MiBin oma mentorointiohjelma käynnistyy Tammikuussa 2018!

HAKUAIKA ALKAA TÄNÄÄN!

MiBin tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen perhevapaiden aikana ja työelämään paluun jälkeen. Mentorointiohjelmalla MiB vie ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia askeleen eteenpäin. MiBin mentorointiohjelma tarjoaa mahdollisuuden sekä toisilta oppimiseen, että itsensä kehittämiseen ammatillisesti myös perhevapaiden aikana. Ohjelmaan hakijan ei tarvitse olla työsuhteessa päästäkseen mukaan ohjelmaan.

Haemme ohjelmaan sekä mentoreita että aktoreita!

Yhteistyökumppaninamme mentorointiohjelmassa toimii MPS, joka on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. MPS:n oman mentorointiohjelman läpi on kulkenut yli 400 tyytyväistä mentoria ja aktoria.

Haku MiBin tammikuussa 2018 alkavaan mentorointiohjelmaan alkaa tänään 29.8. ja päättyy perjantaina 27.10.2017. Aktoreiksi haemme henkilöitä, jotka osaavat selkeästi määritellä oman tavoitteensa mentorin tarjoamalle tuelle ja osaavat ottaa vastuun omasta oppimisestaan ja kehittymisestään. Mentorilta puolestaan odotamme laajaa, monipuolista ja syvää ammatillista osaamista sekä vahvaa kokemusta johtajuudesta täydennettynä aidolla halulla jakaa omaa osaamistaan ja kokemustaan eteenpäin. Yhteistyösopimuksemme MPS:n kanssa on paikallinen ja näin ohjelma on käynnissä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.


Lisätietoja ohjelmasta ja ohjelmaan hakemisesta:

  • Mentorointi

  • mentorointi(a)mothersinbusiness.fi

  • Katja Einesalo, 040 5691 054

  • Maria Berglund, 040 561 5153

  • Mirva Nokelainen, 040 526 9723