MiBin superaktiivit valittu

MiBin viime viikonlopun aktiiviristeilyllä palkittiin viisi MiBin aktiivia heidän väsymättömästä työstä MiBin eteen kuluvana vuonna. Vuoden superaktiivit ovat: Mikaela Dunder, Virve Macagnano, Johanna Lahtinen, Victoria Ojansivu ja Jenna Lehtonen. Onnea kaikille!

Keitä nämä MiBin tehopakkaukset ovat?

Mikaela Dunder, Helsinki Aikaansaava uraäiti, jolla riittää kärsivällisyyttä, hyvää mieltä ja hymyä ympäristöön levitettäväksi – ja se tarttuu! Mikaela on Helsingin lokakuisen seminaarin tehonainen ja paiskii töitä myös strategiatiimissä.

Virve Macagnano, Oulu Aina positiivinen Oulun paikallisvastaava pitää lankoja käsissään, mutta antaa myös tilaa muille. Virve vie asioita eteenpäin ja auttaa muita kinkkisissä tilanteissa. Yhdessä aisaparinsa kanssa Virve on perustanut paikallisyhdistyksen Ouluun ja antanut sille oivan startin.

Johanna Lahtinen, Tampere Johanna on katalysaattori, joka saa muut toimimaan yhdessä. Hän on se joka tekee avauksia ja ylläpitää keskustelua. Johanna on aina valmis auttamaan muita.

Victoria Ojansivu, Tampere Victoria pyörittää suvereenisti MiBin tietohallintoa erinomaisella asiakaspalveluasenteella ja huikeilla taidoilla. Victoria ei ehkä ole se näkyvin yhdistyksen tukipilari, mutta hän on luottopelaaja, se ”näkymätön pakki”, jota ilman ei mikään toimisi.

Jenna Lehtonen, Espoo Jenna on osoittanut uskomatonta sitoutuneisuutta ja taitoa MiBin somevastaavan pestin hoitamisessa kuluvana vuonna. Hän on aina valmis auttamaan somea koskevissa kysymyksissä ja on huipputyyppi.