"Parasta oli leikkiminen, buffa ja pinkki keksi!" – Viking Line vei MiBiläiset muksuineen meripiknikille

 

Kesäisin merellä viihtyy ihan erityisen hyvin. Niin myös 19. kesäkuuta, kun yhteistyökumppanimme Viking Line järjesti 50 mibiläiselle ja 70 lapselle tutustumismatkan uudelle Muksupiknik-risteilylle.

Tuntui luksukselta siirtyä heti alkajaisiksi kesäiselle buffetlounaalle, jossa lapsillekin oli katettu oma noutopöytä. Oman 1-vuotiaani silmät loistivat, koska a) niin paljon tuoretta kalaa, b) niin paljon oman ikäistä lounasseuraa ja c) Ville Viikinki (rakkautta ensi silmäyksellä, aivan varmasti!).

Hyvästä ruoasta hyrisevinä siirryimme pikkuisen kanssa hyttiin päivätorkuille. Tai pikkuinen pötkötti ja minä katselin ikkunasta merta – ihanan rauhoittavaa, meille molemmille.

Kahdeksannen kannen kokousosastolle oli laitettu pystyyn lasten oma Seikkailusaari, josta löytyi niin pallomeri kuin UV-nukketeatterikin. Ja kukapa pieni merimies ei haluaisi Ville Viikinki -tatuointia, tai heittää Villen kanssa yläfemmat! Saman kannen auditorioon oli mibiläisille järjestetty omaa ohjelmaa: Mellakka Managementin Emma Alftan kertoi, kuinka uskaltaa hypätä yrittäjäksi hyvästä vakityöstä. Arvioidessaan sitä hän kertoi pohtineensa pahinta mahdollista, mitä voisi yrittäjänä tapahtua. Kahden lapsen äiti Alftan totesi sen lopulta olevan kohtuullisen pientä ja siihenkin löytyi valmis ratkaisu: ”Nuku aina kun voit”. Ehkäpä juuri siinä piilee hänen hyvinkin vaikuttavan uran salaisuus.

 

IMG_9604.jpg
Pallomeri.jpg

Lisäksi meitä hemmoteltiin yksityisellä ostoshetkellä tax freessa, jossa meidät otettiin vastaan shampanjalla, mansikoilla ja erikoistarjouksilla.

Matkasimme merellä reilut kuusi tuntia, mikä oli juuri sopiva aika pieneen irtiottoon. Erään laivalta maihin nousseen lapsivieraan sanoin: ”Parasta matkassa oli leikkiminen ja buffa – varsinkin se yksi pinkki keksi!” Mitäpä sitä muuta arjen vastapainoksi tarvitsee kuin leikkiä ja herkkuevästä.

Kirjoittaja on Annika Rantanen, MiBin blogivastaava. Annika on 1-vuotiaan tytön äiti sekä viestintä- ja matkailutaustainen tradenomi (ylempi AMK).

Muksupiknik on Viking Line kesätuote, jossa Ruotsin laivat käyvät Tallinnassa piknikristeilyllä. Muksupiknik on testattu erittäin toimivaksi lasten kanssa matkustaville, mibiläiset antoivat sille arvosanaksi 4,7/5.

”Kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti ja risteily ylitti odotukseni. Matkalla oli hyvää seuraa, kiva tunnelma ja sopivasti ohjelmaa. Lounas ja luento olivat loistavia. Myös ostoshetki oli hyvin järjestetty.”