MiB on saanut uuden paikallisosaston – Tervetuloa Kymenlaakso

Elämän nälkä hyökkää jalkopäästä ei voimiaan säästä
Minut pystyyn kiskaisee
Elämän nälkä istuu olkapäällä käskee lähde jo täältä
Mua eteenpäin rohkaisee
Elämän nälkä
Eteenpäin rohkaisee
Tästä kaikki sai alkunsa. Ensimmäinen MiB mingle Kouvolassa toukokuussa 2017.

Tästä kaikki sai alkunsa. Ensimmäinen MiB mingle Kouvolassa toukokuussa 2017.

Pave Maijasen lyriikan sanoin on hyvä polkaista käyntiin MiB Kymenlaakson ensimmäinen vuosi omana paikallisjaostona. Meitä mibiläisiähän yhdistää tiedonjano, tarve itsensä kehittämiseen, halu verkostoitua ja juurikin tuo elämän nälkä. Sama nälkä ajoi joukkoa naisia eteenpäin Kouvolassa jo keväällä 2017, jolloin aloitimme mingle-toiminnan. Vuoden 2017 lopulla yhdistimme voimamme MiB Päijät-Hämeen kanssa ja vuoden 2018 kuljimme yhtenäisenä paikallisjaostona. Energinen aktiiviporukkamme piti huolen, että tapahtumat Kouvolan alueella olivat laadukkaita ja nyt vuoden 2019 alusta aloitimme toiminnan itsenäisenä paikallisjaostona. Kymenlaakson aktiiveina on yhä yhdeksän naista, jotka olivat mukana aloittamassa toimintaa Kouvolan alueella vuonna 2017. Tämän jälkeen olemme saaneet myös uutta vahvistusta joukkoomme.

Vuoden 2019 aikana tavoitteemme on vakiinnuttaa toimintaa, kasvattaa jäsenmäärää sekä tehdä toimintaamme näkyvämmäksi. Samalla pidämme katseemme myös pitkän tähtäimen suunnitelmissa. Toimintaamme leimaa aktiivien yhteinen tahtotila tehdä MiB Kymenlaaksosta vahva ja rohkea. Vahvuutemme on sitoutuneissa aktiiveissa ja hyvässä yhteishengessä. Toinen toisiamme rohkaisten menemme eteenpäin ja toivotamme avosylin tervetulleiksi uudet jäsenet sekä aktiivit. Rohkeina ja elämän nälkä olkapäällä lähdemme intoa puhkuen vuoteen 2019!

MiB Kymenlaakson aktiivit

Kiitosmalja MiB Päijät-Hämeelle Kouvolan pikkujouluglögeillä joulukuussa 2018. Tervetuloa uusi vuosi ja MiB Kymenlaakso!

Kiitosmalja MiB Päijät-Hämeelle Kouvolan pikkujouluglögeillä joulukuussa 2018. Tervetuloa uusi vuosi ja MiB Kymenlaakso!