MiB Trusted Partners - Kumppanimme matkalla uraäitien menestykseen työelämässä

Haluamme jakaa kanssanne innostavia uutisia ja esitellä MiB Trusted Partnerit, jotka ovat arvokkaita kumppaneita äideille työelämässä! Nämä yritykset ovat huolella valittuja toimijoita, jotka jakavat kanssamme samat arvot ja tavoitteet naisten aseman vahvistamiseksi työelämässä.

 

Ensimmäisenä esittelemme Bird & Birdin, yhden Suomen johtavista asianajotoimistoista, jonka kansainvälisessä verkostossa työskentelee yli 1400 asiantuntijaa ympäri maailman. Bird & Bird tarjoaa asiakkailleen kattavat liikejuridiikkapalvelut saman katon alta ja palvelee laajaa kansainvälistä asiakaskuntaa sekä Suomen suurimpia yrityksiä heidän vaativissa liikejuridiikkatarpeissaan.

Bird & Bird on vastuullinen työnantaja ja aktiivinen toimija yhteisössään. Se on sitoutunut tukemaan äitejä työelämässä ja tarjoaa työntekijöilleen työkaluja menestykseen niin työelämässä kuin sen ulkopuolella. Trusted Partner -kumppanuuden myötä MiBin jäsenten edustamilla organisaatioilla on oikeus jäsenhintaiseen palveluun Bird & Birdillä. Tämän lisäksi Bird & Bird tarjoaa MiBin jäsenten edustamille organisaatioille mahdollisuuden lyhyeen ilmaiseen puhelinkonsultaation liikejuridiikan saralla.

 

Toisena esittelemme aTalentin, joka jo pian 20 vuoden kokemuksella luo parempaa työelämää yhdistämällä osaavat tekijät oikeisiin yrityksiin. aTalent auttaa MiBin jäseniä etenemään urallaan ja  löytämään parhaat asiantuntija- ja päällikkötason tehtävät. Yhteisenä tavoitteena yhteistyössä on edistää perheystävällisempää työelämää.

- Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä Mothers in Business ry:n kaltaisten tahojen kanssa, jotka luovat myös omalla toiminnallaan parempaa työelämää. Olemme nostaneet esille perheystävällisyyden tärkeyden työpaikoilla ja pidämme huolen, että myös omat toimintamallimme tukevat työelämän ja perheen yhdistämistä, sanoo aTalentin COO Mia Paatsalo. 

aTalent on valikoinut kiinnostavimmat perheystävälliset työpaikat ja blogisisällöt MiBin jäsenille suunnatulle verkkosivulleen.

- Olemme tarjonneet MiBin jäsenille kiinnostavia uramahdollisuuksia jo pian vuoden ajan ja on hienoa päästä jatkamaan tätä yhteistyötä. Voimme myös auttaa päättävässä asemassa olevia MiBin jäseniä löytämään oikeat osaajat laadukkaiden rekrytointi- ja hr-palveluidemme avulla,  Paatsalo vinkkaa.

 

Kolmantena esittelemme Positive Solutions Business & Life, kotimaisen coaching-yrityksen, joka kouluttaa, kehittää ja coachaa yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä kansainvälisesti. Positive Solutions haluaa tukea äitejä ja perheitä, jotta perhearki erityisesti niissä kuuluisissa ruuhkavuosissa olisi iloista sen sijaan, että siitä vain selviydytään vaihe vaiheelta. Lapsen saaminen on iso asia ihmisen elämässä, sillä asiat ja arvot saavat yhtäkkiä uuden tärkeysjärjestyksen. On täysin mahdollista rakentaa uraa ja olla läsnä oleva vanhempi samanaikaisesti, kun ulkoisten odotusten sijaan pohdit, mikä sinulle ja sinun perheellesi sopii, eli et keskity asioihin, jotka ”pitäisi” tehdä, vaan asioihin, jotka ovat sinulle ja perheellesi tärkeitä.     


Mitä haluan? Mitä tarvitsen? Miten löydän tasapainon työn, perheen ja itseni kanssa? Ainoastaan sinä tiedät, mitkä ovat oikeat vastauksesi näihin kysymyksiin. Ajatustesi sparrailu ja omien tavoitteiden määritteleminen ulkopuolisen coachin kanssa tekevät pohdinnasta ja ratkaisuista selkeämpiä, siksi coaching kannattaa aina. Positive Solutions tarjoa MiBin jäsenille ammattimaista coachingia sekä SDI 2.0 -kartoituksen ja koulutuksia Trusted Partner -hintaan. Coachaamme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi, lisäksi SDI 2.0 on saatavilla 20 eri kielellä. Aikaa varatessasi valitset itse, kuka coacheistamme sopii sinulle parhaiten. SDI 2.0 -kartoitus auttaa sinua selvittämään, mikä sinua aidosti motivoi, mitkä ovat todelliset huippuvahvuutesi sekä mikä saattaa sysätä sinut konfliktitilanteeseen. SDI 2.0 -kartoituksen täyttäminen on lähtölaukaus tavoitteesi saavuttamiselle, sen jälkeen syvennät itsetuntemustasi ja itsesi ymmärrystä yhdessä coachisi kanssa. SDI 2.0 -kartoituksen tulokset voit myös liittää CV:si ja työhakemuksesi mukaan, joten kartoitus on monella tapaa erittäin hyödyllinen. Mikäli sinä ja kumppanisi haluatte molemmat vastata SDI-kyselyyn ymmärtääkseen toisianne paremmin, sekin on mahdollista. Aina vahvempia yhdessä!   Sinun aikasi on nyt, ei ”sitten kun”. Positive Solutions on täällä sinua varten, for Business & Life.

 

Kumppanuuksilla vaikuttavammin kohti parempaa työelämää

MiB Trusted Partnerit ovat osa missiotamme tukea äitejä työelämässä ja luoda perheystävällistä työkulttuuria. Yhteistyö näiden arvostettujen yritysten kanssa tarjoaa MiBin toiminnalle arvokasta tukea ja jäsenillemme mahdollisuuksia menestyä työelämässä.

Bird & Bird, aTalent ja Positive Solutions ovat kaikki sitoutuneita tukemaan äitejä työelämässä omilla erityisaloillaan. Bird & Bird tarjoaa MiBin jäsenille liikejuridiikan asiantuntemusta ja konsultaatiota, jotta organisaatiot voivat navigoida oikeudellisten kysymysten viidakossa. aTalent puolestaan auttaa jäseniämme löytämään uusia työllistymismahdollisuuksia perheystävällisissä ja äitien urakehitystä tukevissa organisaatioissa. Positive Solutions tarjoaa jäsenhintaan SDI-testiä, joka auttaa äitejä tunnistamaan vahvuutensa ja kehittämään niitä sekä coachingia.

Jäsenetujen lisäksi Trusted Partnerit tukevat MiBin toimintaa taloudellisesti ja mahdollistavat näin entistä vaikuttavampaa MiB-toimintaa ja yhteiskunnallista vaikuttamista jäsentemme hyväksi.

Tavoitteenamme on luoda pitkäjänteisiä strategisia kumppanuuksia Bird & Birdin, aTalentin ja Positive Solutionsin kanssa. Haluamme, että nämä yritykset eivät ainoastaan tarjoa meille tukea ja resursseja lyhyellä aikavälillä, vaan sitoutuvat myös pitkäaikaiseen yhteistyöhön äitien aseman vahvistamiseksi työelämässä. Pyrimme kehittämään kumppanuuksiamme entisestään ja löytämään uusia tapoja edistää perheystävällistä työkulttuuria sekä tarjota jäsenillemme lisää mahdollisuuksia, etuja ja tukea. 

Haluamme tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka jakavat kanssamme samat arvot ja sitoutuvat edistämään naisten asemaa työelämässä pitkällä aikavälillä. Tavoitteenamme on luoda vahvoja ja kestäviä suhteita yritysten kanssa, jotka haluavat olla mukana tukemassa äitejä urapoluillaan ja rakentamassa perheystävällistä työelämää.

 

Kohti perheystävällisempää ja tasa-arvoisempaa työelämää CSR Partnereiden avulla

Haluamme ilolla kertoa, että lanseeraamme vuoden vaihteessa uuden kumppanuuskonseptin MiB CSR Partners. Tämä kumppanuus konsepti keskittyy työelämän perheystävällisyyteen ja tasa-arvoon. MiB CSR Partnersin avulla tavoittelemme laajempaa vaikutusta edistämällä perheystävällisyyttä ja tasa-arvoa konkreettisesti työpaikoilla. Kutsumme yrityksiä, jotka haluavat seurata MiBin esimerkkiä, liittymään tähän kumppanuuteen ja kouluttautumaan edistääkseen perheystävällisyyttä ja tasa-arvoa omalla työpaikalla.

MiB CSR Partners -konsepti täydentää MiB Trusted Partner -verkostoa tuomalla mukaan vahvan fokuksen yksittäisten yritysten perheystävällisyyteen ja tasa-arvoon. Tavoitteenamme on laajentaa vaikuttavuuttamme ja tehdä entistä enemmän työtä perheystävällisyyden ja tasa-arvon edistämiseksi työpaikoilla.

Yhteistyö sekä MiB Trusted Partnerien että MiB CSR Partners -kumppaneiden kanssa muodostaa kokonaisvaltaisen ja vahvan kumppaniverkoston, jonka avulla voimme jatkaa äitien tukemista työelämässä ja saada aikaan kestävää muutosta. Olemme kiitollisia nykyisille MiB Trusted Partnereille heidän tuestaan ja sitoutumisestaan, ja odotamme innolla uusien pitkäjänteisten strategisten kumppaneiden liittymistä MiB CSR Partners -kumppanuuteen.


Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Linda Gustafsson, Mothers in Business, p. 050 525 1851, linda.gustafsson@mib.fi 

Lue lisää MiB Trusted Partners kumppanuudesta täältä.

Mothers in Business (MiB) yhdistää yli 4000 äitiä, joille työn ja perheen yhteensovittaminen on luonnollinen osa arkea. Järjestö tarjoaa mahdollisuuksia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistää äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa. https://www.mothersinbusiness.fi/