointikonsultti, joka sulattaa karskeimmankin työnhakijan sydämen työhaastatteluvaiheessa. Lauran positiivinen ja lämmin ote yhdistettynä ammattimaisuuteen on tehnyt hänestä korvaamattoman palasen Manpowerilla. Laura on tottunut haastattelemaan viikkotasolla toistakymmentä työnhakijaa, jonka johdosta häneltä saa kullanarvoisia vinkkejä työhaastattelussa onnistumiseen.

Hannu Pelli toimii Manpowerilla sourcing konsulttina, jonka pääasiallisena tehtävänä on yhdistää oikeat ihmiset oikeaan tehtävään. Hannun osaavan katseen alla on viikoittain lukematon määrä ansioluetteloita, joten hän tietää vinkit, joilla voi erottua massasta. Vallitsevan osaajapulan aikana Hannun ilmiömäinen taito löytää oikeat tekijät vaikeasti täytettäviin tehtäviin on pelastanut useat toimeksiannot. Hannu tekee työtään ihmisläheisesti ja suurella sydämellä ja onkin siitä syystä kerännyt paljon positiivista palautetta niin työyhteisössä kuin hakijoiden keskuudessa.

Ma 26.8.2019 klo 10–12: Työmarkkinat ja piilotyöpaikat

Millainen on työllisyystilanne tällä hetkellä, entä mitä kuuluu hakijamarkkinoille? Koulutuksessa paneudumme näiden aiheiden lisäksi erilaisten hakukanavien käyttämiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Keskustelemme myös verkostoitumisesta ja verkostoista sekä erilaisista työkaluista työnhaussa, kuten videohakemuksista ja esittelyvideoista.

Ti 27.8.2019 klo 10–12: Miten näytän oman osaamiseni?

Oman osaamisen tunnistaminen ja sen auki kirjoittaminen on keskeisen tärkeää. Tässä koulutuksessa opettelemme tunnistamaan hakusanat, joilla tulee löydetyksi ja kuulemme, mitä rekrytoiva henkilö tai headhunter katsoo profiilissa ja ansioluettelossa. Saamme myös vinkkejä hakukirjeen, CV:n ja profiilin optimointiin.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 19.8. klo 10.

View Event →
Aug
27
6:00 PM18:00

MiB Goes: Natural Beauty

MiB Rovaniemi aloittaa syksyn "back to work" -teemalla tutustumalla Natural Beautyyn. Tämä ekokauneushoitola luomukosmetiikkamyymälän kera on upea esimerkki arvo-ohjautuvasta yrittäjyydestä Rovaniemen sydämessä. Luomukosmetiikka voi nimittäin olla myös arvovalinta.

Natural Beauty -hoitola on erikoistunut luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja ayurvedaan. Hoitolan yhteydessä olevasta OM Organic Beauty -myymälästä löydät useita erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita.

Illan aikana kuulemme ensiksi yritysesittelyn arvo-ohjautuvasta yrittäjyydestä, jonka jälkeen pääsemme tutustumaan korkealaatuisiin luomuraaka-aineisiin pohjaaviin ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteisiin.

Yhdellä meistä MiB-osallistujista on mahdollisuus kokeilla tuotteita ammattilaisen tekemän esittelymeikin muodossa - tämä arvonta on käynnissä Facebookissa Mothers in Business Rovaniemi -ryhmässä julkaistun tapahtuman keskusteluketjussa. Ilmoita halukkuutesi osallistua esittelymeikin arvontaan kommentoimalla kyseistä tapahtumaa "osallistun meikkauksen arvontaan".

Esittelymeikin arvontaan voi osallistua ma 26.8.2019 klo 18 saakka, jonka jälkeen voittaja arvotaan (voittajalle ilmoitetaan).

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma on tällä kertaa vain äideille hoitolan pienen tilan vuoksi.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 20.8. klo 10. Mukaan mahtuu maksimissaan kymmenen äitiä.

View Event →
Aug
28
10:00 AM10:00

Ke 28.8.2019 MiB Goes: Luhtavilla ja synnytyksestä palautuminen -workshop

Tuore äiti – tervetuloa keskittymän omaan hyvinvointiisi!

Kuinka aloittaa liikkuminen synnytyksen jälkeen? Mistä tiedän, mihin kehoni on valmis? Miten saan löydettyä keskivartalon ja lantionpohjan tuen uudelleen?

Millainen vaikutus toimivalla lantionpohjalla ja vatsakapselilla on koko kehon toimintaan?

Laskeudumme aiheeseen teorian kautta. Luvassa ei ole perinteinen kuivakka luento vaan tutustumme aiheeseen käytännönläheisesti. Teemme käytännön testejä ja harjoitteita sen mukaan, miten vauvat sallivat. Opit tunnistamaan ja harjoittamaan lantionpohjan lihaksia sekä testaamaan vatsalihasten palautumisen tilanteen.

Luennoitsijana äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, yrittäjä ja alle 2v. pojan äiti Tuuli Luhtalampi.

Aika: Ke 28.8.2019 klo 10.00–11.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 21.8. klo 10.


View Event →
Aug
28
11:00 AM11:00

Ke 28.8. MiB mingle (Sjk): lounasmingle Vinolassa

Startataan Mothers in Business ryn syyskausi Seinäjoella lounaan merkeissä!

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea kaikille äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Lounasmingleen ovat tervetulleita kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan muiden saman henkisten äitien kanssa!

Samalla voimme myös nauttia lounasta.

Ilmoittaudu mukaan 26.8. mennessä merkitsemällä itsesi osallistujaksi fb-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi pöytävarauksen vuoksi!

View Event →
Aug
29
10:30 AM10:30

To 29.8.2019 MiB Lounasmingle

Haluaisitko osallistua MiBin tapahtumiin, mutta päivät kuluvat töissä ja iltamenotkin tuntuvat työpäivän jälkeen hankalilta? Ei hätää, tulee mukaan keskustelemaan saman henkisten äitien kanssa yhteiselle lounaalle! 

Mothers in Business ry tarjoaa vertaistukea pienten lasten äideille, joita yhdistää halu itsensä kehittämiseen vanhempainvapaalla sekä uran ja perheen yhteensovittamiseen töihin paluun jälkeen.

Toivotamme tervetulleeksi tilaisuuteen kaikki MiBin jäsenet (uudet ja vanhat) sekä toiminnasta ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule verkostoitumaan, keskustelemaan sekä kyselemään lisää toiminnastamme Jyväskylässä. Samalla voimme myös nauttia lounasta.

Aika: To 29.8.2019 klo 10.30–12.00

Paikka: Tarkempi paikka ilmoitetaan Facebook-tapahtumakutsussa

Hinta: Lounas omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!


Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

View Event →
Aug
29
5:00 PM17:00

29.8.2019 MiB Reads: Mindfulness

Syksyn ensimmäinen lukupiiri käynnistetään Mindfulness-teemalla! Miten tietoista läsnäoloa voi hyödyntää työelämässä? Onko meditaatio säännöllinen osa arkeasi? Tule juttelemaan teemasta MiBin lukupiiriin 29.5 klo 17! Tapaamme jälleen ravintola Denniksen yläkerrassa leikkitilan vieressä. Huom! Jos aihe kiinnostaa olet tervetullut jakamaan ajatuksiasi vaikket ehtisikään lukea kirjoja.

Kirjat:

Mindfulness Työssä - Antti-Juhani Wihuri

The Art of Stopping Time: Practical Mindfulness for Busy People - Pedram Shojai

Paikka: Ravintola Dennis (yläkerta), Linnankatu 17, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Facebooktapahtuma: https://www.facebook.com/events/426814394711638/ 

Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostilla elokuun alussa.


View Event →
Aug
29
5:00 PM17:00

To 29.8. MiB After work: Oman asiantuntijaprofiilin kehittäminen somessa ja timanttinen LinkedIn-profiili

Onko sinulla LinkedIn-profiili, muttet oikein tiedä, mitä sinne kannattaisi laittaa? Vai pohditko, miten profiilia kannattaisi kehittää omaa asiantuntijuutta korostavaan suuntaan? Miksi profiloituminen somessa on ylipäätään tärkeää?

Headhunter ja konsultti Päivi Ekholm WasaTalentista tulee kertomaan miten hioa asiantuntijaprofiili somessa timanttiseen kuntoon, painopiste erityisesti LinkedInissä, mutta myös muita moderneja työnhaun kanavia käydään läpi. Päivi kertoo miten hän headhunterina hyödyntää Linkediniä asiantuntijoita etsiessään sekä millainen profiili tekee headhunteriin vaikutuksen.

Tule kuulemaan ja keräämään vinkit talteen! 

WasaTalent on Pohjanmaan maakuntien suurin rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppani, joka on erikoistunut asiantuntija-, johto- ja toimihenkilörekrytointeihin. WasaTalent on arvostettu toimija alallaan. Vuosien myötä se on koonnut ympärilleen mittavan verkoston työnantajia, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Vaasan Yrittäjät valitsi WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018. Valintakriteereissä korostuivat WasaTalentin oleellinen vaikuttaminen paikkakuntansa kehitykseen sekä WasaTalentin toimitusjohtajan ja perustajan Päivi Ekholmin arvostettu ja esimerkillinen asema. 

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 22.8. klo 18.

View Event →
Aug
29
5:30 PM17:30

To 29.8.2019 MiB Recruiting coffee: Elokuun rekrykahvit

Oletko innostunut MiBin toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa? Oletko kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä

Järjestämme rekrykahvit aktiivijäsenyydestä kiinnostuneille. MiBin aktiivit ovat yhdistyksen toiminnan ydin. Yhdessä järjestämme MiBin tapahtumat, hoidamme viestintää ja yritysyhteistyötä sekä ajamme meille tärkeää työn- ja perheen yhteensovittamista eteenpäin yhteiskunnassa.

Tule mukaan kuulemaan MiBin toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä.

Aika: To 29.8.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Cafe Antell Piha, Kauppurienkatu 7, 90100 Oulu
Hinta: Kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Aug
30
5:00 PM17:00

Pe 30.8.2019 After Work: Työ on makuasia

Kiinnostaako ura ravintola-alalla tai oletko muuten vain hyvän ruuan ystävä? Vietetään perjantai-illan after workia uratarinoihin tutustuen ja hyvällä ruualla herkutellen!

Illan aikana Bierstuben yrittäjä Laura Laukkanen jakaa kokemuksiaan siitä, millaista on ollut menestyvän yrityksen ja perheen yhdistäminen. Eeva Mertanen kertoo omasta urastaan Ravintolamestareiden parissa. Projektipäällikkö Henna Lehikoisen kanssa pohdiskellaan myös, kuinka European Region of Gastronomy 2020 -hankkeen tapahtumatarjonnassa voitaisiin huomioida monipuolisesti lapset ja lapsiperheet.

Illan kruunaa mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun MiBiläisten mukavassa seurassa, perjantai-illan kunniaksi voi kippistää kenties lasillisetkin!

Aika: Pe 30.8.2019 klo 17–19

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Omakustanteinen ruokailu

Lapset: Vietetään after work tällä kertaa vain äitien kesken

Mukaan mahtuu 20 äitiä.

View Event →
Sep
3
5:00 PM17:00

3.9.2019 MiB goes: Husulan puutarha

Husulan puutarha avaa ovensa Mibin jäsenille syyskuussa ja toivottaa tervetulleeksi tutustumaan lähiruokaan sekä perheyritykseen koko perheen voimin. Tervetulleita ovat myös perheen muut lapset sekä toinen vanhempi tai isovanhempi.

Eija ja Heikki Jakobsson perustivat Husulan puutarhan vuonna 1972. Perheyritys on erikoistunut lähituotantoon – salaattien ja yrttien kasvattamiseen. Perheen lapset ovat olleet pienestä pitäen mukana oppimassa kasvattamisen vaativia taitoja.

Tyttären Erika Männikön innostus puutarhan toimintaa kohtaan johti vuonna 2013 siihen, että hän jatkoi päävastuullisena puutarhan johdossa. Erikalla on kokemusta työn ja perheen yhdistämisestä perheyrityksessä, josta kuulemme lisää paikan päällä.

Tärkeimmät asiat Husulan puutarhan arvoketjussa ovat: puhtaus, tuoreus, terveellisyys ja turvallisuus. Puutarhan tuotteet ovat saaneet käyttää Puhtaasti kotimainen –merkkiä aina sen alkuajoista lähtien.

”Meillä on ilo kasvattaa raikkaat, terveelliset vihannekset lähellä sinua, olemme paikallinen toimittaja. Työssämme on sydän mukana ja uskomme, että tuotteemme tekevät hyvää myös sinun sydämellesi.” – Erika

Aika: ti 3.9. klo 17.00-18.30
Paikka: Valkeajärventie 54, 17120 Paimela
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan tulee sähköpostilla.

View Event →
Sep
11
2:00 PM14:00

11.9.2019 MiB Afternoon club: Naisena liiketoiminnan kehittämisen huipulla – Satu Ahlmanin uratarina (stream)

Yhä useammin naiset ovat mukana yrityksen johdossa ja vaativissa tehtävissä, mutta silti osa naisista on liian itsekriittisiä ja jää helposti ahkeran ja kiltin tytön rooliin. Kuinka tämän toimintamallin ja ajattelutavan pystyy muuttamaan? Mitkä ovat ratkaisevat tekijät siihen, että nainen etenee urallaan? Tule kuulemaan Satu Ahlmanin uratarina ja keskustelemaan, millaista on olla naisena liiketoiminnan kehittämisen huipulla.

View Event →
Sep
15
5:00 PM17:00

12.9.2019 MiB mingle: Welcome Coffee @ Ciao! Caffe, Lahti

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on?

Haluatko järjestää kiinnostavaa toimintaa itsellesi ja muille uraäideille? Kiinnostaako verkostoituminen MiBin muiden vapaaehtoisten kanssa? Tai tahdotko päästä vaikuttamaan uran ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin? Tule MiBin aktiiviksi!

Jos vastasit kyllä johonkin edellisistä kysymyksistä, tervetuloa mukaan Welcome & Recruiting Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tilaisuuksiimme lapsen kanssa.

MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai ovat mukana MiBin toiminnan mahdollistamisessa ja kehittämisessä. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan.

MiBin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme juuri sinun panostasi! Uusi aktiivi perehdytetään MiBin toimintaan, ja tukea saa yhteyshenkilöltä, tiimiltä ja koko MiBin verkostolta. Aktiivina toimiminen on antoisaa, helppoa ja mukavaa.

Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan tai aktiiviksi. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Ei ennakkoilmottautumista - tule rohkeasti moikkaamaan!

Aika: to 12.9.2019 klo 17.00 - 18.00
Paikka: Ciao! Caffe, Kauppakeskus Trio, 2. krs, Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Sep
21
2:00 PM14:00

21.9.2019 MiB extra: Kohti entistäkin perheystävällisempää työelämää

MiBin syyskuun teemakuukautena on tänä vuonna perheystävällinen työelämä. Luvassa on taas joukko huikeita tapahtumia ja vinkkejä perheystävällisemmän työelämän puolesta. Tampereelle aiheesta saapuvat puhumaan liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin sekä MiBin hallituksen puheenjohtaja Annica Moore.

View Event →

Aug
15
5:30 PM17:30

Mib reads: Minun tarinani Michelle Obama

Syksyn ensimmäisessä lukupiirissä tutustutaan Yhdysvaltojen entisen ensimmäisen naisen intiimeihin, vaikuttaviin ja inspiroiviin muistelmiin. 

Vaikutusvaltansa ja saavutustensa johdosta Michelle Obamasta on tullut yksi aikamme ikonisimmista naisista. Yhdysvaltain presidentin puolisona - ensimmäisenä afroamerikkalaisena - hän kehitti Valkoista taloa aiempaa lämminhenkisemmäksi ja tasapuolisemmaksi paikaksi ja puhui vahvasti myös naisten ja tyttöjen puolesta.

Pohdiskelevissa ja kiehtovissa muistelmissaan Michelle Obama avaa elämäänsä ja kertoo kehityksestään: lapsuudesta Chicagon eteläosassa, työskentelystään johtotehtävissä ja tasapainoilusta äitiyden ja työn asettamien vaatimusten välillä sekä vuosista maailman kuuluisimmassa talossa. 

Tervetuloa mukaan lukupiiriin keskustelemaan aiheesta ja aiheen vierestä! Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 8.8. klo 10. Mukaan mahtuu viisi yksin saapuvaa äitiä ja viisi äitiä lapsineen.

View Event →
Aug
15
10:30 AM10:30

To 15.8.2019 Konsepti: MiB Helsinki Welcome Coffee

Oletko juuri liittynyt MiBin jäseneksi ja haluat kuulla toiminnastamme lisää? Tai harkitsetko mukaan liittymistä, mutta mielessäsi pyörii kysymyksiä ja haluaisit ottaa ensin selvää, mikä tämä porukka oikein on? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan, tervetuloa mukaan Welcome Coffeelle!

Welcome Coffee on matalan kynnyksen tapahtuma tulla tutustumaan MiBin toimintaan ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin. Kerromme myös omia kokemuksiamme siitä, minkälaista on osallistua tapahtumiimme lapsen kanssa.

Tämä tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti uusille jäsenille ja jäsenyyttä harkitseville, mutta vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita kahvittelemaan. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita liittymään mukaan toimintaan. Voit kutsua mukaan myös ystäväsi!

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan. Huom! Paikan päälle voi tulla ja lähteä joustavasti oman ja perheen aikataulun mukaisesti.

Aika: To 15.8.2019 klo 10.30–12.00
Paikka: Helsingin keskustan Stockmann, 8. kerroksen ravintola, leikkipaikan läheisyydessä, Aleksanterinkatu 52, 00101, Helsinki
Hinta: Maksuton (kahvit omakustanteiset)
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Facebook-tapahtuman kautta

View Event →
Aug
14
12:00 PM12:00

14.8.2019 MiB mingle: Elokuun kuukausikahvit

Kuukausikahvit palaavat kesälomalta! Toivotaan, että kesäsäät vielä hellivät meitä ja pääsemme kahvittelemaan piknik-hengessä leikkipuiston laidalle. Tule siis mukaan Sorsapuistoon ja tuo mukanasi sekä eväät että viltti! Sateen sattuessa menemme Tullintorille kahvittelemaan.

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneen – saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Sorsapuisto, leikkipuiston laita
Hinta: Maksuton (omakustanteiset piknik-eväät)
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Aug
13
11:00 AM11:00

Ti 13.8.2019 MiB Mingle: Lounastreffit Siilinjärvellä

MiB Kuopio jalkautuu Siilinjärvelle - tule tapaamaan samanhenkistä seuraa lounaan merkeissä! Minglet ovat oiva tilaisuus MiBin toimintaan tutustumiseen ja verkostoitumiseen!

Tilaisuus on avoin niin MiBin jäsenille kuin kaikille jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa!


Aika: Tiistai 13.8.2019 klo 11-12

Paikka: Ravintola Pankko (Kuiluntie 5)

Hinta: Lounas omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Aug
13
9:00 AM09:00

Ti 13.8.2019 MiB Mingle: Elokuun kuukausikahvit

Syyskauden ensimmäiset kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Cafe Roosterissa. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta kuin aiheesta muiden urahenkisten äitien kanssa. 

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on rento ja voit tulla paikalle juuri sen hetkisellä fiiliksellä iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena, saat silti varmasti virtaa muista naisista!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille. Olet siis tervetullut, vaikka et ole vielä jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Aika: Ti 13.8.2019 klo 09.00–11.00
Paikka: Cafe Rooster, Torikatu 26, 90100 Oulu
Hinta: Kahvit omakustanteiset
Lapset: Tervetulleita! (käynti vaunujen kanssa sisäpihan puolelta)

View Event →
Aug
12
5:00 PM17:00

Ma 12.8.2019 MiB mingle: Kuukausikahvit ja leikkipuistojumppa

Syyskauden ensimmäiset kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Lehtomäen päiväkodilla. Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista.

Sään suosiessa voimme nauttia lämpimästä kesäsäästä päiväkodin aidatussa pihassa. MiB aktiivimme Jenni Aikio lupasi vetää leikkipuistojumpan, jota varten kannattaa varautua rennoin vaattein. Aloitamme jumpan noin klo 17.30, varaudu liikkumaan noin puolen tunnin setin ajan! Jumppa sopii aikuisille ja kaiken ikäisille lapsille. Sadesäällä siirrämme suunnitelmat päiväkodin sisätiloihin.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen, ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä kuin päivään on sattunut osumaan: iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneena – saat varmasti silti virtaa muista naisista. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa kuulemaan toiminnasta lisää!

Paikka: Lehtomäen päiväkoti, Ravilankaari 1, 45160 Kouvola.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Aug
9
10:00 AM10:00

9.8.2019 MiB goes Fiilis Fitness: Treenaa lapsesi kanssa ja kuule inspiroiva yrittäjän tarina

Houkuttaako sinua liikunnan aloittaminen uudelleen, yhdessä vauvan kanssa? Kaipaako taaperosi liikuntavirikkeitä? Oletko kiinnostunut hyvinvointiyrittäjien tarinasta? Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness toivottaa MiB Tampereen tervetulleeksi tutustumaan tarinaansa sekä äiti-lapsilihaskuntotuntiin.

Fiilis Fitness on kahden nuoren naisen, liikunnanohjaaja AMK Siiri Halosen ja KTM Tiikku Kuurun voimannäyte. Vierailulla kuullaan liikunta-alan yrittäjien tarinaa ja päästään tutustumaan äiti-vauvalihaskuntotuntiin. Lihaskuntotunnille osallistuvien vauvojen pitää osata kannatella päätään, mutta tutustumaan voit tulla myös raskaana tai vastasyntyneen kanssa. Tälle näytetunnille voit halutessasi tulla isommankin lapsen kanssa.

Ota mukaan mukavat liikuntavaatteet ja juomapullo. Fiiliksen suihkutilat, hoitotasot, mikro ja syöttötuolit ovat osallistujien käytettävissä. Tarkemmat ohjeet ja saapumistiedot saat ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lapsia.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 2.8. klo 10.

View Event →
Aug
8
5:30 PM17:30

To 8.8.2019 MiB After work: Hyvinvoiva perhe

Syksyn ensimmäisessä tapahtumassa pääsemme tutustumaan Hehku Wellnessiin sekä Tunne & Lasten TaiTikoon. Illan teemana on hyvinvoiva perhe, jota lähestytään palautumisen, parisuhteen, tunnetaitojen sekä ravinnon kautta. Illan aikana pääset kuulemaan yrittäjien tarinan sekä etsimään omaa sisäistä hehkuasi yhdessä upeiden naisten kanssa. Ilta päättyy rentouttavaan hengitysmeditaatioon.

Hehku Wellness Oy on Jyväskylässä 2018 perustettu hyvinvointivalmennuksia- ja palveluita tarjoava naisyrittäjävetoinen, moniammatillinen yritys. Tilaisuus järjestetään Hehkun ihanissa, kodinomaisissa tiloissa Rajakadulla.

Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. 

Aika: To 8.8.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Hehku Wellness, Rajakatu 22 A 9, 40100 Jyväskylä

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivänä 1.8. klo 10.

View Event →
Aug
8
11:30 AM11:30

8.8.2019 MiB Mingle: Elokuun kuukausitreffit

Heinäkuu on lomailtu ja aika palata taas arkeen. Mikäs sen parempi tapa tehdä se kuin vertaistuen avulla. Tule juttelemaan syksyn suunnitelmistasi ja kuulemaan muiden suunnitelmia. Toivottavasti kesäsäät vielä hellivät meitä ja pääsemme nauttimaan lounaan ulkoterassilla. Paikka tarkentuu myöhemmin. 

Kuukausitreffeillä pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. 

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Ota siis myös kaveri mukaan! Ruokailu on omakustanteinen. Tervetuloa!

Paikka: Tarkentuu myöhemmin.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/474392286708558/View Event →
Aug
1
4:30 PM16:30

To 1.8.2019 MiB After work: Laadukas varhaiskasvatus ja hyvä päiväkodin aloitus

Millaista on hyvä arki päiväkodissa? Entä millaista se on tällä hetkellä Helsingissä? Miten varmistaa hyvä päiväkodin aloitus lapselle?

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari Pia Pakarinen tulee kertomaan ja keskustelemaan mibiläisten kanssa varhaiskasvatuksesta Helsingissä. Pian esityksen päätteeksi on varattu hetki aikaa kysymyksille.  Lisäksi kuulemme valtakunnallisesta varhaiskasvatukseen suhdelukuihin liittyvästä kansalaisaloitteesta, jonka tukija Mothers in Business ry on. Kansalaisaloite suhdelukujen tarkemmasta määrittelystä haluaa turvata, että jokaisessa päiväkodissa on riittävä määrä aikuisia suhteessa lapsiin. Aloitteen tekijä Suvi Kettumäki varhaiskasvatuksen opettaja ja hän kertoo, miten suhdeluvut vaikuttavat päiväkodin arkeen. Puheen hyvästä aloituksesta varhaiskasvatukseen pitää Kristiina Ahlstedtin, joka toimii Vironniemi-Virkkulan johtajana ja on kasvatuskumppanuus-kouluttaja. 


Lisätietoja kansalaisaloitteesta löydät oheisen linkin takaa. Mibiläisten toivotaan kannattavan aloitetta https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4132.

Aika: Torstai 1.8.2019 klo 16:30-18
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.7. klo 10.

View Event →
Jul
1
to Jul 31

Kesälomalla!

MiBin tapahtumatoiminta, vapaaehtoiset ja työntekijät lomailevat heinäkuussa, ja tapahtumatoiminta jatkuu taas elokuussa. Vaikkei virallisia tapahtumia olekaan, heinäkuussakin esimerkiksi leikkipuistoseuraa voi huhuilla MiB Kuopion Facebook-ryhmässä.

Elokuun tapahtumia päivitetään verkkosivuille heinäkuun aikana. Tulossa on mm. 19.8. Leena Ståhlbergin Mothers in Business Motivaatioilta.

Ihanaa kesää!


View Event →
Jun
20
11:00 AM11:00

20.6. MiB mingle: Rohkeasti ruotsiksi - kesäkahvit ja kevätkauden päätös

On aika siirtyä kesälomalle, det är dags för sommarlov!

Rohkeasti ruotsiksi -projektin kouluttaja-koordinaattori Jessica Rosenberg tarjoaa kevätkauden viimeiset fikat Lilla Luckanin tiloissa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Alla är varmt välkomna, också alla våra små mibbare!

Aika on liukuva, eli tulla ja mennä saa oman aikataulun mukaan.

Tapahtuman kutsun ja tarkemmat tiedot löydät Facebookista.

Seuraa ja tägää projektia Instagramissa ja Twitterissä: rohkeasti_ruotsiksi.

Svenska kulturfondenin kaksivuotisen Hallå! -apurahan saanut MiB Lab -projekti Rohkeasti ruotsiksi - koulukielestä käyttökieleksi perhevapaalla on lähtenyt vauhdilla käyntiin.

Minglejä erilaisilla teemoilla on kevään 2019 aikana järjestetty noin kahdesti viikossa, sekä aamu- että iltapäivisin. Lisäksi olemme vierailleet Lilla Luckanin babycaféessa, Arbiksella, Svenska Ylellä, NIB:llä ja Nordisk Kulturkontaktilla. Vielä kesäkuussa saamme vieraaksi Kielilähettilään ja rentoudumme perhejoogassa på svenska. Kynnys puhua ruotsia näissä tapahtumissa on matala ja hauskaa on ollut. Det viktigaste är att man vågar och att det är roligt!

Aika: Torstai 20.6.2019 klo 11.00-14.00
Paikka: Lilla Luckan, Yrjönkatu 27 (käynti sisäpihalta)
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

#rohkeastiruotsiksi #svenskakulturfonden #hallå #mothersinbusinesshelsinki


View Event →
Jun
18
5:30 PM17:30

MiB Extra: Hyvinvointia juosten

Tervetuloa yhteiselle kävelylle ulkoilusta, hyvinvoinnista ja seurasta nauttien.

Lähtö kävelylle on satamasta Lutakon aukion leveiden kiviportaiden luota. Matkaksi tulee noin viisi kilometriä, kun kierrämme Jyväsjärven lahden (satama - Mattilanniemi - Kuokkala - Kuokkalan silta - satama).

Osallistujilla on mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyyteen omalla lahjoituksella lasten ja nuorten hyvinvointiin Pesäpuu ry:lle #hyvinvointiajuosten -kampanjan kautta.

Lisää tietoa hyväntekeväisyys -kampanjasta

https://www.lahjoituslomake.fi/pesapuu/kohteet/hyvinvointiajuosten-kampanja/

Kävely toteutuu myös sadesäällä, mutta myrskyyn ei lähdetä.

Aika: Ti 18.06.2019 klo 17.30
Paikka: Jyväsjärvi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jun
18
5:00 PM17:00

Ti 18.6.2019 MiB goes Keimola Golf: Tule tutustumaan golfiin harrastuksena

Tervetuloa tutustumaan golf-harrastukseen sekä Keimola Golfin naisille suunnattuun toimintaan!

Aloitamme lähipelialueella kehon liikkuvuusharjoitteilla ja siirrymme sieltä rangelle kokeilemaan golflyöntejä. Harjoittelun jälkeen yhteinen hetki, jossa kerrotaan Keimolan toiminnasta ja golfin terveyshyödyistä.

Golf on harrastuksena todella monipuolinen ja sen tuomat terveyshyödyt ovat valtavat. On tutkittu, että golf lievittää stressiä, parantaa unen laatua sekä pidentää elinikää. Golfia ei yleisesti mielletä fyysisesti vaativaksi lajiksi, mutta sillä on lukuisia terveysvaikutuksia sekä keholle että mielelle.

Golf voi olla vain sinun oma harrastuksesi tai siitä voi tulla koko perheen yhteinen harrastus. Golfin kautta on myös mahdollista löytää uusia ystäviä ja pelikavereita. Golfia saatetaan pitää aikaa vievänä, mutta golfia on mahdollista pelata myös lyhyempinä kierroksina.

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä leikki- tai kouluikäisen lapsen kanssa sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Lapsille on järjestetty omaa ohjattua ohjelmaa tilaisuuden ajaksi. Tilaisuudessa tarjoillaan kahvit/teet ja sämpylät. Pukeutuminen liikuntaan sopiviin vaatteisiin. Aiempaa kokemusta golfista ei tarvita.

Aika: Tiistai 18.6.2019 klo 17.00–19.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa 
Hinta: Maksuton
Lapset: Leikki- ja kouluikäiset lapset tervetulleita! Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 11.6. klo 10.


View Event →
Jun
17
5:30 PM17:30

17.6.2019 MiB goes Johde: Johtaja muutoksen ytimessä

“Uudistumisen johtaminen on yhdistelmä ihmisten ja asioiden johtamista – kumpaakaan ei voi ohittaa. Onnistumisen varmistamiseksi ihmisten mukaan saaminen on kuitenkin ykkösasia: hienoinkaan strateginen suunnitelma ei toteudu ilman, että saamme ihmiset toteuttamaan strategiaa arjessa" kerrotaan kirjassa Johtaja muutoksen ytimessä. Kirjan toinen kirjoittaja ja Nokian Renkaiden ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Tytti Bergman tulee kertomaan uudistumisen johtamisesta. Mistä muutosjohtajuudessa on kyse? Miten kaikki saadaan osallistumaan? Miten hoidetaan kipukohdat?

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 20 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 10.6. klo 10.

View Event →
Jun
17
10:00 AM10:00

17.6.2019 MiB Morning club: Työnantajamielikuvan strateginen kehittäminen

Kuuluuko työnantajamielikuvan kehittäminen tehtäviisi tai haluaisitko oppia miten työnantajamielikuvaa voisi rakentaa strategisemmin? Tässä koulutuksessa käydään lävitse työnantajamielikuvan strategisen kehittämisen yhdeksänvaiheinen malli sekä kerrotaan käytännön esimerkkejä eri yrityksistä tämän tekemiseen liittyen.

Työnantajamielikuvaan meidät johdattaa tarkemmin Juho Toivola. Juho on kokenut rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittäjä, joka on johtanut tätä työtä mm. Finnairilla ja Elisalla sekä tukenut kymmeniä muita yrityksiä EB-strategian rakentamisessa.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 10.6. klo 10.

View Event →
Jun
14
9:30 AM09:30

Pe 14.6.2019 MiB Morning Club: Focus & Feel Good - Äitien hyvinvointiaamu

Tule mukaan äitien hyvinvointiaamuun, jossa timanttinen asiantuntijatiimi kertoo sinulle hyvinvointisi kulmakivet. Saat mukaasi yksinkertaisia, mutta tehokkaasti toimivia malleja, joiden avulla lisäät hyvinvointiasi kiireisen arjen keskellä. Tapahtuma on ilmainen.

Ohjelma:

 • Ihana arki ja joustava mieli

  Psykologi & Coach Anu Tevanlinna

 • Arjen hyvinvointi & liikunta: mikä oikeasti tukee jaksamista?

  Sosionomi / Personal Trainer Johanna Luttinen

 • Ruuhkavuosien liikuntavinkit

  Äitiys- ja urheilufysioterapeutti Satu Ranta

 • Kiitollisuus ja positiivinen kierre

  Miia Vauhkonen Liikunnanohjaaja (AMK), Posiitivisen psykologian asiantuntija

Keitä me olemme:

Johanna Luttinen
Liiku, Leiki ja Loista yrityksen perustaja sekä Sankaritaidot® valmennusmetodin kehittäjä, joka rakastaa hulluna arjen hyvän fiiliksen lisäämistä ja suorittamisen vähentämistä!

Satu Ranta
Äitiys- ja urheilufysioterapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja, joka on erikoistunut äitien hyvinvoinnin tukemiseen sekä aktiiviliikkujien ja urheilijoiden terveyden edistämiseen.

Anu Tevanlinna
Psykologi, jonka missio valmentajana on lisätä psyykkistä hyvinvointia ja elämäntyytyväisyyttä.

Miia Vauhkonen
Hyvinvointivalmentaja, pilatesohjaaja ja positiivisen psykologian asiantuntija, jonka missiona on auttaa ihmisiä voimaan paremmin sekä kehoa että mieltä vahvistaen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! ️

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 7.6. klo 10.

View Event →
Jun
13
7:00 PM19:00

To 13.6. MiB goes Minun\Min – kesäillan kevennys

Minun\Min on Vaasan keskustassa toimiva lifestyle-liike, joka on erikoistunut pohjoismaiseen muotiin ja sisustukseen. Nea Aspholm, toinen liikkeen yrittäjistä, emännöi iltaa ja kertoo meille, miltä tuntuu työn ja perheen yhdistäminen, kun sattuu olemaan yrittäjä ja kotona vanhempia tanssittavat yksivuotiaat kaksoset.

Tervetuloa tutustumaan yrittäjän arkeen sekä jakamaan ajatuksia työn ja perheen yhdistämisestä pienen purtavan ja kuohuviinin äärellä. MiB Vaasan jäsenet saavat myös tilaisuuden kuoria kermat päältä, sillä Minun\Min avaa osallistujille illan ajaksi ennakkoalen mainione etuineen!

Paikka: Minun\Min, Hovioikeudenpuistikko 13, 65100 Vaasa
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita
Kohderyhmä: Jäsenet

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse torstaina 6.6.2019 klo 18.

View Event →
Jun
13
5:00 PM17:00

13.6.2019 MiB After Work: Puhutaan LinkedInistä

Mitä ajankohtaista LinkedInissä on, mitkä sisällöt saavat parasta näkyvyyttä ja kuinka saat palvelusta kaiken hyödyn irti?

Tervetuloa Pro Rattaalle keskustelemaan LinkedInin ajankohtaisimmista aiheista ja kuulemaan parhaat vinkit palvelun käyttöön! Aiheina mm. miten täytät linkkariprofiilin oikein ja mikä LinkedInissä on hyvää sisältöä niin yksityis- kuin yritystilissäkin. Lisäksi nostetaan esiin hyvin profiloituneita tyyppejä esimerkkien muodossa. LinkedIn asiantuntijointa paikalla on Pro Ratas Oy:n Marko Rouvali, Marjut Vuorikoski ja Pauliina Tienpää.

Tapahtuman alussa lyhyt esittely Pro Ratas Oy:stä. Esittelyn pitää yksi perustajajäsenistä, mainostuotannon takapiru Tiia Palkén.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa, juomaa ja kuplivaa. Myös lapsille on pientä tarjoilua.

Tervetuloa!

Paikka: Pro Ratas Oy, Pitkämäenkatu 6B, 20250 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä ilman lapsia ja 10 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 6.6. klo 10.


View Event →
Jun
13
11:30 AM11:30

To 13.6.2019 MiB Mingle: Lounasmingle juristiäideille Hannes Snellmanilla (alustettu)

Hannes Snellman toivottaa juristiäidit tervetulleiksi lounasmingleen torstaina 13.6.2019!

Teemana tilaisuudessa on työn ja perheen arjen yhteensovittaminen, josta juristiäitimme kertovat lyhyessä alustuksessa. Alustuksen jälkeen luvassa on vapaamuotoista keskustelua lounaan äärellä, sään salliessa kattoterassillamme. Tule mukaan jakamaan ideoita, kuinka perheen aikatauluihin ja yllättäviin tilanteisiin voi varautua työkiireiden keskellä, sekä kuulemaan parhaita vinkkejä työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen.

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsen kanssa tai ilman lasta.

Aika: Torstai 13.6.2019 klo 11:30-13:00
Paikka: Hannes Snellman, Eteläesplanadi 20, Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Hannes Snellman tarjoaa osallistujille lounaan. Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 5.6. sähköpostitse, emilia.lanu@hannessnellman.com, ja kerrothan samalla mahdollisista erityisruokavalioista.

View Event →
Jun
13
10:30 AM10:30

To 13.06.2019 MiB goes: Familjeyoga

Tervetuloa satujoogaan på svenska! Välkommen till sagoyoga på svenska!

Satujoogassa matkustetaan maatilalle tervehtimään maatilan eläimiä. Mutta he ovatkin kovin allapäin! Mitä voisimme tehdä, jotta saamme eläimet taas hyvälle tuulelle? I sagoyogan åker vi i vår fantasi till en bondgård för att se hur djuren mår. Till vår stora förvåning träffar vi på det ena ledsna djuret efter det andra; vad står på? Och kan vi göra något för att muntra upp djuren?

Satujooga on erittäin hyvä keino tutkia omaa kehoa ja aisteja omista lähtökohdista.

Mukaan oma matto ja tyyli on vapaa! Helpointa on tehdä parina, yksi lapsi, yksi aikuinen. Kesto on kokonaisuudessaan 45 min. Ikäsuositus lapsille on 3 - 11 -vuotta, mutta jaksaessaan keskittyä ovat pienemmät myös tervetulleita.

Sagoyoga är ett jättebra sätt att utforska kroppen och sinnen på sina egna villkor. Ta med egna mattor och stilen är fri! Det är lättast att det är ett barn per vuxen. Det här tar ca 45 minuter. Åldersrekommendationen för barnen är 3-11 år men yngre är också välkomna om de bara orkar koncentrera sig.

Jooga alkaa hengitysharjoituksilla, minkä jälkeen astumme sadun ihmeelliseen maailmaan. Sadun jälkeen rentoudumme ja käymme yhdessä läpi mielikuvaharjoituksen. Itse satujoogan jälkeen teemme vielä pienen harjoituksen yhdessä. Vi börjar med en andningsövning varpå vi stiger in i sagans spännande värld. Efter sagan slappnar vi av och går igenom en fantasiövning tillsammans. Efter själva sagoyogan gör vi ännu en liten övning tillsammans.

Joogaa ohjaa Amy Albrecht.

#rohkeastiruotsiksi #svenskakulturfonden #hallå #mothersinbusinesshelsinki

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen. Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytissä.

Aika: Torstai 13.6.2019 klo 10:30-11:30 (Joogan kesto 45 min)
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa 
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 6.6. klo 10. Muistathan perua ilmoittautumisesi mikäli et pääsekään mukaan.


View Event →
Jun
13
10:00 AM10:00

To 13.6.2019 MiB mingle: Kesäkahvit

Tervetuloa rennosti verkostoitumaan kahvien merkeissä. Jutellaan kesäsuunnitelmista, annetaan vinkkejä matkailuun, voidaan myös jutella millaiset tapahtumat kiinnostaisivat syksyllä, ja tietenkin tavataan uusia ja vanhoja MiBiläisiä.

Mingleihin voit osallistua, vaikka et olisi vielä jäsen, mutta toiminta kiinnostaa. Minglejä voi järjestää kuka vain jäsen. Ilmoita Facebookin Mothers in Business Kuopio -sivustolla, jos kaipaat seuraa vaikka leikkipuistoon tai lounaalle. Kesä on hyvää aikaa mingleille!

Aika: Torstai 13.6. klo 10–11

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin

Hinta: Kahvit omakustanteisesti

Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jun
12
10:00 PM22:00

Ke 12.6.2019 MiB goes: Kielilähettiläs - Språkambassadör

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan johtamisesta, viestinnästä, siitä miten uran ja äitiyden yhdistäminen onnistuu ja miten ruotsin kieli voi avata mahdollisuuksia.

Saamme vieraaksi Liinu Lehdon, joka työskentelee viestintäjohtajana Valtiovarainministeriössä. Hän on aikaisemmin työskennellyt viestintäjohtajana Turvallisuuspoliisissa ja johtavissa tehtävissä Rautaruukki Oyj:ssä ja Wulff –yhtiöt Oyj:ssä. Lisäksi hän on yksi noin viidestäkymmenestä muusta kielilähettiläästä. Ruotsia Liinu oppi opiskellessaan Åbo Akademissa. Esitelmä on ruotsiksi ja kaikki, kielitasosta riippumatta, ovat tervetulleita mukaan.

Ennen Liinu Lehdon esitelmää kertoo Jaan Siitonen, Kielilähettiläiden (Språkambassadörerna) projektinvetäjä Kielilähettiläiden toiminnasta. Luvassa pientä purtavaa ja minglailua på svenska!

Tule rohkeasti mukaan, rohkeasti ruotsiksi -porukassa kynnys harjoitella, oppia, puhua ja ylläpitää omaa ruotsin kielen taitoaan on matala. Aivan kaikki, ruotsin taitotasostaan riippumatta, ovat tervetulleita ja tämä on vielä hauskaa! Vauvat ja lapset ovat myös lämpimästi tervetulleita, alla små MiBbare är också varmt välkomna. Hoppas vi ses!

#rohkeastiruotsiksi #svenskakulturfonden #hallå #mothersinbusinesshelsinki

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Aika: Keskiviikko 12.6.2019 klo 10-11:30 (Aikaa minglailulle 12 asti)
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 5.6. klo 10. Muistathan perua ilmoittautumisesi mikäli et pääsekään mukaan.

View Event →
Jun
12
5:30 PM17:30

Ke 12.6.2019 MiB mingle (Sjk): Kevätkauden päätösmingle

MiBin Seinäjoen kevätkauden päätösmingle järjestetään Mallaskosken Panimoravintolassa. Tilaisuus on avoin kaikille toiminnassa jo mukana olleille ja myös teille, joita Mothers in Business MiB ry:n toiminta ja jäsenyys kiinnostaa! Tervetuloa verkostoitumaan ja tapaamaan muita samanhenkisiä äitejä rennon yhdessäolon merkeissä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen merkitsemällä itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumaan tai sähköpostilla vaasa@mib.fi.

Paikka: Mallaskosken Panimoravintola
Hinta: Omakustanteinen!
Lapset: Tervetulleita!
Kohderyhmä: Jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet

View Event →
Jun
12
5:30 PM17:30

Ke 12.6.2019 MiB After work: Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Oulun PT Studion personal trainerit Outi Seppälä ja Hanna Junkkari kutsuvat teidät hyvinvointi-iltaan keskiviikkona 12.6 klo 17.30-19.00. Outilla ja Hannalla on pitkä kokemus erilaisten ja eri ikäisten ihmisten valmentamisesta kohti parempaa ja suorituskykyisempää arkea.

Illan aikana käsitellään kokonaisvaltaista hyvinvointia, johon kuuluvat mm. uni ja palautuminen, terveellinen ravitsemus sekä sopiva harjoittelu. Näihin teemoihin pureudutaan erityisesti ruuhkavuosia elävien perheenäitien hyvinvoinnin huoltamisen näkökulmasta. Outin ja Hannan asiakasesimerkit elävästä elämästä herättävät huolehtimaan omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista nyt eikä myöhemmin.

Aika: Ke 12.6.2019 klo 17.30–19.00
Paikka: Oulun PT Studio, Limingantie 5, Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 5.6. klo 10.

View Event →
Jun
12
5:00 PM17:00

Ke 12.6.2019 Mib After work: Työpaikat piilosilla

Kukkuu, missä sinä olet? Minne sinä duunipaikka olet mennyt piiloon?

Piilotyöpaikoista puhutaan paljon. Mutta mistä ja miten niitä voisi etsiä? Nyt sinulla on tilaisuus saada vinkkejä hyvistä piilopaikoista.

Koulutuksen vetää MiBiläinen, markkinoinnin, tapahtumatuotannon ja kehittämistehtävien asiantuntija Suvi Pesonen. Hän on etsinyt ratkaisuja rekrytointihaasteisiin työskennellessään EU-rahoitteisissa hankkeissa (Uraohjaamo, Nuoret Duuniin). Missiona Suvilla on jakaa ympärille positiivista energiaa ja auttaa muita löytämään töitä. Tilaisuudessa hän kertoo uratarinansa ja vinkkinsä piilotyöpaikan hakuun.

Tervetuloa inspiroitumaan sekä jakamaan omiakin vinkkejä muille MiBiläisille!

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Aika: Keskiviikko 12.6.2019 klo 17.00-18.30

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

View Event →
Jun
12
4:30 PM16:30

12.6.2019 MiB extra: Passion test

Oletko miettinyt, millaista elämää haluaisit elää? Mitkä asiat saavat sinut innostumaan? Koetko nykyisen työsi omaksesi?

Passion test on amerikkalaisten Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua selkeyttämään, mikä on elämässäsi kaikista tärkeintä. Kun kirkastat itsellesi, mitä todella haluat, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi sen mukaisesti. Tämä lisää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja kokemusta elämän merkityksellisyydestä.

Passion test -valmennuksen aikana selkeytät, mikä sinua todella innostaa ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Kun pysähdyt miettimään, mitä elämältäsi haluat, voit kenties löytää myös jotain sellaista, jonka olemassaolosta et ollut vielä tietoinen – joko valmennuksen aikana tai sen jälkeen. Passion test käynnistää usein ajatusprosessin, joka vähitellen auttaa sinua ymmärtämään yhä paremmin itseäsi ja sitä, mikä on sinulle merkityksellistä.

Mothers in Business tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Passion test -valmennukseen, jonka vetää sertifioitu Passion test -valmentaja Katri Koli. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI sekä toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Katrin ura on kulkenut Nokian kautta vauhdikkaasti kasvaneen startupin myyntijohtajaksi ja irtisanoutumisen kautta yrittäjäksi. Myös Passion test on vaikuttanut Katrin valintoihin – valmennuksen aikana kuulet myös tästä lisää.

Valmennus järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 15. Lähde mukaan ja aloita matka kohti itsesi näköistä elämää!

Paikka: Tampere
Hinta: 42 €
Lapset: Lapsia ei sylivauvoja lukuun ottamatta suositella ottamaan mukaan.

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 29.5. klo 10.

View Event →
Jun
12
2:30 PM14:30

Ke 12.6.2019 MiB Goes Greenstep Oy

Greenstep Oy on yritysten talous-, rahoitus- sekä HR-kumppani. Greenstep auttaa asiakkaitaan kasvamaan selkeyden avulla, tarjoten yhtä hyvää strategista taloushallinnon- ja johtamisen tukea kuin suuryrityksillä on saatavilla. Vuonna 2010 perustetussa Greenstepissä työskentelee yli 250 asiantuntijaa seitsemässä kaupungissa (Espoo, Turku, Vaasa, Tampere, Jyväskylä, Oulu ja Tallinna).

Greenstep toivottaa MiB ry:n jäsenet lapsineen lämpimästi tervetulleiksi yritysvierailulle. Tule kuulemaan, millaista on talous- ja henkilöstöhallinnon sekä talous- ja HR-johdon konsultointityö käytännössä ja miten Greenstepissä tuetaan työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Lisäksi Greenstepin HR-palveluista vastaava Kati Tuovinen kertoo organisaatiokulttuurin merkityksestä yrityksen kasvaessa. Miksi kulttuuria on tärkeätä johtaa? Katilla on 15 vuoden kokemus henkilöstöjohtamisesta ja yrityskulttuurin kehittämisestä kasvuyrityksissä. Hänen kokemuksensa mukaan tärkeimpiä HR-asioita yrityksen menestyksen kannalta ovat innostuneet ja osaavat ihmiset (kulttuuri) sekä selkeys päätöksenteossa ja viestinnässä. Innostus ja selkeys luodaan panostamalla organisaation ja osaamisen kehittämiseen.

Tarjolla on virvokkeita ja pientä purtavaa.

Tilaisuuteen mahtuu 25 äitiä lapsineen tai ilman.

Aika: Keskiviikko 12.6.2019 klo 14:30–16:30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 5.6. klo 10.

View Event →
Jun
12
10:00 AM10:00

12.6.2019 MiB mingle: Ura & perhe -kahvila

Tervetuloa kahvittelemaan ja tapaamaan muita vanhemmuuden ja uran yhdistämisen kiemuroita pohtivia!

Tapaaminen on vapaamuotoinen. Tarkoituksena on muun muassa jakaa mibiläisten omia vinkkejä työ- ja perhe-elämän tasapainoisesta yhdistämisestä. 

Tampereen Napapiirin uusissa tiloissa on mahdollisuus ruokailla omia eväitä (mikro ja astiat löytyvät), ja kävijöille on tarjolla kahvia, teetä sekä pientä purtavaa. Napapiirillä on vaipanvaihto- ja WC-tilat sekä lapsille leluja viihdykkeeksi. Vaunut voi jättää eteen tai sisäpihalle, josta on kulku suoraan sisätiloihin. Napikselle pääsee helposti bussilla, ja läheltä löytyy paljon kiekkoparkkipaikkoja.

Paikka: Tampereen Napapiiri, Sammonkatu 8–10, katutaso, 33540 Tampere
Hinta: Osallistujilta toivotaan kahden euron kävijämaksua tilavuokran rahoittamiseksi.
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.

View Event →
Jun
11
5:15 PM17:15

Ti 11.6.2019 MiB After Work: Positiivinen psykologia arjen voimavarana

Mitä on positiivinen psykologia? Miten hyödyntää sitä arjen voimavarana? Miten tuunata arjesta toimivaa? Kuinka kohdella itseä myötätuntoiseesti ja rakastavasti?

Tule kuuntelemaan kahden äidin, opettajan, yrittäjän ja positiivisen psykologian asiantuntijan, Reetta Yrttiahon ja Susanna Posion, tarinaa kuinka positiivisen psykologian työkalut ovat auttaneet selviytymään arjen haasteista ja ruuhkavuosien pyörityksestä. Luennolla saat tiiviin tietopaketin positiivisesta psykologiasta sekä konkreettisia ja heti käyttöön otettavia harjoituksia arjen tuunaamiseen ja itsemyötätunnon lisäämiseen.

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: Tiistai 11.6.2019 klo 17.15–18.45
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 4.6. klo 10.

View Event →