MiBissä on paikka auki, hae meille töihin!

mibrekrytoi.png

Mothers in Business MiB ry tarjoaa urahenkisille äideille vertaisverkosto- ja tapahtumatoimintaa, jotka tukevat ammatillista kehittymistä, työelämävalmiuksia sekä työn ja perheen yhteensovittamista. Verkostoomme kuuluu yli 4000 äitiä kymmeneltä paikkakunnalta ympäri Suomen. Olemme saaneet STEAn Paikka auki II -ohjelmassa rahoituksen, jolla voimme palkata vuodeksi henkilön viestintätehtäviin.

Työtehtävät sisältävät pääasiallisesti viestinnän ja markkinointiviestinnän tehtäviä. Avustat vapaaehtoisiamme viestintätehtävissä, ohjaat ja neuvot sekä tuotat sisältöjä. Työntekijän kiinnostuksen ja valmiuksien mukaan työ voi mahdollisesti sisältää myös valokuvausta, videokuvausta ja/tai grafiikan tuottamista sekä kampanjoiden suunnittelu- ja koordinointitehtäviä. Odotamme sinulta iloista asennetta, omatoimisuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja. Hyvät ICT-taidot, sujuvakynäisyys ja someosaaminen on eduksi.

Paikka kuuluu STEAn Paikka auki II -avustusohjelman piiriin, minkä vuoksi hakijan tulee olla alle 30-vuotias ja työelämän ulkopuolella eikä hän saa olla aiemmin työskennellyt Paikka auki -rahoituksella. Työn kesto on 12 kk ja kyseessä on kokopäiväinen työ. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä. Työtehtäviin voi kuulua työmatkoja muillekin paikkakunnille. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimipaikka on Tampereella osana nelihenkistä tiimiä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 17.1.2019 mennessä osoitteeseen jonna.lampinen(at)mib.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jonna Lampinen, puhelin 040 7725299.