Perheministeri, hyvinvointiyrittäjä ja Huono Äiti -bloggaaja kertovat uran ja perheen yhteensovittamisesta

Yli sata naista mukana uraäitien verkoston tapahtumassa 15.10. Tampereella

 

Kuinka sovittaa yhteen uran ja perheen vaatimukset ja omistautua molemmille tasapuolisesti? Kuinka edetä uralla ja olla silti hyvä äiti? Näihin kysymyksiin saapuu hakemaan vastauksia yli sata urasuuntautunutta, korkeakoulutettua äitiä, jotka osallistuvat uraäitien valtakunnallisen verkoston Mothers in Business MiB ry:n järjestämään tapahtumaan ensi maanantaina 15.10. Tampereella.

Pääkirjasto Metsossa pidettävässä seminaarissa puhuvat perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko, yrittäjä ja Huono Äiti -yhteisön perustaja ja bloggaaja Sari Helin sekä hyvinvointiyrittäjä ja luennoitsija Jutta Gustafsberg. Kyseessä on yksi suurimmista tapahtumista, jonka uraäitien valtakunnallinen yhdistys Mothers in Business MiB ry järjestää tänä syksynä.

 

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seminaariin.

Tampereen seminaariin osallistuu myös lapsia. Tämä kuuluu MiBin toiminnan perusarvoihin: Lapset ovat aina tervetulleita mukaan yhdistyksen tilaisuuksiin. Ministeri Annika Saarikko, uraäiti itsekin, on erityisen odotettu puhuja MiBin tapahtumassa. Elokuussa Saarikko puolusti julkisuudessa lasten oikeutta tulla mukaan joskus esimerkiksi vanhempien työpaikoille, työtilaisuuksiin tai luottamustehtäviä koskeviin tapahtumiin. MiB haluaa edistää perhe- ja lapsimyönteisyyttä yhteiskunnassa sekä tarjota toiminnallaan äideille mahdollisuuden luoda kontakteja, ylläpitää verkostoja sekä kehittää itseään ammatillisesti perhevapaan aikana ja sen jälkeen.

 

Tapahtuma: Ura & Perhe -seminaari
Aika ja paikka: Maanantai 15.10.2018 klo 13.15-16.30 Tampereen pääkirjasto Metson Lehmus-sali (kirjaston pohjakerroksessa), Pirkankatu 2, Tampere.

Seminaarin aikataulu:

13.15                  Tilaisuuden avaus
13.25                  Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko
13.45                  Sari Helin, Huono Äiti -yhteisön perustaja ja
bloggaaja www.huonoaiti.fi
14.20                  Tauko ja verkostoitumista
14.45                  Hyvinvointiyrittäjä, luennoitsija Jutta Gustafsberg
16.00-16.30      Verkostoitumista ja tilaisuuden päätös

 

Mothers in Business MiB ry tukee korkeasti koulutettuja pienten lasten äitejä yhteensovittamaan uran ja perheen sekä tarjoaa tukea osaamisen kehittämiseen, verkostoitumiseen ja uran edistämiseen. MiB edistää uraäitien asemaa työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa. MiB on perustettu keväällä 2015, ja sen jäsenmäärä on kasvanut lyhyessä ajassa nopeasti. Jäseniä on tällä hetkellä jo yli 4000, joista reilu 700 Tampereella. Tapahtumatoimintaa pyörittää laaja vapaaehtoisten joukko yhdeksällä paikkakunnalla. Järjestöllä on kolme työntekijää.

 

Lisätietoja 

MiB Tampereen paikallistoiminnan vapaaehtoiset
Paikallisvastaava Anne Sivula
040 717 4873
anne.e.sivula(at)gmail.com ja tampere(at)mib.fi

www.mothersinbusiness.fi

 

Tiedote ja kutsu medialle 11.10.2018 
Julkaisuvapaa heti
Kutsu pdf-muodossa