Tulevaisuuden työelämä – parhaat palat seminaarista 20.5.2017

Vielä jaksaa hymyilyttää. Me, Mothers in Business MiB ry, valtakunnallinen koulutettujen, urahenkisten naisten verkosto, kokoonnuimme 20.5.2017 iloisen joukon kanssa Tulevaisuuden työelämä – seminaariin. Vauvat ja lapset olivat myös matkassa. Yhdistyksen vapaaehtoiset aktiivit järjestivät mielenkiintoisen ja onnistuneen tilaisuuden Tampereen kaupunginkirjasto Metsossa.

Puhujina olivat mm. Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin ja Tieto Finlandin henkilöstöjohtaja Hanna Reijonen. Saimme upeat puhujat paikalle, mistä olimme kiitollisia ja iloisia. Näissä naisissa on voimaa!

”Nainen: Höllennä otetta! Älä vaadi naisilta täydellisyyttä vaan tue etenemään. Ole armollinen itselle ja muille.”
– Sanna Marin

”Älä ole tietäjä, vaan elinikäinen oppija.”
– Hanna Reijonen

Vaikutamme yhteiskunnallisesti jo seitsemällä paikkakunnalla, joten yhteydenpito tapahtuu modernisti sähköisin välinein. Kuitenkin yhteiset hetket kasvokkain ovat jäsenille merkittäviä. Profiilikuvat heräävät eloon ja kuvat vaihtuvat aitoihin kohtaamisiin.

Päivä jatkui jäsenseminaarin jälkeen aktiivien omassa seminaarissa. Innokkaat naiset tarttuivat lauantaipäivän ratoksi Fambition Consultinging, MiB ry:n ensimmäinen spin-off yrityksen, fasilitoimassa workshopissa visioimaan yhdistyksen tulevaisuutta. Konkreettisia ideoita saatiin kasaan, joiden pohjalta on hyvä ponnistaa eteenpäin.

Jotta iltapäivä ei ollut pelkkää työskentelyä, muistimme nostaa maljan yhdistyksen kaksivuotispäivän johdosta. Kaksi vuotta ja yli 2000 upeaa naista jäsenenä. Ilman vapaaehtoisia aktiiveja ei homma pyörisi. Joukossamme on ihailtavan aktiivisia naisia ja heidän joukossa on vielä superaktiiveja, joita kiitimme kukilla ja halauksilla upeasta panoksesta yhteiseen toimintaan. Kiitos vielä kerran Kristiina Paavola, Jaana Saramies ja Katri Sarkkinen.

Aktiiviseminaarin yhteistyökumppaneille vielä lämmin kiitos! #imfast#celsiussuomi #cocovisuperfood #solitaoy#hoivanet #hammaskeiju #leikkien

Teemme tätä työtä meille itsellemme. Samalla me ja MiB muutamme maailmaa ja asenteita jokaisen vapaaehtoisen aktiivin ansiosta. Kiitos osallistumisesta ja uusille innokkaille tervetuloa mukaan toimintaan! Nähdään pian!

Milla Vainio, hallituksen markkinointivastaava