Tule mukaan MiBin virtuaalijaostoon!

"Enää ei paikka eikä edes Lapin pitkät välimatkat sido mahdollisuuksiani osallistua MiBin mahtaviin tapahtumiin.”, kertoo Jatta Raudanjoelta, Sodankylän eteläisimmässä kunnassa asuva MiBin uusi virtuaalijaoston aktiivi. 


Haluamme luoda virtuaaliyhteisön, johon kaikki urahenkiset äidit voivat liittyä mistä tahansa. Ruuhkavuosien keskellä tapahtumiin osallistuminen voi olla haastavaa tai välimatkoista ja muista olosuhteista johtuen mahdotonta. Haluamme tuoda MiBin ainutlaatuisen hengen, vertaistukea, verkostoja ja mielenkiintoisia keskustelunaiheita entistä paremmin kaikkien  toiminnasta kiinnostuneiden ulottuville.

Tällä hetkellä MiBin virtuaalijaosto koostuu viidestä äidistä: Roosasta, Sinistä, Hannasta, Jatasta ja Johannasta. Kukaan meistä ei ole mikään virtuaaliguru, vaan olemme vain tottuneet virtuaalisissa ympäristöissä  toimimiseen joko töiden tai opiskeluiden kautta. Asumme eri puolella Suomea Lahdessa, Sodankylän Rautjoella, Tampereella ja Turussa. Tavoitteenamme on tehdä MiBin virtuaalijaoston toiminnasta säännöllistä ja organisoitua, mutta toisaalta helppoa niin, että kuka tahansa voi lähteä mukaan toimintaan esimerkiksi Facebookin Messenger-miitin järjestämällä. Haluamme myös keskustella mibiläisille tärkeistä aiheista, kuten naisten kokemasta syrjinnästä työelämässä, tarjoa tukea tänä vuonna koulun aloittavien äideille tai ihan vaikka kesälomasuunnitelmista. 

Mistä aiheista sinä haluaisit keskustella? Tule rohkeasti mukaan ehdottamaan aiheita, keskustelemaan tai vain kuuntelemaan, mistä muut puhuvat. Koska olemme vasta aloittaneet toiminnan, nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus tulla mukaan ja muokata toimintaa sinulle sopivaksi!

Nyt virtuaalijaosto jää kesätauolle, mutta palaamme ruudulle jälleen 14.8.2020. Viestimme elokuun virtuaalimiiteistä tarkemmin Facebookin MiB jäsenet valtakunnallinen ja MiB vapaalla ryhmissä, tällä välin voit laittaa viestiä Roosalle: roosa.rusanen@outlook.com  

Tämän näköisiä ovat virtuaalijaoston äidit. Tapaat meidät MiBin virtuaalijaoston miiteissä. (vasen yläkulma: Roosa Rusanen, vasen alakulma: Hanna Salminen, oikea yläkulma: Johanna Latvala, oikea alakulma Sini Hervanto.

Tämän näköisiä ovat virtuaalijaoston äidit. Tapaat meidät MiBin virtuaalijaoston miiteissä. (vasen yläkulma: Roosa Rusanen, vasen alakulma: Hanna Salminen, oikea yläkulma: Johanna Latvala, oikea alakulma Sini Hervanto.

Lisäksi Jatta Sammalkangas

Lisäksi Jatta Sammalkangas

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan toivottavat Sini, Jatta, Hanna, Roosa ja Johanna